تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1160 از 1783 اولاول ... 1606601060111011501156115711581159116011611162116311641170121012601660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,591 به 11,600 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش اگه میشه بیشتر توضیح بدید

من این مدولاسیون رو از کجا باید تغییر بدم؟
    معمولا توی قسمت Advanced Setup توی تنظیمات DSL هست اگر Advanced ندارید دنبال یک قسمتی بگردید که Adsl و Adsl2+ و ... داشته باشه تیک همرو بردارید فقط g.dmt رو بذارید بمونه

2. 3 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برای سرویس 2 مگ ،120 کم نیست؟
    حداقل سرعت شبانه باید روی 250 باشه
    نه تو صبا دانلود های شبانه اصول داره...
    دقیقا دانلودش باید همین حدود باشه

4. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اشتباهت اینجاست که فرق بیت و بایت رو نمی دونی چیزی که توی تسک منیجر زده بر اساس بیت هست و دانلود منیجر بر اساس بایت سرعت تسک منیجر رو باید تقسیم بر 8 کنی و ضرب در 1024 که سرعت بر اساس کیلوبایت بدست بیاد

ضمنا تست اسپید تستتون از یک دامین دیگه هست یک تست بذارید از خود دامین اسپیدتست موقعی که تست دانلود تموم می شه یک گزینه share داره اونو بزنید و گزینه forum رو انتخاب کنید اون کد رو اینجا پیست کنید لطفا
    ممنون که بالاخره گفتید ای کاش زودتر میگفتید.من که همش میگفتم بگید اشتباه کارم کجاست شما هی نمیگفتید.در ضمن از یک دامین دیگه است یعنی چه؟شما دوست خوبم خیلی داری سخت میگیری کم کم. انگاری با انسانهای نادرست زیاد سر و کار داری حرفها باورت نمیشه.ولیکن بازم به چشم اینم کدی که خواستی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد رو که زدم تبدیل به تصویر شد ولی بازم دوباره کد رو میزنم امیدوارم تبدیل به تصویر نشه: [URL=http://www.speedtest.net/my-result/3630420161][IMG]http://www.speedtest.net/result/3630420161.png

img و url آخرشو حذف کردم تبدیل به تصویر نشه. دیگه داداش تعجبه چطوری 6 مگ داری همچین دانلود شبانه ای انجام میده.قبولش سخته اما اینبار واقعیت شیرینه
    Last edited by david-ebi; 17-07-2014 at 16:24.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

خوب تست گرفتم از سرعت شبانه، هم بدون استفاده از سرویس، هم با استفاده... اول بگم که پیج باز کردن تو شبانه افتضاحه سرعتش... افت خیلی شدیدی داره.
    مشخصات سرویس: اینترنت 1ماهه، 2مگ، 5گیگ در ماه، پهنای باند دانلود 4096 و پهنای باند آپلود 512 کیلوبایت.

خوب این تست ها:
    سرعت دانلود با حدود 100 کانکشن (7 دانلود فعال با 16 کانکشن) هم سرور داخلی و هم خارجی، بدون استفاده از اکانت شبانه.

محتوای مخفی: عکس بزرگ 

سرعت دانلود همان فایلها با استفاده از سرویس شبانه:

وضعیت پینگ در شب، با استفاده و بدون استفاده از سرویس شبانه:

دوست عزیزم otfbax باز اگر اشتباه میکنم بگو.تو این تصویر تسک منیجر که سرعت دریافت رو داره به مگابایت نشون میده برخلاف چیزی که گفتی.بعدشم قربونت درسته که شما استاد مایی اما دیگه فرق بین بیت و بایت رو که میدونیم .اما تسک منیجر سرعت دریافت رو تا جایی که من میبینم داره به مگابایت نشون میده.بعدشم واقعا ممنونم که اشتباهات منو میگی چون واقعا ندانستن عیب نیست بلکه نپرسیدن عیب است.

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دسته گل جدید صبانت؟؟؟

دوستان من چند روزه در دانلود فایلهای zip و rar مشکل دارم. دیگه همه چیز رو چک کردم و فکر کنم مشکل از صبانت باشه
    مشکل اینجاست که وقتی فایلها با این پسوندها رو میزنم توی IDM برای دانلود، فقط یک کانکشن برای دانلود برقرار میشه

کسی چنین مشکلی داره؟

برای مثال یه دانلود از خود اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینو گذاشتم برای دانلود و نتیجش:

8. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دسته گل جدید صبانت؟؟؟

دوستان من چند روزه در دانلود فایلهای zip و rar مشکل دارم. دیگه همه چیز رو چک کردم و فکر کنم مشکل از صبانت باشه
    مشکل اینجاست که وقتی فایلها با این پسوندها رو میزنم توی IDM برای دانلود، فقط یک کانکشن برای دانلود برقرار میشه

کسی چنین مشکلی داره؟

برای مثال یه دانلود از خود اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینو گذاشتم برای دانلود و نتیجش:
    نه داداش من همچین مشکلی ندارم عکس دانلودم رو هم میزارم

10. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیزم otfbax باز اگر اشتباه میکنم بگو.تو این تصویر تسک منیجر که سرعت دریافت رو داره به مگابایت نشون میده برخلاف چیزی که گفتی.بعدشم قربونت درسته که شما استاد مایی اما دیگه فرق بین بیت و بایت رو که میدونیم .اما تسک منیجر سرعت دریافت رو تا جایی که من میبینم داره به مگابایت نشون میده.بعدشم واقعا ممنونم که اشتباهات منو میگی چون واقعا ندانستن عیب نیست بلکه نپرسیدن عیب است.
    توی هر دو عکس سرعت دریافت به مگابیت هست بر چه اساسی داری می گی مگابایت هست؟ یعنی سرعت دانلود 2 مگابایت در ثانیه؟! اصلا داریم الان واسه اینترنت خونه همچین سرعتی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

توی هر دو عکس سرعت دریافت به مگابیت هست بر چه اساسی داری می گی مگابایت هست؟ یعنی سرعت دانلود 2 مگابایت در ثانیه؟! اصلا داریم الان واسه اینترنت خونه همچین سرعتی؟
    خدا خیرت بده مادر ما رو از گمراهی درآوردی. ممنون از آموزشت.من که از اول گفتم هر جا دارم اشتب میکنم بفرمایید بگید.میخواستم چیز یاد بگیرم.شما همش از ما سوال میکردی.امشب هم اگه بتونم حتما یک عکس از سرعت مجموعم میزارم برای محکم کاری بیشتر میدم خدمتتون.شما هم ایشالله اون لینک دانلوده رو که دادم خدمتتون با عکس و ساعت دانلودش و ترجیحا تعداد کانکشنها در عکس بگذار.بسیار ممنونم.

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خدا خیرت بده مادر ما رو از گمراهی درآوردی. ممنون از آموزشت.من که از اول گفتم هر جا دارم اشتب میکنم بفرمایید بگید.میخواستم چیز یاد بگیرم.شما همش از ما سوال میکردی.امشب هم اگه بتونم حتما یک عکس از سرعت مجموعم میزارم برای محکم کاری بیشتر میدم خدمتتون.شما هم ایشالله اون لینک دانلوده رو که دادم خدمتتون با عکس و ساعت دانلودش و ترجیحا تعداد کانکشنها در عکس بگذار.بسیار ممنونم.
    بسیار خوب موردی نداره ولی شما هم با لینکایی که من می دم بهتون عکس بگیرید این دفعه! چند تا فایل همزمان دانلود می کنی بگو که به همون تعداد بهت لینک بدم

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرعت دانلود شما زیاد نشده من شبی به ۸ گیگ تا ۸.۵ رسیدم دیگه کمکم خودم میخواهم بگم من دارم زیاد میگیرم با دو مگ هاردم داره پر میشه تازه ۲۰۰ دادم هارد خریدم دوباره ۲۰۰ بدم؟!!؟؟؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •