تو وبگردی هرچه پیج سریع تر لود بشه بهتره یه سری از اجنبی ها هم دست به طراحی سنگین سایت میزنن نمیدونن ما از دوران دیال آپ بشون سر میزنیم
تو وبگردی هرچه پیج سریع تر لود بشه بهتره یه سری از اجنبی ها هم دست به طراحی سنگین سایت میزنن نمیدونن ما از دوران دیال آپ بشون سر میزنیم
بین لقمان و شاتل کدومو انتخاب کنم؟
راستی فرشاد نمیخوای عکس پروفایلتو عوض کنی ؟ آخه تا میبینمش آهنگ You're my heart you're my soul تو ذهنم پلی میشه![]()
میخوای برم مخابرات از علی یه عکس بگیرم بزارمش رو پروفایلم؟![]()
کی میگه من دانلود ندارم ؟!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ماهی 300 تا 500 گیگ مصرف دارم ، با قیمتش هم مشکلی ندارم فقط کیفیت برام مهمه ، پینگ رو هم میشه پایین آورد.
من بودم میرفتم شاتل ، یک اکانت از این V.P.S های داخلی میگرفتم ( چون شاتل سرعت دانلود رو فقط برای سرورهای خارجی محدود میکنه ) و میزدم تو گوش دانلود
منم میتونستم 4ترابایت دانلود کنم ولی متاسفانه اینقدر هارد نداشتم که بشه 4ترابایت
خب معلوم نیست این وی پی ان اینجا کار میکنه یا نه یکی از رفیقام رفته شاتل سرعتش 10کیلوبایت هم میرسه![]()
رفیق شما ماهی چقدر هزینه اینترنتتون میشه ؟
* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۱ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
نام سرویس: ECO4096 سرعت تا: 4096/768* کیلو بیت بر ثانیه مدت سرویس یک ماهه سه ماهه شش ماهه یک ساله میزان ترافیک/ گیگا بایت ۴ ۸ ۱۴ ۲۲ هزینه اشتراک / تومان ۲۹۹۰۰ ۶۶۹۰۰ ۱۱۷۹۰۰ ۲۰۴۹۰۰ متوسط هزینه برای هر ماه / تومان ۲۹۹۰۰ ۲۲۳۰۰ ۱۹۶۰۰ ۱۷۰۰۰
اگر وی پی ان کار نکرد حداقل ماهی 30تومن باید بدم تا ماهی 1گیگ بتونم شبانه دانلود کنم![]()
Last edited by farshad0123; 18-06-2014 at 00:55.
من موندم این قوانین مسخره رو از کجاشون در میارن
می خوان یه اینترنت بدن هر شرکتی یه بامبولی درمیاره. همش هم تقصیر قیمت های زیرساخت هست اونوقت همه هم باید برن اونجا شکایت کنند
وایرلس خوب مونده بود که فعلا اونم چند شبیه خراب شده
250 به بالا
رفیق خودم که همسایه هم هستیم ار شاتل سرویس میگیره با استفاده از همین اکانت ، سرعتش محدود نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)