تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1162 از 1849 اولاول ... 1626621062111211521158115911601161116211631164116511661172121212621662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,611 به 11,620 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

درخواست رانژه برگشت خورد
    توی روحت مخابرات خوب کثافت درخواست جمع اوری از اسیاتک اومده و رانژه از های وب چرا درخواست رو برگشت میدی خدا کنه امشب خط تخلیه بشه تا زنگ بزنم دوباره بفرستن اگه صبح جمع کنن میفته برای پسفردا

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

درخواست رانژه برگشت خورد
    توی روحت مخابرات خوب کثافت درخواست جمع اوری از اسیاتک اومده و رانژه از های وب چرا درخواست رو برگشت میدی خدا کنه امشب خط تخلیه بشه تا زنگ بزنم دوباره بفرستن اگه صبح جمع کنن میفته برای پسفردا

داداش تا چراغ مودم خاموش نشده اصلا ثبت نام هم نکن !

3. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

داداش تا چراغ مودم خاموش نشده اصلا ثبت نام هم نکن !
    زنگ زدن از های وب گفتن هر وقت از رانژه در اومد زنگ بزن بگو دوباره ارسالش کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا این خط من امروز وصل شد (مشهد-فرشچی) سرعت افتضاحه.افتضاحه ه ه. سرعت دانلود 16 کیلو و سرعت با اسپیدتست دات نت رو 0.2.
    زنگ زدم گفتن که مخابرات منطقه تون خرابه و از این حرفها... چکار کنم؟ عجب غلطی کردم اومدم های وب... چطوری سریع تخلیه کنم؟
    باز صد رحمت به مخابرات با سرعت نامی 64 کیلو دارم با سرعت 300 تو مغازه دانلود میکنم (مرکز انقلاب)

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا این خط من امروز وصل شد (مشهد-فرشچی) سرعت افتضاحه.افتضاحه ه ه. سرعت دانلود 16 کیلو و سرعت با اسپیدتست دات نت رو 0.2.
    زنگ زدم گفتن که مخابرات منطقه تون خرابه و از این حرفها... چکار کنم؟ عجب غلطی کردم اومدم های وب... چطوری سریع تخلیه کنم؟
    باز صد رحمت به مخابرات با سرعت نامی 64 کیلو دارم با سرعت 300 تو مغازه دانلود میکنم (مرکز انقلاب)
    درود
    شما چه سرویسی گرفتید ؟
    شاید موقتی باشه و درست بشه

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

نمیشه این رو با یکجا دیگه مقایسه کرد. قبلا روی این خط از جای دیگه سرویس داشتید؟ وضعیتش چطوری بود.؟

سر خط تست کردید؟

- - - Updated - - -

نمیشه این رو با یکجا دیگه مقایسه کرد. قبلا روی این خط از جای دیگه سرویس داشتید؟ وضعیتش چطوری بود.؟

سر خط تست کردید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود
    شما چه سرویسی گرفتید ؟
    سرویس 128 ولی میگن رو چهار مگ بستن.خاک بر سرم شد..... اصلا سرعت ندارم پشتیبانیش گفت برو تو سایت ورزش 3 دات کام یک ویدئو دانلود کن با IDM رفتم سرعت رو 16 کیلو بود افتضاح بود

- - - Updated - - -

درود
    شما چه سرویسی گرفتید ؟
    سرویس 128 ولی میگن رو چهار مگ بستن.خاک بر سرم شد..... اصلا سرعت ندارم پشتیبانیش گفت برو تو سایت ورزش 3 دات کام یک ویدئو دانلود کن با IDM رفتم سرعت رو 16 کیلو بود افتضاح بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سر خط تست کردید؟

- - - Updated - - -

سر خط تست کردید؟
    قبلا رو این خط از فن آوا داشتم که رفتم تخلیه کردم (عجب اشتباهی کردم) سرعتم بالای 400 کیلو بود تو دانلود ... ولی این 10 تا 16 ... تازه اصلا سرعت یکدست نیست هی میشه 16 هی میشه ده و کمتر و بیشتر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تازه از بس رفتم پیش رئیس مخابرات خواهش کردم که خطم رو زود وصل کنن کلی خجالت میکشم برم بگم باز میخوام تخلیه کنم در هر صورت فردا میرم برا تخلیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه اتفاقا دوستم هم که همسایم هست مشکل داره و مشکل اون هم دقیقا با مشکل من از 2-3 هفته پیش شروع شده
    من قبلا از اسیا تک سرویس داشتم اونجا هم این مشکل رو داشتم - اومدم اینجا که هم قیمت ارزون تر باشه و هم اینکه اگه مشکل مربوط به پورت و یا isp باشه با تعویضش حل بشه - ولی نشد !
    از اونجایی که دوستم هم که همسایه هستیم از پارس انلاین داره و این مشکلش با من پیش اومد به نظرم مشکل از خود مرکز مخابراتی هست ! ( نمیدونم کدوم یکی از این بند هایی که گفتین میشه )
    جالبه هم من هم دوستم نویز خطمون خوبه یعنی دوستم نویزش روی 16 هست منم روی 17-18 ولی با این نویز خوب پرش لینک هست !
    جالبه 2 ماه پیش که اتفاقی خونه دوستم بودم و نویزش رو چک کردم اون موقع نویزش رو 11 بود ولی هیچ مشکل پرش لینکی نداشت ! ( منم همینطور )
    دوستم این مشکل رو بیشتر سر شب ها داره و من همون جوری که تو صفحه های قبل گذاشتم تو تایم رایگان صبح زود !
    تنها کاری که میتونم بکنم اینه که یه مودم با چیپ برداکام بزارم
    پس با این اوصاف مشکل از همون حلقه مربوط به تجهیزات مرکز مخابرات تو اتاق MDF باید باشه. یعنی احتمالن اومدن یه سری تجهیزات شامل پورت‌ها و کابل‌کشی‌های داخل اون اتاق رو عوض کردن گند زدن به همه چیز. متأسفانه شرکت‌های مخابراتی اولویتشون خود تلفنه نه اینترنت. از طرف دیگه هم چون فرت و فرت مشترک adsl می‌گیرن اصلن به کیفیت کاری ندارن. هر تجهیز آشغالی گیرشون بیاد استفاده می‌کنن.

قبلنا تو سامانه 195 از خود شرکت مخابرات (مرکز مخابراتی) هم به خاطر نویز یا پرش لینک می‌شد شکایت کرد. اگه هنوز باشه، اینو امتحان کنین ببینین ترتیب اثر می‌دن یا نه.

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •