دوست بهتره اینجا بحث نشه چون خلاف قوانین هست یا حداقل اسمش رو کامل ننویس
در مورد سوالت نه اینی که الان من دارم استفاده می کنم نه پینگ رو بالا می بره نه قطعی داره
دوست بهتره اینجا بحث نشه چون خلاف قوانین هست یا حداقل اسمش رو کامل ننویس
در مورد سوالت نه اینی که الان من دارم استفاده می کنم نه پینگ رو بالا می بره نه قطعی داره
دوستان طرح کمپین که ثبت نام کردیم و پرداخت روی قبض داره رو میشه به یه خط دیگه انتقال داد؟ اگر نمیشه، برای لغو قرارداد چیکار باید کرد؟
نه نمیشه انتقال داد.تا اونجایی که من اطلاع دارم تعدا ماهی که مونده از قراردادتون رو نصف او تعداد ماه رو باید به عنوان جریمه پرداخت کنی.یعنی 7 ماه از سرویستون مونده باید 3.5 ماه هزینش رو بدین.به نظر من انصراف بده جریمه هم نده بزار خط رو قطع کنن.اینطوری بهتر برات میصرفه
خب بعد قطع کردن خط جریان چی میشه؟
برای وصل کردنش دوباره باید پولش بدم دیگه؟ یا منظورتون اینه که کلا قید خط رو بزنم؟ ابنطور هم باز میتونن پیگیری و شکایت کنن نه؟
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
فکر نکنم اینا برای این کارها خودشون رو تو دردسر بندازن چون تو ماه هایی که مصرف کردی رو پولش رو پرداخت کردین و مودم رو بهشون بده.تا اینجا که مشکلی نداره.برو یه خط جدید بگیر 50 تومن هم قیمتشه
نه داداش. ما بهتره همون جریمه رو بدیم. چون هم مودم رو ندارمش. هم نمیتونم قید این خط رو بزنم.
به هر حال مرسی.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سلام
چرا میشه انتقال داد
من این کارو کردم اصلا هم خط رو عوض کردم هم مرکز مخابراتی رو
خط از معلم آوردم به انقلاب انداختم رو یه خط جدید
فقط یکم بدو بدو داره بین دوتا مرکز مخابراتی
اونا برا راحتی می گن نمی شه
اما من فقط تو یه روز خطو تغییر دادم و وصل کردم اینترنتمو فقط یه روز وقت بذار و پیگیر باش همین
راستی دیگه اون داستان جریمه وجود نداره و دیگه می تونی با خیال راحت انصراف بدید جریمه در کار نیست
من از مخابرات دل بکن نیستم لعنتی دانلود شبانش بد مزش رفته زیر دندونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)