تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1160 از 1805 اولاول ... 1606601060111011501156115711581159116011611162116311641170121012601660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,591 به 11,600 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد از یه ماه و خورده ای اومدم شب دانلود کنم که از حجمم کم شده
    گلدنت هم که باز نمیشه

جالبه الان که تقریبا همه طرح ها شبانه ندارن باز هم سرعت شبانه داغونه؟

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد از یه ماه و خورده ای اومدم شب دانلود کنم که از حجمم کم شده
    گلدنت هم که باز نمیشه

جالبه الان که تقریبا همه طرح ها شبانه ندارن باز هم سرعت شبانه داغونه؟
    تعجبی نداره مثل خر مشترک گرفتن و پهنای باندشونم که.کمه!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد قیمت ترافیک ها که واقعا زحمت کشیدن!!
    ای کاش این مقدار کم که زحمت کشیدن از قیمت هر گیگ کم کردن،به قیمت هر گیگ اضافه میشد تا این که بخواد کم بشه و در ازای اون وضعیت یه مقدار بهتر میشد
    و مسخره تر از همه این ها اینکه هنوز داریم واسه ترافیک داخلی و خارجی واسه هر گیگش یه قیمت یکسان می پردازیم...در صورتیکه ترافیک داخلی باید خیلی ارزونتر از این حرفا باشه
    مخابرات فرصت طلب خ.ر. هم که انگار منتظر همین فرصت بود...از تبعات این قضیه برگشتن وضعیت نت مخابرات به چند ماه قبل هست...(دوستانی که پیگیر وضعیت مخابرات بودن و هستن،دقیقا میدونن چه دوره ای رو میگم)
    همه اینا زیر سر اون ملک جعفریه کره خ**هست این گلدنتم شرکته ماله خولشه الان حقوق کارمندارو هم دیر میدن تقریبا2 وم میدن این ماه که همینطور بود میگن وضع خرابه ?!!!!
    من چند وقت پیش رفتم چک کردم دیدم 14مگ حجج دارم باز دوباره رفتم که دیدم دیدم تموم شده دل عرض 10ثانیه 14مگ تموم شد خیلی دزده.!!
    من که پیشنههد میکنم بریم اعتراض و همیطور به تهران شکایت کنین از ایشون این بره وضع خیلی بهتر میشه از من گفتت بود

موفق باشین

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

4. 3 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

برای شکایت یه زمانی رو مشخص کنیم. باید یه حرکتی بزنیم. دوستان همینجا هماهنگی ها رو انجام بدید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

منم با امین موافقم. تا زمانیکه دار و دسته ملک جعفریان توی مخابرات هست نباید توقع بهتر شدن داشت. اون زمان طلایی رو هم که مخابرات طرح های نامحدود و بعثت رو با قیمت مناسب میداد و شبانه اش از ساعت 12 تا 8 بود برمیگرده با قبل از مدیریت ایشون!

7. 2 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sobery's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

پس از ورود به پنل شخصی خودتون در آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت ریز کارکرد می تونید زمان های اتصال به اینترنت و میزان حجم مصرفی رو مشاهده کنید اگر در ساعاتی که شما پشت سیستم نبودید حجمی از شما صرف شده باشه نشون دهنده رخدادی بنام حجم دزدی است
    مرسی از راهنماییتون پیدا کردم و خوشبختانه تا امروز از من چیزی کم و کسر نبود همون ساعات قید شده منطبق با ساعات کارم با لب تابم بود ضمنا این ادرس مک مودم را هم بگید که اینرا هم نمیدونم . با تشکر از شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حدود 3 هفته تعطیلات نوروز که رفته بودم شیراز،مخابرات اونجا هم هفته دومش سرعت شبانه رو محدود کرد و اونقدر مشترکا زنگ زدن و اعتراض کردن و گویا تعدادی هم سر همین قضیه درخواست جمع آوری دادن که باز بعد از یک هفته محدودیت سرعت شبانه رو برداشتن!!

اینجا در کمال پررویی محدودیت که میزارن هیچ،در حدی کاربر گرفتن (با پهنای باند محدودشون) و ضریب اشتراک رو بردن بالا که وضعیت شده چیزی که در امضای بنده می بینید...

(حتی اگه طبق حرف خودشون وقتی به فرض پهنای باند 1مگابیت که سرعت دانلود 125 KB رو میده و با احتساب ضریب اشتراک 1 به 8 در بدترین حالت باید حداقل سرعت 16KB رو داشته باشم که از اون بدترین حالت هم وضعیت ما بدر رفته!)

اینجا هم (مشهد) تا 100 سال دیگه بخوایم تو این تاپیک بیایم گله و شکایت کنیم هیچ فایده ای نداره و وضعیت هیچ تغییری نمیکنه (و حتی اگه اقدامی نشه،وضعیت حرکت نزولی خودش رو ادامه بده تا جایی که بقول دوستان مجبور بشیم مودم دیال آپ ها رو بیاریم بیرون!->مخابرات همچنان به گرفتن مشترک جدید ادامه بده با همین پهنای باند فعلیش و ...) و فقط وقت و عمر تلف کردنه...

باید بصورت جدی یه اقدام عملی بشه اونم نه تک نفر،باید گروهی باشه تا شاید راه به جایی بره

مثلا یک پیج اعتراضی تو شبکه های اجتماعی درست کنیم و مشکلات مخابرات مشهد رو داخلش بیان کنیم و لینک اون رو تو صفحه وزیر ارتباطات بزاریم!!(چیز بهتری به ذهنم نمی رسه!)
    چون اینکه بخوایم تک تک اعتراض کنیم فایده نداره که...
    Last edited by Milad_Sky; 26-04-2014 at 15:45.

10. 2 کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون پیدا کردم و خوشبختانه تا امروز از من چیزی کم و کسر نبود همون ساعات قید شده منطبق با ساعات کارم با لب تابم بود ضمنا این ادرس مک مودم را هم بگید که اینرا هم نمیدونم . با تشکر از شما
    برای یافتن مک آدرس مودم خودتان ابتدا وارد پنل تنظیمات مودم تان شوید. برای ورود معمولا آی پی 192.168.1.1 را در مرورگر خودتان تایپ کنید صفحه ای گشوده خواهد شد که نام کاربری و کلمه عبور اتصال به مودم را از شما درخواست می کند این نام کاربری و کلمه عبور با آنچه برای اتصال به اینترنت استفاده می کنید تفاوت دارد ( می تونانید آنرا بر روی برچسپی که در پشت مودم چسبانیده شده است بیابید معمولا و به ترتیب admin و admin می باشد) پس ار ورود به صفحه تنظیمات مودم در صفحات آن بدنبال چیزی با ساختار 0145:67:c9:ab بگردید.(عددها و حروف می توانند از یک مودم تا مودم دیگر متفاوت باشد)
    اگر اتصال به اینترنت شما در تنظیمات مودم بصورت PPPOE باشد(یعنی به محض روشن کردن کامپیوتر و بدون دخالت شما و وارد کردن کلمه عبور و نام کاربری وارد اینترنت می شوید) ، می توانید راه میانبر زیر را بکار بببرید.
    مک آدرس مودم شما در صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در قسمت ریز اتصالات قابل مشاهده است. مک ادرس عددی است به شکل و شمایل 0145:67:89:ab و یا چیزی شبیه به آن.

12. 2 کاربر از ekhorasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

برای من اینترنت هر چند دقیقه یکبار به مدت چند دقیقه قطع میشه. برای شما هم به همین شکل در اومده؟!

14. این کاربر از darkdragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

برای من چراغ ADSL روزی 5 بار یا شایدم بیشتر قطع میشه ولی بعد چند ثانیه دوباره وصل میشه.

16. این کاربر از n shh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •