ماشین nfs-gtیه جوونمردی نبود، راهنمایی کنه؟؟؟
شبیه saints row -GTA
ماشین nfs-gtیه جوونمردی نبود، راهنمایی کنه؟؟؟
شبیه saints row -GTA
سلام
uncharted 2 تو هارد داخلی ریختم از مولتی من که بازی انتخاب میکنم بیاد رو منو اصلی صفحه سیاه میشه گوشه تقریبا سمت راست یک علامت لودینگ مثل ویندوزی میاد تموم نمیشه از دسته دکمه Ps میزنم که exit multi man میزنم کنسول ریبوت میشه
حجم بازی هم 18.63 هست کم نیست؟ ایبوت اینا که نمیخاد . اکثرا بازی گرفتم یکیش مشکل داشت البته درست میکنه بهش میگم
عاقبت کبی همینه
metall gear hd collection روی 3.55 کار میکند؟ تاریخ انتشارش جدید نیست زیاد
با دانگل جدید چی؟
نسخه ps2 میشه روی ps3 اجرا کرد بکابش بگیریم اجرا کنیم از هارد
خیر،3.55 نمیتونه MGS رو اجرا کنه...............
با دانگل رو هم فکر نکنم این بازی رو پشتیبانی کنه تروبلو،ولی شما یه تحقیقی بکن تویه سایت خودشون...........
برای اجرای بازیهای PS2 باید قطعه Swap Magic به PS3ـتون وصل باشه که اونم قیمتش چیزی حدود 100 تومن هستش،ولی اگه اونو داشته باشید راحت میتونید از روی هارد Isoـی بازیهاتون رو اجرا کنید............
EBoot بازی باید عوض بشه.................
شاید اینجا بتونید پیدا کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از جوابتون
uncharted 1 حجمش حدود 20 گیگ بود ولی این un2 حدود 18.63 هست حتما از ایبوت هست این مشکلم که موقع انتخاب بازی از مولتی من کنسول رستارت میشه بس بازی ناقص کبی نکرده بس بیش فروشنده نبرم تا درست کنه با ایبوت حله؟ ممنون
کسی حجم دقیق این بازی میدونه اطلاع میده ؟
Last edited by fk_u; 11-03-2012 at 13:57.
[QUOTE=shahin_mp3;6893803]می تونی سیو هاتم بریزی تو فلشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه من میخوام خود اصل بازی رو از تو هارد پاک کنم،ولی نمیدونم بازی کجا کپی شده.
حجمش زده 25.0
برنامه
PS3 Game list
لینک بدید ممنون
Last edited by fk_u; 11-03-2012 at 17:32.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برنامه
PS3 Game list
لینک بدید ممنون
اوکی thanks
با این برنامه میشه فهمید که بازی که دارم حجمش کامله یا مثلا فروشنده ناقص کبی کرده؟
ایبوت و ... با این برنامه دانلود میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)