تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1160 از 2403 اولاول ... 16066010601110115011561157115811591160116111621163116411701210126016602160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,591 به 11,600 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

یارو تو اندیشه می گفت که دست کم 400 مگ خط دارن. احتمالاً مشترکشون خیلی زیاد شده. این یه دور تناوبیه. خوب شدن یه آی اس پی، مشترک زیادتر، پاینن اومدن کیفیت، از دست دادن مشتری، بالا رفتن سرانه سرعت و دوباره از نو.

اما از اینا که بگذریم، من ترجیح نمیدم یکی دو تا از خودمون تو شهر سرویس بدن تا اینکه نماینده چند تا شرکت تهرانی بیان سرمایه ها رو هاپولی کنن دو باره پول رو برگردونن تهران. یعنی فقط از دید یه مصرف کننده به قضیه نگاه نکنید. ببینید پولتون کجا میره و صرف چی میشه.

حالا اندیشه یا هر شرکت دیگه اگه پا بگیره و درست ازش کار بخوایم در نهایت پول ما میره تو جیب یه هم ولایتی و درصد بیشتریش اینجا دوباره خرج میشه. ولی شرکت های نمایندگی اومدن اینجا چاه زدن، آخرش این درآمدا میره بیرون. یعنی پول از استان خارج میشه. حضور این شرکتا برای رقابتی شدن بازار خوبه. چون تو بازار انحصاری کیفیت خراب میشه. اما اینکه بیایم فقط رو همین بحث کیفیت لینک خونه خودمون مانور بدیم و بقیه داستان رو نبینیم، جالب نیست.

الان تا اونجا که من دارم می بینم تو شهرهای بزرگ اکثراً نمایندگی آی اس پی های تهران دارن می تازن. رشت از معدود جاهایی هست که از خودش یه چن تا آی اس پی استخون دار داشته و داره. بیاید سعی کنیم همینا رو بهتر کنیم.
    (شرمنده، سالگرد میرزا بود، اون رگم گرفت!)

2. 3 کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بچه ها سرعت تو روز چرا اینقدر بالا رفته خبریه؟ الان سرعت دانلودم با 256 محدود 300 هستش!!!!!
    همه اینجورین؟ Downstream:2.5Mb
    شب اینجوری بمونه یه6 گیگ می زنیم تو رگ

4. این کاربر از kamy_seaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها سرعت تو روز چرا اینقدر بالا رفته خبریه؟ الان سرعت دانلودم با 256 محدود 300 هستش!!!!!
    همه اینجورین؟ Downstream:2.5Mb
    شب اینجوری بمونه یه6 گیگ می زنیم تو رگ
    منم تایید میکنم سرعت امروز بدجوری بالا رفته و downstream من هم از 1 مگا بیت تغییر کرده و روی 2.5 مگا بیت بسته شده ... البته اشتراکم در حال حاضر 512 محدود هست که تا قبل از این اتفاق هم ( از وقتی که از 128 به 512 ارتقا دادم ) شبها اکثرا بالای 100 کیلو بایت بوده و از 4 الی 7 صبح هم رو 116 کیلو بایت می چرخید ... اما امشب سرعتم بالای 200 کیلو بایته
    من هم با اشتراک 128 حجمی از وقتی که سرعتها رو کاهش دادند مشکل داشتم و روزها سرعتم از 64 کیلو بایت و از 1 شب به بعد از 32 کیلو بایت بیشتر نمیشد.
    اما به دوستانی که امکان ارتقا سرعت ( حتی به 256 ) رو دارند توصیه میکنم حتما این کار رو بکنند چون پشیمان نمیشن بخصوص اگه از ساعات دانلود رایگان 1 الی 7 صبح استفاده میکنند واقعا تغییر محسوس هست .

امیدوارم تغییر سرعت امروز موقت نباشه و اندیشه مثل 2 سال قبل با عرضه پهنای باند بیشتر بتونه سرعت و کیفیت رو برای همه مشترکا افزایش اساسی بده

6. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

سلام دوستان گل من میخوام مودم رو روی pppoe تنظیم کنم

شرکت که من نت دارم البرز میخوام بدونم کسی شماره Vpi vci رو داره؟

MTU رو چنده؟

کلا یوه کانفیگ کردنشو بگید راحتمون کنید

اگه میدونید بگید

راستی شرکت البرز هم سرعتش خوبه به من که بد نمیگذره

از اندیشه بهتره
    زنگ بزن از خودشون بپرس
    ميشه سرعتتونو و پينگتونو بگين؟؟؟؟؟؟؟؟در ساعات مختلف شب و روز.و كدوم سرويس؟
    Last edited by arashlolos; 04-12-2011 at 02:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه PES HOT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

512 محدود!
    Last edited by PES HOT; 04-12-2011 at 06:24.

