منم این مشکلو داشتم چند تا مودم امتحان کردم بازم حل نشد آخرش مجبور شدم بصورت خودکار به اینترنت وصل بشه هر وقت کاری ندارم دکمه مودمو قطع می کنم
منم این مشکلو داشتم چند تا مودم امتحان کردم بازم حل نشد آخرش مجبور شدم بصورت خودکار به اینترنت وصل بشه هر وقت کاری ندارم دکمه مودمو قطع می کنم
یعنی مودم با مارکهای مختلف تست کردی؟ مارک دقیق مودمهایی که تست کردی؟ فیرمور هر دو بروز بوده؟ SNR Margin و Attenuation چنده؟ با چه ویندوزهایی تست کردی؟ usb یا پورت شبکه؟ اینترنتتون از کدام شرکته؟
پس این پیشرفت علم کجا بدرد ما میخوره
ممنون که راهنماییم کردی
شکم به خاطر اینه که یکی بهم گفت که تو حالت bridge هم میتونم کانکتشم به وایرلس اما باید کانکشنی رو که ساختم شیر کنم
گفت رو کانکشنی که ساختم برا اتصال دستی به اینترنت باید کلیک راست کنم و از تب آخر sharing رو allow کنم بعدش میتونم استفاده کنم
الان امکان امتحان کردنشو ندارم
دوست من شما اینو تائید میکنی ؟؟؟؟؟؟
Last edited by DECENT; 07-03-2011 at 13:40.
سلام- مودم tplink رو با کابل لن به کامپیوتر وصل کردم میخواستم هم مودممو کانفیگ کنم هم یه کانکشن بسازم و با اون هر وقت خواستم وصل شم ،نه بصورت اتومات که دوستان گفتن-لطفا اگه امکان داره مراحلشو بگید
Last edited by M A S 0 U D; 07-03-2011 at 16:15.
من مودم زایکسل وایرلس دارم که اونو امروز ریست کردم.
بعد مودم خودش اتوماتیک کانفیگ شد و همه چیز رو خودش تنظیم کرد و به اینترنت وصل شد.
قبل از ریست مسئول پارس آنلاین vci=59 تنظیم کرده بود ولی حالا که مودم خودش اتوماتیک همه چیز رو تنظیم کرده vci=35 شده.
تو سایت پارس آنلاین گفته باید 59 باشه ولی بعد از ریست هرکاری کردم با 59 کانکت نشد !!
الان هم اینترنت مشکلی نداره فقط حس می کنم کمی سرعتم کم شده
آیا تغییر vci می تونه رو سرعت تاثیر بگذاره؟
دوستان من یک مدوم D-Link دارم ولی هر کاری میکنم نمیتونم با وایرلس لپ تاپ کانکت بشم
پسوورد رو هم درت وارد میکنم ولی باز نمیشه
مشکل چیه؟
با سلام
من یه مودم DSL-2640U_ wireless دارم
اینترنتم از مخابرات دارم
چون مادربردم قدیمی هست من یه کارت شبکه خریدم
برای اینکه بتونم از اینترنت به صورت کانکشن استفاده کنم باید چیکار کنم به ترتیب؟؟
اول باید cd کارت شبکه بزارمو نصب کنم؟؟
بعد cd مودم را بزارم نصب کنم؟؟ ( درایو مودم را باید نصب کنم یا چیز دیگه ای لازم هست؟؟
سیم و کابل ها راهمه نصب کردم و خطم هم از طرف مخابرات رانژه شده و مشکلی نیست
خواهشا منو راهنمایی کنید
اگ فایل راهنما نصب مودم موجود هست بزارید.
خیلی ممنون
یه مدت نبودم از دستم راحت شدید فکر نمیکردم انقدر طول بکشه.
ایشون میتونه تو همون حالت Bridge Mode کانکشن رو share کنند فقط بستگی داره به مودم وایرلسشون چون معمولا Dhcp مودم ها در حالت بریج کار نمیکنه در اینصورت باید Ip رو به صورت دستی به گوشی بدن.
پارس آنلاین روی هر دو vci کار میکنه این متغییر روی سرعت تاثیری نداره البته برای خود من الان هم با 59 هم با 35 کار میکنه ولی یه مدت بود با 59 مشکل داشت و کانکت نمیشد.
ممنون میشم بهم کامل نحوه ی کا رو توضیح بدی کلافه شدم بس که پرسیدمو نشد
مودمم linksys wag120n هست و گوشیم NOKIA5800
خواهشا بهم جز به جز بگو زیاد وارد نیست رفیق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)