تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1160 از 4105 اولاول ... 16066010601110115011561157115811591160116111621163116411701210126016602160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,591 به 11,600 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها کسی نمی دونه برای پدر نظامی چه مدارکی رو دقیقا باید تحویل بدیم تو اموزش ؟

نامه ای که باید بگیریم و ببریم باید از کجا باشه ؟ پدرم بازنشسته است و اینکه این نامه متنش چی باید باشه ؟ مدارک دیگه چی می خواد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوستان گل 3 نصیحت 3 سفارش و 1 شفاف سازی
    1 در هر یگان اموزشی هستید مسولیت قبول نکنید تا خبر قطعی نشده بر پایه شایعات برنامه ریزی نکنید تو چشم نباشید
    1 تا میتونید اگر پارتی دارید و واقعا میتونه کاری کنه سعی کنید قبل جایی که بیوفتی کارتو انجام بده هر جایی خوبه الا ناجا 2 سعی کنید سپاه وزارت دفاع بیوفتید بعدش در نهایت استیصال و درماندگی ارتش(بازم میگم قبل از اموزشی ) و3 سعی بر گرفتن امریه نهاد سازمانی اداره ای
    یه جند وقتی هست هم تو پادگان هم بیرون بحث مشکل داشتن سپاه من باب ورود به کشور خارجی شنیدم که کاملا شایعه بیش نیست و اسوده بجه های سپاه برن خدمت بدون دغذغه 2 هفته پیش دوستم رفته بود کانادا برای ادامه تحصیل جالبه عقیدتی سیاسی سپاه هم خدمتش بوده هیچ هم گیر بهش ندادن تو کانادا پس جای ما برید حال کنید تو سپاه و به ریش ما هم تو ارتش بخندید

3. 3 کاربر از tophigh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها کسی نمی دونه برای پدر نظامی چه مدارکی رو دقیقا باید تحویل بدیم تو اموزش ؟

نامه ای که باید بگیریم و ببریم باید از کجا باشه ؟ پدرم بازنشسته است و اینکه این نامه متنش چی باید باشه ؟ مدارک دیگه چی می خواد
    داداش من شما برو کارگزینی اخرین جایه که پدرت توش خدمت کرده و باز نشست شده اونجا راهنماییت میکنند

sent from my open source device

5. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من پرسيدم از خيلياا.به جز عراق و عربستان و دوتا كشور ... ديگه جايي نميتوني بري.اگه هم بتوني بري باز امنيت كامل نداري !
    البته انشا الله كار شما حل ميشه و مشكلي پيش نمياد

عقيده من اينه كه كلا هرچي از پارتي و آشنا و سوبسيد استفاده نكني موفق تر خواهي بود.خدا هم باهاته.
    این دیگه از اون حرفها بود . شاید شما منظور اون طرف رو متوجه نشدی . احتمالاً گفته حین خدمت فقط دو تا کشور عراق و عربستان رو میشه رفت.
    بعد از خدمت که شما پاسپورت گرفتی به عنوان یک ایرانی هر جا ویزا بهت بدن میتونی بری . الان کلاً برای ایرانیها محدودیت وجود داره و این محدودیت هم ربطی به خدمت تو سپاه یا ارتش و ... نداره .
    دوست من سال 87 تو سپاه خدمت کرد و الان داره کانادا درسش رو تموم میکنه.

7. 2 کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من لیسانس نرم افزار دارم،یعنی الان دفترچه پست کنم 12اعزامم میوفته،دلیلتون واسه نرفتن چیه؟موندم چی کار کنم از یه طرف کنکور ارشد(دولتی -آزاد) از یه طرف هم این
    اینا گفتن دفترچه رو 2ماه قبل 12 به ما برسون،بعد اگه این امریه درست بشه،تو نامه ای که میاد نوشته محل خدمت مثلا همون سپاه سد منطقه فلان،اصلا چه جوریه آموزشی داره نداره،اطلاعاتم تو این زمینه خیلی کمه،ممنون میشم راهنماییم کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

امروز منم برگم رو گرفتم، نیروی انتظامی ولیعصیر تبریز.

از طرفی خوبه چون تبریزم و با خونمون نیم ساعت فاصله داره، خدارو شکر که حداقل مشکین شهر نیفتادم.
    از خیلی جهات هم بده چون ناجا هست.

حدود 8 ماه کسر دارم ولی بازم زیاده...

الان هم مرددم با پارتی بندازم ارتش و یا هر چی خدا صلاح دونسته باشه و تو شهر خودم آموزشی باشم...
    سلام همشهری. ایشاالله به سلامتی بری و برگردی .
    چند سوال : 8 ماه کسری رو چطوری گرفتی؟ شنیدم میگن وقتی میخوای کسری بگیری از 24 ماه کسر میکنن! راسته یا دروغ ؟ الان چند ماه دارید؟ تکمیلی رفتید(کارت سبز دارید؟)؟ چند سال فعال بودید؟
    چه طوریاست این تقسیم بندی شما الان متاهلید که ناجا تبریز افتادید؟ چرا سپاه نرفتید پذیرش نداشتن؟
    ممنون میشم به سوالام جواب بدید چون منم ممکنه شرایط شما رو داشته باشم .
    باتشکر

10. این کاربر از Iranian boy10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اینا گفتن دفترچه رو 2ماه قبل 12 به ما برسون،بعد اگه این امریه درست بشه،تو نامه ای که میاد نوشته محل خدمت مثلا همون سپاه سد منطقه فلان،اصلا چه جوریه آموزشی داره نداره،اطلاعاتم تو این زمینه خیلی کمه،ممنون میشم راهنماییم کنید
    دوست عزیز دفترچه ی. چی؟
    الان شما اگه میخوای. برج 12 اعزامت بیوفته باید اخر همین ماه دفترچه ت رو پست کنی
    وقتی دفترچه رو پست کردی بعد از چند روز برگ سبزت میاد اون رو باید ببری برای همونجا که میخوایه امریه بشی
    یعد هم برگ سفیدت میاد که توش محل اموزش نوشته اگه افتاده بودی سپاه یعنی تقریبا اوکی هست
    اما اگه افتاده بودی جایه دیگه یعنی پذیرش نشدی و باید بری علت رو جویا بشی

در ضمن اموزشی هم دارید مثل بقیه

Last edited by SNOW PATROL; 30-11-2012 at 12:21.

12. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_884's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

این دیگه از اون حرفها بود . شاید شما منظور اون طرف رو متوجه نشدی . احتمالاً گفته حین خدمت فقط دو تا کشور عراق و عربستان رو میشه رفت.
    بعد از خدمت که شما پاسپورت گرفتی به عنوان یک ایرانی هر جا ویزا بهت بدن میتونی بری . الان کلاً برای ایرانیها محدودیت وجود داره و این محدودیت هم ربطی به خدمت تو سپاه یا ارتش و ... نداره .
    دوست من سال 87 تو سپاه خدمت کرد و الان داره کانادا درسش رو تموم میکنه.
    اخه بخاطر 21 ماه چرا ادم بايد ريسك كنه كه يه عمر بعدش......

14. این کاربر از ali_884 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_884's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوست عزیز دفترچه ی. چی؟
    الان شما اگه میخوای. برج 12 اعزامت بیوفته باید اخر همین ماه دفترچه ت رو پست کنی
    وقتی دفترچه رو پست کردی بعد از چند روز برگ سبزت میاد اون رو باید ببری برای همونجا که میخوایه امریه بشی
    یعد هم برگ سفیدت میاد که توش محل اموزش نوشته اگه افتاده بودی سپاه یعنی تقریبا اوکی هست
    اما اگه افتاده بودی جایه دیگه یعنی پذیرش نشدی و باید بری علت رو جویا بشی

در ضمن اموزشی هم دارید مثل بقیه

اموزش سپاسد خاتمي يزده
    كل قربهاي خاتم اونجاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

اخه بخاطر 21 ماه چرا ادم بايد ريسك كنه كه يه عمر بعدش......
    با عرض سلام
    بعضی مواقع برخی افراد که از موضوعی اطلاعی ندارن!! میان و ذهن خیلی های دیگه رو هم مشوش میکنن! آخه کی گفته که کسی اگر تو ی سپاه خدمت کنه نمیتونه به سفر های خارجی بره و مجور اقامت برخی از کشور ها رو بگیره؟؟
    تا اونجایی که ما اطلاع داریم اگر کسی پاسپورت داشته باشه حفاظت اطلاعات سپاه تا زمانی که داره خدمت میکنه پاسپورتش رو تحویل میگیره و بلافاصله پس از ترخیص پاسپورت رو تحویل میده همچنین در صورتی که سفر ضروری برای کسی پیش بیاد حتی در صورتی که حین خدمت هم باشه پاسپورت رو بهش تحویل میدن !
    بنده هم یه سری شایعاتی در این زمینه به گوشم خورده که میگن کافیه کارت پایان خدمتت رو ببری و تطبیق بدی !
    ولی در کل فکر نکنم همه کسانی که دارن خدمت میکنن فقط با هدف خروج از کشور خدمت کنن!! چون شما میتونی با گرو گذاشتن وثیقه 15 میلیونی سفر هات رو به راحتی انجام بدی پس از این بابت مشکلی نیست!! ...
    با این حساب به نظر من کسانی که دارن خدمت میکنن بیشتر هدفشون رو توی همین مملکت دنبال میکنن نه جای دیگه ...

17. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •