سلام.خواهش ميكنم لطف داري شما.
بسيار كار خوبي ميكنيد.
خب پس اجازه دارم دست باز برم سراغ قطعات درسته؟
من پخش رو آلپاين مدل 117 پيشنهاد ميكنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با فيمت 1.105.000 تومن قابل تهيه هست براتون.p99 خيلي عاليه ولي طراحي شده براي شبكه بستن اونم 4Way.نه اينكه نشه معمولي ازش استفاده نكرد نه ولي خب با توجه به كارائي و امكاناتي كه داره بهتره به صورت نت بسته بشه.
كلاريون هم فوق العاده هستش.ولي مدلهاي عالي اون ايران نمياد.ضمنا خيلي هم گرونه مثل p99 .مثل D3 كه من عاشق سينه چاكش هستم.
مهدي جان رفتي سراغ زير خاكيا ها.ساب اكتيو و براي هاچ بكها خوبه. كيفيت بالائي داره. ولي زمينه اش كمه.
ببين گلم من كل JVC رو منظورم نبود.ولي پخشهائي كه تو ايران هستند من هرچي شنيدم چنگي به دل نميزد گلم. حال اين مدل رو چون نشنيدم نظري نميدم.
5450 به نظرم بهتر هست.
شما مستقيم با كن وود كار كردي؟كمتر كسي رو ديدم كه از لود و هنگ كردن شاكي باشه.7016 اونم نه همه دستگاه هاش رو برخي فلشها مشكل داشت كه با نرم افزار بر طرف ميشد.
پايونير كمي صداش تيزه تو ولومهاي بالا.البته صدا كاملا سليقه اي هست.هر طور خودتون صلاح ميدونيد.
البته دليل فروش دوستان هم حتما ملاحظه فرموديد.
شما 8019 بگيريد من بعيد ميدونم پشيمون بشيد.
سلام دوست خوبم.البته من استاد نيستم.
1- به نظر من بز ميخرن.بهتره تو تاژيكهاي فروش قطعات دست دوم بفروش برسونيدشون.
2-در اين زمينه بارها بحث شده و توضيح داده شده. كامپوننتها سيستم صوتي هستند كه از سه يا چهار قسمت تشكيل شده اند.به دو صورت 2WAY و 3WAY توليد ميشهدر سايزهاي 10 الي 16سانتيمتر.در حالت دوكانال شامل يك جفت ميد باس/ ميدرنج و يك جفت تيوتر كه از طريق قطعه اي به نام كراس اوور به آمپليفاير متصل ميشوند. در حالت سه كانل كامپوننتها از ووفر،ميدرن و تيوتر تشكي شده اند.اين نوع اسپيكرها از كيفيت و تفكيك بسيار بالائي برخوردار هستند.
اسپيكرهاي كواكسيال يا هم محور همين اسپيكرهاي معروف خودمون هستند.16cm يا 9*6 و يا 10*7 اينچ اندازه هاشون هست.در اين نوع اسپيكرها تيوتر و ميدرنج مستقيم بالاي ووفر نصب ميشن براي همين بهشون هم محور ميگن چون تمامي فركانسها از يك محل خارج ميشوند لذا كيفيتشون از كامپوننتها كمتر هست. ولي قدرتشون (تو اسپيكرهاي بيضي ) نسبت به كامپوننتها بيشتر هست .اونم به خاطر بهره بردن از ووفر يا Cone Area بزرگتر.
3-من 8019 رو پيشنهاد ميكنم.
4-به نظر من CO609 بگيريد با امپليفاير خوب.يعني بايد براي داشتن صداي خوب روي آمپليفاير بيشتر از اسپيكر هزينه بفرمائيد.
(در مورد قسمت دوم سوالتون بايد عرض كنم،خير.)
5-بنده عملا پاسخ اين شماره رو تو شماره 4 دادم.آمپليفاير خوب بگيريد صداي عالي،با كيفيت،پرقدرت داشته باشد.
6-اگر فقط يك جفت اسپيكر نصب ميفرمائيد تقريبا كافيه. ولي توصيه ميشه حد اقل به 66 ارتقاءبديد.البته در آينده.
7-خير نياز نيست.اين تاپيك رو كامل مطالعه بفرمائيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-بله امكانش هست.ولي مثلا برند كن وود قرار بود كاهش بده ولي نداد.روند افزايش هميشه سريع هست ولي متاسفانه روند كاهش لاكپشتي وار هست.
باز هم اگر سوالي ود خوشحال ميشم كمكتون نمايم دوست عزيزم.![]()