سلام استاد مگه رشته ات الکترونیک هست؟
سلام استاد مگه رشته ات الکترونیک هست؟
منم یه سوال بپرسم ...
میگم حسین تو قصد نداری از رویه این صندلی پاشی ؟
سلام ببخشید دیر شد ... دلیل موجه دارم...
خب هدیه؟....
بهتر دیدم این دوتا موزیک زیبا که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز این هفته در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دادند رو به همه شما مخصوصا گیمرهای عزیز تقدیم کنم:
Max Payne
Silent Hill : Room Of Angelsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینم دوتا از طرف خودم که هردو، از بهترین موزیک منوهای بازیها هستن:
Splinter Cell: Double Agent ساخته Michael McCann
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kane & Lynchead men ساخته Jesper Kyd
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امضا:
از همه عزیزانیکه هفته گذشته زحمت کشیدن تشریف آوردن و سوال پرسیدن ممنونم امیدوارم از پاسخ ها راضی باشید... تاپیک بسیار خوبی است و اصلا فکر نمیکردم به این گرمی باشه و جواب دادن به بعضی سوالات خیلی مشکل بود... از سعید و بهروز عزیز هم ممنونم بابت دعوت از بنده.
همیشه شاد و سلامت و امیدوار باشید
قربانتان حسین
با تشكر. خب ديگه وقت قفل شدن تاپيكه. مديران اقدام كنند
دوستان عزیز ، منتظر یه طرح گرافیکی قشنگ و البته فلش برای تاپیک صندلی داغ باشید ( با لینک های مستقیم صفحات شروع به کار مهمان ها و ... )
به زودی ...
اینجا چرا هی باز و بسته میشه؟
قطعی داره؟
یکی رو بزارید دیگه
سعید جانم که اومدن
آخرین پست این تاپیک مربوط به 117 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!
با این حال چنانچه تمایل دارید در این بحث شرکت کنید میتوانید چک باکس مربوطه را علامت بزنید و پست خود را ارسال کنی
ولمون کنین بابا!! دوبار گرفتین اینجا رو باز کردین آکوا بیکار نباشه بیاد پستهامون رو پاک کنه؟ خب حداقل یکی یک کلمه به ما میگفت قضیه عید چی شد؟ چی شد که نشد؟ حالا چی میشه؟
اينجا به نظرم بايد يکی مسوليته کاملشو بگيره دستش و تمامه اختياراته تاپيکم
در دستش باشه منظورم تذکر دادن و دعوت کردن مهمون چون با اين راوالی که اينجا
در پيش گرفته به نظرم حيفه يکی از تاپيک هايه استيکيه متفرقه اين تاپيک باشه چون اکثرا
بستست
اصلا چطوره خودمون يه صندلي داغ بزنيم؟؟؟
اسمشم ميذاريم مبل داغ!!
دوستان با عرض پوزش. بنده حدودا 8-9 روز پيش درخواست باز شدن تاپيك رو دادم كه بلاخره امروز باز شد. ميخوام با تمام قوا اين تاپيك رو مثل روزهاي اولش با قدرت بچرخونيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)