تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1162 از 1783 اولاول ... 1626621062111211521158115911601161116211631164116511661172121212621662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,611 به 11,620 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سرعت دانلود شما زیاد نشده من شبی به ۸ گیگ تا ۸.۵ رسیدم دیگه کمکم خودم میخواهم بگم من دارم زیاد میگیرم با دو مگ هاردم داره پر میشه تازه ۲۰۰ دادم هارد خریدم دوباره ۲۰۰ بدم؟!!؟؟؟!
    مجبور نیستی داداش دانلود کنی همش که!!!

2. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مجبور نیستی داداش دانلود کنی همش که!!!
    می دونی بعد از یک مدتی یه جور اعتیاد می شه یعنی دیگه مهم نیست چی دانلود می کنی فقط مهم اینه که دانلود کنی من هم از همه بدتر معتادم به این اعتیاد

4. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می دونی بعد از یک مدتی یه جور اعتیاد می شه یعنی دیگه مهم نیست چی دانلود می کنی فقط مهم اینه که دانلود کنی من هم از همه بدتر معتادم به این اعتیاد
    دقیقا موافقم ، دانلود کردن تبدیل به یک جنون میشه ، من خیلی از چیزایی که دان میکنمو صبحش که نگاه میکنم ، مستقیم پاک میکنم !
    کسی میدونه چطور میشه این بیماری رو درمان کرد؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دقیقا موافقم ، دانلود کردن تبدیل به یک جنون میشه ، من خیلی از چیزایی که دان میکنمو صبحش که نگاه میکنم ، مستقیم پاک میکنم !
    کسی میدونه چطور میشه این بیماری رو درمان کرد؟!
    قرص های ترک اعتیاد هربال اسلیمینگ

7. این کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قرص های ترک اعتیاد هربال اسلیمینگ
    هر چیزی یه فرهنگ استفاده داره... اخه چرا باید همش دانلود کرد وقتی فایلی لازم نداریم.؟ همین فرهنگ استفاده غلط باعث میشه شرکتها بیان محدود کنن سرعت رو... والا من خودم همینجوریم.....

9. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هر چیزی یه فرهنگ استفاده داره... اخه چرا باید همش دانلود کرد وقتی فایلی لازم نداریم.؟ همین فرهنگ استفاده غلط باعث میشه شرکتها بیان محدود کنن سرعت رو... والا من خودم همینجوریم.....
    منم همین بیماری دانلود داشتم چیزهای الکی دانلود میکردم
    برای دیگران دانلود میکردم
    بیماری عجیبیه فقط باعث هدر رفت وقت و پول می شه

11. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

منم همین بیماری دانلود داشتم چیزهای الکی دانلود میکردم
    برای دیگران دانلود میکردم
    بیماری عجیبیه فقط باعث هدر رفت وقت و پول می شه

چیزایی که هدر میره:

هزینه برق کمر شکن - اصطلاک سیستم - هزینه بیشتر اینترنت پرسرعت - نیاز مرتب به هارد و الببته زمان .

مشکل هم اینه که ما ایرانی ها از بس نداشتیم حریص شدیم . هیچ تعهدی هم نیست که این سرعت همیشگی باشه . بنابراین خیلی ها غنیمت میدونن . اگر فرهنگ سازی بشه ضمن اینکه روز به روز سرعت ها بهتر بشه این جماعت هم دست از این کار برمیدارن.

هر چیزی که نیاز داشته باشن دانلود میکنن . نیاز نداشته باشن هم بیخود تو خرج نمیندازن.

بنده خودم رو میگم الان حسرت این رو دارم که یه فیلم 50 گیگابایتی روز دنیا رو دانلود کنم بندازم توی یه TV 42 اینچ بشینم با تمام کیفیت نگاه کنم. دیگه چیز دیگه ای نمیخوام و فایل اضافه ای هم نمیگیرم بی جهت.
    ماهی شاید 3 - 4 تا فیلم بخوام ببینم. سرجمع میشه 200 گیگ . توی 7-8 روز دانلود کنم و باقی شب ها سیستم خاموش باشه.

13. 2 کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چیزایی که هدر میره:

هزینه برق کمر شکن - اصطلاک سیستم - هزینه بیشتر اینترنت پرسرعت - نیاز مرتب به هارد و الببته زمان .

مشکل هم اینه که ما ایرانی ها از بس نداشتیم حریص شدیم . هیچ تعهدی هم نیست که این سرعت همیشگی باشه . بنابراین خیلی ها غنیمت میدونن . اگر فرهنگ سازی بشه ضمن اینکه روز به روز سرعت ها بهتر بشه این جماعت هم دست از این کار برمیدارن.

هر چیزی که نیاز داشته باشن دانلود میکنن . نیاز نداشته باشن هم بیخود تو خرج نمیندازن.

بنده خودم رو میگم الان حسرت این رو دارم که یه فیلم 50 گیگابایتی روز دنیا رو دانلود کنم بندازم توی یه TV 42 اینچ بشینم با تمام کیفیت نگاه کنم. دیگه چیز دیگه ای نمیخوام و فایل اضافه ای هم نمیگیرم بی جهت.
    ماهی شاید 3 - 4 تا فیلم بخوام ببینم. سرجمع میشه 200 گیگ . توی 7-8 روز دانلود کنم و باقی شب ها سیستم خاموش باشه.
    رفیق خدایی حرفات متینه... منتها یجوری میگی 200 گیگ انگار میگی 20 گیگ! پیر شده استفاده کن حقتم هست... منتها اسم این فرهنگ سازی نیست...

15. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

می دونید بدتر از همش چیه؟ نه پول برقه نه اصحلاک. این حرصیه که می خوریم سر دانلود کردن و خط درست کردن و ... اینقدر عصبی می شه آدم وگرنه پولش هیچوقت مساله ای نبوده و قابل جبرانه ولی مشکلات عصبی که از این قضیه به وجود میاد جبران پذیر نیست

17. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

می دونید بدتر از همش چیه؟ نه پول برقه نه اصحلاک. این حرصیه که می خوریم سر دانلود کردن و خط درست کردن و ... اینقدر عصبی می شه آدم وگرنه پولش هیچوقت مساله ای نبوده و قابل جبرانه ولی مشکلات عصبی که از این قضیه به وجود میاد جبران پذیر نیست
    من اگر شبی یکدونه فیلم نزارم برای دانلود خوابم نمیبره...... بعضی شب ها کلی می گردم که یکدونه فیلم پیدا کنم .... بعضی وقت ها هم فیلم رو سریع پاک می کنم چون اصلا ارزش دانلود کردن نداشته...... از خواب میندازه آدم رو

19. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •