گفتی خود مودم کانکشن میسازه؟ میتونی خودت یک کانکشن broadband ppoe بسازی؟ 7 داری دیگه؟ ورژن درایور چنده
گفتی خود مودم کانکشن میسازه؟ میتونی خودت یک کانکشن broadband ppoe بسازی؟ 7 داری دیگه؟ ورژن درایور چنده
اره گوشیم قابلیت وایرلس رو داره 5800 هست
ینی شما میگین اگه تنظیمات مودم تو حالت bridge only باشه نمیتونم گوشیمو به وایرلس وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه من نمیخوام همیشه کانکت باشه حالا راه حل چیه ؟؟؟ که هم بتونم از وایرلس مودمم تو گوشی استفاده کنم هم اینکه همیشه دستی به اینترنت کانکت شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
xp دارم...ورژن درایور رو نمیدونم....طرف زنگ زدم میگفت مودم رو ریست کن...اونم که نمیشه...چطوری کانکشن بسازم...شما بگید ببینم درست ساختم یا نه..
start=>control panel =>network connections=>new connection wizard=>connect to the internet=>setup my connection manually=>connect using broadband connection that require user name and password=>
بعد اسم شرکت و بعدش یوزر پس
سوال من :
سلام
من مودم Huawei مدل SmartAX MT800 از مخابرات گرفتم. وقتي وصلش ميكنم به كامپيوتر و كليد مربوط به ON/OFF رو ميزنم و مودم رو روشن ميكنم چراغ مربوط به Power ثابت سبز ميشه و روشن ميمونه. اما چراغهاي مربوط به LAN اول سبز ميشن ولي بعد چراغ Link قرمز ميشه و چراغ ACT چند بار چشمك ميزنه و بعد خاموش ميشه.
كسي ميدونه چرا چراغ مربوط به LINK قرمز ميشه ؟ و چرا چراغ ACT اول روشن ميشه و بعد چشمك زدن خاموش ميشه ؟
كابل مربوط به Ethernet رو هم درست پشت كيس وصل كردم. من هنوز سي دي مربوطه رو هم نصب نكردم. يعني ميتونه مشكل از اين باشه كه سي دي رو نصب نكردم ؟
البته اين رو هم بگم كه خط من هنوز رانژه نشده.
جواب شما :
دوست عزيز من منظورم از اين سوال اين بود كه نكنه مودم خراب باشه ؟
اصلا چراغ مربوط به LAN چه ربطي به رانژه كردن خط داره ؟
من یه مودم 2740u-dlink دارم که برای اینکه بخوام یوزر و پسورد و بهش بدم باید از پشت مودم دکمه ریست رو چند ثانیه نگه دارم و بعد سی دی و تو سی دی رام بذارم و بعد به کمک سی دی مودم یوزر و پس رو بهش بدم(برای اشتراک روزانه) برای شبانه هم باید دوباره همین کارهارو بکنم و دوباره به همین صورت و...و...و... میخواستم ببینم آیا میشه توی این مدل یه یوزر و پس برای روزانه و یکی برای شبانه ذخیره کرد ؟و آیا راه دیگری هست که بتوان در خود ویندوز ((بدون سیو در مودم))دو یوزر و پس(یکی روزانه ودیگری شبانه)ایجاد نمود ؟ضمنا چگونگیbridgeتنظیم کردن مودم رو هم به طور کامل شرح دهید متشکر.
خودت پرسيدي كه (كسي ميدونه چرا چراغ مربوط به LINK قرمز ميشه ؟ و چرا چراغ ACT اول روشن ميشه و بعد چشمك زدن خاموش ميشه ؟) جوابشو دادم همين!!!
در واقع شما 2 تا سوال پرسيدي كه هر دوتاش كاملا به رانژه كردن خط مربوط ميشن.
در مورد lan اينكه براي وصل كردن بصورت lan سي دي لازم نيست.سي دي براي وصل كردن با usb لازمه.
البته شما درايور مودمتو يه بار نصب كني ضرر نميكني.
در مورد چراغها:
دستگاه روشن است
سبز ثابتPower
ارتباط ADSL برقرار است
ADSL LINK
************************************************** ******************سبز ثابت
ترافیک روی ارتباط ADSL در حال عبور است
ADSL ACT************************************************** ******************سبز چشمک زن
برقراری ارتباط LAN
LAN LINK************************************************** ******************نور ثابت
ترافیک روی ارتباط LAN در حال عبور است
LAN ACTسبز چشمک زن
Last edited by urumchi; 07-03-2011 at 00:46.
سلام دوستان
من یک مودم tp-link دارم . یک مشکلی دارم با قطع شدن اینترنت . من به صورت bridge به اینترنت وصل میشم .نمیدونم چرا هر چند دقیقه یک بار ، اینترنت از کار میفته و باید دوباره قطع و وصلش کنم . خیلی آزار دهنده شده . مثلا 1 دقیقه اینترنت کار میکنم ، بعد دیگه هیچی receive نداره ، هرچقدر هم که صبر کنم همینطوری میمونه . مجبورا کانکشن رو قطع ، و دوباره وصل کنم .
ویروس ندارم ، فایروال ندارم ، ویندوز عوض کردم ، مودم عوض کردم ، به ای اس پی زنگ زدم میگه از طرف ما مشکلی نیست ، روی یک سیستم دیگه تست کردم ولی مشکل حل نشده ، مودم رو چندین بار تاحالا کانفیگ کردم و نمیخواهم به صورت ppoe و یا خودکار به اینترنت وصل باشه . میخواهم هر وقت خواستم ، خودم وصلش کنم و وصل بمونه
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
تو حالت Bridge ، فقط پورت های LAN کار میکنن و Wireless اینترنت رو به اشتراک نمیذاره و این فقط برای مبایل نیست. میتونید از حالت PPPoE استفاده کنین و مودم رو خاموش کنین.
این هم کاملا دستیه، راه دیگه ای نداریم . . .
سلام به همه ی دوستان
چند روز بود که چیز پی انم کار نمیکرد و ارور 619 رو میداد تا دیشب شروع کردم به پیگیری و متوجه شدم مشکل از فایروالم بوده... دیشب با سرعت خیلی خوبی استفاده کردم ولی امروز که سیستمم رو روشن کردم موقع اتصال به چیز پی ان ارور 718 میده و کانکت نمیشه...
یکی از اساتید کمک کنه ممنون میشم
دیشبم خیلی دستکاری کردم و کانکشن ساختم (هرکی هرجا گفته بود چک کردم)
ممنون از همه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)