قبلا مطرح شده بود!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا مطرح شده بود!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطف داری مهندس جان در رابطه با آپلود تورنت تو سایت تورنتستان خودم تا حالا فرصت نکردم تستکنم ولی موقعی که خواستم اون نرم افزار رو که گفتی دانلود کنم سید نداشت منم ادامه ندادم و آدرسش هم فقط برای اطلاع دوستان گذاشتم و فکر نمیکنم ارزش آپلود فایلی رو داشته باشه چون پشتیبانیش خیلی ضعیفه من امروز هرچی سعی کردم نتونستم سایت رو باز کنم
واسه اپلود تورنت از همون سایت demonoid استفاده کنین بهتره اګه نرم افزار یا فیلمی دارین که فارسی هست میتونین موقع اپلود تورنت زبان فارسی رو انتخاب کنین
حد اقل ترکر demonoid مطمعن هستش ، torrentstan خیلی وقت پیش یکی دوتا تورنت رو اپلود کرد رو ترکرش ولی الان دیګه خیلی وقته که هیچ فعالیتی نداره حتی کسایی که سایت رو راه انداختن هم ولش کردن و دیګه کسی روش اپلود نمیکنه
این هم یه خبر خیلی داغ واسه ګیمر ها
سایت blackcats-games.net به مناسبت هالوین به مدت 24 ساعت امکان رجیستر رو فعال کرد
این سایت در level 4 قرار داره و میشه ګفت بهترین سایت تورنت در زمینه بازی های ویدویی هست ( هم کنسول ها هم pc)
این سایت خیلی وقته رجیستر رو باز نکرده و حتی اینوایت رو هم غیر فعال کردن فقط تا ساعت 11:30 امشب به وقت ایران وقت دارین ثبت نام کنین بعدش دیګه فک نکنم بتونین به این سایت وارد شین
خوش باشید
پيمان جان دستت درد نكنه
يه نكته ظاهرا با ايميل ياهو نميشه ثبت نام كرد اين پيغام رو ميده:
Signup failed!
We do not allow signups using email accounts from that domain. You must use another.
من از جي ميل استفاده كردم جواب داد![]()
آره یاهو رو قبول نمیکنه منم ایمیل @live.vom رو بهش دادم قبول کرد
ولي من وقتي خواستم از تو جي ميلم كانفيرم كنم ارور HTTP 404 Not Found رو ميدهنميدونم چكار بايد بكنم
![]()
واسه من هم چندین بار این پیغام رو داد ، چون همه ریختن رو سرش سایت کاتی کرده پنج شیش بار امتحان کردم تا یکیش درست در اومدولي من وقتي خواستم از تو جي ميلم كانفيرم كنم ارور HTTP 404 Not Found رو ميده نميدونم چكار بايد بكنم
یه نکته رو بګم تو این سایت اګه دانلود اپلودی نداشته باشی خیلی زود بدون اینکه خودت بفهمی اکانتت رو حذف میکنن پس بهتره به فکر دانلود اپلود باشین من قبلا اکانتش رو داشتم که حذف شد
پيمان جان ممنون
خيلي خوش شانسي من 100 بار امتحان كردم نشد
![]()
آقا اگه میشه کمک کنید.
من یه فیلم گذاشتم برای دانلود حالا که 75 درصدشو گرفته این ارور رو میده؟!
میشه کاری کرد تا به دانلود ادامه بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)