تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1161 از 1291 اولاول ... 161661106111111151115711581159116011611162116311641165117112111261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,601 به 11,610 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

راستی دوستان بنده اینترنت وایمکس رو از طریق برنامه connectify pro شیر کردم تو خونه و راحت از طریق wifi و حتی برای دستگاه ----- از طریق کابل Lan به اشتراک گزاشتم و الان با این نرم افزار که
    کار کردن باهاش واقعا راحت هست اینترنت رو تو خونه بدونه مشکل از طریق wifi بین تبلت و گوشی و tv شیر کردم و الان هم که دارم این متن رو مینویسم با تبلت هست و لپ تاپ داره با سرعت بالا 120 دانلود میکنه با تبلت راحت وب گردی مو میکنم
    و بازی انلاین و راحت بدونه مشکل به
    Viber
    Beetalk
    Whats app
    Line
    و از جمله بهfacebook و wechatوصل و نه با وی p ان مشکلی داره نه هیچ سایتی
    و راحت با حتی psiphon 3 به همه چی و همه جا بدونه مشکل و افت سرعت دسترسی دارم
    بچه هایی که میخوان از وای فای و Lan هم استفاده کنن تو خونه میتونن مثله من با نرم افزار
    Connectify pro
    اینترنت وایمکس رو شیر کنن و بودنه مشکل و دردسر به کارایه دیگه برسن
    فایل رو با pc میزاری دانلود شه بقیه دستگاه ها هم به اینترنت وصل هست و سرعت هم به خوبی خودش اتوماتیک شیر میشه
    و امنینتشم بسیار بالا هست و با تمام بازی و نرم افزار های اجتماعی هم مشکلی نداره

