فریمور مبین نت:yon.ir/iGW2V
فریمور مبین نت:yon.ir/iGW2V
سلام
الان مودم من انلاك شده
اگر بخوام برگردم فريمور اصلي مبين نت بايد از اين استفاده كنم ؟
اگر ممكنه راه بازگشت به اين فريمور رو هم بگيد
و اينكه اگر فريمور ايرانسل رو هم داريد لطفا بگذاريد
متشكرم
سلام
شما باید با استفاده از برنامه multicast فریمور رو فلش کنید
لینک برنامه :yon.ir/nHOfN
فریمور ایرانسل: yon.ir/9RWLE
مودم رو یه بار ریست فکتوری کنین تا رمز عبور به حالت اول برگرده تا برنامه شناسایی کنه سپس با کابل LAN متصل کنید و داخل برنامه Network Card رو روی مودم ست کنید سپس تیک گزینه Force Upgrade رو زده و محل فایل فریمور رو بدید و استارت رو بزنید چراغ های مودم تغییر میکنه تا وقتی سبز نشده دست نزنید معمولا 2 دقیقه طول میکشه بعد استاپ و یه بار از برق بکشید تمام
فقط دقت کنید از فریمور لاک نمیشه به فریمور اصلی هوآوی اومد مگر تکرار مراحل آنلاک
Last edited by amirniack; 10-05-2018 at 01:28.
دوستان هنوز مشکل اتصال به شبکه مبین بعد از نصب فریمور ایرانسل برطرف نشده اروری که میده اشکال در تنظیمات APN هست کسی تنظیمات دستی APN مبین نت رو میدونه یا لطف کنه از پنل مودم با توجه به عکس ارسالی اعلام کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
Last edited by juolipuoli; 10-05-2018 at 04:05.
شما مقدار apnرا mobinnet وارد کنید
دوستان من میتونیم با روشی فقط WebUI رو یزنم نه کل رام رو؟
و اینکه راهی هست من بتونم WebUI رو تغییر بدم و امکانات بهش اضافه کنم وفلش کنم رو مودم؟
این نسخه که گزاشتید کمی تغییر دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید چون دستی و سریع ویرایش شده بایدforce update کنید
فقط مودم نداشتم تست کنم پس هرکی اپدیت کرد مودمش بریک شد به من مربوط نیست
Last edited by xshya; 10-05-2018 at 20:16.
سلام دوستان عزیز،من میخام مودم و آنلاک کنم.آیا موقع انجام مراحل آنلاک سیم کارت داخل مودم باشه یا نباشه؟ دوم اینکه مشکل برای مودم پیش نمیآد؟
حتما قبل از آنلاک سیم کارت رو خارج کنید
به هر حال اینکار ریسک هست اگه مهارت نداشته باشید ولی اگه مراحل رو درست طی کنید مشکلی پیش نمیاد فقط مراقب اتصالات باشید اشتباه انجام ندید مخصوصا تو لحیم کاری
دوستان من سیم ها رو لحیم کردم ولی اتصال و نگه میدارم اصلا مودم روشن نمیشه مشکل کجاست؟ ویندوزم 7 64 بیته مودمم مبین نت
اصلا پورت و نمیشناسه
مودم من مبین نت b612 ورژن 11.192.05.00.1472 با اون ورژن که تو تایپیک گفته شده فرق داره
Last edited by mohammadgh6; 11-05-2018 at 00:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)