در کل کیفیت کنون بیشتره یا اناسونیک؟
در کل کیفیت کنون بیشتره یا اناسونیک؟
بنظر من پاناسونیک در ساختن دوربینهای سبک و خوشدست تر از کنون جلوتره ولی در زمینه ی کیفیت عکس و فیلم نمتونم به این راحتی نظر بدم چون کنون یه دوربین ساز حرفه ای تر و با سابقه تر از پاناسونیک و سونیه و باید به Review ها مراجعه کرد گرچه معمولاً در همین ریویوها هم کنون معمولاً دست بالا رو داره.
ولی بین سونی و پاناسونیک که بهترین از هر دو رو دارم راحت تر میشه نظر داد و قطعاً پاناسونیک حرف اول و آخر رو میزنه.
Last edited by Hektor; 05-01-2012 at 07:12.
شماره ماه دسامبر 2011 مجله ی پی سی ورلد، 100 محصول برتر دنیای دیجیتال سال 2011 رو معرفی کرده که sx230 در رده ی 58 قرار داره.
رده کل دوربینهای موجود در این لیست :
9 - سونی آلفا a77
12 - کنون ربل t3i
26 - کنون g12
33- پاناسونیک gh2
38 - سونی آلفا nex7
56 - سونی hx9v
57 - نیکون s9100
58 - کنون sx230
71 - کاسیو h20g
77 - کاسیو tyrx
دوست عزیز کاش لینکش رو هم میذاشتی.
همونطور که در تاپیکی که لینک دادم گفتم یه سری چیزها مثلاً اصول ارگونومی رو در هیچ Review یی ندیده بودم درست بررسی کنن و نقاط ضعفی که دیدم رو گفته باشن. از ارگونومی HX9v اصلاً خوشم نیومد و نقاط ضعفش رو همونجا گفتم و تنها وجه برتری اون رو بر sx230 در گرفتن عکس پانورامای با کیفیت میدونم و بس.ولی در این لیست بالاتر از sx230 قرار گرفته و در بقیه ی Review ها هم همینطور که بنظر من نباید به این رتبه بندیها اعتنا کرد بلکه برای انتخاب دوربین متناسب با نیازهای شخصی به تک تک مقایسه های میدانی و مستند باید رجوع کرد.
چون با جمع بستن امتیازات مخصوصاً امتیازاتی که بعضیهاش برای شمای کاربر اصلاً اهمیتی ممکنه نداشته باشه نمیشه گفت لزوماً این دوربین بهترینه و اون های دیگه در رتبه های بعدن.
گرچه در همین لیست ها هم فاصله ی امتیازی بعضی از این دوربینها با هم خیلی کمه ولی ما ممکنه توجه نکنیم..
در این رده بندی رتبه خیلی معنی نداره ... چون اکثر چیزهایی که تو این لیست هستن اصلاً با هم قابل مقایسه نیستن
مثلاً کینکت با لپ تاپ 1510 با سیستم عامل اوبونتو اصلاً قابل مقایسه نیستن
بیشتر صرف وجود محصول در این لیست ملاکه.
محتوای مخفی: آدرس
تو شماره یه ماه قبل از این ، یه تستی کرده بین حدود 10 تا دوربین و به این نتیجه رسیده که در حضور 230 ، باز هم 210 بهترین گزینه ست
در حالی که هر آدم سالمی می تونه تشخیص بده که 230 به مراتب بهتره.
یه سئوال دیگهبینsx230وsx150کدوم بهتره لطفا با دلیل
همونطور که قبلاً گفتم sx230 بهترین کامپکت حال حاضر در لیست محصولات canon هست و توانایی های بالاتری نسبت به sx150 داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند sx150 قدری رزولوشن بالاتری داره و حسگرش از نوع CCD هست در مقایسه با حسگر cmos در sx230.
و حسگرهای cmos پیشرفته ی جدید معمولاً نسبت به حسگرهای پرمصرف تر CCD برتری دارن.البته در گذشته وضعیت برعکس بود.
اینم وجوه برتری sx230 بر sx150 در یک نگاه گذرا:
ولی تنها دو جنبه ی برتری نسبت به sx230 در اون برشمرده شده: قیمت 32 یورو کمترش و ماکروی 1 cm در مقابل ماکروی 5cm در sx230.
این دو ص زیر به مقایسه ی ایندو دوربین پرداخته:
سلام
من می خوام دوربین Nikon P500 رو بخرم خوب هست ؟
نه
بودجه شما چقدره
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
دری وری کامل
اصلا D7000 توش نیست
این دوربین بهترین دوربین سال 2011 شد (بین کل دوربین ها)
کاسیووووووووووووووووووووو وووووو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)