بعد از یه ماه و خورده ای اومدم شب دانلود کنم که از حجمم کم شده
گلدنت هم که باز نمیشه
جالبه الان که تقریبا همه طرح ها شبانه ندارن باز هم سرعت شبانه داغونه؟
بعد از یه ماه و خورده ای اومدم شب دانلود کنم که از حجمم کم شده
گلدنت هم که باز نمیشه
جالبه الان که تقریبا همه طرح ها شبانه ندارن باز هم سرعت شبانه داغونه؟
تعجبی نداره مثل خر مشترک گرفتن و پهنای باندشونم که.کمه!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
همه اینا زیر سر اون ملک جعفریه کره خ**هست این گلدنتم شرکته ماله خولشه الان حقوق کارمندارو هم دیر میدن تقریبا2 وم میدن این ماه که همینطور بود میگن وضع خرابه ?!!!!
من چند وقت پیش رفتم چک کردم دیدم 14مگ حجج دارم باز دوباره رفتم که دیدم دیدم تموم شده دل عرض 10ثانیه 14مگ تموم شد خیلی دزده.!!
من که پیشنههد میکنم بریم اعتراض و همیطور به تهران شکایت کنین از ایشون این بره وضع خیلی بهتر میشه از من گفتت بود
موفق باشین
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
برای شکایت یه زمانی رو مشخص کنیم. باید یه حرکتی بزنیم. دوستان همینجا هماهنگی ها رو انجام بدید
منم با امین موافقم. تا زمانیکه دار و دسته ملک جعفریان توی مخابرات هست نباید توقع بهتر شدن داشت. اون زمان طلایی رو هم که مخابرات طرح های نامحدود و بعثت رو با قیمت مناسب میداد و شبانه اش از ساعت 12 تا 8 بود برمیگرده با قبل از مدیریت ایشون!
مرسی از راهنماییتون پیدا کردم و خوشبختانه تا امروز از من چیزی کم و کسر نبود همون ساعات قید شده منطبق با ساعات کارم با لب تابم بود ضمنا این ادرس مک مودم را هم بگید که اینرا هم نمیدونم . با تشکر از شما
حدود 3 هفته تعطیلات نوروز که رفته بودم شیراز،مخابرات اونجا هم هفته دومش سرعت شبانه رو محدود کرد و اونقدر مشترکا زنگ زدن و اعتراض کردن و گویا تعدادی هم سر همین قضیه درخواست جمع آوری دادن که باز بعد از یک هفته محدودیت سرعت شبانه رو برداشتن!!
اینجا در کمال پررویی محدودیت که میزارن هیچ،در حدی کاربر گرفتن (با پهنای باند محدودشون) و ضریب اشتراک رو بردن بالا که وضعیت شده چیزی که در امضای بنده می بینید...
(حتی اگه طبق حرف خودشون وقتی به فرض پهنای باند 1مگابیت که سرعت دانلود 125 KB رو میده و با احتساب ضریب اشتراک 1 به 8 در بدترین حالت باید حداقل سرعت 16KB رو داشته باشم که از اون بدترین حالت هم وضعیت ما بدر رفته!)
اینجا هم (مشهد) تا 100 سال دیگه بخوایم تو این تاپیک بیایم گله و شکایت کنیم هیچ فایده ای نداره و وضعیت هیچ تغییری نمیکنه (و حتی اگه اقدامی نشه،وضعیت حرکت نزولی خودش رو ادامه بده تا جایی که بقول دوستان مجبور بشیم مودم دیال آپ ها رو بیاریم بیرون!->مخابرات همچنان به گرفتن مشترک جدید ادامه بده با همین پهنای باند فعلیش و ...) و فقط وقت و عمر تلف کردنه...
باید بصورت جدی یه اقدام عملی بشه اونم نه تک نفر،باید گروهی باشه تا شاید راه به جایی بره
مثلا یک پیج اعتراضی تو شبکه های اجتماعی درست کنیم و مشکلات مخابرات مشهد رو داخلش بیان کنیم و لینک اون رو تو صفحه وزیر ارتباطات بزاریم!!(چیز بهتری به ذهنم نمی رسه!)
چون اینکه بخوایم تک تک اعتراض کنیم فایده نداره که...
Last edited by Milad_Sky; 26-04-2014 at 15:45.
برای یافتن مک آدرس مودم خودتان ابتدا وارد پنل تنظیمات مودم تان شوید. برای ورود معمولا آی پی 192.168.1.1 را در مرورگر خودتان تایپ کنید صفحه ای گشوده خواهد شد که نام کاربری و کلمه عبور اتصال به مودم را از شما درخواست می کند این نام کاربری و کلمه عبور با آنچه برای اتصال به اینترنت استفاده می کنید تفاوت دارد ( می تونانید آنرا بر روی برچسپی که در پشت مودم چسبانیده شده است بیابید معمولا و به ترتیب admin و admin می باشد) پس ار ورود به صفحه تنظیمات مودم در صفحات آن بدنبال چیزی با ساختار 0145:67:c9:ab بگردید.(عددها و حروف می توانند از یک مودم تا مودم دیگر متفاوت باشد)
◄اگر اتصال به اینترنت شما در تنظیمات مودم بصورت PPPOE باشد(یعنی به محض روشن کردن کامپیوتر و بدون دخالت شما و وارد کردن کلمه عبور و نام کاربری وارد اینترنت می شوید) ، می توانید راه میانبر زیر را بکار بببرید.
◄مک آدرس مودم شما در صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در قسمت ریز اتصالات قابل مشاهده است. مک ادرس عددی است به شکل و شمایل 0145:67:89:ab و یا چیزی شبیه به آن.
برای من اینترنت هر چند دقیقه یکبار به مدت چند دقیقه قطع میشه. برای شما هم به همین شکل در اومده؟!
برای من چراغ ADSL روزی 5 بار یا شایدم بیشتر قطع میشه ولی بعد چند ثانیه دوباره وصل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)