تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 942 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

برو آگاهی بدن ردیابی کنن بگیرنش

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا من گوشيم رو دزديدن و الان نمي دونم چکار بايد بکنم . راهنمايي بکنيد
    متاسفم از اين بابت. شما ميتونيد براي ضد حال زدن به آقا دزده، علاوه بر شماره سيم كارت، شماره سريال گوشي رو هم به ايرانسل بديد و تقاضا كنيد كه اون گوشي رو از مدار خارج كنند. البته نميدونم كه ايرانسل اين كارو مي كنه يا نه ولي امكان انجامش رو داره.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من تو اصفهانم هر کی بهم زنگ میزنه میگه بوق اشغال میشنوه من هم که به هر جا زنگ میزنم بوق اشغال میشنوم حتما باید بری کناردکل ایرانسل وایسی تا راحت زنگ بزنی و زنگ بخوری.حالا یکی به من بگه همه ی شهر ها اینطوری یا فقط شانس ماست! بعد یک ماه که سیم راخریدم تازه دیشب یه sms امده که شما ثبت نام نشدی واگه تا 72 ساعت یه 120 زنگ نزنی خط شما قطع میشود 120 را هم که میگیری میگه در حال حاضر قادر به پاسخ گویی نمیباشد.به نظر شما استادان من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
    زیاد سخت نگیر - هیچوقت دنیا ایده آل نبوده
    از روی سایت رسمی ایرانسل ببین که چه نقاطی از اصفهان تحت پوشش هست - اگر نقشه اصفهان رو ندیدی نگران که نباید باشی هیچ باید خوشحال هم باشی .
    - این پیغام برای من هم اومد ولی چون مطمئن بودم که مدارک رو درست فرستادم اصلا هیچ جوابی ندادم - شماره ای که فرستادند همون 130 برای مشترکین طرح پرداخت ماهیانه هست - زنگ بزنی حتما میگن فتوکپی شناسنامه ات رو ببری دفاتر خدمات مشترکین ایرانسل , اونجا هم زیاد تحویلت نمیگیرند . ناراحت نباش من که از سرویسهاش راضی هستم
    تا باشه از این اپراتورها .
    Last edited by CD-RW; 07-04-2007 at 16:35.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا من گوشيم رو دزديدن و الان نمي دونم چکار بايد بکنم . راهنمايي بکنيد
    lميتونيد براي ضد حال زدن به آقا دزده شماره سريال گوشيتونو به ايرانسل و مخابرات بديد تا علاوه بر سيمكارت، گوشي رو هم قطع كنند.

داره خودمونی میشه saeed.rg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا من الان نگاه كردم ديدم موبايلم no access to network شده مي خواستم ببينم مال بقيه وصله چون ميترسم به خاطر استفاده زياد از اينترنتش سيم كارتمو سوزونده باشن در ضمن من در تهران هستم

داره خودمونی میشه mjpt1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اي بابا من زنگ زدم 130 گفتم که خطم رو يک طرفه کنن اما اونا حاضر به اين کار نبودن

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ايرانسل به لطف تبليغات و شيو‌ه‌هاي تشويقي خود توانست در مدت زماني كه از واگذاري اولين سيم‌كارت‌هايش مي‌گذرد، جايگاه خوبي در ميان مشتركان ايراني پيدا كند؛ به طوري كه مشتركان تلفن‌ همراه براي اولين بار در ايران توانستند علاوه بر استفاده خدمات معمولي تلفن همراه از امتيازاتي مانند خدمات ارزش افزوده‌ي جديد مانند اتصال به اينترنت برخوردار شوند. اما علي‌رغم وعده‌هايي كه اين اپراتور با تبليغات وسيع براي مشتركان خود در نظر گرفته و بارها در خبرها يا به صورت آگهي‌هاي بازرگاني وسيع در رسانه‌ها عنوان كرده بود، گروهي از مشتركان ايرانسل در ايام تعطيلات نوروز از نحوه‌ي سرويس‌دهي اين اپراتور ابراز رضايت نمي‌كنند و معتقدند كه اين وعده‌ها محقق نشده‌اند.

به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جمله‌ي معروف « ... از كي‌ تا حالا؟ از وقتي كه ايرانسل اومده!» تا به حال با انواع مختلف تبليغات اين اپراتور در گوشه و كنار شهر به‌كرات به چشم و گوش هر رهگذري رسيده و حجم وسيع اين تبليغات هر روز در رسانه‌ها، بويژه راديو و تلويزيون، پخش مي‌شود كه به عقيده‌ي كارشناسان، اين مدل تبليغات پيش از اين در كشور ما آن‌هم از سوي يك اپراتور تلفن همراه كم‌سابقه بوده است.

بنا بر اعلام سايت رسمي ايرانسل، با پوشش حدود‌٥٠ شهر، تعداد مشترکان اين اپراتور از مرز يک ميليون نفر گذشته است؛ اما برخي از مشتركان معتقدند وعده‌هاي اين اپراتور آنطور كه بايد، محقق نشده است. به عنوان نمونه، برخي از مشتركاني كه از سيم‌كارت‌هاي اعتباري ايرانسل استفاده مي‌كنند، با وجود اعلام رايگان بودن تماس با ايرانسل در روزهاي ‌٢٩ تا ‌١٥ فروردين از ساعت ‌١٢ شب تا ‌٦ صبح با مشترك ايرانسل ديگر، از اعتبار آن‌ها كسر شده است.

با صحيح در نظر گرفتن اين فرض مي‌توان گفت كساني كه در اين زمان‌ها تماس برقرار كرده باشند و مكالمات طولاني هم داشته‌اند، بايد در پايان اين ماه منتظر رقم قابل توجهي در قبض ماهانه‌ي خود باشند.

برخي مشتركان نيز عنوان مي‌كنند ارسال Sms نيز در روزهاي اول سال براي آن‌ها بسيار دشوار بوده و بسياري از آن‌ها به مقصد نرسيده است.

به گزارش ايسنا، بر اساس اظهارات برخي از مشتركان ايرانسل كه در ايام نوروز به برخي از شهرهايي كه گفته شده بود پوشش اين اپراتور در آن‌ها قبل نوروز تكميل شده و به شبكه‌ي ايرانسل پيوسته‌اند، سفر كرده‌اند، امكان تماس وجود نداشته است. برخي ديگر از وضعيت آنتن‌دهي ايرانسل در تهران راضي نيستند و هنوز با مشكل مواجهند.

بعضي از مشتركان اپراتور دوم نيز گله‌مندند كه استفاده از اينترنت يا ارسال ديتا در بيشتر ساعات روز امكان‌پذير نيست و با اختلال مواجه است.

از سوي ديگر، هنوز تعرفه‌هاي استفاده از سرويس‌هاي Gprs به‌طور قطعي و رسمي مشخص نيست؛ اين در حالي است كه سايت ايرانسل به تعرفه‌اي در اين زمينه اشاره كرده و در آن بيان شده است «ايرانسل دوره‌ي استفاده‌ي رايگان از خدمات پيام تصويري (mms) خود را تا دوشنبه ‌١٠ ارديبهشت ‌١٣٨٦ تمديد مي‌كند؛ مهلت استفاده رايگان از خدمات اينترنت از طريق تلفن همراه (gprs) ايرانسل تا ‌١٥ فروردين ماه است و پس از پايان اين دوره هزينه اين خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل ‌٣٠ ريال براي هر كيلو بايت اطلاعات ارسال يا دريافت شده محاسبه مي‌گردد».

اما اين تعرفه‌ها نه از سوي مسوولان ايرانسل و نه از طريق مسوولان تنظيم مقررات رسما به رسانه‌ها اعلام نشده است؛ بر اين اساس، با گذشت چند روز از تاريخ ‌١٥ فروردين‌ماه هنوز مشتركان تكليف خود را در استفاده از خدمات نمي‌دانند؛ در حالي كه اين حق مشترك است كه بداند وقتي از خدماتي استفاده مي‌كند، هزينه‌ي آن چقدر است؛ تا متحمل زيان نشود.

برخي از مشتركان اين اپراتور نيز از نحوه‌ي ارسال صورت‌حساب‌هاي ماهانه‌ي خود ناراضي هستند؛ چراكه با گذشت چند ماه از استفاده از سيم‌كارت خود، قبضي دريافت نكرده‌اند و تنها به آن‌ها Sms ارسال و در آن ذكر شده مشترك نسبت به پرداخت صورت‌حساب خود اقدام كند؛ اما در همان روزي كه مشترك Sms مذكور را دريافت كرده، سيم‌كارت وي يكطرفه شده است و اين در حالي است كه مشترك تا پيش از اين از مبلغ قبض خود و چگونگي پرداخت آن باخبر نبوده است.

از سوي ديگر، ظاهرا محاسبه‌ي صورت‌حساب‌هاي مشتركان ايرانسل از دقيقه به ثانيه تبديل شد؛ اما چندي پيش محمود خسروي - رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - اعلام كرده بود كه اضافه پرداخت مبلغ مشتركان ايرانسل پس از توافق جهت محاسبه‌ي مكالمات به ثانيه به آن‌ها پرداخت مي‌شود كه هنوز چگونگي اين امر نيز دقيقا مشخص نيست.

نكته‌ي قابل توجه اين است كه اپراتور يادشه بارها در تبليغات خود يكي از ويژگي‌هاي منحصر به فرد خود را يكسان بودن هزينه‌ي مكالمات اعلام كرده است كه برخلاف اپراتور دولتي، هزينه‌ي بين‌ شهري ندارد؛ اما چندي پيش سازمان تنظيم مقررات اعلام كرده است كه اپراتور دوم تلفن همراه قصد افزايش تعرفه براي مشتركان ايرانسل به خارج از شبكه را داشته و اعلام كرده كه در رابطه با تعرفه‌ي مكالمات ايرانسل به ايرانسل افزايشي را نخواهد داشت و به همين دليل مبلغ ‌‌٩/٤٩ تومان براي مشتركان ايرانسل به ايرانسل و مبلغ ‌‌٧٦ تومان را براي مشتركان خارج از شبكه پيشنهاد داده كه اين موضوع در سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در دست بررسي و تصميم‌گيري است.

به گزارش ايسنا، با توجه اينكه اين اپراتور چند ما‌هي است فعاليت خود را آغاز كرده است، بروز برخي از مشكلات تا حدودي طبيعي به‌نظر مي‌رسد. ضمن آنكه حمايت از روند خصوصي‌سازي در ارايه خدمات عمومي، موضوعي است كه كمتر كسي موافقت خود را با آن ابراز نمي‌كند. اما ازسوي ديگر، در طول چند روز گذشته تلاش خبرنگار ايسنا براي گفت‌وگو با مسوولان ايرانسل براي پاسخ‌گويي به‌ علت اين مشكلات، تا لحظه‌ي مخابره‌ي گزارش، بي‌نتيجه ماند

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

زیاد سخت نگیر - هیچوقت دنیا ایده آل نبوده
    از روی سایت رسمی ایرانسل ببین که چه نقاطی از اصفهان تحت پوشش هست - اگر نقشه اصفهان رو ندیدی نگران که نباید باشی هیچ باید خوشحال هم باشی .
    - این پیغام برای من هم اومد ولی چون مطمئن بودم که مدارک رو درست فرستادم اصلا هیچ جوابی ندادم - شماره ای که فرستادند همون 130 برای مشترکین طرح پرداخت ماهیانه هست - زنگ بزنی حتما میگن فتوکپی شناسنامه ات رو ببری دفاتر خدمات مشترکین ایرانسل , اونجا هم زیاد تحویلت نمیگیرند . ناراحت نباش من که از سرویسهاش راضی هستم
    تا باشه از این اپراتورها .
    نقشه ی اصفهان که نیست.در اصفهان هنوز دفتر خدمات مشترکین اغاز به کار نکرده در حالی که در سایت ایرانسل نوشتند 22 بهمن 85 اغاز به کار کرده

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

اصفهان هنوز آزمایشی هست و درست آنتن نمی ده . من هم اصفهان هستم و سیم کارت دارم و گفتند تا اواخر اردیبهشت درست میشه . وقتی اصفهان رسمی بشه در سایت رسمی ایرانسل به عنوان شهر تحت پوشش قرار می گیره .
    اخه سه ماه میگن داره ازمایشی کار میکنه راستی شما کجای اصفهانی؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

3

اخه سه ماه میگن داره ازمایشی کار میکنه راستی شما کجای اصفهانی؟
    عزیز منم از اصفهانم.تو اصفهان هنوز پوشش کامل نیست سوییچ های مخابراتم هنوز آماده اتصال به ایرنسل نیستن.نگران نباش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •