آرمين جان بفرما:(تنظيمات دقيقامثل تنظيمات گيم پد پي اس2 هسته بيد)نوشته شده توسط armin_goooodboy
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرمين جان بفرما:(تنظيمات دقيقامثل تنظيمات گيم پد پي اس2 هسته بيد)نوشته شده توسط armin_goooodboy
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما سيديت مشكل داره عزيز....چون منم اين مشكلوداشتم كه بايه سي ديه ديگه كارم راافتادنوشته شده توسط papmodern14
![]()
اقا من يه مشكل دارم.
من بازي رو نصب كردم وقتي وارد بازي شدم همه جا رو قهوه اي نشون ميده .
فقط ماسين ها رو خوب نشون ميده.
مشكل از منه يا بازي؟
سلام.
من فايل hot coffeصفحه 769 رو داون لود كردم كه forbidden نوشت.جديدترشو داون لود كردم ولي فقط فايلي كه تو dos باز ميشه.سر در نميارم.فايل sacensor رو هم نميدونم كجا بايد گير بيارم.
مرسي
بابا پس ما چي شديم؟
كمك gta sa فوري
--------------------------------------------------------------------------------
درخواست كمك براس اين بازي
در مرحله بعد از آموزش هواپيما اونجا كه بايد با موتور بري توي هواپيما بعد از وزود بايد چيكار كني
خواهشمندام برام توضيح بدين
--------------------------------------------------------------------------------
درخواست كمك براس اين بازي
در مرحله بعد از آموزش هواپيما اونجا كه بايد با موتور بري توي هواپيما بعد از وزود بايد چيكار كني
خواهشمندام برام توضيح بدين
شما اسم مرحله رو از سیو بگو شاید بتونم واست گیر بیارم
البته من فقط میتونم سیو مرحله بعدشو از تو نت واست پیدا کنم
Last edited by armin_goooodboy; 15-09-2006 at 22:30.
سلام.
من فايل hot coffeصفحه 769 رو داون لود كردم كه forbidden نوشت.جديدترشو داون لود كردم ولي فقط فايلي كه تو dos باز ميشه.سر در نميارم.فايل sacensor رو هم نميدونم كجا بايد گير بيارم.
مرسي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)