تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1162 از 2605 اولاول ... 16266210621112115211581159116011611162116311641165116611721212126216622162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,611 به 11,620 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

عزیز خیلی از این اختلالات به دلیل دستکاری و انگولک های آغایون هست .

اینا برداشتن پورت کریو رو بستن ، غافل از اینکه راحت میشه پورتشو عوض کرد و طبیعتا قهوه ای شدن .

برای همین اومدن به کل پروتکل udp رو مختل کردن ، همون کاری که قبلا هم دو سه بار انجام داده بودن . به این شکل که شما به هر سروری که متصل بشی ، میزان انتقال دیتا از یه حدی که بیشتر بشه ارتباط شما قطع میشه و تا مدتی دیگه نمیتونی به اون سرور وصل بشی .

خب بازی های آنلاین و خیلی برنامه های دیگه هم با این پروتکل کار میکنن واسه همین مشکل دارن .

فکر کردی برای چی اجازه نمیدن شرکت های خصوصی خودشون پهنای باندشون رو از خارج تامین کنن ؟ واسه همین کارهاست دیگه ، که شیر فلکه دستشون باشه و هر وقت خواستن خرابکاری کنن .
    من خیلی با کریو آشنایی ندارم... ولی میتونم بگم که 100 درصد کریو از پروتکل UDP استفاده نمیکنه و از TCP استفاده میکنه....
    شاید پکت لاس سرویستون خیلی زیاد شده... پروتکل UDP با پکت لاس زیاد مختل میشه ولی این برای TCP تا حدودی کمتر هستش...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من خیلی با کریو آشنایی ندارم... ولی میتونم بگم که 100 درصد کریو از پروتکل UDP استفاده نمیکنه و از TCP استفاده میکنه....
    شاید پکت لاس سرویستون خیلی زیاد شده... پروتکل UDP با پکت لاس زیاد مختل میشه ولی این برای TCP تا حدودی کمتر هستش...
    کریو udp هست البته جایگزین خوبی هم داره خلاف قوانین نبود رایگان قرار می دادم .

3. 2 کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

کریو udp هست البته جایگزین خوبی هم داره خلاف قوانین نبود رایگان قرار می دادم .
    جداً؟ چه جالب
    البته الان که بیشتر فکر کردم میبینم که UDP اصلاً منطقی تر هم هست... ای کاش به جا 100 درصد میگفتم 99 درصد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جداً؟ چه جالب
    البته الان که بیشتر فکر کردم میبینم که UDP اصلاً منطقی تر هم هست... ای کاش به جا 100 درصد میگفتم 99 درصد
    آره TCP اکثرا با مشکل سرعت مواجه میشه و به پای سرعت UDP نمیرسه مگراینکه رو HTTP باشه

کلا نمیتونن مدت زمان زیادی شرایط اینجوری نگه دارن . دارن روش کار میکنن بدون تداخل کی..رو از کار بندازن تا الان موفق نبودن این کار بکنن تا حالا چند بار خواستن نتونستن

اگه اینکار بکنن اولین اقدامشون میشه در زمینه کنترل ترافیک Data اگه موفق بشن در آینده هم این کار ادامه میدن هی چیزشکنا از کار میندازن
    Last edited by saeid72; 07-04-2014 at 22:48.

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آره TCP اکثرا با مشکل سرعت مواجه میشه و به پای سرعت UDP نمیرسه مگراینکه رو HTTP باشه

کلا نمیتونن مدت زمان زیادی شرایط اینجوری نگه دارن . دارن روش کار میکنن بدون تداخل کی..رو از کار بندازن تا الان موفق نبودن این کار بکنن تا حالا چند بار خواستن نتونستن

اگه اینکار بکنن اولین اقدامشون میشه در زمینه کنترل ترافیک Data اگه موفق بشن در آینده هم این کار ادامه میدن هی چیزشکنا از کار میندازن
    کلاً وی.پی.ان بهتره روی یه پروتکل سبک باشه بخاطر این که قراره روی اون دوباره پروتکل های دیگه سوار بشن و اینجوری دوباره کاری کمتری انجام میشه...
    در ضمن HTTP روی TCP سوار میشه نه TCP روی HTTP...
    ---------
    پ.ن : اینا رو دیگه جون خودم مطمئنم... دوباره گندش در نمیاد...

7. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

کریو روی مخابرات که کلا سند و رسیو نداره ! ولی روی های وب داره اما با حجم محدود از اون حجم که بگذره ارتباط یا همون پورت udp مورد نظر قطع میشه

برگشت به دوران افتضاحش

9. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلاً وی.پی.ان بهتره روی یه پروتکل سبک باشه بخاطر این که قراره روی اون دوباره پروتکل های دیگه سوار بشن و اینجوری دوباره کاری کمتری انجام میشه...
    در ضمن HTTP روی TCP سوار میشه نه TCP روی HTTP...
    ---------
    پ.ن : اینا رو دیگه جون خودم مطمئنم... دوباره گندش در نمیاد...
    ای بابا کار ما از این حرفا گذشته دیگه! سا..کس و بعدش همین چیزپی ان ها که درش گل گرفتن ساده ترین هاش بودش از این به بعد پیچ در پیچه دیگه !

آره منظورم همون بود دیگه که اگه میخواد روی TCP باشه بر مبنای http باشه مشکل سرعت نداره(فعلا برنامه هایی که اینجوری کار میکنن همشون با دانلود فایل حجیم مشکل دارن البته یکیشون خوبه پولیه ولی)

نه من اهل ایراد بنی اسراییلی گرفتن نیستم گیر نمیدم ! مگر انکه سوتیش کلفت باشد
    Last edited by saeid72; 07-04-2014 at 23:29.

11. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ولی اگه کمیته ی فیلترینگ بخواد به اسم جلوگیری از روش های دور زدن فیلترینگ کل پروتکل UDP رو مختل بکنه... کار خیلی غلطی هستش (البته من نمیدونم که آیا واقعاً این کار انجام شده یا نه).... به نظر من حتی اگه کاربرها نسبت به این مسئله اعتراض کنن و پیگیر باشن میشه جلوش رو گرفت...

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان همین کار کردن اومدن کلا همه چیز بهم ریختن که کر..یو و این 8 تا چیزشکنی که گفتن هم تحت تاثیر قرار بدن . آره تجربه نشون دادن نمیتونن شرایط اینجور نگه دارن در بلند مدت
    اولین باری که این کار کردن همین پارسال بود مرم خیلی شلوغ کردن بهشون فشار اومد تاپیک زدن نامه به فلانی و .. که اون تاپیک فی...لتر کردن . الان دیگه سِر شدن همه عادی شد
    اینا اومدن سا..کس بستن بدون تداخل(البته نه بدون تداخل چند وقتی دهن همه رو صاف کردن ولی الان دیگه مشکلی نداره) بعد اومدن چیزپیان بستن (این یکی رمزنگاری اطلاعات داشت و بستنش سخت تر بودش ولی خب بدون بستن پورت و اختلال خاصی ترافیکش رو بستن) حالا کر..یو یه دریچه تازست که اطلاعات رمزنگاری میکنه اما مثل چیزپی ان شناخته شده و همه گیر نیست تو تمام دنیا که راحت دانش بستنش رو بدست بیارن و کار سخت تره (باید دست به دامن روسیه بشن اون شاید بتونه کمک کنه ) اگر بستنش دیگه تازه راه میفته دستشون تو این زمینه
    Last edited by saeid72; 08-04-2014 at 00:05.

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستانی که نسبت به این موضوع اعتراضی دارن توی فروم همسایه تاپیکی درست شده که توش تمام افرادی که این مشکل رو مخصوصا تو حوزه گیم دارن امدن و مشکلشون رو اعلام کردن و طی ارتباطات و نامه نگاری ها قرار هست اون تاپیک با تمام پست هاش و تعداد افراد ناراضی به رویت مسئولین مربوطه برسه خواهش میکنم در صورت امکان عضو بشد و اونجا در رابطه با این مشکل اقدام کنید وقتی هم نمیگیره یه قالب مشخص داره شما زحمت تایپ مشخصات سرویستون رو میکشید فقط

انگار اسم تاپیک فیلتر هست توی p30 هر کس پایه هست بگه لینک رو براش pm میکنم
    Last edited by isbn; 08-04-2014 at 00:19.

15. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •