تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1161 از 3745 اولاول ... 16166110611111115111571158115911601161116211631164116511711211126116612161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,601 به 11,610 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سرعت در مودم روی چند بسته شده؟

2. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه k1_24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

همچنان سرعت 2مگ رو 1مگ محدود شده و در بهترین شرایط 2.95 گیگ بیشتر نمیتونم بگیرم:

آره من 2مگ داشتم رو 1مگ بسته شده بود

آلان هم که 1 مگ دارم باز 1مگ بستن

4. این کاربر از k1_24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آره من 2مگ داشتم رو 1مگ بسته شده بود

آلان هم که 1 مگ دارم باز 1مگ بستن
    از بس که عوضی ان دوست دارن بقیه کاربرا سرعتشون در شب افت نکنه از 2مگ مایه میزارن
    حداقل رو 1.5 مگ محدود میکردن تا نه سیخ بسوزه نه کباب!
    الان سرعت روزانت رو چند بسته شده؟(اگر میتونی یه تست از اسپید تست بزار)
    به نماینده شهرمون موضوع رو گفتم در جوابم گفت طبیعتا سرعتت باید بیشتر باشه
    گفت تا بعد از انتخا * بات صبر کن...............

داره خودمونی میشه hitec's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من هم امروز با واحد شکایات شرکت تماس گرفتم ... گفتن ما کمبود پهنای باند نداریم اگر داشتیم درخواست لینک جدید می دادیم ... گفت سرویس شبانه یک آفر از شرکت ما حساب میشه و هیچ تضمینی روی سرعتی که می گیرید نیست و سرعت پایدار و مشخصی وجود نداره ... من خودم سرویس کیمیای دو مگ دارم و برای استفاده شبانه این سرویس رو گرفتم ... بهشون میگم چه فرقی بین سرویس 2 مگ و 1 مگ توی این ساعات وجود داره میگه بستگی به مرکزتون داره خیلی جاها راضی هستند ... دوستان در کل گفتش سرعت سرویس شبانه رو ما محدود نمی کنیم اوج مصرف باعث میشه اینجوری به نظر بیاد حالا هرچی میگم سرویس ها راس ساعت 1 بامداد محدود میشن توی پنل کاربری کاملا مشخصه میگه اون فقط یک برنامه هستش که مصرف شما رو محاسبه نمیکنه و تاثیری روی سرعت نداره ... در نهایت هم یک گزارش برای بخش فنی تهیه کرد تا برای افت سرعت شبانه تماس بگیرن ...

اصلا هم به اینکه این وضعیت موقتی باشه و امکان داره حل بشه اشاره نکرد و طوری صحبت میکرد که ما داریم از ساعت 1 تا 8 به شما صدقه میدیم و هرچی سرعت دارید ار سرتونم زیاده و اگر تا قبل از این روی سرویس دومگ شبانه حداقل 200K سرعت داشتید خوش شانس بودید فقط همین ...

متاسفانه شرکت حتی مشکل رو قبول هم نداره چه برسه بخوان برای حل اون اقدامی انجام بدن ...

موفق و موید باشید

7. 2 کاربر از hitec بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من 10 روزه اومدم سمت آسیاتک هیچی دانلود نکردم تموم شده! حجم دانلودم خیلی بالاس میخوام از 2مگ 10 گیگم برم سمت نامحدود بنطرتون باتوجه به شرایط 512 طلایی بگیرم یا 1مگ برنزی؟کسایی که داشتن این دوتا سرویسو بهم بگن سرعت دانلودش چقدره هم توی هدیه 512 اون 28 گیگش هم بعد اینکه هدیش تموم شد.من تهرانم مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی منطقه 14 تهران.بعد اینکه میخوام بعدش یک ساله بگیرم که تخفیف بخوره 2 ماهش تقریبا رایگان میشه اونو چی بگیرم.
    ممنون
    Last edited by armenak; 06-06-2013 at 11:10.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    من 10 روزه اومدم سمت آسیاتک هیچی دانلود نکردم تموم شده! حجم دانلودم خیلی بالاس میخوام از 2مگ 10 گیگم برم سمت نامحدود بنطرتون باتوجه به شرایط 512 طلایی بگیرم یا 1مگ برنزی؟کسایی که داشتن این دوتا سرویسو بهم بگن سرعت دانلودش چقدره هم توی هدیه 512 اون 28 گیگش هم بعد اینکه هدیش تموم شد.من تهرانم مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی منطقه 14 تهران.بعد اینکه میخوام بعدش یک ساله بگیرم که تخفیف بخوره 2 ماهش تقریبا رایگان میشه اونو چی بگیرم.
    ممنون
    من 512 نامحدود داشتم بدون گیگ هدیه
    میانگین همون 64 تا میده
    البته اگر نت مشکل نداشته باشه

10. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من هم امروز با واحد شکایات شرکت تماس گرفتم ... گفتن ما کمبود پهنای باند نداریم اگر داشتیم درخواست لینک جدید می دادیم ... گفت سرویس شبانه یک آفر از شرکت ما حساب میشه و هیچ تضمینی روی سرعتی که می گیرید نیست و سرعت پایدار و مشخصی وجود نداره ... من خودم سرویس کیمیای دو مگ دارم و برای استفاده شبانه این سرویس رو گرفتم ... بهشون میگم چه فرقی بین سرویس 2 مگ و 1 مگ توی این ساعات وجود داره میگه بستگی به مرکزتون داره خیلی جاها راضی هستند ... دوستان در کل گفتش سرعت سرویس شبانه رو ما محدود نمی کنیم اوج مصرف باعث میشه اینجوری به نظر بیاد حالا هرچی میگم سرویس ها راس ساعت 1 بامداد محدود میشن توی پنل کاربری کاملا مشخصه میگه اون فقط یک برنامه هستش که مصرف شما رو محاسبه نمیکنه و تاثیری روی سرعت نداره ... در نهایت هم یک گزارش برای بخش فنی تهیه کرد تا برای افت سرعت شبانه تماس بگیرن ...

اصلا هم به اینکه این وضعیت موقتی باشه و امکان داره حل بشه اشاره نکرد و طوری صحبت میکرد که ما داریم از ساعت 1 تا 8 به شما صدقه میدیم و هرچی سرعت دارید ار سرتونم زیاده و اگر تا قبل از این روی سرویس دومگ شبانه حداقل 200K سرعت داشتید خوش شانس بودید فقط همین ...

متاسفانه شرکت حتی مشکل رو قبول هم نداره چه برسه بخوان برای حل اون اقدامی انجام بدن ...

موفق و موید باشید
    دقیقا همین حرفا رو به من هم زدن!!
    هر دفه یه چیزی میگن
    میگن اینا افر های شرکته و دست شرکته هر کاری بکنه
    یه بار میگن شبانه رو محدود کردیم دفه بعدی میگه محدود نکردیم!!
    هر چی به این نفهما میگم با این وضعیتی که درست کردید فرق سرویس 1مگ و دومگ چیه که شبانشون باهم برابره؟(من حتی 1مگ روزانه رو با سرعت 6 مگ میتونم بگیرم!)
    در جوابم میگه اگر فرقی نداشت دو مگ نمیدادیم......

12. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سرعت در مودم روی چند بسته شده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    ممنون
    فعلا سراغ 1مگ و 2مگ نیا
    بهم وره
    همون 512 رو بگیری بهتره چون سرعتش در طول شبانه روز ثابته!
    اگر بطور مثال الان 2مگ بگیری شاید سرعت روزات 200 250 باشه(که نیست) ولی شبا رو 1مگ مخدود میشی.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وضعیت خطت جالب نیست.(snr پایینه)
    ولی منی که 2مگ دارم سرعتم رو 6بسته شده

همه این ها بستگی به شرایط منطقه مخابراتی و وضعیت خطت ربط داره تا چه سرعتی بهت بدن

16. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •