تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 181 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان متاسفانه چند وقتیه از بانک پارسیان و پاسارگاد پیامک تراکنش بانکی برای من نمیاد.
    شما بگید از کدوم بانک میاد من کارت همون بانک رو بگیرم.
    من 3 ماهه از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم، مشکل پیامک بانکی از اول شهریور برام به وجود اومده و دو ماه اول این مشکل وجود نداشت.
    برای بقیه هم اینجوریه؟
    لطف کنید بگید از کجا به کجا ترابرد کردید و از کدوم بانک ها براتون پیامک تراکنش میاد و از کدوم بانک ها نمیاد.
    لطفا همه بگن

Sent from my D6503 using Tapatalk

از همراه اول به ایرانسل: پیامک بانکهای ملی، صادرات، سامان، آینده و پاسارگاد برام میاد.
    برای من هم از تجارت ، صادرات، دی، سینا، مهراقتصاد، بدون مشکل دریافت می گردید.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    از همه دوستانی که مشارکت کردن ممنونم.[emoji120] [emoji120]
    پیامک بانک پاسارگاد از فردای روزی که پرسش رو مطرح کردم درست شد و ظاهرا اختلال تو سیستم خود بانک بوده و پیامک پارسیان امروز بعد از 40 روز درست شد البته شماره ی پیامک تغییر کرده.

البته یه چیز بگم خیلی دلم سوخت.
    حالا که من ترابرد کردم یک ماهه همراه اول نامرد محله خونه ما 4G راه انداخته
    Last edited by massoud68; 27-12-2016 at 19:19.

2. 4 کاربر از massoud68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

از همه دوستانی که مشارکت کردن ممنونم.[emoji120] [emoji120]
    پیامک بانک پاسارگاد از فردای روزی که پرسش رو مطرح کردم درست شد و ظاهرا اختلال تو سیستم خود بانک بوده و پیامک پارسیان امروز بعد از 40 روز درست شد البته شماره ی پیامک تغییر کرده.

البته یه چیز بگم خیلی دلم سوخت.
    حالا که من ترابرد کردم یک ماهه همراه اول نامرد محله خونه ما 4G راه انداخته
    خوشحالم که بلاخره این مشکل هم با خیر و خوشی درست شد . در مورد ترابرد هم اصلا پشیمان نباشید 4G همراه اول بی مایه فطیره یعنی چی ؟ یعنی اینکه مثل رایتل و ایرانسل نمیشه در تمامی بسته ها و یا آزاد از اون استفاده کرد دنگ و فنگ داره و هزینه اضافی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام.
    یه ریویو از ترابرد بگم براتون.

چند روزیه که از همراه اول ترابرد کردم ایرانسل. خدارو شکر خدارو شکر فعلا همه چیز درسته.

از بانک ملت پیام میاد.
    از گوگل با شماره +44 7786 200414 پیام میاد.
    فقط مونده پارس انلاین که با شماره +9850001585 که پیام بیاد، هنوز کاری نکردم که پیام بده. امید وارم بده.

ایرانسل من، کد های USSD و بدون بوق ترابرد (دقیقا مث معمولی ها بوق میخوره، تاخیر هم نداره) ، مث ادم کار میکنن.

فعلا همینا رو یادمه.
    امیدوارم شما دوستان هم با خیر و خوشی ترابرد کنین

sent from my tapatalk

5. 3 کاربر از 880446534 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام.
    یه ریویو از ترابرد بگم براتون.

چند روزیه که از همراه اول ترابرد کردم ایرانسل. خدارو شکر خدارو شکر فعلا همه چیز درسته.

از بانک ملت پیام میاد.
    از گوگل با شماره +44 7786 200414 پیام میاد.
    فقط مونده پارس انلاین که با شماره +9850001585 که پیام بیاد، هنوز کاری نکردم که پیام بده. امید وارم بده.

ایرانسل من، کد های USSD و بدون بوق ترابرد (دقیقا مث معمولی ها بوق میخوره، تاخیر هم نداره) ، مث ادم کار میکنن.

فعلا همینا رو یادمه.
    امیدوارم شما دوستان هم با خیر و خوشی ترابرد کنین

sent from my tapatalk
    دوست عزيز اعتباري يا دائمي همراه اول رو ترابرد كرديد؟چند روزي كلا شد.
    ممنون از شما

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزيز اعتباري يا دائمي همراه اول رو ترابرد كرديد؟چند روزي كلا شد.
    ممنون از شما

Sent from my iPhone using Tapatalk
    من یکم دردسر کشیدم.
    سیم کارت اعتباری هست
    من دو سری اقدام کردم، دفعه اول خودم کنسل کردم، این سری 3-2 روزه کارش تموم شد.
    شما 1-2 صفحه قبلی رو بخونی، پستم هست که مسیر ترابردم رو توضیح دادم

sent from my tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض فعال نشدن سیمکارت - فعال نشدن اینترنت

