شما منبع موثقي داري براي اين حرفت؟
منم نگفتم حتما اينطوره گفتم از چند نفر شنيدم اينو.كسايي كه تو ارتش و سپاه خدمت كردن و پارتي مارتي هم نداشتن.شايد اشتباه گفته باشن!
بحث اينه كه كسي كه ميخاد بره خارج قبلش خوب تحقيق كنه وگرنه ما نظرمونو داديم فقط
شما منبع موثقي داري براي اين حرفت؟
منم نگفتم حتما اينطوره گفتم از چند نفر شنيدم اينو.كسايي كه تو ارتش و سپاه خدمت كردن و پارتي مارتي هم نداشتن.شايد اشتباه گفته باشن!
بحث اينه كه كسي كه ميخاد بره خارج قبلش خوب تحقيق كنه وگرنه ما نظرمونو داديم فقط
من به شخصه خیلی ها رو دیدم که برای پاسپورت اومدن خدمت . البته قصد خیلی هاشون گشتن و سفرهای تفریحی هست مثل تایلند و دوبی و ... و عده ای هم دنبال رفتن به کشورهایی مثل مالزی، استرالیا و ... هستن برای گرفتن اقامت و کار کردن در اون کشورها .
شما صرفاً در دوران دانشجویی میتونی با گذاشتن وثیقه 15 میلیونی خارج بشی و اگر درست تموم شد و مشمول شدی به هیچ وجه نمیتونی پاسپورت بگیری تا تکلیفت با نظام وظیفه مشخص بشه . حتی من شنیدم برای سفرهای پزشکی هم پاسپورت نمیدن به مشمولان غایب.
اون دوستی که میگفت 21 ماه ارزشش نداره من میگم چرا داره . چون من دو تا از رفیقام برادر بودن یکیشون موقع خدمت دوندگی کرد تا سپاه بیفته و راحت تو همین تهران به صورت تایم اداری خدمت کرد و به برنامه های دیگش هم کم و بیش رسید . اما اون یکی این دست و اون دست کرد تا افتاد ارتش لب مرز و پدرش در اومد . البته این موارد نادر هستن که کسی از تهران پست کنه و بیفته لب مرز ولی امکانش هست . فرق خدمت تو سپاه با مثلا راهنمایی رانندگی زمین تا آسمون هست . من همین الان که 3 ماه از خدمتم مونده حاضر نیستم برم نیرو انتظامی خدمت کنم چه برسه به 19 ماه.
شماره چشمام الای 8 هست و می تونم معافیت بگیرم.
رشتم برقه و برنامه نویسی و ترجمه هم می کنم. به نظرتون معافیت بگیرم یا نه؟ غیر از کار دولتی جای دیگه هم معافی رو رد می کنن؟
10- صدور مجوز خروج از كشوربراي سربازان وظيفه چگونه است ؟
صدور مجوز خروج از كشور براي سربازان از سوي وظيفه عمومي ممنوع مي باشد وامور مربوط به خروج از كشور آنان از سوي يگان خدمتي
قابل پيگيري وانجام است.
عزیز شما اگر سرباز هم باشی!!!!! هیچ مشکلی از بابت خروج از کشور نداری ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نباید غیبت داشته باشی... اگر غیبت داشته باشی که از امتیازات متعددی محروم میشی... پس اون دیگه مسئله کسی هست که وضعیت خدمتی خودش رو مشخص نکرده!!
بنده خودم با خدمت اجباری کاملا مخالفم ولی وقتی که راه دیگه ای ندارم برای رسیدن به اون چه که در ذهن دارم... به نظر شما چه کاری میشه کرد؟
محتوای مخفی: دو بند دیگر از مقررات خروج از کشور
در ضمن در جواب اون دوستمون هم که مدرک میخواستن بگم : بسایری از کشور ها ایرانی ها رو تروریست و.. میدونن و کلا با ورود ایرانی ها به کشورشون مخالفن!! شما گذر نامه بگیر برو هر کشوری تونستی اگر کسی توی اون کشور ازت کارت پایان خدمت خواست!!! هر چی دلت خواست بگو... تازه توی همین ایران هم بسیاری از محدودیت ها برای کسانی که کارت پایان خدمت ندارن برداشته شده!! اگر بخوای منطقی حساب کنی کسی که پایان خدمت نداشته باشه فقط نمیتونه ادامه تحصیل بده ... و عموما بعد از خدمت کسی تن تحصیل کردن نداره و مشغول یه حرفه ای میشه! که دقیقا هدف اونا هم همینه ... و علت این امر رو هم فکر کنم بهتر از بنده بدونید!
لیست کامل بیماری ها و معافیت های پزشکی برای افرادی که قصد دارند از وضعیت خدمتی خود از لحاظ پزشکی مطلع شوند
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دوستم تیپ قوشچی ارتش هست، میگه اطلاعیه اومده که کسر بسیج تا اطلاع بعدی لغو هست. دوستانی که تو ارتش و یا جاهایی خدمت میکنند که زود دستشون میرسه آیا قضیه صحت داره؟
ببینید برای گرفتن بعضی از ویزاها مثل ویزای آمریکا (حالا از هر نوعش مثل دانشجویی ، توریستی یا اقامتی ) که می بایست مثلا اون فرم DS 160 رو پر کنند ، در اون پرسیده شده که شما کجا خدمت کردید. و کسانیکه مثلا در سپاه خدمت کرده باشن یه جورایی موقعیشون بدتر میشه و الان سختگیرانه تر برخورد میکنن، ولی این قضیه برای زمانی بود که پشت کارت های پایان خدمت می نوشتن کجا خدمت کرده و طرف اگه مثلا دروغ می نوشت با ارائه اصل یا کپی کارت پایان خدمت به دردسر می افتاد ولی مسئولان نظام وظیفه بعد از این قضایا اومدن کلا نام نیروی نظامی رو از روی کارت ها حذف کردن و داخل چیپ کامپیوتریش ذخیره کردن . بنابراین فقط کسانیکه میتونن متوجه بشن که دستگاه دکد کننده این کارت رو داشته باشن که باید کسانیکه در این کار سررشته دارن نظر بدن.
من فکر کنم اونا اگر بخوان بفهمن میتونن بفهمن که طرف کجا خدمت کرده حتی با وجود این کارت های هوشمند جدید. البته دوستانی که تو ناجا هستن بهتر میتونن نظر بدن ولی من فکر کنم هر شرکتی توی ایران بخواد میتونه استعلام کارتت رو بگیره حالا اینکه تو جواب استعلام ذکر میشه کدوم نیرو خدمت کردی یا نه باید بچه های ناجا بگن . ( خودم الان کنجکاو شدم )
یکی از دوستانم میخواست برای کانادا درخواست بده گفت که حتی میدونستن من ابتدایی کدوم مدرسه بودم با وجود اینکه خودم چیزی نگفتم.
گفتن که ما همه چیز رو میدونیم پس هر چیزی ازت پرسیدیم راستش رو بگو.
noproblem: حین خدمت فقط و فقط سفرهای زیارتی میشه رفت.
درود ضمن تایید صحبت های شما
جهت اطلاع با ده نمونه کارت ریدر امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد فقط یکی اطلاعات رو نشون داد که شامل یک کد 16 رقمی بود
دوستان الکترونیکی شدن کارت ها فقط و فقط برای جلوگیری از جعل شدنشون بود ! همین ! مثل گواهینامه و ... ، در آینده کارت ملی هم همینطوری میشه
واقعا فکر میکنید برای مسئولین مهمه کسی که خدمت کرده بره اونور براش خدای نکرده مشکلی پیش نیاد ؟! اگه براشون بچه های مردم مهم بودن خیلی کارهای دیگه میتونستن انجام بدن
اینا تمام تلاششون رو میکنن راه درو ها رو ببندن !
چیپ داخل کارت هم اطلاعات خاصی توش نیست
در ضمن اگه سفارت خونه یا کنسولگری نیاز به ریز اطلاعات خدمتتون داشته باشه مجبورتون میکنه سوابق تایید شده و معتبر بگیرید بیارید ، به همین راحتی ، حتما نیازی به خود کارت پایان خدمت نیست
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)