قبول نیست هی لینک میذاری!: دی
فهمیدیم همکاری!: دی
یه پست باحال!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبول نیست هی لینک میذاری!: دی
فهمیدیم همکاری!: دی
یه پست باحال!
Iker Casillas G
10 Wesley Sneijder M
13 Codina G
11 Arjen Robben M
25 Dudek G
14 Guti M
- Albiol D
15 Drenthe M
- Velayos D
17 Parejo M
2 Michel Salgado D
18 Julien Faubert M
3 Pepe D
23 Rafael Van der Vaart M
4 Sergio Ramos D
28 Tébar M
12 Marcelo D
35 Palanca M
16 Gabriel Iván Heinze D
- Bueno F
21 Cristoph Metzelder D
- Karim Benzema F
24 Javi García D
7 Raúl F
36 Gary D
17 Ruud Van Nistelrooy F
- Cristiano Ronaldo M
19 Klaas-Jan Huntelaar F
8 Kaká M
20 Higuaín F
6 Lassana Diarra M
5 Fernando Gago M
بسیار جالب بود ...
من فقط هدفم خدمت هستش ولا غیر : دی !
آقا این ریبری مراسم معرفیش کی هستش ؟!
|| مصاحبه کاکا با شبکه رئال مادرید ||
سایز : 58 مگابایت
فابرگاس: دوست دارم به بارسلونا بروم، ولی..
بار دیگر سوالاتی درباره آینده سسک مطرح شده، اما این بار رسانهها این سوالات را طرح نکردهاند
سایت گل: سسک فابرگاس کاپیتان آرسنال در یک گفتکو رفتنش به بارسلونا را تکذیب نکرده است. با وجود آن که او بارها اعلام کرده به توپچیها وفادار است، اما مرتبا از او پرسیده میشود که آیا به بارسلونا خواهد رفت یا نه. رسانهها هرگز از پاسخهای او متقاعد نشدهاند. طرفداران او در شهر زادگاهش مارسمه هم به همچنین.
فابرگاس روز شنبه این هفته به همراه جرارد پیکه، دوست صمیمیاش به مجتمع ورزشی آرنیس دمار رفته بود تا در اردوی تابستانی «کمپوس سسک» شرکت کند. در این کمپ، 70 دانشآموز حضور داشتند. یکی از اولین سوالاتی که آنها پرسیدند این بود: «سسک، چرا به بارسلونا برنمیگردی؟» به نوشته روزنامه الموندو دپورتیوو، او پاسخ داد: «دوست دارم، اما قراردادی با آرسنال دارم و باید به آن احترام بگذارم.» هیچ کدام از طرفداران جوان او از این پاسخ خیلی خوشحال نشدند. آنها رو به پیکه کرده و گفتند: «چرا سسک را راضی نمیکنی به بارسلونا بیاید؟»
و مدافع آبی و اناریپوش هم گفت: «نمیدانم چند بار تلاش کردم تا او را متقاعد کنم، اما هیچ راهی برای حال حاضر وجود ندارد.» فابرگاس همچنین به یک طرفدار آرسنال گفت: «کاپیتان آرسنال هستم و به بازی در این تیم ادامه میدهم.»
ای ول حال شانسلونا رو گرفت![]()
رئال مادرید به دنبال مایکون
رئال به زودی پیشنهادی جالب برای خرید مایکون ارائه خواهد کرد.
![]()
سایت گل: آنتونیو کالیندو، مدیر برنامههای مایکون گفته رئال مادرید قصد دارد برای خرید این مدافع اینتر پیشنهاد گزافی ارائه دهد.
این مدافع اینتر بارها گفته آیندهاش مبهم است و گفته میشود او به دنبال قراردادی بهتر در اینتر است. رئال مادرید نشان داده به این بازیکن برزیلی علاقمند است. کالیندو انتظار دارد رئال برای خرید او پا پیش نهد: «اکنون رئال مادرید خریدهای هجومیاش را انجام داده و نوبت به خرید مایکون رسیده است. ما منتظر مایکون هستیم. آنها پیشنهادی عالی ارائه خواهند کرد.»
ارنستو پائولیلو، مدیر اینتر اخیرا اعلام کرده که باشگاه با مایکون درباره آینده مذاکره میکند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه بیاد باید وسط بازی کنه یا ذخیره راموس شه![]()
رونالدو: رونی برای منچستر میمیرد
قیمتیترین بازیکن فوتبال دنیا از همتیمی سابقش ستایش کرده است.
سایت گل: کریستیانو رونالدو، گرانترین خرید رئال مادرید از وین رونی، همتیمی سابقش در منچستر یونایتد تمجید کرده و توانایی و رفتار او را ستوده است و گفته او حاضر است برای منچستر یونایتد بمیرد. این دو بازیکن در جام جهانی 2006 با هم به مشکل برخوردند. در بازی پرتغال و انگلیس، رونالدو پس از اخراج وین رونی به سوی نیمکت تیمش چشمک زد و همین باعث شد در بازگشت به لیگ برتر طرفداران به شدت از او متنفر باشند، اما سر الکس فرگوسن با مدیریت بینظیرش اوضاع را آرام ساخت.
رونالدو اکنون می گوید: «لیگ برتر سرشار از استعدادهای درخشان است، اما از دید من بهترین بازیکن این لیگ وین رونی است. تواناییهای او فوقالعاده است و وقتی فوتبال بازی میکند گویی قصد دارد جانش را برای تیمش بگذارد.» بسیاری میگویند قدرت منچستر یونایتد پس از جدایی رونالدو و توز کاهش یافته اما رونالدو می گوید: «به نظر من فصل بعد هم قهرمانی از آن منچستر است و امیدوارم این قهرمانیها سالها ادامه یابد.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)