یارو تو اندیشه می گفت که دست کم 400 مگ خط دارن. احتمالاً مشترکشون خیلی زیاد شده. این یه دور تناوبیه. خوب شدن یه آی اس پی، مشترک زیادتر، پاینن اومدن کیفیت، از دست دادن مشتری، بالا رفتن سرانه سرعت و دوباره از نو.
اما از اینا که بگذریم، من ترجیح نمیدم یکی دو تا از خودمون تو شهر سرویس بدن تا اینکه نماینده چند تا شرکت تهرانی بیان سرمایه ها رو هاپولی کنن دو باره پول رو برگردونن تهران. یعنی فقط از دید یه مصرف کننده به قضیه نگاه نکنید. ببینید پولتون کجا میره و صرف چی میشه.
حالا اندیشه یا هر شرکت دیگه اگه پا بگیره و درست ازش کار بخوایم در نهایت پول ما میره تو جیب یه هم ولایتی و درصد بیشتریش اینجا دوباره خرج میشه. ولی شرکت های نمایندگی اومدن اینجا چاه زدن، آخرش این درآمدا میره بیرون. یعنی پول از استان خارج میشه. حضور این شرکتا برای رقابتی شدن بازار خوبه. چون تو بازار انحصاری کیفیت خراب میشه. اما اینکه بیایم فقط رو همین بحث کیفیت لینک خونه خودمون مانور بدیم و بقیه داستان رو نبینیم، جالب نیست.
الان تا اونجا که من دارم می بینم تو شهرهای بزرگ اکثراً نمایندگی آی اس پی های تهران دارن می تازن. رشت از معدود جاهایی هست که از خودش یه چن تا آی اس پی استخون دار داشته و داره. بیاید سعی کنیم همینا رو بهتر کنیم.
(شرمنده، سالگرد میرزا بود، اون رگم گرفت!)