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

راستی دوستان بنده اینترنت وایمکس رو از طریق برنامه connectify pro شیر کردم تو خونه و راحت از طریق wifi و حتی برای دستگاه ----- از طریق کابل Lan به اشتراک گزاشتم و الان با این نرم افزار که
    کار کردن باهاش واقعا راحت هست اینترنت رو تو خونه بدونه مشکل از طریق wifi بین تبلت و گوشی و tv شیر کردم و الان هم که دارم این متن رو مینویسم با تبلت هست و لپ تاپ داره با سرعت بالا 120 دانلود میکنه با تبلت راحت وب گردی مو میکنم
    و بازی انلاین و راحت بدونه مشکل به
    Viber
    Beetalk
    Whats app
    Line
    و از جمله بهfacebook و wechatوصل و نه با وی p ان مشکلی داره نه هیچ سایتی
    و راحت با حتی psiphon 3 به همه چی و همه جا بدونه مشکل و افت سرعت دسترسی دارم
    بچه هایی که میخوان از وای فای و Lan هم استفاده کنن تو خونه میتونن مثله من با نرم افزار
    Connectify pro
    اینترنت وایمکس رو شیر کنن و بودنه مشکل و دردسر به کارایه دیگه برسن
    فایل رو با pc میزاری دانلود شه بقیه دستگاه ها هم به اینترنت وصل هست و سرعت هم به خوبی خودش اتوماتیک شیر میشه
    و امنینتشم بسیار بالا هست و با تمام بازی و نرم افزار های اجتماعی هم مشکلی نداره
    وقتی مودم خودش وایرلس داره چه کاریه که با نرم افزار این کارو انجام بدیم؟! شما کدوم استان و شهری که سرعتت خوبه؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    آقا دنباله یه جواب بودم که مجبور شدم کلی از پست هایه دوستان رو بخونم و واقعا چیزایی دیدم که واقعا از ما بعیده
    دوستان هر کسی یه کم اطلاعات درباره کامپیوتر داره دیگه خودشو خدای کامپیوتر میدونه و بحث هایه الکی که فقط باعث ناراحتی هست
    اقا هر کسی از رویه اینکه من خدای کامپیوتر و اینترنت هستم میخواد حرفه خودشو به کرسی بنشونه
    و باعث دادن اطلاعات اشتباه میشه
    حدود 7 ماه هست که اینترنت وایمکس ایرانسل رو دارم
    و واقعا ازش راضی هستم نه قطعی داره نه مشکلی نه بدبختا بد جواب میدن نه چیزی
    ایرانسل ماله بابام نیست که بخوام ازش تعریف کنم و واقعا تو ایران اینترنت گرونه و مشکلات داره
    پس اینقد الکی نگید ایرانسل پولمو خورد و فان
    ما اشتباهمون اینه موقع امضا کردن و خرید اینترنت یا هر چیزی قرار داد رو نمیخونیم و فقط امضا میکنیم
    من 7 ماه اینترنت 128 دارم و با سرعت بین 14 تا 16 کیلوبایت دانلود کردم
    و هر ماه 30 گیگ دانلود داشتم
    اما یه ماهه که واسه دیدن شبکه های خارجی و بازی انلاین و این چیزا اینترنت 1 مگابایت درخواست دادم و یک هفتس فعال شده
    دیشب برام همون sms معروف اومد که خط مشی استفاده منصفانه رو رعایت نکردید و منم اومدم
    تو این تاپیک و گشتم و جز کل کل هیچ نتیه ای نگرفتم و امرو با شماره
    09377070000
    تماس گرفتم و نه بدبختا جواب سر بالا دادن نه چیزی
    در مورد اینترنت یک مگابایت و 2 مگابایت این موضوع هست و
    شما با یک مگابایت که همیشهسرعت دانلود من تو هر حالتی بینه 120 کیلوبایت تا کم کمش 115 میومد
    میتونید 40 گیگ دانلود داشته باشید و بعد از اون ضریب اشتراک به 1 به 10 تغییر میکنه و تا پایان دوره این ضریب اشتراک میمونه
    یعنی تا پایان ماه و سپس به قبل بر میگرده یعنی ضریب اشتراک به 1 به 8 و در
    اینترنت نامحدود 2 مگابایت هم بعد از حجم 80 گیگ این طور میشه
    اما اینترنت نامحدود ماهیانه حجم های
    128
    256
    512
    شامل این قانون نمیشن و هر چقدر دانلود داشته باشید مشکلی نیست
    من از وایمکس در سردار جنگل اریا شهر و فردیس کرج و کردان و سعادت آباد استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشته
    نمیدونم و خیلی عجیبه که دوستان تو این پست ها این چیزارو نوشتن که سرعتاشون اینجوریه
    من خودم خوره دانلود هستم و 24 ساعته لپ تاپم روشنه و یا tv میبینم یا بازی انلاین میکنم و یا دانلود الان 10 ساله این روند رو دارم ادامه
    میدم و نه لپ تاپم شارژرش سوخته نه به مشکلی خوردم
    خلاصه
    دوستان من اینترنت وایمکس ایرانسل و اصلا واسه همین که همش اینور انورم گرفتم و خداییش تو این چند ماه اصلا قطعی نداشتم
    هر وقت با پشتیبانی تماس گرفتم 1 ثانیه بعد اپراتور واقعا با صبر و شکیبایی و احترام جواب دادن و
    در کردان مثلا من 43 درصد انتن داشتم مودم هم w300 هست
    از این usb ها که یه سامانه تقویت داره و اصلا با این انتن کم نه قطعی داشته نه سرعت افت کرده
    در هر حال مشکل اینترنت فقط به اپراتور ربط نداره و باید بگم
    به هاست شلوغی هاست اکانت دانلود و ip و هزار تا چیزایه دیگه بستگی داره که دوستان فقط
    به اپراتور هر چی دلشون میخواد میگم
    راستی وقتی ضریب اشتراکم 1 به 10 شد سرعتم بینه 90 تا 100 شد و
    از ماهه دیگه دوباره به 1 به 8 و سرعت 120 بر میگرده و امتیاز اینترنت نامحدود از بین نمیره و دوباره نامحدود دارید تا به 40 گیگ که رسید دوباره
    اشتراک 1 به 10 میشه و این روند ادامه داره
    برای گرفتن اینترنت پر سرعت هم من یه برگه شرکت مون نوشتم و ایمیل کردم به
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و بعد روز بعد به همون شماره که گذاشتم تماس گرفتم و گفت چه تعرفه ای میخواید و از سره ماهم فعالشد
    و این چیزایی که دوستان نوشتم نمیدونم واقعا داستانشون چیه
    پیروز و موفق باشید .
    ببین هر کسی میاد اینجا میگه اینترنتش خرابه و سرعت نداره دلش درد نمی کنه که! حتما واقعا مشکل داره و سرعتش کمه ! و انگار خودت از اپراتورهای چون از حرف زدنت معلومه . من دو ساله وایمکس دارم سه ماه داغون شده پینگ بالا و سرعت بین 5-30 نوسان داره واسه یه 512 ! هر وقت من به اپراتور تماس گرفتم پیچوندن انگار مردم چیزی نمیفهمن . تا چند روز پیش که با یکیشون دعوام شد فرم پر کرد . اپراتور بعد 7 روز زنگ زد . خدا خیرش بده آدم با مرامی بود یه ساعت مودم جا به جا کردم و فرکانس حذف کردم تا به یه دکل خلوت وصل شدم . گفتم آقا من الان به این وصلم سرعتم بد نیست ولی اگر دوباره شلوغ شد چی؟! گفت اون دیگه چند ماه طول میکشه تا دوباره سیستم شهر شما بروز بشه که خوب بشه.
    بگذریم بعد از سه ماه یه آدم با وجدان تماس گرفت یکم مشکلم حل شد . بحث اینجاست که ایرانسل باید فکر زیاد شدن مشترک باشه

4. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اقا دمتون گرم حالا من شدم اپراتور
    خداییش ما چقدر راحت به هم تهمت میزنیم
    نمیدونم والا اصلا من اپراتور ایرانسل چی اید من میشه که براش بخوام تبلیغ کنم من
    خودم اومدم تو نت و دیدم اصلا جز اینکه ادم سردر گم شه هیچ اطلاعات درستی نیست و گفتم کمکی کرده باشم به دوستانی که میخوان بخرن اینترنت و یه کمکی کرده باشن
    از اولم گفتم تو ایران اینترنت گرونه و مشکلات زیادی داره
    اما بنده واقعا از ایرانسل راضی هستم و تمام مشکلاتی که نوشتن رو تا حالا نه خودم نه دوستان و خوانوادم نداشتن
    بنده در
    تهران منطقه سردار جنگل عالی بوده
    در سعادت اباد تهران عالی بوده
    در فلکه دوم صدقیه هم خوب بوده
    در فردیس کرج هم عالی
    در کردان کرج هم انتن کم ولی بدونه قطعی و مشکل سرعت بوده
    والا نه مودم و چرخوندیم نه مشکلی بووده اصلا میخواین مودموم بپیچم لایه 10 تا دشک و پتو با انتن 30 درصد برات تا سرعت 120 کیلوبایت در ثانیه فیلم بگیرم
    در ضمن از ایرانسل نه برای من گنج میباره نه ماله منه اگه ماله من بود اصلا تو این تاپیک نمیومدم
    شایدم شما مشکل دارین با ایرانسل نمیدونم
    ولی واسه اینکه ببینین چقدر ساده تهمت میزنید همین الان عکس گرفتم و گذاشتم تا ببینین که نه اپراتورم نه قصد تعریف الکی دارم
    در جواب دوستمونم بگم مودم بنده w300 هست و تو عکس هم هست و این مودم اینترنت رو به صورت wifi شیر نمیکنه و اون مودم ها مودم فضای باز و مودم شارژی همراه هستش
    اینم عکس ها که گزاشتم
    فقط خواستم در این زمینه کمکی کرده باشم
    اگه بازم شک داشتید یا سوالی در خدمتم و حتی بازم میگم واقعا درست نیس تهمت بزنین

...

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان میشه از مودم وای فای مدل 130 برای adsl استفاده کرد ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اقا دمتون گرم حالا من شدم اپراتور
    نمیدونم والا اصلا من اپراتور ایرانسل چی اید من میشه که براش بخوام تبلیغ کنم من
    خودم اومدم تو نت و دیدم اصلا جز اینکه ادم سردر گم شه هیچ اطلاعات درستی نیست و گفتم کمکی کرده باشم به دوستانی که میخوان بخرن اینترنت و یه کمکی کرده باشن
    از اولم گفتم تو ایران اینترنت گرونه و مشکلات زیادی داره
    اما بنده واقعا از ایرانسل راضی هستم و تمام مشکلاتی که نوشتن رو تا حالا نه خودم نه دوستان و خوانوادم نداشتن
    بنده در
    تهران منطقه سردار جنگل عالی بوده
    در سعادت اباد تهران عالی بوده
    در فلکه دوم صدقیه هم خوب بوده
    در فردیس کرج هم عالی
    در کردان کرج هم انتن کم ولی بدونه قطعی و مشکل سرعت بوده
    والا نه مودم و چرخوندیم نه مشکلی بووده اصلا میخواین مودموم بپیچم لایه 10 تا دشک و پتو با انتن 30 درصد برات تا سرعت 120 کیلوبایت در ثانیه فیلم بگیرم
    در ضمن از ایرانسل نه برای من گنج میباره نه ماله منه اگه ماله من بود اصلا تو این تاپیک نمیومدم
    شایدم شما مشکل دارین با ایرانسل نمیدونم
    ولی واسه اینکه ببینین چقدر ساده تهمت میزنید همین الان عکس گرفتم و گذاشتم تا ببینین که نه اپراتورم نه قصد تعریف الکی دارم
    در جواب دوستمونم بگم مودم بنده w300 هست و تو عکس هم هست و این مودم اینترنت رو به صورت wifi شیر نمیکنه و اون مودم ها مودم فضای باز و مودم شارژی همراه هستش
    اینم عکس ها که گزاشتم
    فقط خواستم در این زمینه کمکی کرده باشم
    اگه بازم شک داشتید یا سوالی در خدمتم و حتی بازم میگم واقعا درست نیس تهمت بزنین

...
    اصلا شما اپراتور نیستی باشه . حدود 80% از کسایی که از وایمکس ایرانسل استفاده میکنن مشکل سرعت دارن به خصوص توی خوزستان . چرا؟! چون اکثر خوزستان وایمکس استفاده میکنه . خدا شاهده نیم ساعت پیش پسر عموم زنگ زد توی اهواز هست گفت وایمکس تو هم سرعتت کمه؟! گفت که اصلا واسه من پیجم باز نمی کنه . جوابی براش نداشتم! اینکه سرعت تو خوبه شکی توش نیست من نگفتم سرعتت بده یا دروغ میگی . منظور من اینه تو میگی شما چرا میگید ایرانسل بده؟! چرا میگید سرعت نداریم؟! خو خودت فکر کن وقتی کسی سرعتش خوب باشه مرض که نداره دروغ بگه . ایرانسل داغونه و داغونم شده تو این سه ماه! خود کارشناس هم قبول داشت . و اینکه تو سرعتت خوبه به خدا شانسیه و منطقه شما خلوته :-)

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان میشه از مودم وای فای مدل 130 برای adsl استفاده کرد ؟
    نه.................

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

...
    آقا دنباله یه جواب بودم که مجبور شدم کلی از پست هایه دوستان رو بخونم و واقعا چیزایی دیدم که واقعا از ما بعیده
    دوستان هر کسی یه کم اطلاعات درباره کامپیوتر داره دیگه خودشو خدای کامپیوتر میدونه و بحث هایه الکی که فقط باعث ناراحتی هست
    اقا هر کسی از رویه اینکه من خدای کامپیوتر و اینترنت هستم میخواد حرفه خودشو به کرسی بنشونه
    و باعث دادن اطلاعات اشتباه میشه
    ...
    جالبه شما که خودت اینطوری صحبت می کنی بعد میگی :

...
    ...
    شما اول از خودت شروع کن بعد برای بقیه نسخه بپیچ، این که شما مشکلی نداری خوش به حالت ولی به این معنی نیست که بقیه مشکلی ندارن و یا نباید درباره مشکلشون صحبت کنن. هرچند یه بار این پشتیبانش نزدیک بود خرج رو دستم بذاره و برم دوباره یه مودم دیگه بخرم ولی جای دیگه ای هم گفتم ایرانسل پشتیبانی مودبی داره، یعنی طرفی که پشت خط نشسته آموزش دیده و راهنمایی به شما را وظیفه خودش میدونه در مقایسه با پشتیبانی مخابرات اصفهان که وقتی باهاش حرف میزنی، طرف فکر میکنه رییس اداره مخابراته و به زور و با لحنی غیر محترمانه جواب شما را میده. من الان 4 ساله که وایمکس دارم درکل ازش رضایت دارم ولی منکر معایبش یعنی هزینه های زیاد، پینگ بالا، سرعت استریم پایین و بی نظمی هایی که که جدیدا پیدا کرده نیستم. برای همین درمورد آینده اش نگرانم.
    Last edited by Mr.Aras; 08-08-2014 at 10:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

وایمکس ایرانسل دیگه بدرد نمیخوره تمام پهنای باند رو دادن برای 3g حقم دارن کاربر موبایل با وایمکس قابل مقایسه نیست صفحات قبل هم گفتم مثل اینکه وایمکس ایرانسل فقط برای تهران خوبه هر دوستی که از شهرستان هست سرعتش افتضاحه سرعت شبانه من افتضاح شده سرعت روزانه هم داره بدتر میشه 2 مگ من

دوستان بیخود وایمکس نخرین بزارید 3g راه اندازی بشه اینهمه هزینه مودم و.... نکنید

11. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

عزیز روی بدنه مودم جای کابل تلفن هست ...............

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •