تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1162 از 3745 اولاول ... 16266210621112115211581159116011611162116311641165116611721212126216622162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,611 به 11,620 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه x11416's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نمیدونم این احمق ها کی میخوان بفهمن که دارن پول همون دانلود شبانه رو از حلق ما میکشن بیرون و این دانلود شبانه صدقه نیست بلکه وظیفشونه و جزو خدماتشون حساب میاد

کی میخوان بفهمن که با این کارشون باعث میشن که نه تنها مشتری جدیدی براشون نیاد بلکه همین مشتری هایی رو هم که دارن از دست میدن

2. این کاربر از x11416 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

همه شرکت ها فرقشون با اسیا تر اینه که روزانه تو سرعت برابرند و شبانه اونی که 2 مگ داره بیشتر از 1 مگ هستش تا یک فرقی بین کسی که بیشتر هزینه کرده باشه اما اینجا نمیدونم چرا اینطوریه!

4. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

حدودا یه ماه طول کشید تا خط من رو رانژه کنند هر روز میرفتم دفترشون هر دفعه میگفت 100 درصد فردا وصله دوباره فردا هیچ فرقی نمیکرد اخرش 3 4 ساعت نشستم همونجا تا پیگیر بشه وصلش کنه یا پولم رو بده برم
    بعدم که وصل شد کلی مشکل دیگه داشتم که یه هفته طول کشید اونها رو درست کنند این یه هفته هم قرار بود بهم اضافه کنند که هر دفعه زنگ میزدم میگفت الان واحد فروش نیستش بعدا زنگ بزن
    یه ماهی وضعیت خوب بود و شب ها 5 6 گیگ میگرفتیم و بعدش شبانه رو نصف کردند
    این همه رفت و امد و صبر کردن فقط برای یه ماه خوب بود و الان هیچ فرقی با isp قبلیم نداره به غیر از اینکه گرون تره و مجبوری سرویس 10 گیگ بخری تا شبانه رایگان داشته باشی
    به نظر من اگه تا اخر این ماه این وضعیت شبانه رو درست نکردند بیاید دسته جمعی بریم شعبه مرکزیشون
    ببینیم رو در رو هم بازم جرات دارند بگند افر شرکته هرکاری کردیم نباید صداتون دربیاد

6. 3 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

همه شرکت ها فرقشون با اسیا تر اینه که روزانه تو سرعت برابرند و شبانه اونی که 2 مگ داره بیشتر از 1 مگ هستش تا یک فرقی بین کسی که بیشتر هزینه کرده باشه اما اینجا نمیدونم چرا اینطوریه!
    همین حرفا رو به واحد شکایت زدم اما مگه یاسین به گوش خر....

8. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حدودا یه ماه طول کشید تا خط من رو رانژه کنند هر روز میرفتم دفترشون هر دفعه میگفت 100 درصد فردا وصله دوباره فردا هیچ فرقی نمیکرد اخرش 3 4 ساعت نشستم همونجا تا پیگیر بشه وصلش کنه یا پولم رو بده برم
    بعدم که وصل شد کلی مشکل دیگه داشتم که یه هفته طول کشید اونها رو درست کنند این یه هفته هم قرار بود بهم اضافه کنند که هر دفعه زنگ میزدم میگفت الان واحد فروش نیستش بعدا زنگ بزن
    یه ماهی وضعیت خوب بود و شب ها 5 6 گیگ میگرفتیم و بعدش شبانه رو نصف کردند
    این همه رفت و امد و صبر کردن فقط برای یه ماه خوب بود و الان هیچ فرقی با isp قبلیم نداره به غیر از اینکه گرون تره و مجبوری سرویس 10 گیگ بخری تا شبانه رایگان داشته باشی
    به نظر من اگه تا اخر این ماه این وضعیت شبانه رو درست نکردند بیاید دسته جمعی بریم شعبه مرکزیشون
    ببینیم رو در رو هم بازم جرات دارند بگند افر شرکته هرکاری کردیم نباید صداتون دربیاد
    شما سرویستون چیه؟
    حتما اگر دومگ دارید زنگ بزنید بگید چرا دو مگا رو محدود کردن؟(در صورتیکه بقیه محدود نیستن!!!)
    شاید به یه نتیجه ای برسیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

وضعیت خطت جالب نیست.(snr پایینه)
    ولی منی که 2مگ دارم سرعتم رو 6بسته شده

همه این ها بستگی به شرایط منطقه مخابراتی و وضعیت خطت ربط داره تا چه سرعتی بهت بدن
    من سه ماه 1مگ 10گیگ گرفته بودم این ماه آخری سرعتم رو تغییر دادم به 2مگ ببینم چطوریه تغییر چندانی نکرده بنظر برای تمدید همون 1مگ بگریرم بهتره!؟

11. این کاربر از partt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

شما سرویستون چیه؟
    حتما اگر دومگ دارید زنگ بزنید بگید چرا دو مگا رو محدود کردن؟(در صورتیکه بقیه محدود نیستن!!!)
    شاید به یه نتیجه ای برسیم
    سرویس من دو مگه
    من چند بار به همین نمایندگی اصفهان که ازش گرفتم زنگ زدم یکیشون همیشه میگه شماره بدید بررسی میکنم تا فردا ظهر درست میشه که من معمولا صدا اینو میشنوم قطعش میکنم دیگه
    یکی دیگه هم هست که فکر میکنه خیلی حالیشه اخرش که کم میاره میگه همینه که هست نمیخای سرویستو جمع کن
    یه چند بارم زنگ زدم تهران با پشتیبانی و یه نفر که مسول نمایندگی هاست حرف زدم اونم جواب درست بهم نداد
    با این تماس ها هیچی تغییر نکرد فقط فکر کنم اندازه یه سرویس یه ماهه پول تلفن دادم!!!

13. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

15. این کاربر از k1_24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من سه ماه 1مگ 10گیگ گرفته بودم این ماه آخری سرعتم رو تغییر دادم به 2مگ ببینم چطوریه تغییر چندانی نکرده بنظر برای تمدید همون 1مگ بگریرم بهتره!؟
    فعلا که فرقی بین این دو سریویس نیست!پس 1مگ بگیر
    فقط داری پول بیشتر برای 2مگ میدی
    امیدوارم تا بعد از 24 خرداد درستش کنن

سرویس من دو مگه
    من چند بار به همین نمایندگی اصفهان که ازش گرفتم زنگ زدم یکیشون همیشه میگه شماره بدید بررسی میکنم تا فردا ظهر درست میشه که من معمولا صدا اینو میشنوم قطعش میکنم دیگه
    یکی دیگه هم هست که فکر میکنه خیلی حالیشه اخرش که کم میاره میگه همینه که هست نمیخای سرویستو جمع کن
    یه چند بارم زنگ زدم تهران با پشتیبانی و یه نفر که مسول نمایندگی هاست حرف زدم اونم جواب درست بهم نداد
    با این تماس ها هیچی تغییر نکرد فقط فکر کنم اندازه یه سرویس یه ماهه پول تلفن دادم!!!
    من بس که به واحد شکایات شکایت فرستادم راهی به جایی نبرد
    ولی شاید اگر تعداد شاکیانی که 2مگ دارن بیشتر بشه شاید صدامون به باعث و بانیه این مسخره بازیا برسه

17. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

دقیقا همین حرفا رو به من هم زدن!!
    هر دفه یه چیزی میگن
    میگن اینا افر های شرکته و دست شرکته هر کاری بکنه
    یه بار میگن شبانه رو محدود کردیم دفه بعدی میگه محدود نکردیم!!
    هر چی به این نفهما میگم با این وضعیتی که درست کردید فرق سرویس 1مگ و دومگ چیه که شبانشون باهم برابره؟(من حتی 1مگ روزانه رو با سرعت 6 مگ میتونم بگیرم!)
    در جوابم میگه اگر فرقی نداشت دو مگ نمیدادیم......
    دوست گلم به هر کی که زنگ می زنه همینو می گن .
    مثل اینکه دارن صدقه می دن حروم خورا . من که به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم . شما هم پیش نهاد می کنم این کار رو بکنید . چون یه دست صدا نداره .
    تا وقتی بازار adsl و اینترنت پر سرعت رقابتی نباشه همینه دیگه . هر جور دلشون بخواد به مردم قالب می کنن . آخر سر هم می گن همینی که هست .
    دوست گلم تقصیر من و شماست . خیلی به اینا رو دادیم . فک می کنن هر طور که بخوان با ما می تونن رفتار کنن و مام ناچاریم باهاشون تا کنیم .
    خیلی جالبه اینا معتقدن که اینی که ما شبانه دانلود می کنیم و بهمون حجم رایگان می دن به ضرر شرکته . در حالی که دوستای گلم می دونن که شرکت فقط پهنای باند می خره نه حجم . و با کلی سود به اسم حجم به ما می فروشه .
    من خودم مشکلم این بود که از تغییر ساعات رایگان خبر نداشتم و حجمم زود تموم می شد . حدود 4 گیگ سر این قضیه حجم خریدم . یعنی می شه 20 هزار تومن . به پشتیبانی که زنگیدم انقد اراجیف گفت و به حساب خودش دلیل آورد که اره اینا افر شرکته و تو قرار دادتون اومده که هر زمان شرکت بخواد می تونه برداره و از شما پولشو بگیره .
    بعد از کلی بحث آخر حرفم بم گفت نه بت حجمتو بر نمی گردونم . فقط ببینین پر رویی تا چه حد . می گه : " حتما می خوای 4 گیگ که خریدی و بت برگردونم ؟ " بم گفت : " من خودم تا حالا با 15 نفر که این مشکلو داشتن صحبت کردم . پس نتیجه می گیریم که تعدادتون کمه و البته من به اونا حجمشون رو برگردوندم ولی به تو بر نمی گردونم "
    می گه : " حتما می خوای حجم یه دورتو از من بگیری ؟ !!
    بش می گم شما هر خبری می شد از طریق پیامک اطلاع رسانی می کردین ولی همچین خبر مهمی رو اطلاع رسانی نکردین .
    می گه ما 200 هزار تا مشترک داریم نمی تونیم که از طریق پیامک اطلاع رسانی کنیم .
    هر چی براش توضیح دادم مثل یاسین می مونه به گوش ...
    خلاصه دوستان مدارا نکنین به خدا ضرر می کنید . اگه مشکلی دارید محکم برید جلو . لازم شد شکایت کنید .
    من همون طور که گفتم شکایت کردم به سازمان تنظیم مقررات .

19. 6 کاربر از moderntalk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •