داداش مصرفی نداری شمامصرف من در ماه بالای 300گیگ هست...
داداش مصرفی نداری شمامصرف من در ماه بالای 300گیگ هست...
بالای 300 گیگ در ماه؟!!
فقط دانلود میکنین و پاک میکنین یا استفاده هم میکنین؟! دست ما رو از پشت بستین دیگه!
شماها بعد از تموم شدن قراردادتون فکر کنم افسردگی بگیرین!!!!
همچنان قدرتمندانه به دانلود ادامه بدین...![]()
قرارداد ما با خداستنه پاک چرا! داخل هاردهای شبکه ذخیره میشه
فقط حوصله میخواد که مرتب بشن فایل ها
پارس که خیلی اذیت کرد کاربرهاشو از رونق ساق خودش افتاد... تاپیک سابق پارس خیلی شلوغ بود کاربرها می اومدن ولی دیگه الان اکثرا رفتن... خیلی کاربر از دست داد سر اون داستان حذف شبانه.
حالا که اینو گفتی من احساس می کنم پارس آنلاین حقم رو خورده
به نظرت دلیل برداشتن شبانه پارس آنلاین و سرویس دهنده های دیگه چی بود ؟
من احساس می کنم یه جور قرارداد بستن با اپراتور های موبایل که مردم برن سمت 3g و 4g و بازار اونا رونق بگیره !![]()
خط شما روی چند هست ریتش؟
یکی از دلایل می تونه این باشه که اینها با پرو بازی تمام می خواستند هزینه اینترنت باز هم افزایش بدن در سال جدید اما وزارت ارتباطات جلوی گیری کرد از این کار و حتی مجبورشون کرد قیمت گیگ هم به 3600تومن برسونند دیدن کمتر میشه دزدی کرد زورشون اومده... حالا از در نشد از پنجره از ملت بدزدند...
با اینکه ایران در حال حاضر یکی از گرانترین اینترنتهای جهان رو داره و STM1 که قیمت معادل 4میلیون داره در گت وی مرزی به دست کاربر میرسه 232میلیون تومان باز هم از این همه دزدی راضی نیستند متاسفانه...
خط من روی 16 مگ هست سرعت هم شبها بالاست 1.8 مگابایت بر ثانیه معمولا میرسه ولی هاردم جا نداره
__________________________________________________ ________________________________
آخه یکم عجیبه اینطوری تنها چیزی که عایدشون شد از دست دادن مشترکها و هرز رفتن پهنای باندشون بود که همچنان هم ملت دارن تخلیه میکنن و خیلی ها سمت طرح های 3g رفتن
علاوه بر این با چند تا از سوپروایزر هاشون صحبت کردم میگفتن که به هیچ وجه شبانه بر نخواهد گشت اگر از اینجا از سودشون کم میشه باید یه جای دیگه جبران شده باشه که انقدر با اطمینان حرف میزنن !
سلام دوستان من دو ماه پیش از پارس تخلیه کردم
حالا یکی از دوستان می گفت انگار دوباره شبانه رایگان شده
الان تو سایت رفتم هنوز یک/سوم هست ولی اون دوستم می گفت علکیه
حالا این واقعا رایگان شده یا خیر
سرعت چی فرق کرده نسبت به قبل یا نه![]()
اگر رایگان شده باشه که تو سایتشون مینویسن ولی خوب شما یه تماس بگیر با پشتیبانی/فروش صحبت کن ببین چی میگن
لطف کن نتیجه رو اینجا اعلام ایشالا که خوش خبر باشی![]()
مگه طرحت چیه
که اینقدر دانلود میکنی به ما هم یاد بده خو
![]()
با سرویس 2 مگ محدودالبته هنوز شبانه مجانی داره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)