توی اولین روزهای اجرای آزمایشی ترابرد، از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل. از نظر آنتن‌دهی و اینترنت خیلی راضی بودم.
    به خاطر پخش پیام ترابرد (که الان انگار دیگه برداشته شده) و نرسیدن اس‌ام‌اس‌های اطلاع‌رسانی (که انگار هنوزم درست نشده) برگشتم به همراه اول. وقتی برگشتم دو تا مشکل پیش اومد:
    • سیمکارت همراه اولی که بهم داده بودن فعال نشد. در صورتی که سیمکارت قبلی سوخته بود و بدون‌سیمکارت شده بودم. زنگ زدم به ۹۹۹۰ مشکل رو حل نکردن. گفتن سیمکارت شما توی سیستم ما فعال هست! رفتم یکی از دفاتر همراه اول و گفتم سیمکارتم گم شده. یکی دیگه گرفتم و کار کرد.
    • بعد از برگشتن به همراه اول، اینترنتم غیرفعال شده بود. هم حضوری پیگیری کردم و هم به ۹۹۹۰ زنگ زدم. کسی نفهمید مشکل چیه. گفتن اینترنت شما توی سیستم ما فعال هست. درخواست دادم اینترنتم غیر فعال بشه. بعد از این که اس‌ام‌اس غیر فعال شدن اینترنتم اومد، دوباره درخواست فعال‌سازی اینترنت دادم. درست شد.

انگار این دو تا مشکل گاهی برای کسایی که برمی‌گردن به همراه اول پیش اومده. این روش‌ها رو امتحان کنید و نتیجه رو همینجا بگید تا بقیه استفاده کنن.
    Last edited by diaco8464; 04-01-2017 at 16:45. دليل: اصلاح غلط املایی و انشایی

9. 3 کاربر از diaco8464 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

• سیمکارت همراه اولی که بهم داده بودن فعال نشد. در صورتی که سیمکارت قبلی سوخته بود و بدون‌سیمکارت شده بودم. زنگ زدم به ۹۹۹۰ مشکل رو حل نکردن. گفتن سیمکارت شما توی سیستم ما فعال هست! رفتم یکی از دفاتر همراه اول و گفتم سیمکارتم گم شده. یکی دیگه گرفتم و کار کرد.

• بعد از برگشتن به همراه اول، اینترنتم غیرفعال شده بود. هم حضوری پیگیری کردم و هم به ۹۹۹۰ زنگ زدم. کسی نفهمید مشکل چیه. گفتن اینترنت شما توی سیستم ما فعال هست. درخواست دادم اینترنتم غیر فعال بشه. بعد از این که اس‌ام‌اس غیر فعال شدن اینترنتم اومد٬ دوباره درخواست فعال‌سازی اینترنت دادم. درست شد..

یعنی با این مثالهات یک جو آبرو برا همراه اول نزاشتی...
    یعنی تا اینقدر بی کفایتی اپراتور؟

11. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام
    منم دو بار درخواست برگشت به همراه اول دادم دفعه اول سیم کارت اومد پیامک تایید نیومد و فعال نشد خودم رفتم لغو زدم، دفعه دوم دوباره اینجوری شد و درخواست تایید نیومد زنگ زدم همراه اول گفتن شما کد تأیید رو به شماره 667 طی 24 ساعت بفرست تایید میشه. الان نزدیک 12 روز گذشته سیم کارت دوم دستمه و فعال نشده و همراه اول هم گفته واستون پرونده تشکیل دادیم به خدمات ارتباطی برین تا پروندتون رو کامل کنن که اونم در حال حاضر نمیتونم برم
    جالبه تو سیستم همچنان نوشته درخواست ثبت شد، قبلی هم همینطور بود خودم لغو کردم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان برای رفع مشکل عدم دریافت پیامک های خارجی باید چیکار کرد؟
    حدوده 4 ماهه ترابرد کردم از ایرانسل به همراه اول و همچنان مشکل دریافت اس ام اس هایی که از خارج ایران ارسال میشه دارم
    به پشتیبانی همراه اولم زنگ زدم گفتن به ما مربوط نیس

بازگشت به ایرانسل مشکلو حل میکنه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوستان برای رفع مشکل عدم دریافت پیامک های خارجی باید چیکار کرد؟
    حدوده 4 ماهه ترابرد کردم از ایرانسل به همراه اول و همچنان مشکل دریافت اس ام اس هایی که از خارج ایران ارسال میشه دارم
    به پشتیبانی همراه اولم زنگ زدم گفتن به ما مربوط نیس

بازگشت به ایرانسل مشکلو حل میکنه؟
    همرا اول میگه به ما مربوط نیست؟!
    مگه پشتیبانی فعلی همراه اول نیست؟! پس به کی مربوطه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •