تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1163 از 1219 اولاول ... 16366310631113115311591160116111621163116411651166116711731213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,621 به 11,630 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    بچه هایی که از موو استفاده کردند راهنمای میکنند ( قبلا برسیدم ولی به جوابی که میخاستم نرسیدم)
    یک لیست از بازی هایی که میشه با موو بازی کرد میخاستم که روی کبی خور شده بشه بازی کرد
    خونه برنامه های بفرمایید شام .... دیدند خوشمون اومده یجورایی کاش وی میگرفتم. اکثرا یا ایکس باکس یا وی بود تو این برنامه تلویزیونی . میخاستم بدونم همین عنوان ها برای موو هم هست
    نمیدونم تو این برنامه ها چه بازی هایی بود که همه سن سرگرم کرد رقص .... چی هست؟ موو شبیه وی هست
    در کل موو بگیرم یا مجبورم وی بگیرم؟ نویگیشنم نگیرم کارم را میوفته
    قیمت موو الان چنده؟ قبل که ارزون بود
    ممنون

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم واسه عید چند تا بازی جدید بریزم
    میخواستم ببینم بازی باحال مد نظرتون نیست معرفی کنید
    ممنون میشم

در آغاز فعالیت TST.LP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان كسي تجربه آنلاين بازي كردن mortal kombat رو نداره اينجا؟!!!!!

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

آیا پلیری بهتر از Showtime برای PS3 هست که فایل های زیر نویس فارسی را پخش کنه
    و یا فرمت صوتی FLAC را ساپورت کنه؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

آیا پلیری بهتر از Showtime برای PS3 هست که فایل های زیر نویس فارسی را پخش کنه
    و یا فرمت صوتی FLAC را ساپورت کنه؟
    همون ShowTime هم غنیمته،فکر نکنم اصلا پلیر دیگه ای برای دستگاه های هـک شده اومده باشه.............
    FLAC هم من ندیدم چیزی بتونه روی کنسولها پخش کنه................

6. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilililililiili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام، من تا حالا هیچ کنسولی بجز سگا نداشتم، کلا با PC بیشتر حال میکردم، به خاطر همین هم الان هچی از این حرفایی که میزنین حالیم نمیشه، ولی از موقعی که یه سامسونگ سه بعدی خریدم و به یه بلوری پلیر احتیاج پیدا کردم، گفتم بیامو یدونه PS3 بگیرم، ولی اگه کسی لطف کنه و بهم بگه :
    فرق V3.55 و به بالا چیه؟
    فرق Slim با غیر Slim چیه؟
    فرق 320 با هارد کمتر چیه فقط هارد یا نه؟
    Multiman چیه؟
    Dangle یا همون دانگل چیه؟
    True Blue 2 چیه؟
    TB چیه؟
    CFW چیه؟
    Mod چیه؟
    .... چیه؟
    ممنون میشم.
    فقط خواهشا نگین برو 1000 صفحه رو بخون، اگه میشه یکی اینارو برام توضیح بده.
    اگه کسی قیمت بانه و دوبی رو هم داره بگه.

رفتم میگم چقدر میگیرین کپی خور کنید، میگه اگه Version 3.55 باشه 15 تومان اگه بالاتر باشه 90 تومان، حالا اگر Version بالاتر باشه کپی خور کنیم ورژن رو میارن پایین بعد کپی خور میکنن یا رو همون ورژنی که هست؟
    بعدشم من که پرسیدم میگه فیلم بلوری (کپی) رو اگه دستگاه کپی باشه میخونه. حالا نمیدونم.
    بازم اگه سوال داشتم میپرسم، ولی اگه چیزی میدونین که نپرسیدم بگید.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام، من تا حالا هیچ کنسولی بجز سگا نداشتم، کلا با PC بیشتر حال میکردم، به خاطر همین هم الان هچی از این حرفایی که میزنین حالیم نمیشه، ولی از موقعی که یه سامسونگ سه بعدی خریدم و به یه بلوری پلیر احتیاج پیدا کردم، گفتم بیامو یدونه PS3 بگیرم، ولی اگه کسی لطف کنه و بهم بگه :
    فرق V3.55 و به بالا چیه؟
    فرق Slim با غیر Slim چیه؟
    فرق 320 با هارد کمتر چیه فقط هارد یا نه؟
    Multiman چیه؟
    Dangle یا همون دانگل چیه؟
    True Blue 2 چیه؟
    TB چیه؟
    CFW چیه؟
    Mod چیه؟
    .... چیه؟
    ممنون میشم.
    فقط خواهشا نگین برو 1000 صفحه رو بخون، اگه میشه یکی اینارو برام توضیح بده.
    اگه کسی قیمت بانه و دوبی رو هم داره بگه.

رفتم میگم چقدر میگیرین کپی خور کنید، میگه اگه Version 3.55 باشه 15 تومان اگه بالاتر باشه 90 تومان، حالا اگر Version بالاتر باشه کپی خور کنیم ورژن رو میارن پایین بعد کپی خور میکنن یا رو همون ورژنی که هست؟
    بعدشم من که پرسیدم میگه فیلم بلوری (کپی) رو اگه دستگاه کپی باشه میخونه. حالا نمیدونم.
    بازم اگه سوال داشتم میپرسم، ولی اگه چیزی میدونین که نپرسیدم بگید.
    به ترتیب بهتون جواب میدم .
    ۱ - هر کنسول پلی استیشن یک سیستم عامل داره و هر سیستم عامل یک ورژن - درست مثل کامپیوتر شما که ویندوز ویستا یا ۷ یا ... داره . اون عدد - عدد مربوط به سیستم عامل کنسول هست و اگر از همون چیزی که نوشتید بالاتر باشه امکان اینکه کنسول رو جیل بریک کنید (یعنی بتونید روش برنامه های غیر انحصاری و در نتیجه بازی کپی اجرا کنید) وجود نداره .
    ۲ - نسل اول این کنسول که اومد از نظر اندازه بزرگتر بود و برق بیشتری هم مصرف میکرد - بعد از مدتی سونی اومد و یک مدل نازکتر تولید کد (البته این سیاست رو در مورد همه کنسولهاش داشته) - برای همین دو مدل کنسول ایجاد شد - فت و اسلیم . الان توی بازار کنسول فت نو پیدا نمیشه .
    ۳ - فقط هارده - از اونجایی که بخشی از بازی ها باید روی هارد اینستال بشند هر چی هارد بیشتر باشه پس بهتره . در مورد دستگاه های کپی خور که کل بازی از روی هارد اجرا میشه .
    ۴ - مالتی من یکی از همون نرم افزار های غیر انحصاری هست که توسط برنامه نویسان به صورت غیر قانونی برای کنسولهایی که جیلبریک شده اند نوشته شده و شما از طریقش میتونید بازی ها یا نرم افزارهایی که روی هارد کنسولتون کپی کردید رو مدیریت کنید .
    ۵ - دانگل یک قطع الکترونیکی هست که با کمک اون میتونید برنامه های غیر انحصاری رو روی کنسول نصب کنید یا اجرا کنید و ... - در حقیقت دانگل کنسول رو در حال دولوپ مود بوت میکنه - اگر فرمور شما ۳.۵۵ یا پایین تر باشه به دانگل نیازی ندارید . اگر بالاتر باشه با کمک بعضی دانگل های خاص میتونید فرمور یا همون سیستم عامل کنسول رو دانگرید کنید و بعدش کنسول رو جیل بریک کنید یا حتی بازی های کپی رو روی فرمور های بالاتر اجرا کنید.
    ۶ - True blue یکی از همون دانگل هایی هست که پیشتر در موردش توضیخ دادم که میتونید قابلیت هاش رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید .
    ۷ - TB همون True Blue هستش البته ترابایت هم معنی میده - ولی اینجا منظور اون نیست .
    ۸ - CFW یعنی Custom Firmware - که در حقیقت سیستم عامل هایی هستند که توسط افرادی دیگر نوشته شده و کارشون اجرای همون بازی های کپی و نرم افزار های ساین نشده و ... هستش - یکی از کارهای دانگلها اینه که به شما کمک میکنه تا بتونید CFW رو جای FW اصلی پاچه سیستم کنید .
    ۹ - Mod مخفف کلمه Modification هستش و وقتی شما کنسول رو جیل بریک میکنید یا یک بلایی به سرش میارید که از نظر سونی غیر قانونیه یا از طریق خود کمپانی عرضه نمیشه در اصطلاح میگند که شما کنسول رو مود کردید . چهار تا کلمه : مود (Mod) ، جیل بریک (Jail Break) ، هَک و کپی خور در حقیقت یک معنی میدند و میخواهند یک منظور رو برسونند .
    اگر شما کنسول رو مود نکنید باید بازی اورجینال بخرید و نمیتونید نرم افزارهایی که سونی تائیدشون نکرده رو روی کنسول اجرا کنید - برای همین شما سیستم عامل اصلی کنسول رو با سیستم عامل دستکاری شده (CFW) جایگزین میکنید و بعدش انگشت شصتتون رو حواله کمپانی سونی و مدافعین کپی رایت میکنید

۱۰ - چهار تا نقطه رو من خودم هم هنوز نشنیدم کجا در مورد این کنسول استفاده میشه ! شاید منظور پیچ های کنسول باشه یا چراغهای روی دسته

۱۱ - اگر ورژن بالاتر باشه اول دانگریدش میکنند (به کمک همون دانگلها) و میارندش روی ۳.۵۵ و بعدش CFW رو براتون نصب میکنند جای سیستم عامل اصلی و این طوری شما میتونید بازی کپی اجرا کنید . البته شاید هم دانگیرد نکنند چون من از روشهای جدید کپی خور کردن این کنسول اطلاعات زیادی ندارم و کنسول خودم هم دست نخورده هستش .

موفق باشید - سال نو تون هم مبارک باشه
    Last edited by sonixax; 20-03-2012 at 21:48.

9. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام
    بچه هایی که از موو استفاده کردند راهنمای میکنند ( قبلا برسیدم ولی به جوابی که میخاستم نرسیدم)
    یک لیست از بازی هایی که میشه با موو بازی کرد میخاستم که روی کبی خور شده بشه بازی کرد
    خونه برنامه های بفرمایید شام .... دیدند خوشمون اومده یجورایی کاش وی میگرفتم. اکثرا یا ایکس باکس یا وی بود تو این برنامه تلویزیونی . میخاستم بدونم همین عنوان ها برای موو هم هست
    نمیدونم تو این برنامه ها چه بازی هایی بود که همه سن سرگرم کرد رقص .... چی هست؟ موو شبیه وی هست
    در کل موو بگیرم یا مجبورم وی بگیرم؟ نویگیشنم نگیرم کارم را میوفته
    قیمت موو الان چنده؟ قبل که ارزون بود
    ممنون
    لیست بازی ها رو میتونید از اینجا ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویی خوبه ، به شرطی که Ps3 و 360 هم داشته باشید مثل من و گرنه خستتون میکنه بعد از یه مدتی چون خیلی باید ورجه وورجه کنید موقع بازی کردن .

موو در حقیقت یک کپی ناشیانه از روی موشن کنترل ویی هست - ولی منظور از ناشیانه این نیست که جلوش کم میاره ! بلکه منظور اینه که نو آوری خاصی توش نبوده .
    موو توی نور کم مطلقا به درد نمیخوره البته اگر خودتم توی بازی باشی ! اگر نباشی که هیچی .
    شبیه موو چیزی نیست چون خودش شبیه یه چیز دیگست ولی کینکت هم خیلی چیز خوبیه .

11. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M.T.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان لطفا جواب بدید
    من ورژن PS3 رو به آخرین ورژن یعنی 4.11 آپدیت کردم حالا راهی وجود داره که بتونم Multiman روش نصب کنم تا فقط بتونم از Showtime استفاده کنم؟ چون الان فولدر Install package file تو قسمت Games از بین رفته و تو سایت خود Multiman هم ذکر کرده که آخرین ورژنش روی 4.11 قابل نصبه.
    لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان لطفا جواب بدید
    من ورژن PS3 رو به آخرین ورژن یعنی 4.11 آپدیت کردم حالا راهی وجود داره که بتونم Multiman روش نصب کنم تا فقط بتونم از Showtime استفاده کنم؟ چون الان فولدر Install package file تو قسمت Games از بین رفته و تو سایت خود Multiman هم ذکر کرده که آخرین ورژنش روی 4.11 قابل نصبه.
    لطفا راهنمایی کنید
    گویا دانگل لازم دارید ، مطمئن نیستم .

14. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •