نه درست نشده همین الان توی بازی بودم :(
الان R.I.P میاد میگه حرف این دی سی اینارو نزنیدبچه ها هر چی هست هر سال این موقعه ها انجام میشه حالا یک کشتی حتما میزنه به این کابل های مخابرات که پارسال اینطوری گفتن دورغ گفتنش یا درست بودنش با خداس ولی دقیقا معلومه که راست می گن اصلا بلد نیستن دروغ بگن الان یعنی هر سال یک کشتی رد میشه میزنه به این کابلا
![]()
كشتي كجاست ما كه وايمكس هست كشتي تو هواست ههههههنوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل الان دی سی نیست بلکه لگ شدید تو بازیه
دی سی رو میشه باز با ریکانکت سریع حل کرد اگر بدشناسی نیاری و نمرده باشی
ولی لگ دیگه راهکاری نداره
کله اینترنت کشور زیر دسته مخابراته وقتی اطلاعاتت کمه الکی نظر نده عجب ها
مطمئني من اطلاعاتم كمه معلومه همه چيز دست زير ساخته نه مخابرات داداش من رشتم اينترنت هست اولا بدون اينكارو واسه اينترنت ملي ميكنن نه كشتي تو كاره نه چيز ديگه أينا دارن هم رو port ها كار ميكنن هم روي روتر هايي كه وارد ايران ميشن دوم اينكه اينو نميشه گفتنوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dominion ّازی کنید واسه IP Farm . بازی هاش زود تموم میشه زرن باشی 7-8 دقیقه ای تموم میشه تا اون موقع هم لگ و اینا نمیشه . دی سی هم شدی بی خیالش شو اونا یا میبرن یا میبازین . حالا شما از این Double IP weekend فعلا استفاده کنید بعدا افسوس نخوریم
توجه توجه اين اطلاعات كاملا درسته اين اتفاق واسه اينترنت ملي هست درست ميشه اين اتفاق فقط بايد صبر داشته باشين همين علتش كاملا همينه
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)