سلام 2شنبه شب .به وقت ایران فکر کنم 11 شبسلام
مراسم معارفه کریس کی هست؟؟؟؟
سلام 2شنبه شب .به وقت ایران فکر کنم 11 شبسلام
مراسم معارفه کریس کی هست؟؟؟؟
---- فاننیستلروی را جانشین بنزما میکند
---- با فروش کریم بنزما به رئال موافقت کرده و به دنبال جانشین او از رئال است.
![]()
سایت گل: باشگاه المپیک ---- قصد دارد رود فاننیستلروی را متقاعد کند به این تیم بپیوندد و جانشین کریم بنزما شود. ---- ابتدا کلاس یان هونتلار را در نظر گرفته بود اما او پیشنهاد ---- را نپذیرفت. باشگاه فرانسوی به سرعت دنبال یافتن جانشین بنزما است که به رئال مادرید خواهد رفت. هونتلار قصد دارد در رئال بماند و خود را ثابت کند و گفته میشود فاننیستلروی چندان متمایل به رفتن نیست. او به تازگی از مصدومیتی بلندمدت رهایی یافته است.
اما حضور چند بازیکن گرانقیمت در رئال ممکن است باعث شود بعضی از بازیکنان که پیش از این در ترکیب ثابت جای داشتند به نیمکت منتقل شوند و یا حتی به آنها شماره پیراهنی تعلق نگیرد. پیش از حضور چهرههای جدید، مادریدیها 29 بازیکن در اختیار داشتند که تنها 25 نفر از آنها میتوانند قراردادشان را ثبت کنند و گفته میشود فاننیستلروی اولین بازیکنی است که از رئال میرود.
وزلی اسنیدر هم گفته در رئال می ماند. ---- امیدوار است فاننیستلروی را بخرد، به ویژه آن که این باشگاه فرانسوی در لیگ قهرمانان هم حضور دارد. این بازیکن سابق منچستر یونایتد و PSV مورد توجه تاتنهام هم هست، ولی این باشگاه انگلیسی در لیگ قهرمانان حضور ندارد
آزمایشات پزشکی آلبیول
رائول آلبیول آژمایشات پزشکی خود را امروز صبح قبل از مراسم معارفه اش پشت سر گذاشت.این بازیکن آزماسشات بیو مکانیک خود را در بیمارستان سانیتاس لا مولارخا انجام داد.در حالی که او وارد می شد و از امکانات هیجان زده شده بود دوازده هوادار به او خوش آمد گفتند.
آلبیول در ساعت 9 به بیمارستان سانیتاس لا مولارخا رسید و همانجا از سوی هواداران به وی خوش آمد گفته شد و در حالی که از آنجا خارج می شد هواداران از او برای عکس و امضا درخواست کردند.
پیرو آزمایشات پزشکی که شامل گرفتن نمونه ی خون و ادرار،ثبت ضزبان قلب،اکو،ام آر آی،ایکس ری،میزان حرکت عضلات و آزمایشات بیومکانیک بود آلبیول به سوی سانتیگو برنبئو رفت تا آنجا را به عنوان خانه ی خود در فصل بعد ببیند.
زمانی که از دکتر درباره ی تصادف او پرسیده شد که آیا بر روز فوتبال وی تاثیر خواهد داشت یا خیر دکتر جواب داد:"نه ابدا.ما هیچ شکی در این مورد نداریم"او هم چنین اضافه کرد:"او بسیار هیجان زده است اما او می خواهد تا بعد از بازی در جام کنفدراسیون ها استراحت کند."
پس از کاکا، کریس رونالدو و فرناندو آلبیول، هم اکنون کریم بنزما چهارمین خرید گرانقیمت فلورنتینو پرس به مادرید رسید و آنگونه که خبر می رسد، فرانک ریبری هم در راه است. بیش از 180 میلیون پوند تا به حال خرج شده. آیا روزهای پرافتخار سانتیاگو برنابئو نزدیک است؟ یا باید منتظر شکست سیاست های پرخرج انتحاری مدیران جدید رئال باشیم؟!!
سرمایه گذاری بزرگ
از حدود یک ماه پیش که حکومت دوباره فلورنتینوپرس در رئال مادرید آغاز شد، شایعات متعددی منتشر شده است اما با خرید رکوردشکن کاکا از میلان به مبلغ 56 میلیون پوند و اعلام خرید قریب الوقوع کریستیانو رونالدو، زنگ خطر در بازار انتقالات به صدا در آمد و همگان فهمیدند که پرس آمده تا دوران خوش قبلی خود را در مادرید تکرار کند. تا زمان قطعی خرید کاکا، کارشناسان به دیده تردید به موضوع نگاه می کردند ولی با تصاحب تاریخی و 80 میلیون پوندی رونالدو توسط لوس بلانکوس ها، حالا بحث سیاست های پرس بسیار جذاب شده است. خیلی ها پیش بینی می کردند که خریدهای بزرگ رئالی ها در همین مقطع به پایان برسد ولی بلافاصله فرناندو آلبیول با 14 میلیون پوند و کریم بنزما با قراردادی 30 میلیون پوندی به سپیدپوشان پیوستند. هنوز هم نمی دانیم که آیا این سرمایه گذاری کلان ادامه دارد یا خیر؟ ولی از شواهد پیداست که پرس می خواهد اعتبار خدشه دار شده رئال مادرید و لقب درحال فراموشی کهکشانی ها را دوباره زنده کند و بهترین راه آن را گردآوری فوق ستارگان دنیای فوتبال در سانتیاگو برنابئو می داند. به نظر می رسد که بمب خبری دیگری نیز در راه باشد و آن هم جذب فرانک ریبری از بایرن مونیخ است و در صورتیکه این انتقال هم انجام گیرد آنگاه به جرات می توان گفت که رئال مادرید قویترین خطوط هافبک و فوروارد اروپا را از نظر نفرات در اختیار گرفته است. البته به غیر از سرمایه هنگفتی که در این راه استفاده شده، عامل های دیگری نیز در گردآوری ستارگان موثر بوده است. یکی از این عوامل وجود اسپانسرهای بزرگ در پشت این سرمایه گذاری است که مهمترین آنها شرکت لوازم ورزشی آدیداس است که حالا رونالدو را از چنگ نایک و بنزما را از اختیار شرکت آمبرو خارج کرده و آدیداس پوش کرده است و این یعنی پیروزی آدیداس و اقمارش. نکته مهم دیگر در این سرمایه گذاری قدرت و اعتباری است که لا لیگا کسب می کند تا از رقیب سرسختش یعنی لیگ برتر جزیره جلو بزند و این سبقت یعنی جذب بیشتر تبلیغات و بالا رفتن حق پخش تلویزیونی و در نتیجه تزریق پول بیشتر به بازار فوتبال اسپانیا و جذب تماشاگر و هوادار بیشتر و این به مفهوم فروش بیشتر محصولات با استفاده از برند رئال مادرید و دیگر باشگاههای اسپانیایی است. گاهی به ثمر رسیدن ترانسفرهای بزرگ بر اساس رابطه ها نیز اتفاق می افتد. بطور مثال، وجود زین الدین زیدان در کادر مدیران رئال مادرید، بی شک باعث جذب بنزما و احتمالا ریبری خواهد شد یا روابط گرم مندز وکیل رونالدو با شخص پرس به انتقال رونالدو به مادرید کمک شایانی کرده است.
قمار خطرناک
جدا از مزایای شمرده شده در این سرمایه گذاری بزرگ، همانقدر که سود کلانی برای گروه مادریدی و شرکا متصور است، به همان میزان ریسک پذیری بالایی نیز رئال را تهدید می کند. فرضا مصدوم شدن هر کدام از ستاره های خریداری شده یا عدم پاسخگویی تفکرات مربی انتخاب شده و یا هماهنگ نشدن فوق ستاره ها در کنارهم و حتی نداشتن کارایی این بازیکنان در سیستم های بکار گرفته شده. هریک از این خطرات، فاجعه بزرگی را رقم خواهد زد و این روزهای خوش به شب تیره ای مبدل خواهد شد. خوش باوران سطحی نگری که احتمال این وقایع را کم می دانند، سخت در اشتباهند. تجارب زیادی در این زمینه ها تا به حال رخ داده است که معروفترین آنها در زمان نزدیک، خرید اوون هارگریوز هافبک خلاق انگلیسی از بایرن مونیخ بود که فقط مدت کوتاهی در منچستریونایتد بازی کرد و الان بیش از یک سال است که هر دوپای خود را به تیغ جراحی سپرده و تاریخ بازگشت وی مشخص نیست. مثال دیگر تیم میلان است که در دوفصل اخیر با وجود بازیکنان صاحب نام، مقام درخور توجه ای را بدست نیاورده است. خطر دیگری که مادرید را تهدید می کند، انتخاب سرمربی است که پلگرینی نام دارد. وی دارای سطحی متوسط از دانش مربیگری است و در تیم نسبتا متوسط ویارئال مشغول بکار بوده است. عجیب اینکه مدیریت رئال مادرید دست به خرید فوق ستاره های گرانقیمت تهاجمی می زند ولی برای مربیگری تیمش، پلگرینی نه چندان بزرگ با تفکرات نسبتا دفاعی را برمی گزیند. هم اکنون بیش از 180 میلیون پوند تا به حال خرج شده است. آیا روزهای پرافتخار سانتیاگو برنابئو نزدیک است؟ یا باید منتظر شکست سیاست های پرخرج انتحاری مدیران جدید رئال باشیم؟!!...
مشخص نیست دلارد کی به بازی برخواهد گشت، البته در صورتی که بازگشتی در کار باشد...
سایت گل: رئال مادرید اعلام کرده روبن دلارد، هافبک این تیم به دلیل مشکلات پزشکی نمیتواند به تیم بازگردد. این بازیکن اسپانیایی در یک بازی رئال در سال گذشته غش کرد و به جز یک دیدار خیریه در هیچ بازی دیگری به میدان نرفته است. پزشکان هنوز بیماری او را کشف نکردهاند و مشخص نیست آیا او میتواند به فوتبال ادامه دهد یا نه.
خبر تاییدشده این است که او فصل آینده برای رئال مادرید بازی نخواهد کرد، اما باشگاه گفته هر کاری از دستش برمیآید برای تشخیص بیماری او انجام خواهد داد. رئال مادرید در بیانیهای آورده است: «روبن دلارد در چند ماه اخیر مورد معاینات شدید پزشکی قرار گرفته و به تیم اصلی بازنخواهد گشت. با وجود آن که گزارشهای پزشکی دلارد را از حضور در میادین منع کرده، اما رئال مادرید به دنبال راه حل میگردد و قصد دارد به دلارد کمک کند.» گفته میشود دلارد شاید مربی جوانان رئال شود.
مادریدیستای جدید در مراسم معارفه اش با اولین خوش امد گویی گرم هواداران روبرو شد.
سانتیاگو امروز میزبان سومین مراسم معارفه بعد از پلگرینی و کاکا بود.اینبار نوبت رائول آلبیول بود.سرشار از هیجان و در زمان مناسب او زمین شد.صحبتهای او چند بار به خاطر فریادهای هواداران قطع شد. این اولین کلمات وی بود:
"من هرکاری میکنم تا اعتمادی که در من وجود دارد را حفظ کنم."
رائول آلبیول از هواداران جدیدش حس مهربانی و گرمی دیده است.او بی صبرانه منتظر اغاز مراسم بود و تشریفات برای این مراسم اماده میشد.
اولین نفری که در روی سکو ظاهر شد فلورنتینو پرز همراه دی استفانو بود.او از هزاران طرفدار برای حضور در انجا تشکر کرد و برای انها دست تکان داد.
"از همه ممنونیم که امشب ایجا هستند تا جدیدترین مادریدیستا را معرفی کنیم.شما قبلا این را ثابت کرده اید این باشگاه با تشکر از شما و احساسات شما هرروز قویتر خواهد بود.و این 3 روز اخیر بهترین مثال برای چنین شرایطی است.رئال مادرید نشان میدهد که هواداران چقدر مهم هستند و نقشی پررنگ را در باشگاه ایفا میکنند.کسانی مانند من که در باشگاه کار میکنند به شما هواداران که به ما توانایی و انگیزه میدهید افتخار میکنند.این به ما کمک میکند تا رویاها را حقیقت ببخشیم."
پرز ادامه داد:"رائول عزیزم،تو هم اکنون هم متوجه شور و شوق هواداران و محبتی که به بازیکنان تیمشان دارند شده ای.وجود تو ما را بهتر و قوی تر خواهد کرد.ما با یک بازیکن مستعد قرارداد بسته ایم.او یکی از بهترین مدافعان اسپانیا و اروپاست.او یک مثال عالی ار ترکیب استعداد،تلاش و فداکاری است.بازیکن جدید ما توانیی این را داشت مشکلات سخت را پشت سر بگذارد.او اشکارا بر مشکلش فائق امد و من الان امیدوارم از انچه که استحقاقش را دارد لذت ببرد.ما مفتخریم که تو هم میخواهی قسمتی از این پروژه باشی.به خانه ی خودت خوش امدی!به رئال مادرید خوش امدی!"
با وجود هیجانات زیاد،البیول با هواداران که نام او را صدا میزدند ملاقات کرد.
"من بسیار خوشحالم که اینجا هستم.من از باشگاه متشکرم و هر کاری میکنم تا اعتمادی را که در من وجود دارد را حفظ کنم.از همه چیز متشکرم.زنده باد مادرید!
يعني آلفردو دي استفانو رو نميشناسي؟ببخشید این اقا پیره کیه همیشه همه جا هست؟: دی
اسمش چیه؟!
![]()
![]()
یه عکس جالب! تو این عکس کلکسیونی از پیش بینی ها و شاید هم دروغهای روزنامه های کاتالانی ال موندو و اسپورت رو میبینید که در مقاطع مختلف پیش بینی کرده بودن بنزما و رونالدو و کاکا به بارسلون میرن ولی هیچکدوم محقق نشد:
آدمو یاد روزنومه های حامی دولت میندازن...
آقا امشب هم کسیو معرفی میکنن؟
همونطور که میدونید تو قرارداد بنزما یه بندی هست که طبق اون تحت شرایطی مبلغ انتقال میتونه از 35 میلیون به 41 میلیون برسه. در واقع 6 میلیون یورو اضافه بشه. مفاد اون بند:
1- اگه طی 4 سال آینده بنزما بتونه جایزه بهترین بازیکن سال فیفا رو ببره 1 میلیون یورو به ---- داده میشه.
2- اگه طی 4 سال آینده بنزما بتونه توپ طلای اروپا رو به خودش اختصاص بده 1 میلیون یورو به ---- داده میشه.
3- طی 4 سال آینده به ازای هر قهرمانی رئال در لیگ قهرمانان 1 میلیون یورو به ---- داده میشه. که ماکزیمم میشه 4 میلیون یورو.
پ.ن : 4 میلیون رو که باید رفته بدونیم. میمونه اون دو میلیون که فکر نکنم محقق بشه
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)