اقا موضوع 30-30 ایه همش ، زدن ریدن به بنزین معلوم نی یارانه هارو بخان بدن چی میشه دیگه روی client هه lol ام نمیتونیم ببینیم
حالا حالا ها مالیدیمبرین یه 1 ماهی یه کاره دیگه ما که رفتیم
GJ iran
اقا موضوع 30-30 ایه همش ، زدن ریدن به بنزین معلوم نی یارانه هارو بخان بدن چی میشه دیگه روی client هه lol ام نمیتونیم ببینیم
حالا حالا ها مالیدیمبرین یه 1 ماهی یه کاره دیگه ما که رفتیم
GJ iran
دست مارم بگیر
اقا این وضعیت رو دیگه باید تاحالا فهمیده باشد کور که نیستن به نظر منم تنها راه تجمع هست در طول این چند سال هر بلایی خواستن سر اینترنت دراوردن و کسی صداش درنیومده طبیعیه که وقتی میبینن کسی اعتراضی نمیکنه ادامه میدن به این کار
این طور که من شنیدم و مدتی دنبال این مشکل بودیم و دوستان در انجمن دیگه عنوان کردن
اگر میخوایم در جریان باشید بیاین انجمن بازی سنتر { بخش اینترنت }چیزی که تا الان قطع به یقین مشخص شده اینه که دلیل این همه اختلالات توسعه و تجهیز شبکه ی ملی اطلاعات( بخش داخلی شبکه ی دیتای کشور که اینترنت هم از این مسیر به کاربران نهایی میرسه) هست و قراره تا اواخر اردیبهشت ماه هم فاز اجرایی اون ادامه داشته باشه.
یه کاربری این پست رو هم داده نمیدونم درست گفته یا نه و ایرانی هست یا نه و شما میدونید به من م خبر بدید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی های دیگه هم مشکل دارند فقط لیگ نیست که مشکل داره
الان لول مهم تره با توجه به این طرح اش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از وقتی این شروع شد و یه پچ جدید دادن اینجوری شده مثل این که ..
هنوز خرابه لطفا اگر الان خرابه بگين بازي نكنيم وسط بازي ١٠ يا ١٥ دي سي بشيم با سپاس
من میگم ی چیزی تو مایهای فایروال روشن کردن که بعد از مدتی از سرور دیسی میشیم
دقیقا یکی از طرحهای مخابرات همین بود فکر کنم
قطع شدن تماس با سایتهای خارجی
اگه کسی امتحان میکنه و یه بازی درست بود و تا 30 یا 40 مین تونست بازی کنه و بار هم با bot ها بازی کنه و ببینه میتونه اون همه بازی کنه و dc نمیشه و فهمید درست شده به ما هم خبر بده ممنون میشم ..
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)