آقا zizo دست دردنکنه. حال دادی
من فولدرapplication و game گوشیم باز نمیشه.ارور operation failed میده. آپدیتشم کردم ولی درست نشد. تو همین تاپیک گفتن باید فلش بشه. میخواستم ببینم آپدیت وفلش چه فرقی میکنن با هم؟
سلاممن فولدرapplication و game گوشیم باز نمیشه.ارور operation failed میده. آپدیتشم کردم ولی درست نشد. تو همین تاپیک گفتن باید فلش بشه. میخواستم ببینم آپدیت وفلش چه فرقی میکنن با هم؟
واسه من باز میشه ولی گیم ها یا نرم افزار ها باز نمیشن و همین پیغام رو میدن
اگه کسی میدونه جریانو بگه
برا منم همین پیغامو می داد ولی حالا درست شده.
نمی دونم چه طوری درست شد ولی فکر کنم اگه یه بازی یا نرم افزار دیگه نصب کنید درست می شه.
ولی چیزی که واضحه اینکه احتیاج به فلش نداره.
کسی نیست جواب منو بده:
از کجا بفهمم گوشیم اپدیت شده یا نه.یا ورژنش تغیر کرده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خیلی راحته فقط لارمه برید تو ستینگ برنامه هاتون بعد تو همون جنرال آپدیت سرویس پیدا کنید برید توش روی سافت ور ورژن دکمه روبزنید حالا ورژن گوشی اونجا نوشته
به همین سادگی
آقایون من گوشیمو آپدیت کردم بعدش مسترریستش کردم وقتی روشن شد روی please wait موند خاموش روشنش کردم بازم درست نشد. الان دیگه اصلا روشن نمیشه. چیکارش کنم؟![]()
بابا مگه ننوشته please wait خوبیه ذره وایسا بذار بدبدخت فکرشو بکنه امکان نداره واسه گوشیت مشکلی پیش اومده باشه نگران نباش راستی روز پدر به تمام پدران که اینجا هستند تبریک میگم.
آقایون که موبایلشون توی پوشه های appilaction va game نمیره مواظب باشید حماقت منو نکنید ما این گوشی بردیم نمایندگی گفتم همچین مشکلی داره گفت باید ببینیم چی شده گفتم یه قطعش سوخته میشه 60 هزار تومان منم گفتم نمیدم گفتن خوب نصفشو نمایندگی میده 30 تومنشو شما بدید آقا ما اینو دادیم بعد از دو سه روز یکی بهم گفت با یه فلش درست میشد حالا نمیدونم شایدم واسه من قطعش سوخته بود ولی بلاخره فکر کنم که سرم کلاه رفته![]()
بابا نیم ساعت صبرکردم. الان دیگه اصلا روشن نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)