تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1161 از 2376 اولاول ... 16166110611111115111571158115911601161116211631164116511711211126116612161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,601 به 11,610 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

قلعه نويى فيلم بازى فولاد را آناليز كرد
    امير قلعه نويى سرمربى استقلال صبح ديروز با حضور در محل باشگاه استقلال فيلم بازى فولاد مقابل پيكان را تماشا كرد. قلعه نويى با تماشاى اين بازى تمام نقاط ضعف و قوت فولاد را شناسايى كرد تا از امروز با شروع دوباره تمرينات آبى پوشان اين نقاط ضعف و قوت را به بازيكنان گوشزد كند. تيم فوتبال استقلال در ادامه رقابت هاى ليگ برتر روز اول آذر ماه به مصاف فولاد خوزستان خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلالى ها امروز در ۲ نوبت تمرين مى كنند
    تمرينات تيم فوتبال استقلال امروز در ۲ نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد. طبق شنيد ه هاى ما آبى پوشان امروز ساعت ۱۰ صبح در مجموعه ورزشى انقلاب به تمرينات هوازى و ساعت ۱۶ در ورزشگاه دستگردى به تمرينات تاكتيكى خواهند پرداخت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سياست جديد استقلال: قرارداد يك ساله ممنوع
    يكى از مشكلاتى كه استقلال طى سال هاى اخير با آن دست به گريبان بوده و اتفاقاً دردسرهاى قابل ملاحظه اى را هم به واسطه آن متحمل شده است قراردادهاى كوتاه مدت بازيكنان اين تيم مى باشد. اغلب استقلالى ها قراردادهاى يك ساله منعقد مى كنند و اين يعنى دردسر جديد در پايان هر فصل ليگ حرفه اى سنگ بناى اين كار حدوداً ۲ ۳، فصل قبل بنا نهاده شد البته در آن زمان مسأله چندان جدى گرفته نشد اما كم كم همه متوجه تبعات خطرناك موضوع شدند و وقتى به آن پى بردند كه استقلال عملاً داخل اين بازى خطرناك شده بود ولى با اين وجود به نظر مى رسد مديران استقلال تدبير ويژه اى براى ماجراى فوق انديشيده و مى خواهند به طور جدى با مسأله مقابله كنند. طبق آخرين شنيده هاى ما سياست استقلال از فصل آينده تغيير خواهد كرد و آنها براى ليگ نهم حرفه اى هنگام مذاكره با نفرات جديد آنها را پاى قرارداد ۲ يا ۳ ساله خواهد نشاند. البته اين مسأله در مورد بازيكنان قديمى هم صادق است اما با توجه به احتمال جدايى برخى از آنها به نظر مى رسد در ارتباط با نفرات كنونى اندكى با ديده اغماض نگريسته شود.بدون شك اگر استقلال بتواند سيستم قرارداد مدت دار را در باشگاه نهادينه كند بسيارى از مشكلات خود در فصول نقل و انتقالات را مرتفع شده خواهد ديد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ناراحتى استقلالى ها: خبرهايى كه بدون هماهنگى چاپ مى شود!
    اميررضا واعظى آشتيانى روز شنبه در گفت وگو با يك سايت خبرى از عزم باشگاه استقلال براى ايجاد رابطه و تعاملى سالم و سازنده با رسانه ها خبر داد. اين مطلب در حالى از سوى مديرعامل استقلال بيان شد كه طى روزهاى گذشته به نوعى شاهد تنش هايى ميان برخى از استقلالى ها و خبرنگاران بوديم و حتى يكى از خبرگزارى ها مطلبى را در ارتباط با برخورد احتمالى با خبرنگاران از سوى استقلالى ها روى خروجى خود قرار داد و... ظاهراً برخى از مسئولان استقلال از اين مسأله ناراحت هستند كه چرا برخى اخبار بدون هماهنگى با مديريت باشگاه در رسانه ها درج مى شود . به اعتقاد آنها تاكنون چند مرتبه پيش آمده كه اخبار مربوط به باشگاه استقلال و مسائل مديريتى قبل از اينكه به حد لازم پخته شود به گوش خبرنگاران رسيده و برايشان دردسر ايجاد كرده است روى همين اصل بايد سيستم قاطعى براى حفظ اخبار در استقلال وجود داشته باشد تا واعظى آشتيانى هم بدون كمترين دغدغه اى با رسانه ها ارتباط سالم برقرار كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

۹۹ درصد قهرمان مى شويم
    عليزاده: ديگر عادت كرده ام به اوت هاى من اشاره كنيد!

تيم استقلال در ديدار مقابل ملوان بندرانزلى نتيجه اى به جز تساوى ۲ بر ۲ كسب نكرد تا همچنان جايگاه خود در رده سوم جدول رده بندى را حفظ كند. در اين ديدار امير قلعه نويى، سرمربى آبى پوشان پايتخت، على عليزاده مهاجم بلندقامت تيمش را از ابتدا به ميدان فرستاد و تا انتهاى بازى نيز او را در زمين نگه داشت. فرصتى دست داد تا با عليزاده همكلام شويم و با وى در مورد مسائل مختلف گفت و گو كنيم:

• از ديدار با ملوان انزلى شروع كنيم. بازى چطور بود؟
    - بازى سختى بود. ملوان در انزلى به هيچ تيمى باج نمى دهد و در اين ديدار نيز بازى بسيار خوبى را ارائه كرد. با اين حال استقلال تيم برتر ميدان بود و موقعيت هاى گل بيشترى را نيز نسبت به آنها داشتيم كه با بى دقتى از دست داديم. به هر حال آن بازى تمام شده است و بايد آن را فراموش كنيم. در حال حاضر نهايت تلاش خودمان را انجام مى دهيم تا در اين تعطيلات تيم را از هر نظر آماده نگه داريم و در ادامه رقابت ها نيز با قدرت حاضر شويم.
    • در اين ديدار شما از ابتدا به ميدان رفتيد.
    - نظر مربى بود. امير خان از من خواست كه براى استقلال بازى كنم و من هم مثل يك سرباز براى تيمم بازى كردم.
    • شايد سوال تكرارى باشد... على عليزاده واقعاً بابت اوت دستى هايش در استقلال است؟
    - اينطور نيست. ۵ سال است كه اين صحبت ها مطرح مى شود. من به اين مسائل عادت كرده ام. هر چه مى خواهند بگويند. من فقط تلاش مى كنم تا در تمرينات آمادگى ام را به مربيان نشان دهم و ديگر كارى به هيچ چيز ندارم.
    • از عملكرد خودتان مقابل ملوان رضايت داريد؟
    - من نبايد پاسخ اين سوال را بدهم اما در پايان اين مسابقه قلعه نويى از عملكرد من راضى بود و همين برايم كافى است.
    • بعد از اينكه تا دقايق پايانى از ملوان عقب بوديد فكر مى كرديد كه موفق شويد بازى را به تساوى بكشانيد؟
    - چرا كه نه. يكى از كارهاى مثبتى كه اميرخان در تمرينات انجام مى دهد اين است كه به بچه ها ياد داده فوتبال ۹۰ دقيقه است و اينكه لحظه به لحظه فوتبال را از دست ندهيم. در ديدار با ملوان حق ما پيروزى بود اما متأسفانه اشتباهات فردى سبب شد گل هاى بدى را دريافت كنيم و كارمان سخت تر شود.
    • قبول داريد نسبت به زمانى كه در مقاومت سپاسى بازى مى كرديد افت كرده ايد؟
    - خير. من همان آمادگى و حتى بيشتر از آن را دارم اما در شيراز من به همراه چند بازيكن ديگر بازيكنان كليدى تيم بوديم و همه توپ ها به ما ختم مى شد اما در استقلال شرايط فرق مى كند. با اين حال من در سال اول حضورم در استقلال حدود ۲۰ امتياز براى تيمم گرفتم و نيمى از سال دوم را به دليل مصدوميت از دست دادم و اكنون هم زياد بازى نمى كنم به هر حال من افت نكرده ام. باز هم مى گويم كه به صحبت هاى منتقدان غيرحرفه اى توجهى نمى كنم.
    • در حال حاضر استقلال ۶ مهاجم در يك سطح دارد. اين موضوع چه تاثيرى در كار تيم شما دارد؟ فكر نمى كنيد همين موضوع سبب نيمكت نشين شدن على عليزاده شده است؟
    - اين موضوع نظر اميرخان است. به نظر من حضور ۶ مهاجم خوب يك حسن بزرگ براى استقلال است. وظيفه من تمرين كردن است و به راحتى اين را قبول كرده ام كه يك بازيكن هميشه نبايد فيكس باشد. قلعه نويى مربى فهيمى است و به خوبى مى داند چگونه و چه زمانى از بازيكنان خود استفاده كند. ما در هر پست چند بازيكن خوب داريم. هر كدام از بازيكنان ما اگر در تيم ديگرى بودند به مهره اى كليدى براى آن تيم تبديل مى شدند. پس اين موضوع نه تنها به ضرر استقلال نيست بلكه كاملاً به سود ماست.
    • استقلال در ادامه رقابت ها هم مى تواند روند موفقيت آميزى داشته باشد؟
    - مطمئن هستم اينطور خواهد بود. من ايمان دارم كه ۹۹ درصد، استقلال در اين فصل قهرمان خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

