تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1160 از 2365 اولاول ... 16066010601110115011561157115811591160116111621163116411701210126016602160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,591 به 11,600 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخ قربونه کلامتون،منم همین نظرو دارم،میخوام همین کارو کنم،واسه همینه که سقفی نمیگم
    الان دنبال یه هد یونیت خیلی خوب میگردم،بعدش کامپ ،بعدش آمپ (شایدم اول آمپ بعد کامپ) بعدم ساب
    واسه همین میپرسم P99 اصن به قدو قواره من میخوره یا خریدش خرج اضافه ایه؟(البته اگه خریداری بشه)
    نظر شما چیه؟دنبال یه هدیونیت میگردم که صدای خیلی خوبی داشته باشه(میدونم به تنهایی نمیتونه و به بقیه اجزا سیستم هم ربط داره ولی همونطور که گفتم میخوام یواش یواش قطعاتو تامین کنم)
    فک میکنم تا 2تومن واسه هدیونیت بس باشه
    تو آلپاین یا کلاریون مدل مناسبی نیست؟

راستی ماشین الان پراید هست ولی تو 6ماه آینده ایشالله 206میشه(کلا ماشین مگه مهمه؟چه فرقی میکنه پیکان باشه یا مثلا سمند؟)
    ببخشید از پرحرفیم
    سلام.خواهش ميكنم لطف داري شما.
    بسيار كار خوبي ميكنيد.
    خب پس اجازه دارم دست باز برم سراغ قطعات درسته؟
    من پخش رو آلپاين مدل 117 پيشنهاد ميكنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با فيمت 1.105.000 تومن قابل تهيه هست براتون.p99 خيلي عاليه ولي طراحي شده براي شبكه بستن اونم 4Way.نه اينكه نشه معمولي ازش استفاده نكرد نه ولي خب با توجه به كارائي و امكاناتي كه داره بهتره به صورت نت بسته بشه.
    كلاريون هم فوق العاده هستش.ولي مدلهاي عالي اون ايران نمياد.ضمنا خيلي هم گرونه مثل p99 .مثل D3 كه من عاشق سينه چاكش هستم.
    مهدي جان رفتي سراغ زير خاكيا ها.ساب اكتيو و براي هاچ بكها خوبه. كيفيت بالائي داره. ولي زمينه اش كمه.
    جناب hamidR15 با سلام خدمت شما
    چرا هدیونیت های جدید JVC خوب نیستند؟من مدل هایی مثل KD-R 536 را دیدم که نسبتآ امکانات خوب و کاملی داشت.
    نظرتان در مورد پخش پاوونیر 5450SD چیست؟ایا ارزش 450-500 تومان هزینه را دارد (با داشتن 3RCA Hi Volt،MiXtraX به نظرم خیلی کامله)
    راستشو بخواهید اصلآ قصد خرید هدیونیت های کنوود را ندام،سرعت لود پایین و هنگ کردنشون خیلی توی ذوق می زنه!خیلی ها را دیدم از کنوود بد بگن!شاید بنده اشتباه می کنم.
    ممنون میشم لطف کنید و جواب دهید.
    ببين گلم من كل JVC رو منظورم نبود.ولي پخشهائي كه تو ايران هستند من هرچي شنيدم چنگي به دل نميزد گلم. حال اين مدل رو چون نشنيدم نظري نميدم.
    5450 به نظرم بهتر هست.
    شما مستقيم با كن وود كار كردي؟كمتر كسي رو ديدم كه از لود و هنگ كردن شاكي باشه.7016 اونم نه همه دستگاه هاش رو برخي فلشها مشكل داشت كه با نرم افزار بر طرف ميشد.
    پايونير كمي صداش تيزه تو ولومهاي بالا.البته صدا كاملا سليقه اي هست.هر طور خودتون صلاح ميدونيد.
    البته دليل فروش دوستان هم حتما ملاحظه فرموديد.
    شما 8019 بگيريد من بعيد ميدونم پشيمون بشيد.
    سلام بر دوستان واساتیدعزیز
    من چندروزی میشه که دارم واسه خرید یه سیستم حدود1تا 1500 تحقیق میکنم(نهایتش1500) چون مبتدی هستم خواستم شماراهنماییم کنید
    1-ماشینم تیباست وضبط وباند فابریکی داره چون ضبط نو هست و فلش خوره به نظرتون مغازه دار چقدر ازم برمیداره؟
    2-من فرق بین باند کواکسیال با کامپوننتو نمی دونم می شه بهم بگید
    3-واسه هدیونیت با توجه به تعریفهای شما بین 7016-8016-8019 کدومو بردارم بی دردسر باشه وچند سالی واسم کار کنه؟
    4-چون نمی خوام ساب بگیرم(ماشین خوانوادگیه)بین 1073-co609-mx609کدومو بر دارم بیشتر دنبال کیفیت خوب صدا هستم(کامپوننت میتونه به تنهایی جای این 3مورد استفاده بشه؟)
    5-اگه امپایفایر نگیرم(بذارم چند وقت دیگه بگیرم) سیستم درایو میشه ؟اگه میشه تاچه حدی بهم صدای باکیفیت میده؟واسه امپلی چی پیشنهاد میدین سیستمو راه بندازه(حداقل قیمت)؟
    6-باطری ماشینم 55 امپر ابکیه لازمه عوضش کنم؟اگه جواب اره هست چند امپر بگیرم؟
    7-با داشتن این سیستم big3-big4لازمه؟چه خاصیتی واسه ماشین داره؟چقدرهزینه داره؟
    8-باتوجه به کاهش قیمت هر روز دلار احتمال کاهش قیمت هست یانه؟
    ببخشید سرتونو درد اوردم ازتون ممنون میشم راهنماییم کنید
    سلام دوست خوبم.البته من استاد نيستم.
    1- به نظر من بز ميخرن.بهتره تو تاژيكهاي فروش قطعات دست دوم بفروش برسونيدشون.
    2-در اين زمينه بارها بحث شده و توضيح داده شده. كامپوننتها سيستم صوتي هستند كه از سه يا چهار قسمت تشكيل شده اند.به دو صورت 2WAY و 3WAY توليد ميشهدر سايزهاي 10 الي 16سانتيمتر.در حالت دوكانال شامل يك جفت ميد باس/ ميدرنج و يك جفت تيوتر كه از طريق قطعه اي به نام كراس اوور به آمپليفاير متصل ميشوند. در حالت سه كانل كامپوننتها از ووفر،ميدرن و تيوتر تشكي شده اند.اين نوع اسپيكرها از كيفيت و تفكيك بسيار بالائي برخوردار هستند.
    اسپيكرهاي كواكسيال يا هم محور همين اسپيكرهاي معروف خودمون هستند.16cm يا 9*6 و يا 10*7 اينچ اندازه هاشون هست.در اين نوع اسپيكرها تيوتر و ميدرنج مستقيم بالاي ووفر نصب ميشن براي همين بهشون هم محور ميگن چون تمامي فركانسها از يك محل خارج ميشوند لذا كيفيتشون از كامپوننتها كمتر هست. ولي قدرتشون (تو اسپيكرهاي بيضي ) نسبت به كامپوننتها بيشتر هست .اونم به خاطر بهره بردن از ووفر يا Cone Area بزرگتر.
    3-من 8019 رو پيشنهاد ميكنم.
    4-به نظر من CO609 بگيريد با امپليفاير خوب.يعني بايد براي داشتن صداي خوب روي آمپليفاير بيشتر از اسپيكر هزينه بفرمائيد.
    (در مورد قسمت دوم سوالتون بايد عرض كنم،خير.)
    5-بنده عملا پاسخ اين شماره رو تو شماره 4 دادم.آمپليفاير خوب بگيريد صداي عالي،با كيفيت،پرقدرت داشته باشد.
    6-اگر فقط يك جفت اسپيكر نصب ميفرمائيد تقريبا كافيه. ولي توصيه ميشه حد اقل به 66 ارتقاءبديد.البته در آينده.
    7-خير نياز نيست.اين تاپيك رو كامل مطالعه بفرمائيد:
    8-بله امكانش هست.ولي مثلا برند كن وود قرار بود كاهش بده ولي نداد.روند افزايش هميشه سريع هست ولي متاسفانه روند كاهش لاكپشتي وار هست.
    باز هم اگر سوالي ود خوشحال ميشم كمكتون نمايم دوست عزيزم.

2. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیزم

پارامتر sensitivity در اسپیکرها هر چه بالاتر باشه صرفا نشون دهنده اینه که با توان کمتر هم میشه درایوش کرد یا ملاک دیگه ای هم هست؟

از راهنمایی دوستان سپاسگزارم

پیروز و پاینده باشید
    سلام
    اين پارامتر نشون دهنده حساسيت ورودي اسپيكر به توان و ميزان خروجي صداي به dB هست،كه مثلا با يك وات ورودي چه ميزان صدا توليد ميشه.البته در شرايط آزمايشگاهي.
    به طور كلي هرچقدر اين عدد بزرگتر باشد،نشون ميده كه نياز به قدرت كمتري در آمپليفاير هست براي درايو شدن اسپيكر مورد نطر و برعكس.
    دوستان یه راهنمایی میخواستم
    به نظرتون hsk 165 یا mtx tx6001 از لحاظ کیفیت بهتره تو این رنج قیمت؟
    پيمان جان. از نظر پارامتريك MTX كوبشي تر هست و هرتز كيفيتي تر.كلا mtx تمايلش به قدرت هست ولي هرتز تقريبا هر دو رو داره.البته نه اين هرتزها كه تو بازار هستند.من هرتز اورجينال رو منظورم هست.
    من اين هرتز رو بررسي كردم.

4. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

[QUOTE=hamidR15;7766697]
    مهدي جان رفتي سراغ زير خاكيا ها.ساب اكتيو و براي هاچ بكها خوبه. كيفيت بالائي داره. ولي زمينه اش كمه.
    /QUOTE]

نه یکی از بچه ها تو نت دید هی برام پی ام داد گفت این چه طوره منم هی میگم برا من از ساب آمپلی سر در نمیارم ول کن نیست گفتم از شما بقیه دوستان بپرسم
    علیم آقا حمید
    ته امضا

7. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

داش علی میخوای کلکسیون جمع کنی؟
    نه به قران امیر جان

9. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه به قران امیر جان
    150 خوبه به نظرم

11. 3 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان من امروز یک ضبط پایونییر مدل deh-2550ui خریدم به قیمت 385 ایاضبط خوبیه مشکلی نداره جدید هست ومدل بالا روش زده تایلند؟ منتظر جوابم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان حداکثر ولوم پخش کن وود چه عددی هست؟(35 ؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من امروز یک ضبط پایونییر مدل deh-2550ui خریدم به قیمت 385 ایاضبط خوبیه مشکلی نداره جدید هست ومدل بالا روش زده تایلند؟ منتظر جوابم
    با عرض سلام
    خوب دوست عزیز الان کسی بدی ازش بگه که دل چرکین می شی بعد از خرید تحقیق می کنی!؟

15. 3 کاربر از amin5030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

جدی 150!؟ طرف 300 قیمت گذاشته
    عجبا چقدر بهره آخه
    خواستی لینکشو برات پ خ میدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •