تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1161 از 1185 اولاول ... 1616611061111111511157115811591160116111621163116411651171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,601 به 11,610 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام من سلیقه مو شرح میدم لطفا چند کار خوب پیشنهاد بدید

از بوی خیلی شیرین، خیلی گرم ، تند و تیز خوشم نیاد. (درحد نرمال گرم و شیرین مشکلی نداره مثلا قبلا وان میلیون و هوگو باس داشتم راضی بودم)
    رایحه های مورد علاقمه م: تلخ، چوبی ، خاک و زمین، دودی، میوه ای، شاد و مفرح، ملایم
    کار های زیادی تست نکردم.. ولی بوی کار لالیک و کرید اونتوس رو فوق العاده می پسندم.. یه اسانس مونت بلنک هم گرفتم نمیدونم کدوم مدل بود بوی میوه (تو مایه های
    طالبی، خیار میداد) و خیلی دوس داشتم. بوی کول واتر رو می پسندم. تق هرمس هم خوبه ولی یه مقدار اون حس ترشی و تند و تیزی که داره نپسندیدم وان میلیون و 212 vip و هوگو باس هم داشتم راضی بودم.. لطفا چند کار خوب بهم معرفی کنید با اولویت زیبایی رایحه و پخش بو
    اینا چطورن: (چندتا رو بگید حذف کنم اگه به سلیقه م نمیخوره با این تفاسیر)

guccy by guccy
    guccy guilty
    issey myaki
    aramis,900
    hugo man
    hugo black bottled
    ch men
    belu de chanel
    dior homme intense
    fahrenhight
    armani code
    azzaro pour homme
    kenzo pour home
    champion
    dunhill brown
    mont blank legend
    acqua di gio
    light blue
    d g the one
    azzaro chrome
    aqva pour home
    اگه میتونید هزینه کنید برید سمت تام فورد بقدری نت هاش ظریفه و پیچیدگی داره که حالا حالاها تو دنیاش غرق میشید.

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه میتونید هزینه کنید برید سمت تام فورد بقدری نت هاش ظریفه و پیچیدگی داره که حالا حالاها تو دنیاش غرق میشید.
    ممنون.. ولی از یه عزیزی قراره بگیرم که تام فورد نداره کلا.. بین عطر هایی که نوشتم به نظرتون کدوم بیشتر با سلیقه م جور در میاد؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ممنون.. ولی از یه عزیزی قراره بگیرم که تام فورد نداره کلا.. بین عطر هایی که نوشتم به نظرتون کدوم بیشتر با سلیقه م جور در میاد؟
    یه کاری کنید برید سایت عطر افشان نت های اون عطرها رو در بیارید به نظرم بهتر کمک میکنه ولی من میگم گوچی بای گوچی یا دیور هوم اینتنس.

4. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام من سلیقه مو شرح میدم لطفا چند کار خوب پیشنهاد بدید

از بوی خیلی شیرین، خیلی گرم ، تند و تیز خوشم نیاد. (درحد نرمال گرم و شیرین مشکلی نداره مثلا قبلا وان میلیون و هوگو باس داشتم راضی بودم)
    رایحه های مورد علاقمه م: تلخ، چوبی ، خاک و زمین، دودی، میوه ای، شاد و مفرح، ملایم
    کار های زیادی تست نکردم.. ولی بوی کار لالیک و کرید اونتوس رو فوق العاده می پسندم.. یه اسانس مونت بلنک هم گرفتم نمیدونم کدوم مدل بود بوی میوه (تو مایه های
    طالبی، خیار میداد) و خیلی دوس داشتم. بوی کول واتر رو می پسندم. تق هرمس هم خوبه ولی یه مقدار اون حس ترشی و تند و تیزی که داره نپسندیدم وان میلیون و 212 vip و هوگو باس هم داشتم راضی بودم.. لطفا چند کار خوب بهم معرفی کنید با اولویت زیبایی رایحه و پخش بو
    اینا چطورن: (چندتا رو بگید حذف کنم اگه به سلیقه م نمیخوره با این تفاسیر)

guccy by guccy
    guccy guilty
    issey myaki
    aramis,900
    hugo man
    hugo black bottled
    ch men
    belu de chanel
    dior homme intense
    fahrenhight
    armani code
    azzaro pour homme
    kenzo pour home
    champion
    dunhill brown
    mont blank legend
    acqua di gio
    light blue
    d g the one
    azzaro chrome
    aqva pour home
    از میان انتخاب های خودتون بنده آیتم های ذیل رو پیشنهاد می کنم:
    آزارو کروم؛
    آکوا دی جیو؛
    آرمانی کد اسپرت؛
    بلو شنل؛
    ایسی میاکی بلو.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    ایا فیکساتور که با عطر مخلوط میکنن محلول خاصی هست یا همون الکل (اتانول) میباشد؟
    عطرفروش ها، حلّال را اصطلاحاً فیکاستور می نامند که غلط مصطلح است. چرا که فیکساتور به معنی ماندگارکننده است، ولی محلول های رایج به عنوان فیکساتور، خاصیّتی برعکس دارند.
    فیکساتور، علی القاعده می بایست حاوی اتانول باشد لکن بدلیل ارزان تر و بوی کمتر متانول و علی رغم سمّی بودن آن، متأسّفانه از متانول نیز بعنوان فیکساتور استفاده می شود.

7. این کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    ایا این Batch Code که روی شیشه و جعبه ادکلن درج میشه لزوما سند اورجینال بودن ادکلن هست یا نه ؟
    خیر.
    ممکنه بطری یک ادکلن اصیل (آریجینال) که حاوی بچ کد هست و خالی شده رو از سر اون پر کرده باشن و بعنوان تستر بفروشند. لذا داشتن بچ کد نشانه ی اصیل بودن اون عطر نیست.

9. 2 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام سال نو مبارک
    عطری خریداری کردم ( همین عطرای روغنی باز ) که میدونم فروشنده محترم پارافین قاطی اش کرده و روی بوی عطر و ماندگاری اش اثر زیادی گذاشته.برای خلاصی از این پارافین و جداکردنش از عطر راهی هست ؟ و راه تشخیص پارافین در عطر چیه ؟
    با تشکر از شما دوستای خوبم
    راهی برای خلاص شدن از شر پارافین ترکیب شده با عطر وجود ندارد. راه تشخیص غیرقطعی پارافین، چرب شدن عطر و کاهش قدرت و ماندگاری آن است.

11. این کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    طبق تحقیقی که من کردم با توجه به اینکه پخش بو و واندگاری بسیار بالا واسم مهمه باید از سری پرفیوم استفاده کنم درسته ؟ حال یک پرفیوم به من معرفی کنید که شدیدا پخش بوش و ماندگاریش بالا باشه و از بین نره قیمتش هم اگه زیر 400 باشه بهتره ولی اگه با این امکاناتی که من میخوام بیشتر بود سعی میکنم هزینه افزایش بدم میخوام عطر یجوری باشه که مثلا 8 ساعت بوش کاملا بپیچه چه بیرون چه داخل منزل
    تاحالا خیلی عطر تست کردمو پول خرج کردم ولی چیزی که میخواستم رو هنوز نتونستم پیدا کنم
    Last edited by Zachyrock; 26-04-2016 at 18:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    طبق تحقیقی که من کردم با توجه به اینکه پخش بو و واندگاری بسیار بالا واسم مهمه باید از سری پرفیوم استفاده کنم درسته ؟ حال یک پرفیوم به من معرفی کنید که شدیدا پخش بوش و ماندگاریش بالا باشه و از بین نره قیمتش هم اگه زیر 400 باشه بهتره ولی اگه با این امکاناتی که من میخوام بیشتر بود سعی میکنم هزینه افزایش بدم میخوام عطر یجوری باشه که مثلا 8 ساعت بوش کاملا بپیچه چه بیرون چه داخل منزل
    تاحالا خیلی عطر تست کردمو پول خرج کردم ولی چیزی که میخواستم رو هنوز نتونستم پیدا کنم
    سلام دوست عزیز پیشنهاد می کنم محصولات پرفیومز دومارلی رو یه تستی بکنید.
    Last edited by apitaa; 11-05-2016 at 18:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز پیشنهاد می کنم محصولات پرفیومز دومارلی رو یه تستی بکنید. برای نمونه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون طبق تحقیقی که انجام دادم بخش بو و ماندگاری زیاد بالا نیست و اکثرا راضی نبودن از این موضوع شما مطمعینید که اون چیزیه که من میخوام چون نمیتونم باز هزینه الکی کنم و اوکی نباشه
    Last edited by Zachyrock; 26-04-2016 at 20:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •