تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 170 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

gap عزيز
    اين Spoiler پس براي چيه خوب شايد يه بنده خدايي هنوز بازي رو تموم نكرده باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ولی کلا بازیش بازیه باحالیه!فقط من یه خورده(یه خورده) مشکل در کم بودن تیر داشتم،(1 بار فقط: د ی)
    ولی کلی باهاش حال کردیم،داستانش که واقعا،واقعا،واقعا،واقعا فوق العاده بود!
      محتوای مخفی: sry all:D خطر لو رفتن داستان!نزدیک نشوید: دی 
    فقط من آخرشو نفهمیدم،وقتی رفت که داستانشو تموم کنه،یه دفعه نشون داد که آلیس از آب اومده بیرون ولی خودش نه،(یعنی خودش مرد؟!) و باز آخرش هم صدای آلیس اومد که گفت بیدار شو، در ضمن وقتی نشون داد اون زنه که اولش باهاش روبرو میشی(اول بازی که میری کلید خونه رو بگیری تو اون رستورانه ،پیشخدمت اونجا که یکی از killer fans های alan هست،) آخرش اون فانوس دستش گرفته،معنیش این بود که lady of light اون شده؟

ببخشید یکمی مخ ما نمیکشه: د ی
      محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان ... 
    عزیز کلا این هنر رمدی هست.پایان بازی مبهم بود و احتمالات بسیار زیادی میشه داد. در اصل میشه گفت فعلا پایان بازی برداشت شخصی شماست تا وقتی نسخه ی دوم منتشر یشه.از یک طرف هم DLC ها بقیه ی داستان رو آشکار می کنن برای ما.تا الان احتمالاتی که وجود داره اینهاست : اول اینکه با توجه به صدای آلیس که میگه بیدار شو آلن داستان رو به صورت خواب تموم کنه- جمله ای که الن میگه این یک دریاچه نیست یک اقیانوسه بسیار مبهمه از طرفی صدا الن در اون صحنه به وضوح نشون می ده که توسط تاریکی تسخیر شده - اون دختر هنوز در تصرف تاریکیه و بدون شک یکی از پایه های نسخه ی دوم هست - پشت سرش اون مامور FBI دیده میشه که اونم بدون شک از پایه های نسخه ی 2 هستش-

در کل این بازی با این همه ابهامی که ایجاد کرد یادآور LOST بود.واقعا این داستان فوق العاده بود.
    اما به نظر من باید در این تاپیک راجع به داستان صحبت کنیم و هر کسی برداشت شخصی خودشو بگه تا به یه نتیجه کلی قبل از انتشار DLC برسیم

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ...

من توی اپیزود دوم بازی یه جایی هست به نام Lovers' Peak گیر کردم .

یه دره که دوتا تنه درخت از پشت افتاده رو در و باز نمیشه .

چند متر اوون طرف تر هم چوب دایره شکلی هست که با دوتا طناب آویزون شده !

چطوری برسم به Lovers' Peak ؟؟؟

ممنون ...

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام ...

من توی اپیزود دوم بازی یه جایی هست به نام Lovers' Peak گیر کردم .

یه دره که دوتا تنه درخت از پشت افتاده رو در و باز نمیشه .

چند متر اوون طرف تر هم چوب دایره شکلی هست که با دوتا طناب آویزون شده !

چطوری برسم به Lovers' Peak ؟؟؟

ممنون ...
    يه دستگاه هست ميري سمت كنترلش از اونجا باهاش اون تيكه چوپ رو ميزاري دقيقا بين دو تا تنه ي درخت
    بر ميگردي سمت راست تنه هاي درخت دسته ي اول يه نردبون هست ... ازش بالا ميري و بقيه ي مسير ...

5. 4 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

در کل این بازی با این همه ابهامی که ایجاد کرد یادآور LOST بود.واقعا این داستان فوق العاده بود.
    اما به نظر من باید در این تاپیک راجع به داستان صحبت کنیم و هر کسی برداشت شخصی خودشو بگه تا به یه نتیجه کلی قبل از انتشار DLC برسیم
    کاملا موافقم توي فروم همسايه هم الان يه topic نسبتا تخصصي درباره داستان اين بازي زده شده و در ضمن مجله بازينما هم بحث کاملي در شماره اخرش درباره داستان اين بازي زده بود که واقعا خوندني هست.
    آقا ما بی سواد شما با سواد...
    دوست عزيز شما الان اين حرفو به يکي دو نفر ديگه هم زدي ولي منطق عقلي ميگه وقتي يکسري به اصطلاح game expert ميان حرفايي در نقض صحبتاي شما ميزنن ÷س قاعدتا حرفايي که شما ميزني مشکل داشته!!!!!!! شما الان با سه يا چهار نفر از باسواداي مبحث گيم اين فروم(سعيد و pedram عزيز و ...) بحثايي کردي که دوستان با صبر ، جواب شما رو دادن اما شما بدون منطق خاصي فقط بقيرو بي سواد خوندين (آين کار شما تو چند topic ديگه هم بوده)
    کلا لطفا اين بحثارو توي گروه خودش مطرح کنين تا دوباره مشکلاي سال هاي اخير ÷يش نياد.
    راستي يه سوال dlc هاي alan wake مثله the signal .writer و... اينا امکان داره مثله EFLC بصورت يه ديسک عرضه بشه؟؟حالا the signal که مجانيه بقيه که MP مي خواد رو چه کنيم؟اين رمدي هم فقط دنبال سود شده ديگه از MS انتظار نداشتيم.
    در ضمن به نظر من حتما دوستاني که بازيو تموم کردن ولي زياد به ديالوگا توجه نداشتن از اول يه بار ديگه برن و به صداگزاري شخصيت ها و موزيک بازي حتما دوچندان توجه کنن ، اصله بخش ترس بازي همين صداگزاريشه!!!واقعا يک masterpiece تکرار نشدني در اين زمينه هستش.
    Last edited by amin 2010; 18-07-2010 at 20:06.

7. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاملا موافقم توي فروم همسايه هم الان يه topic نسبتا تخصصي درباره داستان اين بازي زده شده و در ضمن مجله بازينما هم بحث کاملي در شماره اخرش درباره داستان اين بازي زده بود که واقعا خوندني هست.

دوست عزيز شما الان اين حرفو به يکي دو نفر ديگه هم زدي ولي منطق عقلي ميگه وقتي يکسري به اصطلاح game expert ميان حرفايي در نقض صحبتاي شما ميزنن ÷س قاعدتا حرفايي که شما ميزني مشکل داشته!!!!!!! شما الان با سه يا چهار نفر از باسواداي مبحث گيم اين فروم(سعيد و pedram عزيز و ...) بحثايي کردي که دوستان با صبر ، جواب شما رو دادن اما شما بدون منطق خاصي فقط بقيرو بي سواد خوندين (آين کار شما تو چند topic ديگه هم بوده)
    کلا لطفا اين بحثارو توي گروه خودش مطرح کنين تا دوباره مشکلاي سال هاي اخير ÷يش نياد.
    راستي يه سوال dlc هاي alan wake مثله the signal .writer و... اينا امکان داره مثله EFLC بصورت يه ديسک عرضه بشه؟؟حالا the signal که مجانيه بقيه که MP مي خواد رو چه کنيم؟اين رمدي هم فقط دنبال سود شده ديگه از MS انتظار نداشتيم.
    در ضمن به نظر من حتما دوستاني که بازيو تموم کردن ولي زياد به ديالوگا توجه نداشتن از اول يه بار ديگه برن و به صداگزاري شخصيت ها و موزيک بازي حتما دوچندان توجه کنن ، اصله بخش ترس بازي همين صداگزاريشه!!!واقعا يک masterpiece تکرار نشدني در اين زمينه هستش.

من الان با شما بودم . . . ؟! پس هیچی دیگه نگو.آفرین
    در زمن تو چندتا تاپیک دیگه هم متلک در سطح بوندسلیگا انداختی اونجا به احترام بقیه جوابتو ندادم پس بیخیال شو بزار جو آروم باشه
    من اگه تازه اومدم اینجا به خاطر شما نیومدم دوست عزیز واسه حل مشکلام میام و تا بتونم مشکل بقیه هم حل می کنم...اگر هم جواب کسی رو میدم مثل خودش میدم توهین نکردم ....(مشکل شخصی هم اگر داشتی داداش بیا خصوصی مطرح کن نه اینجا که محل حل مشکلات گیم هست با سواد)
    Last edited by B.3.S.T; 19-07-2010 at 11:04.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

من اگه تازه اومدم اینجا به خاطر شما نیومدم دوست عزیز واسه حل مشکلام میام و تا بتونم مشکل بقیه هم حل می کنم
    عزيزم مشکل اينه شما داري مشکل درست مي کني ،مشکلتونو حل نمي کني!!!!اين که مياي تو ي يه topic به ps3 دارا مي گي چت اون مشکل حل کردنه؟؟؟شما به خيليا منجمله من با گفتن اين حرف بي احترامي کردي و خداروشکر دوستان topic و منتقل به ترش کردن و post هاي شما رو delete کردن وگرنه الان جز من خيلي هاي ديگه هم با شما مشکل داشتن ، کلا يه محيطي مثله فروم بايد حرمت همديگرو نکه داشت اين حرفم جوابي داشتي pm بده topic رو بيش از اين منحرف نکن

10. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزيزم مشکل اينه شما داري مشکل درست مي کني ،مشکلتونو حل نمي کني!!!!اين که مياي تو ي يه topic به ps3 دارا مي گي چت اون مشکل حل کردنه؟؟؟شما به خيليا منجمله من با گفتن اين حرف بي احترامي کردي و خداروشکر دوستان topic و منتقل به ترش کردن و post هاي شما رو delete کردن وگرنه الان جز من خيلي هاي ديگه هم با شما مشکل داشتن ، کلا يه محيطي مثله فروم بايد حرمت همديگرو نکه داشت اين حرفم جوابي داشتي pm بده topic رو بيش از اين منحرف نکن

چون جوابمو اینجا دادی جوابتو همینجا میدم
    اولآ دادا من با کسی مشکلی نداشتم دور از مبحث گیم که اگر هم بوده یا خودم قانع شدم یا طرفو قانع کردم
    دومآ شما اولین کسی هستی که به پر و پای من پیچیدی به صورت جدی و غیر منطقی (اصلآ دفعه اوله می بینمت)سومآ من به هیچ کسی که کنسول داره توهین نکردم و فقط در جواب اینکه از پی سی بد گفتن منم جوابو غیر منطقی ندادم(حالا من اومدم یک کلمه چت آوردم شما زیادی گندش کردی بهت بر خورده که اگه به چت بخوای بگی فحش واقعآ خنده داره)این کار مدیر فروم هم که تاپیک رو انتقال دادن میزارم به حساب رفاقتی که باهاشون داری و مظلوم کشی و غریب کشیو واقعآ متآسفم...
    راستی اگر مایلی یک تاپیک درست کنیم,متن های شما رو هم بزاریم متن های منم بزاریم بعد بقیه قضاوت کنن کی به کی بیشتر بی احترامی کرده و حرمت نگه داشته؟!!!
    Last edited by B.3.S.T; 19-07-2010 at 11:42.

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها مرحله اول اخرش که زنگ میزنی و یک خانم پلیس می ییاد ...وتمام میشه ؟

اگه زنگ نزنیم مرحله ادامه داره چون دوتا راه جاده بود که من نرفتم ... save نداره برگردم !

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

نه دوست عزیز مرحله همونجا تموم میشه و دموی پایانی اپیزود اول نمایش داده می شه.شما باید از تلفونه روی پیشخون زنگ بزنی

14. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •