موقعي كه بازي رو اجرا كردي دكهم Home رو بزن ببين اجرا ميشه يا نه
اگه نشد ببين نصب هست يا نه
موقعي كه بازي رو اجرا كردي دكهم Home رو بزن ببين اجرا ميشه يا نه
اگه نشد ببين نصب هست يا نه
دوستان عزیز سلام ممنون از تاپیک بسیار خوبتون اقا امید من گرافیکم 256 میدونم الان میگی که باید دقیق میگفتی مثلا7600 یا 5300 ولی من همین میدونم که 256 رمم 2 سی پی یومم3 ویندوزمم سون بازی flash point full version نصب کردم بازی کاملا بدون مشکل نصب میشه ولی وقتی بازی رو میخوام بیارم ارور ofp is already running میده ممنونت میشم اگه هرچه زودتر مشکلمه حل کنید
Task Manager رو اجرا كن و از قسمت Process برنامه OFP رو ببند (End Task) و دوباره بازي رو اجرا كن
سلام خدمت دوستان من بازی بتمن تیمارستان ارکام را گرفتم ولی هر کاری می کنم سیو نمیشه پروفایل می سازم ولی بی فایده است برای خیلی افرا دیگه هم همین مشکل پیش اومده باید چیکار کنیم
کرکشو عوض کن درست میشه
خیلی ممنون که جواب دادین
این بازی محصول سال 2005 است و تو قسمت multiplayer یه گزینه داره که میتونی تو سایت game spy ثبت نام کنی و همون دقیقه اکانت تو ایجاد میشه و لیست سرو های فعال میاد ولی من هرچی کلیک میکنم وارد هیچ کدام نمیشه
این لینکی که دادی رو قبلا چک کرده بودم . باید اکانت داشته باشی
اگر میتونی یه لینک فری بده یا خودت یه جایی آپ کن
مطمئني اكانت آفلاين مي سازي ؟ موقع اجراي بازي كليد Home رو بزن بعد ببين نام كاربري كه ساختي فعاله يا نه
دوستان من در بازی بد کمپانی 2 مشکل دارم در زمان تیر اندازی و انفجار تکه هایی از صفحه تغییر رنگ می ده یکدفعه تغییر رنگ می ده می خواستم بدونم مشکل کجاست؟مشخصات سیستم
رم 4 گیگ
سی پی یو 2 هسته ای 2.6
کارت گرافیک جیفورس 9500 gt
جون مادر تون جواب بدین[![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)