تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1161 از 2403 اولاول ... 16166110611111115111571158115911601161116211631164116511711211126116612161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,601 به 11,610 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دانلود مجانی,تا ساعت 7 صبح شده
    از همون چند روز پیش که قیمتا مثلا کمی ارزان شد و سرعت 128 و 256 حجمی رو محدود کردند زمان دانلود رایگان تا 7 صبح افزایش پیدا کرد. با این کار برای سرویسهای 128 که سرعتشون بین 1 تا 4 صبح به 32 کیلو بایت و از 4 تا 7 به 64 کیلو محدود شده عملا میشه حتی بیشتر از قبل و حدود 1 گیگا بایت دانلود داشت چون اون 1 ساعت اضافه میشه با اشتراک 128 حدود 200 مگ دانلود زایگان کرد گه تا حدی کم شدن سرعتو جبران میکنه... برای سرویسهای 256 و 512 هم خیلی بیشتر ... الانم که سرعت بدجوری بالا رفته و تا این لحظه ( ساعت 7 صبح ) با اشتراک محدود 512 حدود 4.5 گیگ با سرعت بالای 200 کیلو دانلود شبانه شده !
    Last edited by birak; 04-12-2011 at 07:10.

2. 4 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Web30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

از همون چند روز پیش که قیمتا مثلا کمی ارزان شد و سرعت 128 و 256 حجمی رو محدود کردند زمان دانلود رایگان تا 7 صبح افزایش پیدا کرد. با این کار برای سرویسهای 128 که سرعتشون بین 1 تا 4 صبح به 32 کیلو بایت و از 4 تا 7 به 64 کیلو محدود شده عملا میشه حتی بیشتر از قبل و حدود 1 گیگا بایت دانلود داشت چون اون 1 ساعت اضافه میشه با اشتراک 128 حدود 200 مگ دانلود زایگان کرد گه تا حدی کم شدن سرعتو جبران میکنه... برای سرویسهای 256 و 512 هم خیلی بیشتر ... الانم که سرعت بدجوری بالا رفته و تا این لحظه ( ساعت 7 صبح ) با اشتراک محدود 512 حدود 4.5 گیگ با سرعت بالای 200 کیلو دانلود شبانه شده !
    دوست عزیز مگه برای کاربر خانگی هم سرویس 512 میدن ؟ چون من یک بار در زمان تمدید سرویس 256 رو انتخاب کردم سرعتش با 128 فرقی نمیکرد

4. این کاربر از Web30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض اینترنت پرسرعت 1 به 10 در سبد خدمات اینترنتی؛ حداقل سرعت kbps1.5

خبرگزاری فارس: با اجرایی شدن دستورالعمل جدید رگولاتوری در مورد ارائه اینترنت پرسرعت، شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت (PAP) نوع جدیدی از ADSL به نام ADSL CRA را عرضه کرده‌اند.
    خبرگزاری فارس: اینترنت پرسرعت \"1 به 10\" در سبد خدمات اینترنتی؛ حداقل سرعت kbps1.5

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، پس از ابلاغ دستورالعمل جدید سازمان تنظیم مقررات در خصوص ممنوعیت فروش اینترنت پرسرعت با هر نوع محدودیت حجمی و زمانی، شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت (PAP)ها نوع جدید از ADSL را ابداع کردند.
    خبرگزاری فارس، در زمان ابلاغ این آیین‌نامه در خبرهای متعددی زوایا و جنبه‌های مختلف اجرای این دستورالعمل را از دید مقام حاکمیت، کارشناسان، فعالان بازار و کاربران بررسی کرد و امروز شاهد تحقق یکی از این موارد در قالب پیدایش صورت جدید از سرویس ADSL به نام ADSL CRA هستیم.
    در زمان ابلاغ این دستورالمل، علیرضا اصغریان، مدیرکل دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، با شنیدن تمام این صحبت‌ها، نظر دیگری داشت.
    وی در گفت‌وگو با فارس، تاکید داشت که الزام شرکت‌ها به ارائه سرویسی با مشخصات مد نظر رگولاتوری (ارائه سرویس با نرخ اشتراک 1 به 10، رعایت حداقل و حداکثر سرعت دانلود و برداشتن لفظ ترافیک محدود از سرویس‌های ADSL)، چارچوب مشخصی را برای نظارت رگولاتوری را بر سرویس دهندگان ADSL مشخص خواهد کرد و قدرت نظارت رگولاتوری را افرایش خواهد داد.
    به گفته اصغریان، پایان ماه رمضان آخرین مهلت شرکت‌ها برای اعمال دستورالعمل و ارائه بسته‌های پیشنهادی سرویس‌‌های ADSL بوده است.
    هم‌اکنون و با لازم‌الاجرا شدن دستورالعمل ابلاغی سازمان تنظیم مقررات، گویا شرکت‌های PAP این دستورالعمل را لابه‌لای سرویس‌های خود گنجانده‌اند.
    شرکت داتک، در بخش معرفی تعرفه‌های ADSL خود، در کنار \"سرویس حجمی ADSL2+ (ویژه کاربران پر مصرف و کم مصرف)\" و \" سرویسADSL نامحدود\"، \"سرویسADSL نامحدود\"CRA را نیز گنجانده است.
    در زیر نیز این توضیح را متذکر شده که میزان اشتراک سرویس‌های CRA- ADSL با ضریب اشتراک ۱ به ۱۰ است و توضیح داده که به عنوان مثال مشترک سرویس ۱۲۸ کیلو بیت در ثانیه، حداقل ۱/۵ کیلوبیت در ثانیه از خدمات بهره مند می‌شود.
    همچنین شرکت نداگستر صبا نیز در بخش معرفی تعرفه‌‌های سرویس ADSL، تعرفه‌ سرویس نامحدود را اضافه کرده است.
    در حالی که این شرکت پیش از این و هم‌اکنون در معرفی سرویس‌های خود، به ذکر سرعت سرویس، مبلغ و حجم ترافیک ماهانه اکتفا می‌کند، در معرفی سرویس‌های نامحدود ( که مد نظر رگولاتوری است)، متذکر شده که این سرویس‌ها با ضریب اشتراک 1 به 10 ارائه شده‌اند.
    این شرکت توضیح داده که منظور از نسبت اشتراک 1 به 10 یعنی یک خط dedicated با ظرفیت اعلام شده در نام سرویس (برنز128، نقره 256و ...) بین 10 مشترک به اشتراک گذاشته می‌شود.
    شرکت پارس آنلاین نیز سرویسی با ضریب اشتراک پهنای باند خدمات CRA ، یک به ده به سرویس‌های خود اضافه کرده است.
    شرکت پیشگامان کویر یزد نیز در لیست سرو یس‌های خود سرویس نامحدود طبق تعرفه سازمان تنظیم مقررات را اضافه کرده است.
    برخی از شرکت‌ها نیز از شهریورماه تغییراتی را در نوع برخی سرویس‌های خود لحاظ کرده‌اند که به دلیل اینکه این تغییرات از الگوی مشخصی تبعیت نکرده، مشخص نیست که آیا طبق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات بوده یا خیر.
    طبق قیمت‌های اعلام شده از سوی شرکت‌های PAP، قیمت سرویس‌های ADSL مد نظر رگولاتوری، 200 الی 300 تومان با هم متفاوت است و تفاوت چندانی با هم ندارد.
    تمام شرکت‌ها نیز این نکته که پهنای باند سرویس CRA بین 10 مشترک به اشتراک گذاشته می‌شود را متذکر شده‌اند و به این ترتیب با مشترک اتمام حجت کرده‌اند که برای مثال حداقل سرعتی که در سرویس 128 کیلوبیت بر ثانیه به مشترک خواهد رسید، 1.5 کیلوبیت بر ثانیه خواهد بود.
    اما با توجه به اینکه سرعت 1.5 کیلوبیت بر ثانیه برای سرویس اینترنت پرسرعت 128 کیلو بیت بر ثانیه، به واقع از سرعت دایل آپ نیز کمتر خواهد شد، بهتر است نام این سرویس به dial up cra تغییر کند.

6. 2 کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ANALIA2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اندیشه هم سرویس های 1 به 10 خودشو ارائه کرده تو لینک زیر قرار داده مسخرست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از ANALIA2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منم تایید میکنم سرعت امروز بدجوری بالا رفته و downstream من هم از 1 مگا بیت تغییر کرده و روی 2.5 مگا بیت بسته شده ... البته اشتراکم در حال حاضر 512 محدود هست که تا قبل از این اتفاق هم ( از وقتی که از 128 به 512 ارتقا دادم ) شبها اکثرا بالای 100 کیلو بایت بوده و از 4 الی 7 صبح هم رو 116 کیلو بایت می چرخید ... اما امشب سرعتم بالای 200 کیلو بایته
    من هم با اشتراک 128 حجمی از وقتی که سرعتها رو کاهش دادند مشکل داشتم و روزها سرعتم از 64 کیلو بایت و از 1 شب به بعد از 32 کیلو بایت بیشتر نمیشد.
    اما به دوستانی که امکان ارتقا سرعت ( حتی به 256 ) رو دارند توصیه میکنم حتما این کار رو بکنند چون پشیمان نمیشن بخصوص اگه از ساعات دانلود رایگان 1 الی 7 صبح استفاده میکنند واقعا تغییر محسوس هست .

امیدوارم تغییر سرعت امروز موقت نباشه و اندیشه مثل 2 سال قبل با عرضه پهنای باند بیشتر بتونه سرعت و کیفیت رو برای همه مشترکا افزایش اساسی بده
    الان با این تفاسیر
    به نظر شما 128 نامحدود بهتره یا 512 با 2گیگ؟
    البته من مصرف روزانه هم دارم(بازی آنلاین)!
    لطفا سرعت های جدید اندیشه(محدود) تو شب و روز رو بگید

10. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

7

یارو تو اندیشه می گفت که دست کم 400 مگ خط دارن. احتمالاً مشترکشون خیلی زیاد شده. این یه دور تناوبیه. خوب شدن یه آی اس پی، مشترک زیادتر، پاینن اومدن کیفیت، از دست دادن مشتری، بالا رفتن سرانه سرعت و دوباره از نو.

اما از اینا که بگذریم، من ترجیح نمیدم یکی دو تا از خودمون تو شهر سرویس بدن تا اینکه نماینده چند تا شرکت تهرانی بیان سرمایه ها رو هاپولی کنن دو باره پول رو برگردونن تهران. یعنی فقط از دید یه مصرف کننده به قضیه نگاه نکنید. ببینید پولتون کجا میره و صرف چی میشه.

حالا اندیشه یا هر شرکت دیگه اگه پا بگیره و درست ازش کار بخوایم در نهایت پول ما میره تو جیب یه هم ولایتی و درصد بیشتریش اینجا دوباره خرج میشه. ولی شرکت های نمایندگی اومدن اینجا چاه زدن، آخرش این درآمدا میره بیرون. یعنی پول از استان خارج میشه. حضور این شرکتا برای رقابتی شدن بازار خوبه. چون تو بازار انحصاری کیفیت خراب میشه. اما اینکه بیایم فقط رو همین بحث کیفیت لینک خونه خودمون مانور بدیم و بقیه داستان رو نبینیم، جالب نیست.

الان تا اونجا که من دارم می بینم تو شهرهای بزرگ اکثراً نمایندگی آی اس پی های تهران دارن می تازن. رشت از معدود جاهایی هست که از خودش یه چن تا آی اس پی استخون دار داشته و داره. بیاید سعی کنیم همینا رو بهتر کنیم.
    (شرمنده، سالگرد میرزا بود، اون رگم گرفت!)
    بله دیگه فقط اندیشه میتونه به دوستانی که تو رشت زندگی می کنن خوب سرویس بده اندیشه اینقد نفوذ داره که به بقیه رقبای تهرانی اجازه نده بیان تو گیلان ولی فایدش چیه وقتی انحصاری بشه دودش تو چه بقیه میره که تو شهرهای دیگه گیلانن این رقابتی هم که داره اندیشه انجام میده به نظر من اصلا سالم نیست وقتی شاتل می خواست بیاد انزلی همین اندیشه جلوشو گرفت که نیاد تو انزلی (بقیه رو نمیشه گفت) اعتراضم که بکنی اصلا حالیشون نمیشه چی داری میگی فقط میگن ما مشکل نداریم مشکل از سمت شما یا اینکه کابل خلیج فارس رو کوسه خورده
    سال به سال که میگذره اندیشه واسه ما داره بدتر میشه که بهتر نمیشه 3.5 سال پیش که سرویس گرفته بودم اصلا قعطی نداشت ولی حالا چی هم قعطی داره هم نوسان سرعت داره چه تو محدود چه نامحدود دوستان بحث زیر ساخت هم به میون نشکن که هممون میدونیم که با همین زیرساخت زپرتی هم میشه تا دو مگ سرویس داد به مشترک

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اندیشه هم سرویس های 1 به 10 خودشو ارائه کرده تو لینک زیر قرار داده مسخرست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متوجه نشدم , چیش مسخره ست ؟

---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------

وقتی شاتل می خواست بیاد انزلی همین اندیشه جلوشو گرفت که نیاد تو انزلی (بقیه رو نمیشه گفت)
    جلوی پارس آنلاین رو نگرفت اونوقت جلوی شاتل رو گرفت؟! از اون حرفا زدیا

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

جلوی پارس آنلاین رو نگرفت اونوقت جلوی شاتل رو گرفت؟! از اون حرفا زدیا
    من امارشو دارم منبعشم معتبره
    پارس انلاین کیلو چنده با اون قیمت هایی که شاتل میده انزلی و بقیه جاها رو قبضه میکرد همون طوری که مازندران رو داره قبضه می کنه

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من امارشو دارم منبعشم معتبره
    پارس انلاین کیلو چنده با اون قیمت هایی که شاتل میده انزلی و بقیه جاها رو قبضه میکرد همون طوری که مازندران رو داره قبضه می کنه
    اندیشه اگه اونقد قدرت و نفوذ داشت که بتونه جلوی شاتل (س پ ا ه معظم پ ا س د ا ر ا ن) رو بگیره مطمئن باش میتونست یه ترانزیت کوفتی واسه مرکز 4 رشت بگیره که بتونیم با فوا بشینیم دو ساعت بتل بزنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دیشب 5.3 گیگ زدم تو رگ : دی !!!! دمت گرم اندیشه.... پینگ با سرور ایران 45....
    فک کنم اینورا داره قیامت نزدیک می شه پس حداقل بذارین قبل مرگ چنتا فیلم دیگه ببینم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •