تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1160 از 1759 اولاول ... 1606601060111011501156115711581159116011611162116311641170121012601660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,591 به 11,600 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام...دوستان من مودم dlink dsl 200 دارم...چند ماهی بود استفاده نمیکردم..حالا از مخابرات اینترنت خریدم...حالا نصب کردم کانکشن میسازم بعد میزنم کانکت بشه ارور 691 میده..چند بار مخابرات زنگ زدم میگه درسته یوزر پسورد...اخر سر گفت شاید یوزر پسورد ست شده باید ریست کنی...گفت برو تو صفحه 192.168.1.1. منم هر چی این رو میزنم چیزی نمیاد...خواهشا یکی کمک کنه...موقع نصب هم بگید که lan بزنم یا wan...بعد کانکشن رو خودش موقع نصب ون میسازه اونم میزنم اررور میده..کلافه شدم...کمک کنید..راستی این مودم فقط از طریق usb وصل میشه...

داره خودمونی میشه DECENT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    نمیدونم

پيش فرض

سلام...دوستان من مودم dlink dsl 200 دارم...چند ماهی بود استفاده نمیکردم..حالا از مخابرات اینترنت خریدم...حالا نصب کردم کانکشن میسازم بعد میزنم کانکت بشه ارور 691 میده..چند بار مخابرات زنگ زدم میگه درسته یوزر پسورد...اخر سر گفت شاید یوزر پسورد ست شده باید ریست کنی...گفت برو تو صفحه 192.168.1.1. منم هر چی این رو میزنم چیزی نمیاد...خواهشا یکی کمک کنه...موقع نصب هم بگید که lan بزنم یا wan...بعد کانکشن رو خودش موقع نصب ون میسازه اونم میزنم اررور میده..کلافه شدم...کمک کنید..راستی این مودم فقط از طریق usb وصل میشه...
    اره فقط از طریق usb
    wan رو انتخاب کنید
    vpi=0
    vci=35
    dsl modulation=...ppoe
    بعد یوزرو وپس رو وارد کن و تموم

اگه نشد یه جایه کارت ایراد داره یا مشکل شاید از نصب درایو تو ویندوزه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اول باید درایور مودم رو نصب کنی
    بعدش خط تلفن رو جدا کن سپس وارد 192.168.1.1 بشو
    vpi / vci رو باید از همون شرکت بپرسی

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------

سلام من linksys120n دارم و واسه این که دستی به اینترنت کانکت شم encapsulation رو تو حالت bridge only گذاشتم و دیگه به هیچی دست نزدم و اتصالم برقراره کار دیگه ای هم باید بکنم؟؟؟منظورم اینکه میگن باید به کارت شبکم ip بدم؟؟؟

و دوم که مهمتره با گوشیم نمیتونم وایرلس رو پیدا کنم اصلا مودم رو پیدا نمیکنه چی کار کنم؟؟ نه تو حالت bridge only و نه تو حالت pppoe!!!!!!!!
    گوشیت قابلیت wifi داره؟؟؟؟

درضمن برای استفاده باید درحالت ppoe قرار بدی

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اره فقط از طریق usb
    wan رو انتخاب کنید
    vpi=0
    vci=35
    dsl modulation=...ppoe
    بعد یوزرو وپس رو وارد کن و تموم

اگه نشد یه جایه کارت ایراد داره یا مشکل شاید از نصب درایو تو ویندوزه
    همه این ها رو انجام میدم..راستی باید با کانکشنی که خود مودم میسازه وصل بشم یا نه باید خودم کانکشن بسازم؟؟/خیلی عجله دارم

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خب اینکه روتر نیست که به کنسولش از راه ip وصل بشید. فقط نیاز به نصب نرم افزار داره . بعد تنظیمات رو در نرم افزار نصب شده باید انجام بدید. منتها باید گزینه ها رو بگی تا بتونم کمک کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوب از اول میگم تنظیمات رو////1:اولش میپرسه lan یا wan
    2:vpi & vci
    که این رو 0 35 میزنم...
    سه:encapsuation که خودش چند گزینه داره
    rfc 2364 pppoatm llc encapsulation
    rfc 2364 pppoatm null encapsulation
    rfc 2516 pppoeencapsulation
    چهار:modulation
    این ها رو داره
    g.dmt
    multimode
    g.lite
    t1.413

این کل تنظیماتی هست که من دارم...در ضمن وقتی که wan نصب میکنم 1 کانکشن خودش میسازه...

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ببین من برای شاتل همین wan mode نصب میکردم که 1 کانکشن لن هم میساخت. vpi vci هم که درست میزنی. چراغ status برای رانژه هم که ثابته؟ و اکانت هم مطمئنی که فعال کرده. همه اون تنظیمات رو امتحان کردی؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از کجا به این نتیجه رسیدید؟ یعنی به امار خرابی مودمها در سطح جهانی دسترسی دارید؟ لطفا به یک منبع قابل استناد
    لینک بدید. متشکرم
    در اين مورد يه جورايي شايد حق با شما باشه ولي برادر خودم و يكي از هم كلاسي هام td8811 داشتن كه از داخلشون صداي جزجز ميومد و مودم درست كار نميكرد.همكلاسيم مودمشو از تبريز گرفته و برادرم از اروميه.
    چطور ميشه كه براي هردوتاشون يه مشكل پيش مياد؟ جز اينكه همينطوري هستن.

در ثاني استاد خود من هم يه دونه dlink كه مدلشو نميدونم چيه آورد سر كلاس بازش كرد مداراشو بهمون نشون داد و گفت كه اين مدار كاملا با استفاده از سيستم ماستماليزاسيون!!! درست شده و از تقلبي هم تقلبي تره و خيلي كار كنه شايد 1 سال عمر كنه.

اون مطالبي كه گفتم همه ش از روي تجربه شخصي و مواردي بود كه من خودم ديده بودم و گرنه همچين آماري رو خودتم ميدوني كه منتشر نميشه
    Last edited by urumchi; 06-03-2011 at 14:46.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببین من برای شاتل همین wan mode نصب میکردم که 1 کانکشن لن هم میساخت. vpi vci هم که درست میزنی. چراغ status برای رانژه هم که ثابته؟ و اکانت هم مطمئنی که فعال کرده. همه اون تنظیمات رو امتحان کردی؟
    اره چراغ ثابته...سرعت خط رو هم میزنه...من چیکار کنم؟؟دیگه اعصابم خورده...زنگ زدم مخابرات میگه به ما ربطی نداره...اینم از پشتیبانی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    مودم asus am 602 الان توی پاساژ ایران 28 تومنه با گارانتی پارس ارتباط

قبلا با گارانتی رهنمون هم بود که الان کم پیدا میشه
    یه چیز جالب : هفته پیش زنگ زدم شرکت رهنمون , یه خانومی جواب داد و گفت 604 که نداره , حتی حاضر نشد یه نماینده فروش معرفی کنه , بعدش هم گفت یه دونه 602 تو انبار داره , میده 38 !!!
    منم رفتم پاساژ ایران یه مدل asus am 604 خریدم 25 تومن !!! با گارانتی پارس ارتباط , ضمنا تقلبی هم نیست !
    البته تا 35 هم قیمت گرفتم , اما بگردید پیدا میشه , فقط حواستون باشه هم روی جعبه برچسب ضمانت باشه هم داخلش برگه گارانتی باشه هر دو تاشو هم بگید فروشنده مهر و امضا کنه با تاریخ !
    دست آخر اینکه تا اونجایی که من تحقیق کردم مودم خوبیه و اکثر سرویس دهنده ها تاییدش میکنن .

يه جا ميدن25 تومن يه جا ميدن 38 تومن!!! مشكل همينجاست كه كي قيمتش منصفانه س نسبت به اون جنسي كه ميفروشه. هر ارزوني بي دليل نيست اما اينكه گارانتي داشته باشه وبرچسب ضمانت ميتونه باعث اعتناد بشه.

ممنون به خاطر اطلاع رساني كه كرديد.

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

سلام
    من مودم Huawei مدل SmartAX MT800 از مخابرات گرفتم. وقتي وصلش ميكنم به كامپيوتر و كليد مربوط به ON/OFF رو ميزنم و مودم رو روشن ميكنم چراغ مربوط به Power ثابت سبز ميشه و روشن ميمونه. اما چراغهاي مربوط به LAN اول سبز ميشن ولي بعد چراغ Link قرمز ميشه و چراغ ACT چند بار چشمك ميزنه و بعد خاموش ميشه.

كسي ميدونه چرا چراغ مربوط به LINK قرمز ميشه ؟ و چرا چراغ ACT اول روشن ميشه و بعد چشمك زدن خاموش ميشه ؟

كابل مربوط به Ethernet رو هم درست پشت كيس وصل كردم. من هنوز سي دي مربوطه رو هم نصب نكردم. يعني ميتونه مشكل از اين باشه كه سي دي رو نصب نكردم ؟

البته اين رو هم بگم كه خط من هنوز رانژه نشده. و همط

خب پدرآمرزيده وقتي خطت هنوز رانژه نشده چه انتظاري داري آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •