تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 227 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2263

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

ببخشید اشتباه شد پینگ 93 دانلود 5.83 و آپ 3.51 و سینگل گرفتم
    پس مثل adsl میمونه
    کشور پهنای باندش برای adsl هم کافی نیست. نهایت این سرعت هایی که میگن رو روی شبکه داخلی بتونن بدن

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

البته که خیلی زود هست نظر قطعی بدم چون کلا 3 ساعت هست که راه افتاده . ولی تا این لحظه dsl ثابت بوده و نپریده و سرعت هم پایدار بوده داخل کامنت های دیجی کالا یه نفر نوشته بود موقع دانلود سرعت خیلی نوسان داره و از 1.5 مگ هی میره رو 100 کیلوبایت و دوباره میره بالا من الان یه فایل 1.8 گیگ دانلود کردم ولی همچین نوسانی ندیدم سرعت بین 6.8 تا 7.1 متغییر بود که به نظرم طبیعی هست چون مودم قبلی که 2740u بود هم همینقدر نوسان رو داشت بین 1.6 تا 1.8 متغییر بود در ضمن تا پایان دانلود حرارت رو چک کردمو اصلا داغی احساس نکردم یه گرمای ملایم داره اتفاقل 2740u خیلی بیشتر از اینا گرم میشد به طوری که سرامیک رو گرم میکرد حالا شاید این هم همون قدر داغ میشه ولی به خاطر نوع قابش قابل احساس نیست.

در ضمن یه آپدیت فریمور هم داخل سایت utel بود که من مودم رو به اون ورژن جدید ارتقا دادم

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

قبلا با مودم 2740u و ویندوز 10 داستانهااا داشتم ولی مثل اینکه خداروشکر مشکل با این مودم حل شده الان چند ساعته کانکت هستم و اتصالم قطع نشده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی یه سوال بعد اگر به صورت غیر حضوری درخواست تبدیل adsl به vadsl بدم برام چه طرحی را فعال میکنن مثلا الان من پس پرداخت ماهانه 60 گیگ هستم بعد از تبدیل همچنان همین طرح خودم با همون حجم باقی ماندم تمدید میشه یا برای خودشون اون 3 طرح را فعال میکنن؟

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

پس مثل adsl میمونه
    کشور پهنای باندش برای adsl هم کافی نیست. نهایت این سرعت هایی که میگن رو روی شبکه داخلی بتونن بدن

شما به فکر یه فندقشکن خوب باش با فندقشکن خوب سرعت بهتر میتونی بگیری الان یه تست جدید با فندقشکن برات گرفتم ببین فرقش رو!

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

این تستم سینگل گرفتم البته

4. 4 کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

راستی یه سوال بعد اگر به صورت غیر حضوری درخواست تبدیل adsl به vadsl بدم برام چه طرحی را فعال میکنن مثلا الان من پس پرداخت ماهانه 60 گیگ هستم بعد از تبدیل همچنان همین طرح خودم با همون حجم باقی ماندم تمدید میشه یا برای خودشون اون 3 طرح را فعال میکنن؟

غیرحضوری رو نمیدونم ولی من حضوری رفتم و تاکید کردم طرح خودم نپره و البته بعد از راه افتادن خط طرح قبلیم رو تغییر دادم به بسته با حجم بالاتر و بسته های داغون که واسه vdsl اعلام کردن نگرفتم ولی به طور منطقی وظیفه دارن ازت سوال کنن و بعد بسته ها رو فعال یا غیر فعال کنن (البته اینجا ایرانه اینم مد نظر داشته باش)

6. 2 کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مبارکت باشه.
    ۱. تو تنظیمات مودم جدید attainable rate or max rate نیست که بگه برای دانلود و آپلود خطتون تا چقدر میکشه؟
    ۲.الان شما یک تست کنید ببینید در یوتیوب راحت میشه با کیفیت 2160p ویدیو دید؟(چون با سرعت ۱۶ مگ که نمیشه من نهایت میتونم1440-p1080 - p استریم کنم) ممنون

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

مبارکت باشه.
    ۱. تو تنظیمات مودم جدید attainable rate or max rate نیست که بگه برای دانلود و آپلود خطتون تا چقدر میکشه؟
    ۲.الان شما یک تست کنید ببینید در یوتیوب راحت میشه با کیفیت 2160p ویدیو دید؟(چون با سرعت ۱۶ مگ که نمیشه من نهایت میتونم1440-p1080 - p استریم کنم) ممنون

در رابطه با یوتیوب باید حتما فندقشکن خوب داشته باشی. من ویدیو 2160p با فریم 30 و hdr رو باز کردم خیلی روون پلی کرد. ولی بازم میگم ممکنه همیشه به این روونی نباشه و اونم صرفا بر میگرده به اتصال فندقشکن. اگه تونستم یه فیلم میذارم.

9. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من قند شکن خوب هم استفاده کردم ولی دیگه ۱۶ مگ توان استریم2160p رو نداره کم میاره. تازه 1440p هم هیچ کس نباید به مودم وصل باشه فقط من باید تست بگیرم.....
    اگه به من همvdsl بدن که عالی میشه. یهtv 4k با هاش بشینی ویدیو4k تو یوتیوب ببینی.......

11. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

چرا نشه ولی خوب فقط بحث حرفه ای بودن مودم نیست من چند بار تو سایت دیجی کالا نظرات خوندم شکایت زیادی از قطعی و مشکلات این مودم ها دیدم. ولی خوب به هر حال کار راه انداز هست تا بعد با یه مودم بهتر عوض کنید.
    مودم ها؟!
    اقا مودم V304F اش خیلی هم عالیه همه هم اکثرا راضی هستن و من اینجا تست و اسکریناشو گذاشتم تو دیجی کالا هم راضی بودن واللو
    چطور هر دوشو میگید بده؟

13. 2 کاربر از alidorost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

قند شکن یه سرویس 3 ساله nord vpn بگیرین و خودتون خلاص کنید اینجوری بهتون بگم جوری هست که حتی باعث کاهش پینگ هم میشه .

15. این کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بعدش 1 ساعت که تو یوتوب با کیفیت 2160p فیلم دیدی و 100 گیگ حجمت پرید گوشی میاد دستت که اینجا ایران هست و سرعت حتی 1 گیگ هم تا زمانی که محدودیت هست رویایی بیش نیست مگر مایه دار باشی مدام حجم بخری من خودم یه مدت نتفلیکس میدیدم تازه اونم با کیفیت 720p ورشکست شدم .

17. 5 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •