معمولا توی قسمت Advanced Setup توی تنظیمات DSL هست اگر Advanced ندارید دنبال یک قسمتی بگردید که Adsl و Adsl2+ و ... داشته باشه تیک همرو بردارید فقط g.dmt رو بذارید بمونه
معمولا توی قسمت Advanced Setup توی تنظیمات DSL هست اگر Advanced ندارید دنبال یک قسمتی بگردید که Adsl و Adsl2+ و ... داشته باشه تیک همرو بردارید فقط g.dmt رو بذارید بمونه
نه تو صبا دانلود های شبانه اصول داره...
دقیقا دانلودش باید همین حدود باشه
ممنون که بالاخره گفتید ای کاش زودتر میگفتید.من که همش میگفتم بگید اشتباه کارم کجاست شما هی نمیگفتید.در ضمن از یک دامین دیگه است یعنی چه؟شما دوست خوبم خیلی داری سخت میگیری کم کم. انگاری با انسانهای نادرست زیاد سر و کار داری حرفها باورت نمیشه.ولیکن بازم به چشم اینم کدی که خواستی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد رو که زدم تبدیل به تصویر شد ولی بازم دوباره کد رو میزنم امیدوارم تبدیل به تصویر نشه: [URL=http://www.speedtest.net/my-result/3630420161][IMG]http://www.speedtest.net/result/3630420161.png
img و url آخرشو حذف کردم تبدیل به تصویر نشه. دیگه داداش تعجبه چطوری 6 مگ داری همچین دانلود شبانه ای انجام میده.قبولش سخته اما اینبار واقعیت شیرینه![]()
Last edited by david-ebi; 17-07-2014 at 16:24.
دوست عزیزم otfbax باز اگر اشتباه میکنم بگو.تو این تصویر تسک منیجر که سرعت دریافت رو داره به مگابایت نشون میده برخلاف چیزی که گفتی.بعدشم قربونت درسته که شما استاد مایی اما دیگه فرق بین بیت و بایت رو که میدونیم.اما تسک منیجر سرعت دریافت رو تا جایی که من میبینم داره به مگابایت نشون میده.بعدشم واقعا ممنونم که اشتباهات منو میگی چون واقعا ندانستن عیب نیست بلکه نپرسیدن عیب است.
![]()
دسته گل جدید صبانت؟؟؟
دوستان من چند روزه در دانلود فایلهای zip و rar مشکل دارم. دیگه همه چیز رو چک کردم و فکر کنم مشکل از صبانت باشه
مشکل اینجاست که وقتی فایلها با این پسوندها رو میزنم توی IDM برای دانلود، فقط یک کانکشن برای دانلود برقرار میشه
کسی چنین مشکلی داره؟
برای مثال یه دانلود از خود اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو گذاشتم برای دانلود و نتیجش:
![]()
نه داداش من همچین مشکلی ندارم عکس دانلودم رو هم میزارم
![]()
توی هر دو عکس سرعت دریافت به مگابیت هست بر چه اساسی داری می گی مگابایت هست؟ یعنی سرعت دانلود 2 مگابایت در ثانیه؟! اصلا داریم الان واسه اینترنت خونه همچین سرعتی؟
خدا خیرت بده مادر ما رو از گمراهی درآوردی.ممنون از آموزشت.من که از اول گفتم هر جا دارم اشتب میکنم بفرمایید بگید.میخواستم چیز یاد بگیرم.شما همش از ما سوال میکردی.امشب هم اگه بتونم حتما یک عکس از سرعت مجموعم میزارم برای محکم کاری بیشتر میدم خدمتتون.شما هم ایشالله اون لینک دانلوده رو که دادم خدمتتون با عکس و ساعت دانلودش و ترجیحا تعداد کانکشنها در عکس بگذار.بسیار ممنونم.
![]()
بسیار خوب موردی نداره ولی شما هم با لینکایی که من می دم بهتون عکس بگیرید این دفعه! چند تا فایل همزمان دانلود می کنی بگو که به همون تعداد بهت لینک بدم
سرعت دانلود شما زیاد نشده من شبی به ۸ گیگ تا ۸.۵ رسیدم دیگه کمکم خودم میخواهم بگم من دارم زیاد میگیرم با دو مگ هاردم داره پر میشه تازه ۲۰۰ دادم هارد خریدم دوباره ۲۰۰ بدم؟!!؟؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)