تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 212 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Omid-HD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    سکونتگاه

پيش فرض

دیروز که بچه ها از درست شدن اینترنت نوشتن از شانس من لپتاپم قاطی کرده بود. با گوشیم از توی اینترنت راه حلش رو پیدا کردم و مشکلشو برطرف کردم ولی تمام روز شنبه رو از دست دادم.

الان تست کردم. دانلود 8 کانکشن از سیدباکس سرعت 750 کیلو دارد که رضایت بخش نیست.

از داخل هم 1.5 مگ هست که اونم باز زیاد مطلوب و "George Shelly گونه" نیست.

الان اینا چند روز باید به سرویسا اضافه کنن؟
    اصلا کی قراره اضافه کنن؟ هنوزم همون 14 شهریورم !
    Last edited by Omid-HD; 10-08-2019 at 23:43.

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دیده بانی که معروف بود به دانلود عالی با ۱۶ و ۳۲ کانکشن الان با ۳۲ کانک سرعت ۲۰۰ کیلو از دانلودها

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

باید زنگ بزنی
    کشش خطت خوبه ؟ خطت نباید ضعیف باشه وگرنه بدتر میشه
    بگو بزار رو حالت فست خودش میدونه
    چون تاخیر میاد پایین سرعت کمی بهتر میشه واسه بازی انلاینم مناسب میشه
    من کیفیت خطم خیلی بد هست ، الان ۸ مگ رو هم به زور میکشه. فکر کنم باید بیخیال fast path بشم.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من کیفیت خطم خیلی بد هست ، الان ۸ مگ رو هم به زور میکشه. فکر کنم باید بیخیال fast path بشم.

الان تلفن زنگ میخوره تایم اوت نمیگیری یا اینکه خطت قطع بشه ؟
    snr پایینه ولی فک نکنم رو 6 هم قطع بشه میتونی بگی بزاره بعد همون لحظه چک کنی ببینی چند شده اگه بد بود میتونه برگردونه سر جای اول ...
    تنظیمات dsl modulation هم یه انگولک بکن ببین چی میشه شاید بهتر شد ...
    annex M رو هم غیر فعال کن

5. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان اگه کسی اکانت نورد میخواد چندتا دارم با تاریخ بالا مثلا تا 2سال خودم استفاده نمی کنم کسی خواست بگه بهش بدم مفتی ....

تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    سکونتگاه

پيش فرض

دیده بانی که معروف بود به دانلود عالی با ۱۶ و ۳۲ کانکشن الان با ۳۲ کانک سرعت ۲۰۰ کیلو از دانلودها

این چیزی که میگم در واقع تجربه شخصی خودمه که شاید و شاید در مورد سرویس شما هم صدق کنه.

هر چی تعداد کانکشن رو توی اینترنت دیده بان بالاتر ببری متاسانه نتیجه معکوس میده و سرعت بدتری دریافت میکنی.

من خودم معمولا 8 کانکشن دانلود میکنم. بهترین حالت برای اینترنت دیده بان هست. احتیاجی به 16 و خصوصا 32 نیست.

سرویسم هم همون 16 مگابیت هست.

الان سرعت دانلود از خارج 1.3 مگابایت و دانلود از داخل هم 1.6 مگابایت هست.
    Last edited by Omid-HD; 12-08-2019 at 14:20.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این چیزی که میگم در واقع تجربه شخصی خودمه که شاید و شاید در مورد سرویس شما هم صدق کنه.

هر چی تعداد کانکشن رو توی اینترنت دیده بان بالاتر ببری متاسانه نتیجه معکوس میده و سرعت بدتری دریافت میکنی.

من خودم معمولا 8 کانکشن دانلود میکنم. بهترین حالت برای اینترنت دیده بان هست. احتیاجی به 16 و خصوصا 32 نیست.

سرویسم هم همون 16 مگابیت هست.

الان سرعت دانلود از خارج 1.3 مگابایت و دانلود از داخل هم 1.6 مگابایت هست.

مرسی
    البته الان که نرمال نیس وضعیت اقت هنوزم بیخیال نشده ، منتها من همیشه رو 32 گذاشتم مشکلی نداشتم الان گذاشتم رو 8 کانک بدتر شد
    بی دلیل نیس 7 روز اضافه کردن چون خودشونم میدونن مشکل حداقل تا یه هفته پابرجاست .

تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    سکونتگاه

پيش فرض

البته الان که نرمال نیس وضعیت اقت هنوزم بیخیال نشده ، منتها من همیشه رو 32 گذاشتم مشکلی نداشتم الان گذاشتم رو 8 کانک بدتر شد
    بی دلیل نیس 7 روز اضافه کردن چون خودشونم میدونن مشکل حداقل تا یه هفته پابرجاست .

آره خیلی افت و خیز داره سرعتش. تقریبا همیشه مشکل افت و خیز رو داشته. فقط نکته ای که هست اینه که توی این یک هفته اخیر بیشتر افت مشاهده شده تا خیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آخرین آپدیت مال من :
    کندی برطرف شده منتها
    پهنای باند در حد 5 مگ هست
    یعنی ریت دانلود بیشتر از 500 نمیره
    داخلی و حارجی یه سرعته
    با چیز پی ان خوب کار می کنه و مشکلی نداره
    پینگ هم عادی بدون تایم اوت
    سرعت صفحه خوب در حد همون 5 مگ ولی موقع باز کردن اولیه تا سقف 16 مگ ( پهنای باند سرویسم ) هم میره
    دوست عزیز مودم شما Asus هست درسته؟ مدل مودم Asus شما چیه؟ من تو تهران مخابرات سرویس 8 مگ دارم ، این ماه بیخیال شدم ولی احتمالا داره بیام از این شرکت دیده بان بگیرم ، مودم ام tp-link 8961ND v3 ورژن 3 هست ، چیپ ست اش هم Ralink هست ، خطم خیلی ضعیفه چون نویز بالا دارم و اون CRC وحشتناک بالاست ، خودم مردد هستم بیام از این شرکت بگیرم با این وضعیت خطم ... من شخصا رو حالت های GDM.T , T1.413 روی Annex- A هم تست کردم که پرش لینک داشتم ، روی حالت ADSL+ و Annex-A هم گذاشتم که سرعت 7500 میگریم منتها نویز خط SNR میاد روی 1 و لینکم می پره یعنی رو این حالت ها پرش لینک دارم ، فقط روی حالت ADSL2 و Annex-M قطعی کمتر دارم... خلاصه این وضعیت منه ... سه تا اسپیلتر عوض کردم فرقی نکرده ... میخوام یه مودم ایسوس بگیرم احتمالامدل DSL-AC52U رو بگیرم قیمتش 1400 تومنه ... بازم نمی دونم اگه 1400 بدم این مودم رو با این قیمت بگیرم اخرش ریسک داره مشکل قطعی و پرش لینکم برطرف میشه؟! و نویز خطم برطرف میشه یا نه ... این مودم Asus که گفتم ظاهرا چیپستش MediaTek هست.

البته مخابرات سرویس 8 مگ رو روی 8500 کیلوبیت بسته! منتها در حالت Annex-A تو مودهای ADSL+ , GDM.T , T1413 مشکل پرش لینک دارم ، مجبورم روی حالت ADSL2 و Annex-M بزارم که سرعتم پایین میاد و اپلود بالا میره که لینکم نپره!! بعله روی حالت Annex-A سرعتم 2 مگ بالاتر میره و اپلود 500 کیلوبیت کمتر میشه ولی برا من جواب نمیده چون لینکم می پره ...

وضعیت خطم اینه مخابرات غزال 8 مگ ،

Last edited by Pc.34; 11-08-2019 at 16:05.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز مودم شما Asus هست درسته؟ مدل مودم Asus شما چیه؟ من تو تهران مخابرات سرویس 8 مگ دارم ، این ماه بیخیال شدم ولی احتمالا داره بیام از این شرکت دیده بان بگیرم ، مودم ام tp-link 8961ND v3 ورژن 3 هست ، چیپ ست اش هم Ralink هست ، خطم خیلی ضعیفه چون نویز بالا دارم و اون CRC وحشتناک بالاست ، خودم مردد هستم بیام از این شرکت بگیرم با این وضعیت خطم ... من شخصا رو حالت های GDM.T , T1.413 روی Annex- A هم تست کردم که پرش لینک داشتم ، روی حالت ADSL+ و Annex-A هم گذاشتم که سرعت 7500 میگریم منتها نویز خط SNR میاد روی 1 و لینکم می پره یعنی رو این حالت ها پرش لینک دارم ، فقط روی حالت ADSL2 و Annex-M قطعی کمتر دارم... خلاصه این وضعیت منه ... سه تا اسپیلتر عوض کردم فرقی نکرده ... میخوام یه مودم ایسوس بگیرم احتمالامدل DSL-AC52U رو بگیرم قیمتش 1400 تومنه ... بازم نمی دونم اگه 1400 بدم این مودم رو با این قیمت بگیرم اخرش ریسک داره مشکل قطعی و پرش لینکم برطرف میشه؟! و نویز خطم برطرف میشه یا نه ... این مودم Asus که گفتم ظاهرا چیپستش MediaTek هست.

البته مخابرات سرویس 8 مگ رو روی 8500 کیلوبیت بسته! منتها در حالت Annex-A تو مودهای ADSL+ , GDM.T , T1413 مشکل پرش لینک دارم ، مجبورم روی حالت ADSL2 و Annex-M بزارم که سرعتم پایین میاد و اپلود بالا میره که لینکم نپره!! بعله روی حالت Annex-A سرعتم 2 مگ بالاتر میره و اپلود 500 کیلوبیت کمتر میشه ولی برا من جواب نمیده چون لینکم می پره ...

وضعیت خطم اینه مخابرات غزال 8 مگ ،

بله ایسوس هست
    شما اگه میتونی پریزهای تلفن خونه رو چک کن بخصوص اگه قدیمی هست منزلتون ، اگه شد از مدار حارج کن یکیشو ببین snr بهتر میشه ...
    نه اون مودم-روتر ( مودم حالی نیست و روتر هم هست ) رو نخرید چون صد در صد مشکل تون رقع نمیشه ، بحصوص از دزدی به نام دیجی کالا که بشدت گرون فروشه ، مشکل شما چیز دیگه ای هست ...

12. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •