البته قرار بود كرك COPY CILLERرو من بذارم ولي ديگه زحمت شو شما كشيديدنوشته شده توسط Rosvaye_zamaneh
البته قرار بود كرك COPY CILLERرو من بذارم ولي ديگه زحمت شو شما كشيديدنوشته شده توسط Rosvaye_zamaneh
منظورم همون استندباي بودنوشته شده توسط peyman khatar
البته من يه نفر رو ميشناسم كه با كلون كپيش كرده بود البته ميگفت كلون يه فايلي توSESTEM32ويندوز ميذاره كه اون رو تغيير داده
ديگه نمي دونم چه قدر راسته
peyman khatar
سلام دوستان
آقا ÷یمان این کرکای که تو وبلاگتون گزاشتین هیچ کدوم دانلود نمیشه اگه بقیه دوستان گرفتتن یه جا دیگه بزارن ما هم استفاده کنیم
ممنون
مهدی آقا آموزش wmt
چی شد ؟ من یه روز دیگه بیشتر مهلت ندارم یه قفل خفن میشه به این سادگی یا کسی نمتونه بشکنهع البته به نظر خودم
منتظرم
سلام
پیمان جون در مورد قفل سی دی های نسل جوان میخاستم بگم که من به وسیله پروفایلهایی که دوستان در همین تاپیک قرا داده بودن قفلشو شکستم.البته با ورژنهای قدیمی مثل 3.2 و 3.1 .
من پنج تا پروفایل دارم ولی دقیق یادم نیست که با کدوم یکیش بود.حالا اون 5 تا رو میزارم همشو یه امتحان کن.در ضمن این رو هم بگم که ایمیج گرفتن از هریک از سیدی ها 45 دقیقه طول میکشه.میتونی عکسش هم ببینی.
5 تا پروفایل به همراه عکسهای گرفته شده:
" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
سلام
اين را داشته باشيد ، جواب دوستان هم چشم !!
يه مقاله در مورد قفل گذاري روي سي دي ها ...
اميدوارم خوشتون بياد ...
لينك دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
peyman khatar جان !
منظورم همون نسخه 2.5.6.2 هست !
مورد دوم را نمي دونم ... خوب به هر حال نسخه قديمي هست !
موقع ايميج گرفتن فقط همون تنظيم را داشتم ... شايد سرعت خوندن را كمتر گرفته بودم !
مال من هم نياز به استندباي داره ... پس كرك تو كار نيست ... ولي خوب بازم چك مي كنم .
من هم توي pcseven عضو نيستم !
ehsan30 جان !
مشكلي نيست ... اشتباه شده ...
===================
ادامه دارد ....
راستش آقا مهدي 7070من از قسمت چك كردن قفلش هيچ نفهميدم
Rosvaye_zamaneh جان !
طبق معمول ، اول ورودتون را به اين سايت تبريك مي گم ... ظاهرا 2 تا پستتون هم اينجا بوده ، اميدوارم همين جوري ادامه پيدا كنه ...
من كرك را تست كردم ، جواب هم داد ... منتهي كرك تاثير ( زيادي ) روي برنامه نداشت !
از اين بابت هم از شما تشكر مي كنم ...
در ضمن نمي تونم 6.5 مگ دانلود كنم ، چون بايد يه 4 ساعتي معطل بشم !
1- راستش حق با شماست ! البته ظاهرا فقط روي هارد به صورت مستقيم كپي نميشه ! پس بهتره از كاراكترهايي مثل <>? استفاده بشه !
2- هر قفلي كليدي دارد و شكسته هم مي شود ... البته راه هر كدوم فرق داره ... سعي مي كنم جوابتون را پيدا كنم ، اما قبلش ببين با پروفايلهاي مربوط safedisc مي توني رايت كني يا نه ؟!
به احتمال زياد قفلش safedisc هست ... يه چيزي توي همين انجمن به نام CD Protection Tricks.pdf هست ، دانلود كن ... احتمالا بفهمي ، چون زبانش انگليسي هست و بقيه اش هم خودتون مي دونيد !
3- دوست عزيز !
البته زياد مهم نيست كه من چند سالم هست ؟! يعني هيچ كس خوشش نمياد بگه كه چند سالشه ؟!
راستش من يك سري مشكلات به خاطر همين مورد دارم . نمي خوام زياد كش بدم !! و عمده اون عدم توجه مسئولين شركت هاي نرم افزاري هست ... مثلا شده زنگ زدم به شركت و گفتم كه مثلا برنامه فلان ايراد را داره و به اين صورت قفلش شكسته ميشه كه با لحن بد طرف و اينكه خيال مي كنه سركاريه ، با قطع شدن تلفن مواجه مي شم !
شما بايد خيلي اين تاپيك را دنبال كرده باشيد كه اين نكته را فهميده باشيد !
البته اين جا نميشه خيلي مسائل را مطرح كرد ، چون واقعا بايد قوانين انجمن هم رعايت بشه !
نمي دونم چرا اشك توي چشمام جمع شده !!!!
4- اما ...
شما من را مهدي صدا كنيد ، راحت ترم ...
بله ... ( البته مورد اول ) اصفهاني هستم ! ولي شايد مثل خيلي از اصفهاني هاي ديگه نباشم !
من فكر نكنم كه مطالبم مثل عليرضا باشه ! ايشون استادم هستم !
البته من يادمه چند وقت پيش ايشون نوشته بود كه 16 ساله ... حالا نمي دونم چطوري شده 14 ساله !!!!
خير ، من كجا قيافه ام شبيه ايشونه !!!!!!!!!!
5- حق با شماست ...
به خاطر همين تا بهبود حال روحي ام ، برم يه تابي بخورم ، بعد بقيه پست ها !!!!
يه مورد مطرح شد كه فهميدم اشتباه كردم ...
به خاطر همين حذفش كردم !
هر كسي اون را خونده من را ببخشد![]()
Last edited by mehdi_7070; 04-03-2006 at 18:39.
IRANI118 جان !
تو اين قسمت ، با توابع vb كه از توي همين سايت پيدا كردم ، استفاده كردم ...
اگه مي خواي برو توي انجمن ويژوال بيسيك ، بعد تاپيك سوال در مورد كار با فايلها !
در ضمن لطفا سوال از من نپرس كه من هيچي از vb سر در نمي آورم ...
نكته بعدي اينكه من فقط وجود فايل را چك كردم ، پس اگه فايلها با همبن نام دوباره گذاشته بشه روي سي دي ، قفل به راحتي شكسته شده !
اميدوارم متوجه شده باشيد !
آقا پیمان عزیز !
لطفا قانون کپی رایت را رعایت کنید (©)
این چیزی که برای نرم افزار سلیم گذاشتید و تحت عنوان کرک هست ، قبلا توسط آقای علیرضا شفائی گذاشته شده ...
من هم طریقه شکستن قفل نرم افزار سلیم را قبلا به نقل از ایشون توضیح دادم ، پس لطفا دقت کنید ...
راهش هم اینه که پس از نصب نسخه اصلی ، پوشه dat1 را کپی کنید و نگهدارید ، بعد هر وقت با سی دی غیر ارجینال استفاده می کنید ، این پوشه را paste کنید .
حتی می تونید این پوشه را به صورت فایل فشرده شده یا تبدیل به exe روی سی دی ( ایمیج ) انتقال دهید و به عنوان کرک استفاده کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)