سلام من میخوام یه گوشی بخرم که بیشتر به عنوان mp3player استفاده کنم واسه من بلندی صدا مهم نیست بیشتر کیفیت صدای که از تو هندزفری باید بالا باشه یعنی میخوام مثل Ipod برام کار کنه شما کدوم گوشی پشنهاد میکنین؟![]()
سلام من میخوام یه گوشی بخرم که بیشتر به عنوان mp3player استفاده کنم واسه من بلندی صدا مهم نیست بیشتر کیفیت صدای که از تو هندزفری باید بالا باشه یعنی میخوام مثل Ipod برام کار کنه شما کدوم گوشی پشنهاد میکنین؟![]()
R6E28
دقیقا مثل خودته
N91 8GB Only
من اختلاف کیفیتی بین این دو گوشی ندیدم اما در عوض N91 صداش واقعاً از نظر بلندی بی نظیره . تو معرفی این گوشی اعلام شده که این گوشی بر اساس ساختار Ipod ساخته شده و حتی این دوتا رو با هم مقایسه کرده بود و N91 رو حتی برتر میدونست
W950 رو اگه بلندی برات مهم نیست پیشنهاد میکنم .
خوب تا جایی که من اطلاع دارم آخرین ورژن 990 و 950 همینه .
یه چیزی که باعث شده یخورده نسبت به این گوشی دلچرکین بشم اینه که برخلاف P990 نمی تونه Word و صفحات اینترنتی که توسط کامپیوتر ذخیره و ریخته شده تو گوشی رو باز کنه !! آخه یکی به من بگه مگه این ابله سری UIQ نیست پس چه مرگشه
![]()
به نظر من w950i یکی از بهترین گزینه هاست ولی مثله من نکنه برداری فونت بریزی که قفل کنه !!!!!![]()
NOKIA N91 GSM Edition
SonyEricsson W910i
برنامه افیس را که بگیری میتونی صفحات ورد را باهاش باز کنی
سلام من فردا میخوام w950 بگیرم بهم بگید چه طوری از سالم بودم گوشی مطلع شم.
تو پکش چی داره ؟؟؟ قلم اضافه هم داره ؟؟؟؟
*راست*چپ چپ*چپ* این کد و چه طوری وارد کنم ستاره رو میدونم ولی چپ و راست و چه طوری .
مثل نوکیا کدی داره که بفهمیم چه قدر با گوشی مکالمه شده ؟؟؟
*#92702689#مثل کد بالاخواهشن زود جواب بدین
تو پکش : گوشی ..شارژر...قلم ( یه دونه..قلم اضافی نداره) ..روکش مخملی ...سیدی ...چند تا کتابچه ...هندزفری ریموت دار...چن تا سر هندزفری در سایزهای مختلف
اون کد هم با استفاده از jog dial بزن :
بالا ..ستاره....پایین...پایین...ستار ه...پایین....ستاره.....
لیست منوش میاد....گزینه دوم...service test ....میتونی همه جای گوشیو تست کنی..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)