پس مثل adsl میمونه
کشور پهنای باندش برای adsl هم کافی نیست. نهایت این سرعت هایی که میگن رو روی شبکه داخلی بتونن بدن
پس مثل adsl میمونه
کشور پهنای باندش برای adsl هم کافی نیست. نهایت این سرعت هایی که میگن رو روی شبکه داخلی بتونن بدن
راستی یه سوال بعد اگر به صورت غیر حضوری درخواست تبدیل adsl به vadsl بدم برام چه طرحی را فعال میکنن مثلا الان من پس پرداخت ماهانه 60 گیگ هستم بعد از تبدیل همچنان همین طرح خودم با همون حجم باقی ماندم تمدید میشه یا برای خودشون اون 3 طرح را فعال میکنن؟
شما به فکر یه فندقشکن خوب باش با فندقشکن خوب سرعت بهتر میتونی بگیری الان یه تست جدید با فندقشکن برات گرفتم ببین فرقش رو!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این تستم سینگل گرفتم البته
غیرحضوری رو نمیدونم ولی من حضوری رفتم و تاکید کردم طرح خودم نپره و البته بعد از راه افتادن خط طرح قبلیم رو تغییر دادم به بسته با حجم بالاتر و بسته های داغون که واسه vdsl اعلام کردن نگرفتم ولی به طور منطقی وظیفه دارن ازت سوال کنن و بعد بسته ها رو فعال یا غیر فعال کنن (البته اینجا ایرانه اینم مد نظر داشته باش)
مبارکت باشه.
۱. تو تنظیمات مودم جدید attainable rate or max rate نیست که بگه برای دانلود و آپلود خطتون تا چقدر میکشه؟
۲.الان شما یک تست کنید ببینید در یوتیوب راحت میشه با کیفیت 2160p ویدیو دید؟(چون با سرعت ۱۶ مگ که نمیشه من نهایت میتونم1440-p1080 - p استریم کنم) ممنون
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
در رابطه با یوتیوب باید حتما فندقشکن خوب داشته باشی. من ویدیو 2160p با فریم 30 و hdr رو باز کردم خیلی روون پلی کرد. ولی بازم میگم ممکنه همیشه به این روونی نباشه و اونم صرفا بر میگرده به اتصال فندقشکن. اگه تونستم یه فیلم میذارم.
من قند شکن خوب هم استفاده کردم ولی دیگه ۱۶ مگ توان استریم2160p رو نداره کم میاره. تازه 1440p هم هیچ کس نباید به مودم وصل باشه فقط من باید تست بگیرم.....
اگه به من همvdsl بدن که عالی میشه. یهtv 4k با هاش بشینی ویدیو4k تو یوتیوب ببینی.......
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
مودم ها؟!
اقا مودم V304F اش خیلی هم عالیه همه هم اکثرا راضی هستن و من اینجا تست و اسکریناشو گذاشتم تو دیجی کالا هم راضی بودن واللو
چطور هر دوشو میگید بده؟
قند شکن یه سرویس 3 ساله nord vpn بگیرین و خودتون خلاص کنید اینجوری بهتون بگم جوری هست که حتی باعث کاهش پینگ هم میشه .
بعدش 1 ساعت که تو یوتوب با کیفیت 2160p فیلم دیدی و 100 گیگ حجمت پرید گوشی میاد دستت که اینجا ایران هست و سرعت حتی 1 گیگ هم تا زمانی که محدودیت هست رویایی بیش نیستمگر مایه دار باشی مدام حجم بخری
من خودم یه مدت نتفلیکس میدیدم تازه اونم با کیفیت 720p ورشکست شدم .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)