دوستانی که میخوان قاب xbox خود رو عوض کنن میتونن به آموزش بازکردن xbox به اینجا مراجعه کنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که میخوان قاب xbox خود رو عوض کنن میتونن به آموزش بازکردن xbox به اینجا مراجعه کنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خدای شایعه کی بوده که اینو گفته !؟
XBOX720 جریان نداره یعنی وجود خارجی نداره و نخواهد داشت . اصلا یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
Elite 250G با 2 دسته بی سیم وجود داره ولی همون XBOX360 هست نه XBOX...........
( شوخی با دوستای عجولمون )
با این تفاسیر میشه پیش بینی کرد که 20 سال دیگه بعد از XBOX720 کنسول بعدی 100% اسمش XBOX1080 خواهد بود و همینطور هم به مدل قبلی 360 تا اضافه میشه و مدل جدیدی ساخته میشه .
منتهی ما معنی 360 رو میدونیم . حتی میدونیم تو ریاضی و این صحبتا 360 درجه یعنی چی . ولی 720 یعنی چی ؟ منظور چیه ؟ مثلا 720 چیکار میکنه ؟ پرواز میکنه ؟
من یه بار گفتم بازم میگم . طرف داره هنوز با PS2ش حال میکنه . به قول خودمون زندگزه براش . حالا بعضی از دوستان اصرار دارن بدونن که نسل بعدی کنسول کی میاد و اگر بیاد 360 چی سرش میاد . بابا بیخیال می خواد بیاد میخواد نیاد . فردا بیاد یا 10 سال دیگه . شما الانو بچسب . به قولی حالتو کن . 2010 اینجوری که پیش بینی شده بهترین سال برای بازی خورهاست . بخر و ببر زود دیر میشه ها !!!!!!!!!!!
چطور شهاب جان ؟
همانطور که پدرام جان گفتن و توضیح دادن نمیشه ولی شما دعا کنید که MS دست از این مسخره بازی هاش بر داره و یک
داشبوردی رو عرضه کنه که ما رو از این محدودیت رها کنه.
خب بنده خدا حتما یه مشکلی داره , چون آدمه بپیچونی نیست.
احترام خودتو نگه دار...
تاپیک رو هم به ... نده خواهشا.
سلام آقا نیما ممنون از پستتون
فقط دوستان تا فردا صبر کنن که فایل تو خوده P30world آپلود بشه.
آره واقعا !!
من هنوز خیلی هارو میبینم که هنوز PS2 میخرن .
والا این گزینه اگه باشه زمان رایت حدودا دو برابر میشه چون یک بار هم بعد از رایت اصلی میاد و رایت را چک میکنه که به نظره من یه چیزه بیخودی هست و نیازی نیست که اینکار انجام بشه
آره عزیزم اونو که میدونم , فکر کردم مشکلی پیش میاره !
ولی به قول خودت واقعا دیگه فکر نمیکنم با این Writer های جدید و دیسک های مرغوب دیگه نیازی به این گزینه باشه.
خوب من از طرف رابترهای قدیمی و دیسکهای نامرغوب از شما عذر خواهی میکنم!![]()
با اجازه ی دوستان : دوست عزیز اون چیزی که واسه شما سوال هست واسه ی من هم بود و حتی میخواتم از خرید این کنسول منصرف بشم ولی بعد از کلی پرسیدن به این جواب ها رسیدم :سلام يه سوال دشتم ميدونم كه تكراريه ولي به بزرگيه خودتون ببخشيد
جريان اين XBOX720 چيه يا اين XBOX كه ميگن 2 تا دسته ي بيسيم داره با يه هارد 250GB
آيا حقيقت داره منبعي هست كه اين 2 چيزي كه گفتم رو تاييد كرده باشه
خوده ماكروسافت چيزي در اين باره نگفته
يعني اگه XBOX720 بياد ديگه بازي براي XBOX360 نميزنن
به نظره شما تا چند سال ديگه بازي براي XBOX 360 ميزنن
ببخشيد اگه سوالهام تكراري بود ولي اگه يه توضيح بدين ممنون ميشم
کنسول بعدی حد اقل تا سال 2014 نمیاد و اگر اون هم بیاد دلیل بر تولید نشدن بازی برای ایکس باکس نیست
خود ماکروسافت اعلان کرده این کنسول حتی به نیمه ی راه هم نرسیده است به طوری که بالاترین بازی ها تنها 60 درصد سخت افزار این کنسول مورد استفاده قرار دادند و حالا حالا ها این کنسول پا بر جاست
صحبتهایی در مورد پروژه ی ناتال هست که بعضی ها اون رو به پایان رسیدن ایکس باکس میدونن باید بگم این پروژه نه تنها دلیل بر پایان دوره ی 360 نیست بلکه دلیل بر استقامت ان نیز هست چون این پرژه روی 360 سوار خواهد شد و این نشون میده که ماکروسافت حالا حالا ها با این کنسول کار داره و اگه اینطور نبود روی ناتال کار نمیکرد که بخواهد به زودی کنسول جدید وارد کنه
پس کاملا خیالت راهت باشه
Last edited by a-0852; 06-02-2010 at 23:48.
سلام
یه سوالی برام پیش اومده اگه امکانش باشه راهنماییم کنید
من رو فلش یه چندتایی فایل ویدیو ریختم و خواستم از XBOX360 نگاه کنم
بعضی از فرمت ها رو نشناخت ولی اونایی رو هم که شناخت مثل .mkv یا avi رو هم پخش نکرد و پیغام میده که بایت آپدیت کنم
داشبورد من آخرین آپدیت رو داره 2.0.8955.0
الان چیکار باید بکنم ؟
سلام به همه ي دوستان مرسي از اطلاعاتي كه در اختيارم گذاشتيد ممنون از همتون دست گلتون درد نكنه
پسر خالم هم ميخواد XBOX 360 بگيره امروز با هم رفتيم قيمت ها رو پرسيديم
اليت با برد جاسپر از 390 داشت تا 435 تومن
آركدبا برد جاسپر هم از 290 تا 310
ميخواستم بدونم قيمت ها گرون نيست؟
نزديكهاي عيد قيمت ها ميره بالا يا مياد پايين؟
اصلا تغيري ميكنه؟
سلام ببخشيد ميشه لطفا خواهشا يكي جواب اين سوالمو بده ممنون ميشم
ميدونم سوالم تكراريه ولي اگه امكانش براتون هست لطفا جواب بدين
من يه مانيتور قديمي دارم FLATRON مدل LG F700P تقريبا مال 6 سال پيش ميخواستم بدونم ميشه XBOX360 بهش وصل كنم؟
آخه شنيدم مانيتور بايد ورودي HDMI داشته باشه راهي هست كه بتونم XBOX 360 را بهش وصل كنم ؟
اگه بشه انجام داد نياز به چه كابلي داره؟
فقط تورو خدا نگين LCD يا LED بگير
اگه راهي هست لطفا راهنماييم كنيد
لطفا اگه براتون ممكنه يه منتي رو سر ما بزارين جواب سوالمو بي زحمت بدين ممنون ميشم
آخه شبها ميخوام تا دير وقت بازي كنم روي TV نميتونم
يعني اميدي هست كه بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)