اره حتما برو پشتیبانی اواسیس از علی یه عکس بگیر.![]()
اره حتما برو پشتیبانی اواسیس از علی یه عکس بگیر.![]()
چرا همتون به فکر دانلود شبانه هستید ؟ باور کنید در ساعت شبانه غیر از دانلود خیلی کارا میشه کرد میشه شیرینی بخوریم شیرینی بدیم .حالا سروش خودش قنادی داره در جریانه که من چی میگم .
اوکی دوستم حتا تا 8گیگ هم دان کرده
پینگ 8.8.8.8 ---130 الی 160 میشه
کلا 4224 واسه همه شرکت ها مشکل داره
شما کدوم منطقه هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تایم رایگان با چه سرعتی دان می کنی هم سرور خارجی هم سرور داخلی
معممولا سرعت سرور خارجی پایین هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ش
پینگ واسه من همیشه روی 148 هست آخه برام آپ استریم رو گذاشته روی یک مگ .... خودشون میگفتن تاثیر داره
مرکز مخابراتی رجایی
تایم رایگان مختلفه مثلا کلا 70 % اوقات خوبه بقیش هم سرعت معمولی هست
مثلا از 2 تا 4 سرعت از 170 شروع میشه تا 250 میرسه بعد از 4 تا 7 سرعت میره 300 به بالا
البته بعضی وقتها بهتر هم میشه مثلا یه شب 2 تا 4 ، 2.3 گیگ دانلود داشتم ......
با سرور خارجی هم فرقی نداره مثلا مدیافایر خوبه یا اکسپرس لیچ و فایر درایو هم استفاده کردم سرعت مثل داخلی بوده![]()
Last edited by lamp23; 18-06-2014 at 14:04.
امروز زنگ زدن بهم طرف گفت از مخابرات تماس میگیرم شما درخواست تخلیه خط دادین گفتم بله گفت میتونم دلیلش رو بپرسم میخوام ثبت کنم گفتم دلیلش که مشخصه من قبلا هم زنگ زدم پشتیبانی گفتم بهشون دلیلش برداشتن نامحدود و دانلود شبانه بعد گفت شما در جریان هستید نامحدود رو چند روزه برگردوندیم و دانلود شبانه هم تا 48 ساعت آینده دوباره برمیگردونیم گفتم نامحدود رو دیدم ولی من از شرکت دیگه سرویس گرفتم دیگه نمیشه کاریش کرد اینم همش مقصر خودتون هستید اصلا اطلاع رسانی نمیکنید و اصلا کاربرا رو آدم حساب نمیکنید من بیشتر از همین ناراحت شدم که درخواست تخلیه دادم آخر سر گفت بله این مشکل بوده حالا چکار کنم تخلیه میکنید یا کنسل کنم گفتم تخلیه کنید
بالاخره فهمیدن که نمیتونند هر کاری دلشون خواست بکنند و هر بلایی دلشون خواست سر ملت بیارن و این نتیجه اعتراض و تخلیه خط گسترده کاربرا هست اگه همیشه همین طور دنبال حقمون باشیم و جلو حرف زور وایسیم به خواستمون میرسیم و نمیتونند حقمون رو پایمال کنند
اون که گفت نامحدودو برگردوندیم
شما هم لطف میکردی بهش میگفتی قیمتشو چرا کرده اندازه پول خون پدرش?
77تومن رو کردن 144ت
:((((((((
الان شبانه رو با چه سرویسی میدن ?
سرعت شبانه خوبه ?
مرسی
Sent from my HTC One max using Tapatalk
من تا شنبه بهشون مهلت میدم شبانه ها برگشتن میمونم برنگشتن تخلیه
واقعا میخوان برگردن؟![]()
Last edited by farshad0123; 18-06-2014 at 14:31.
علی پستای قبلیتو دیدم همشون ویرایش شده![]()
الان از 8 گیگ برای من تو سیستم iBsng مقدار 5.6 گیگ باقیمونده در صورتیکه از همونجا چک میکنم 2.1 گیگ نهایت رفته و 300 مگابایت معلوم نیست چطوری از من کم شده
خوب برای قیمت هم میتونیم شکایت کنیم و اعتراض کنیم و با تخلیه بیشتر احتمالا نتیجه میگیرم و قیمتها رو کم میکنند الان که بدجور کم آوردن و فهمیدن یک من ماست چقدر کره داره به نظرم هر کی قیمتها براش زیاده تخلیه کنه چند ماه از شرکتهای دیگه اینترنت بگیره ولی آخرش به حقمون میرسیم و نتیجه میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)