داستان جبارى جداست اما...
    هيچ استقلالى اى دعوتنامه خارجى ندارد

به روزهاى پايانى نيم فصل اول نزديك مى شويم و طبيعى است كه در چنين شرايطى شايعات فراوانى هم پيرامون جدايى بازيكنان و پيوستن آنها به تيم هاى ديگر بر سر زبان ها بيفتد زيرا در اين فصل قانون به گونه اى است كه به باشگاه ها اجازه مى دهد در بين ۲ نيم فصل مسابقات هم يك بازيكن ليگ برتر جذب كنند. البته در اين ميان برخى فوتباليست ها مدعى پيوستن به تيم هاى خارجى شده و بر طبل ارائه پيشنهادات فرنگى مى كوبند. استقلالى ها هم از اين قاعده مستثنى نبوده و حرف و حديث هايى در مورد آنها مى شنويم اما بر اساس آخرين خبرهاى رسيده از منابع آگاه غير از مجتبى جبارى كه ماجراى او به شكل ديگرى است هيچ كدام از بازيكنان استقلال در حال حاضر دعوتنامه اى از تيم هاى خارجى نداشته و نمى توانند به اين وسيله دم از رفتن بزنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال به دنبال تمديد قرارداد با اسپانسر
    تيم استقلال تهران به دنبال جذب يك اسپانسر جديد براى نيم فصل دوم مى گردد، اسپانسر فعلى استقلال تنها تا پايان نيم فصل با استقلالى ها قرارداد داشته و هنوز براى نيم فصل دوم قراداد اين شركت تمديد نشده است.اگرچه اسپانسر فعلى استقلال شركت مبليران است و رياست آن برعهده على انصارى عضو هيأت مديره استقلال است اما گفته مى شود چون برخى از اعضا هيأت مديره در ابتدا با عقد قرارداد با اين شركت براى اسپانسر مخالف بودند، واعظى آشتيانى مبليران را براى نيم فصل اسپانسر استقلال كرد و قرار است با تهيه گزارشى از وضعيت حمايت مالى اين شركت در راستاى تعهداتى كه به استقلال داشته هيأت مديره را نسبت به تمديد قرارداد راضى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رضا رجبى: برزيلى ها خط حمله استقلال را متحول مى كنند!

رضا رجبى آناليزور امير قلعه نويى براى جذب بازيكنان مهاجم برزيلى به اين كشور سفر كرد و بازگشت. رجبى پس از بازگشت از برزيل حرف هايى در خصوص ديكارمو در يك برنامه تلويزيونى زد كه تعجب همگان را برانگيخت. حرفهايش را بخوانيد:
    •واقعاً حرف هايى كه درباره ديكارمو زده ايد را قبول داريد؟
    بله. اصلاً براى ورود به بحث بهتر است مثالى را براى شما بياورم. چند سال پيش بازيكنى به نام كامران همدانى در تيم استقلال بازى مى كرد، بازيكنى كه امروز هيچكس او را نمى شناسد، چرا كه در دوران خودش كمتر در ميدان ظاهر مى شد و كمتر بازى به او مى رسيد. همين مسأله در برزيل شامل حال ديكارمو هم شده است.
    •پس دليل ناكامى ديكارمو در پرسپوليس چه بود؟
    - من اعتقاد دارم كه ديكارمو قربانى تبليغات زياد افشين قطبى شد كه او را بزرگتر از آن چيزى كه هست در فوتبال ما نشان داد و از او حرف زد. شما در بازى هاى پرسپوليس به رنگ رخسار ديكارمو دقت كنيد او مانند گچ چهره اش سفيد است و اين نشان از آن دارد كه به لحاظ روحى و روانى در شرايط مطلوبى نيست.

• از بازيكنانى كه براى استقلال آورده ايد بگوييد، آنها چه نوع بازيكنانى هستند؟
    -آنها بازيكنانى بسيار پرتوان و كارآمد هستند. «گابريل» يك بازيكن ۲۰ ساله است كه در سال گذشته در ليگ ژاپن ۹ گل براى تيمش به ثمر رسانده است. او يك هافبك تمام عيار است كه توانايى بازى در خطوط مختلف خط ميانى را دارد. «مانوئلر و ولنكو داسيلوا فيلهو» يك مهاجم جلوزن است. او ۱۸۶ سانتى متر قد و ۷۶ كيلو وزن دارد و پيش از اين در تيم هاى ويسنته پرتغال و بنفيكاليسبون بازى كرده است. او سال گذشه به آسيا آمد و براى مدتى در يكى از باشگاه هاى چين بازى كرد. «فابيو والا» ۲۷ سال سن دارد و در دوران بازيگرى اش براى مدتى هم همبازى روماريو بوده است. او يك هافبك نفوذى است كه ذاتاً چهارچوب دروازه حريفان را خول مى شناسد و در توپ هاى ريباندى خوب عمل مى كند.
    • گويا فقط به قصد جذب مهاجم به برزيل رفته بوديد، اين طور نيست؟
    - با هدف به برزيل سفر كرده بودم. من اعتقاد دارم كه اين بازيكان در خط حمله استقلال در ليگ قهرمانان آسيا تحول چشمگيرى را باعث خواهند شد و خط آتش استقلال را متحول خواهند كرد.
    • بازيكنان موردنظر را چگونه جذب كرديد؟
    - من آنها را از بين ۶۰ بازيكن انتخاب كردم. شيوه انتخاب من به گونه اى بود كه در پايان همان جلسه تمرين هم مسئولان كمپ فوتبال برزيل به ما پيشنهاد كار در برزيل را دادند كه من آن را نپذيرفتم، چراكه من هميشه دوست داشته و دارم كه در ايران كار كنم.
    • حضور گابريل ۲۰ ساله چقدر براى استقلال آب مى خورد؟
    - او امتيازى كه دارد اين است كه مى تواند در سهميه زير ۲۳ ساله هاى استقلال قرار بگيرد. كل هزينه او براى استقلال چيزى نزديك به ۱۰۰ ميليون تومان است كه در مقايسه با خيلى از بازيكنان كشورمان اصلاً پولى به حساب نمى آيد.
    • اما خيلى ها اعتقاد دارند كه شما او را براى پاس همدان آورده ايد، چقدر اين خبر صحت دارد؟
    - اگر مى خواستم از اين كارها كنم، ۱۰ بازيكن تاپ برزيلى را با خود مى آوردم و آنها را به تيم هاى غير از استقلال مى دادم و كلى پول به جيب مى زدم. اما من اين كار را نكردم و همه فكر و ذكرم هم در اين مدت استقلال بود. حتى درباره اين بازيكن ۲۰ ساله برزيلى هم بايد بگويم كه مى خواهيم نام او را در فهرست بازيكنان زير ۲۳ سال خود رد كنيم وبعد از آن اگر هم بنا شد او را به باشگاهى منتقل كنيم، قطعاً اين كار از سوى مسئولان باشگاه استقلال انجام خواهد گرفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اولتيماتوم قلعه نويى به بازيكنان
    دور جديد تمرينات استقلال از امروز شروع خواهد شد.طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى استقلال به بازيكنان اولتيماتوم داد هركس در تمرينات غيبت كند با جريمه نقدى سنگينى روبه رو خواهد شد. بايد منتظر ماند و ديد امروز چند نفر در تمرين استقلال غيبت مى كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

چراغ سبز به حجازى
    استقلالى ها: مشكلى با پيوستن آبى ها به ابومسلم نداريم

از زمانى كه ناصر حجازى سرمربى ابومسلم شده در مشهد اين خبر به گوش مى رسد كه يكى، دو بازيكن استقلال خواهان پيوستن به جمع سياه جامگان بوده و مى خواهند فوتبال خود را كنار ناصرخان دنبال كنند (طبق قانون جديد هر تيم مى تواند در فصل نقل و انتقالات نيم فصل يك بازيكن شاغل در ليگ حرفه اى را جذب كند)در همين راستا مطلع شديم مسئولان باشگاه استقلال هيچ مانعى بر سر راه آبى پوشان جدايى طلب براى پيوستن به ابومسلم ايجاد نمى كنند به گفته يكى از مسئولان استقلال چنانچه منافع اين باشگاه تأمين شود آنها با جدايى بازيكنان خود و پيوستن به ساير تيم ها از جمله ابومسلم مخالفتى نمى كنند البته امير قلعه نويى هم بايد نسبت به جدايى اين نفرات چراغ سبز نشان بدهد تا خود استقلال به خاطر رفتن اين نفرات تضعيف نشود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •