اگه میتونید هزینه کنید برید سمت تام فورد بقدری نت هاش ظریفه و پیچیدگی داره که حالا حالاها تو دنیاش غرق میشید.
اگه میتونید هزینه کنید برید سمت تام فورد بقدری نت هاش ظریفه و پیچیدگی داره که حالا حالاها تو دنیاش غرق میشید.
ممنون.. ولی از یه عزیزی قراره بگیرم که تام فورد نداره کلا.. بین عطر هایی که نوشتم به نظرتون کدوم بیشتر با سلیقه م جور در میاد؟
یه کاری کنید برید سایت عطر افشان نت های اون عطرها رو در بیارید به نظرم بهتر کمک میکنه ولی من میگم گوچی بای گوچی یا دیور هوم اینتنس.
از میان انتخاب های خودتون بنده آیتم های ذیل رو پیشنهاد می کنم:
آزارو کروم؛
آکوا دی جیو؛
آرمانی کد اسپرت؛
بلو شنل؛
ایسی میاکی بلو.
عطرفروش ها، حلّال را اصطلاحاً فیکاستور می نامند که غلط مصطلح است. چرا که فیکساتور به معنی ماندگارکننده است، ولی محلول های رایج به عنوان فیکساتور، خاصیّتی برعکس دارند.
فیکساتور، علی القاعده می بایست حاوی اتانول باشد لکن بدلیل ارزان تر و بوی کمتر متانول و علی رغم سمّی بودن آن، متأسّفانه از متانول نیز بعنوان فیکساتور استفاده می شود.
خیر.
ممکنه بطری یک ادکلن اصیل (آریجینال) که حاوی بچ کد هست و خالی شده رو از سر اون پر کرده باشن و بعنوان تستر بفروشند. لذا داشتن بچ کد نشانه ی اصیل بودن اون عطر نیست.
راهی برای خلاص شدن از شر پارافین ترکیب شده با عطر وجود ندارد. راه تشخیص غیرقطعی پارافین، چرب شدن عطر و کاهش قدرت و ماندگاری آن است.
سلام دوستان
طبق تحقیقی که من کردم با توجه به اینکه پخش بو و واندگاری بسیار بالا واسم مهمه باید از سری پرفیوم استفاده کنم درسته ؟ حال یک پرفیوم به من معرفی کنید که شدیدا پخش بوش و ماندگاریش بالا باشه و از بین نره قیمتش هم اگه زیر 400 باشه بهتره ولی اگه با این امکاناتی که من میخوام بیشتر بود سعی میکنم هزینه افزایش بدم میخوام عطر یجوری باشه که مثلا 8 ساعت بوش کاملا بپیچه چه بیرون چه داخل منزل
تاحالا خیلی عطر تست کردمو پول خرج کردم ولی چیزی که میخواستم رو هنوز نتونستم پیدا کنم![]()
Last edited by Zachyrock; 26-04-2016 at 18:56.
سلام دوست عزیز پیشنهاد می کنم محصولات پرفیومز دومارلی رو یه تستی بکنید.
Last edited by apitaa; 11-05-2016 at 18:27.
ممنون طبق تحقیقی که انجام دادم بخش بو و ماندگاری زیاد بالا نیست و اکثرا راضی نبودن از این موضوع شما مطمعینید که اون چیزیه که من میخوام چون نمیتونم باز هزینه الکی کنم و اوکی نباشه
Last edited by Zachyrock; 26-04-2016 at 20:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)