سرعت در مودم روی چند بسته شده؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سرعت در مودم روی چند بسته شده؟
آره من 2مگ داشتم رو 1مگ بسته شده بود
آلان هم که 1 مگ دارم باز 1مگ بستن![]()
از بس که عوضی اندوست دارن بقیه کاربرا سرعتشون در شب افت نکنه از 2مگ مایه میزارن
حداقل رو 1.5 مگ محدود میکردن تا نه سیخ بسوزه نه کباب!
الان سرعت روزانت رو چند بسته شده؟(اگر میتونی یه تست از اسپید تست بزار)
به نماینده شهرمون موضوع رو گفتم در جوابم گفت طبیعتا سرعتت باید بیشتر باشه
گفت تا بعد از انتخا * بات صبر کن...............
سلام
دوستان من هم امروز با واحد شکایات شرکت تماس گرفتم ... گفتن ما کمبود پهنای باند نداریم اگر داشتیم درخواست لینک جدید می دادیم ... گفت سرویس شبانه یک آفر از شرکت ما حساب میشه و هیچ تضمینی روی سرعتی که می گیرید نیست و سرعت پایدار و مشخصی وجود نداره ... من خودم سرویس کیمیای دو مگ دارم و برای استفاده شبانه این سرویس رو گرفتم ... بهشون میگم چه فرقی بین سرویس 2 مگ و 1 مگ توی این ساعات وجود داره میگه بستگی به مرکزتون داره خیلی جاها راضی هستند ... دوستان در کل گفتش سرعت سرویس شبانه رو ما محدود نمی کنیم اوج مصرف باعث میشه اینجوری به نظر بیاد حالا هرچی میگم سرویس ها راس ساعت 1 بامداد محدود میشن توی پنل کاربری کاملا مشخصه میگه اون فقط یک برنامه هستش که مصرف شما رو محاسبه نمیکنه و تاثیری روی سرعت نداره ... در نهایت هم یک گزارش برای بخش فنی تهیه کرد تا برای افت سرعت شبانه تماس بگیرن ...
اصلا هم به اینکه این وضعیت موقتی باشه و امکان داره حل بشه اشاره نکرد و طوری صحبت میکرد که ما داریم از ساعت 1 تا 8 به شما صدقه میدیم و هرچی سرعت دارید ار سرتونم زیاده و اگر تا قبل از این روی سرویس دومگ شبانه حداقل 200K سرعت داشتید خوش شانس بودید فقط همین ...
متاسفانه شرکت حتی مشکل رو قبول هم نداره چه برسه بخوان برای حل اون اقدامی انجام بدن ...
موفق و موید باشید
سلام
من 10 روزه اومدم سمت آسیاتک هیچی دانلود نکردم تموم شده! حجم دانلودم خیلی بالاس میخوام از 2مگ 10 گیگم برم سمت نامحدود بنطرتون باتوجه به شرایط 512 طلایی بگیرم یا 1مگ برنزی؟کسایی که داشتن این دوتا سرویسو بهم بگن سرعت دانلودش چقدره هم توی هدیه 512 اون 28 گیگش هم بعد اینکه هدیش تموم شد.من تهرانم مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی منطقه 14 تهران.بعد اینکه میخوام بعدش یک ساله بگیرم که تخفیف بخوره 2 ماهش تقریبا رایگان میشه اونو چی بگیرم.
ممنون
Last edited by armenak; 06-06-2013 at 11:10.
من 512 نامحدود داشتم بدون گیگ هدیه
میانگین همون 64 تا میده
البته اگر نت مشکل نداشته باشه
دقیقا همین حرفا رو به من هم زدن!!
هر دفه یه چیزی میگن
میگن اینا افر های شرکته و دست شرکته هر کاری بکنه
یه بار میگن شبانه رو محدود کردیم دفه بعدی میگه محدود نکردیم!!
هر چی به این نفهما میگم با این وضعیتی که درست کردید فرق سرویس 1مگ و دومگ چیه که شبانشون باهم برابره؟(من حتی 1مگ روزانه رو با سرعت 6 مگ میتونم بگیرم!)
در جوابم میگه اگر فرقی نداشت دو مگ نمیدادیم......![]()
فعلا سراغ 1مگ و 2مگ نیا
بهم وره
همون 512 رو بگیری بهتره چون سرعتش در طول شبانه روز ثابته!
اگر بطور مثال الان 2مگ بگیری شاید سرعت روزات 200 250 باشه(که نیست) ولی شبا رو 1مگ مخدود میشی.
وضعیت خطت جالب نیست.(snr پایینه)
ولی منی که 2مگ دارم سرعتم رو 6بسته شده
همه این ها بستگی به شرایط منطقه مخابراتی و وضعیت خطت ربط داره تا چه سرعتی بهت بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)