9. این کاربر از PES HOT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم اندیشه (برقراري موقت 3 روزه ) را بخوام استفاده بکنم وقتی که در خواست دادم سریع برای من اکانتم را فعال میکنن یا نه؟

اگر از این طرح استفاده بکنم بعد بخوام اشتراکم را شارژ بکنم هر چقدر دانلود کردم ازحجم ماهیانه ام کم میکنند؟با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه K.N.I.G.H.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک نامحدود با اشتراک 1 به 10در 1 ماه

این یعنی چه ؟

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم اندیشه (برقراري موقت 3 روزه ) را بخوام استفاده بکنم وقتی که در خواست دادم سریع برای من اکانتم را فعال میکنن یا نه؟

اگر از این طرح استفاده بکنم بعد بخوام اشتراکم را شارژ بکنم هر چقدر دانلود کردم ازحجم ماهیانه ام کم میکنند؟با تشکر
    بله سريع فعال ميكنند.
    حجم دانلود سه روز حداكثر 300 مگ هستش(و براي نامحدود هم نامحدود هستش)
    پس از حجم ماهيانه شما كم نميشه
    پيشنهاد ميكنم از 3 روز، روز آخر و دقايق آخر شارژ كنيد

این یعنی چه ؟

يعني اون سرعت مورد نظر بين 10 كاربر تقسيم ميشه.
    به نظر سرعتش نوسان بسيار زيادي داره.
    اگر گرفتين حتما اينجا بگين چطور بود.

انديشه 512 محدود شبا سرعت اكثرا 246 كيلوبايت!!
    و الان ساعت 17 دقيقه از 6 گذشته و هنوز حجممو كم نكرده!!!!!!!!!!مگه تا ساعت 6 نبود؟

13. 3 کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PES HOT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دانلود مجانی,تا ساعت 7 صبح شده

15. 2 کاربر از PES HOT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    برای برقراری موقت 3 روزه از قسمت quick task تو صفحه کاربریتون اقدام کنید. به محض زدن کلید تایید برقراری موقت همون لحظه سرویستون برای 3 روز و حجم 300 مگ شارژ میشه / البته اگه هنوز از حجم و زمان سرویس اصلی کمی باقی مونده باشه خودتون میتونید با ورود به قسمتی که گفتم این کار رو انجام بدین اما اگه حجم یا زمان تمام شده باشه متاسفانه تازگی ها صفحه کنترل حساب کاربری هم ممکنه باز نشه که در اون صورت هم در طول 24 ساعت شبانه روز ( حتی روز تعطیل ) میتونید به پشتیبانی زنگ بزنید و همون لحظه خوشون برات سرویس موقت رو فعال میکنند و ازتون میخوان یک بار مودم رو خاموش روشن کنید. به همین سادگی سریع فعال میشه ... تنها نکته ای که هست اگر مثلا وسط دانلود حجم ماهیانتون تموم شده باشه بعضی اوقات تا چند مگ اضافه تر هم دانلود میشه و حجم منفی ثبت میشه که با اتصال 3روزه هر چقدر که منفی مصرف کردین از اون 300 مگ هم کم میشه...کلا بهتره حجمتون رو طوری مصرف کنید که همش تا انتهای دورتون مصرف بشه چون هر چی اضافه بمونه میسوزه و به ماه بعدی منتقل نمیشه اما اگه تمدید 3 روزه کرده باشین و مثلا از 300 مگ حجم اضافه که بهتون دادن فقط 50 مگ مصرف شده باشه با تمدید ماه بعدی 250 مگ باقیمونده به حجم ماه بعدتون منتقل خواهد شد ( نه بیشتر ) اگه هم اون 300 مگ اضافه رو مثلا ظرف 1 ساعت مصرف کنید سرویستون فطع میشه و تا خرید حجم اضافه یا تمدید بعدی دیگه نمیتونید مجدد از تمدید موقت استفاده کنید یعنی فقط 1 بار مجاز به استفاده از این سرویس هستین ... یا برای زمان 3 روز یا برای 300 مگ حجم اضافه در صورت اتمام حجم .

این یعنی چه ؟
    یعنی از نظر تئوری مثلا یه خط نامحدود 128 که باید 16 کیلوبایت سرعت داشته باشه بین حداکثر 10 کاربر به اشتراک گذاشته میشه و تو بدترین حالت اگه هر 10 نفر در حال دانلود باشند سرعتتون 1.6 کیلوبایت ( کمتر از دابل آپ ) خواهد بود و شما حق اعتراض هم ندارید ! البته اینو هم بگم همین الانشم فکر نکنید سرویسها اختصاصیه ! الانم یه سرویس بین چندین نفر ( تا 8 نفر ) تقسیم میشه اما معمولا پهنای باندو اونقده بالاتر میگیرند که مثلا میبینید حتی تو ساعات اوج مصرف روز سرعت اشتراک 128 نامحدود معمولی اکثر اوقات بالای 20-25 کیلو بایت هست ... اما تنها نکته ای که در مورد این سرویسهای جدید میشه گفت اینه که به علت قیمت پایین تر و همین شرطی که گذاشته شده معمولا سرعت حول و حوش حداقل سیر میکنه ( مثلا 16 برای اشتراک نامحدود 128 ) و اگه هم یه زمانی کمتر شد و تا حد دایل آپ هم رسید شما حق اعتراض ندارین چون از قبل درست یا غلط بخاطر کلمه اشتراک 1 به 10 که تو قراردادتون هست بهانه قانونی به شرکتا داده شده و در اصل باهاتون طی کردن همینه که هست !! پول کمتر دادین آش کمتر میدیم !! ( حتی کمتر از سرویس نامحدود 128 معمولی )
    البته خیلی وقتا ممکنه سرعت این سرویسا اونقدرا هم پایین نباشه و در حد استاندارد سیر کنه اما فقط به کسی توصیه میشه که میخواد کمترین هزینه رو برای اشتراک نامحدود بده و سرعت 16 کیلو بایت یا پایین تر هم کارشو راه بندازه !

17. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •