کسی بلده بازیهایی که ستاپ اصلی نیستن چه طوری با دست کاری ریجستری میشه روشون پچ نصب کرد ؟
کسی بلده بازیهایی که ستاپ اصلی نیستن چه طوری با دست کاری ریجستری میشه روشون پچ نصب کرد ؟
سلام
من فایل ubiorbitapi_r2.dll رو احتیاج دارم
هرکس میتونه لینک دانلودش رو بده یا آپلود کنه
لطفا جواب بديد.
از اينجا بگير :
ubiorbitapi_r2.dll..htmlکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
حل مشكل d3dcompiler_42.dll aliens vs predator
برو به اينجا و فايل مورد نظر رو دانلود كن و اينجا كپيش كن :
C:\WINDOWS\System32کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
از اينجا دانلود و نصب كن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداحتمالا مشكل از بازيته من همچين مشكلي ندارم بازي رو پاك كن و در يه درايور ديگه نصب كن اگه بازم مشكل پابرجا بود يه نسخه ديگه رو امتحان كننه نشد متاسفانه
تنها يه سري از بازي هارو ميشه همچين كاري كرد اونم بازي هاي ساده كسي نميتونه بدونه دقيقا يه مقادير در رجيستري براي بازي وارد ميشه بهترين كار استفاده از نسخه هاي نصب كننده دار بجاي فشرده شده است
Last edited by M A X I M U M; 18-03-2010 at 16:50.
با سلام من دوتا مشکل دارم یکی در بازی BFBC2 که میگه برای بازی باید نسخه جدید را دانلود کنین یا میگه دیسک شما تقلبیی. یکی دیگرم تو بازی MASS EFFECT دو که بعد از نصب وقتی روی آیکون کلیک می کنی این پیام رو می ده:
failed to authenticate the disk. please insert the correct disk and try again جون کامپیوتراتون جواب بدید خواهش می کنم.
سلام دوستان،من وقتی در بازیaliens vs predator از Aliens میشم،در یکی از چک پوینت ها که کامپلیت میشه بازی هنگ میکنه و not respondin(یه چیزی تو این مایه ها)میده،چیکار کنم؟
وقتي همچين اتفاقي ميفته مشخصه كه فايل اجرايي بازي مشكل داره و خب فايل اجرايي بازي هم كركه
كركت رو عوض كن و امتحان كن به احتمال خيلي زياد مشكلت حل ميشه
سلام
من با microsoft live مشکل پیدا کردم وقتی تو بازی هستم انگار نه انگار که نصبه وقتی هم که برنامه رو اجرا میکنم این ارورو میده
![]()
شما اكانت آنلاين ساختيد بجاي اكانت آفلاين !
create offline account رو انتخاب كنيد
ممنون از بابات جوابت ولی مشکل این نیست من تا بحال شاید 5 6 تا بازی با این برنامه تموم کردم
درست کار میکرد تا اینکه من dirt 2 رو دوباره نصب کردم تا بازی کنم که کلا آان مثل اینکه اصلا نصب نیست
اصلا تو بازی اجرا نمیشه که من بخوام اکانت بسازم! ok
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)