تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 175 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رنکینگ WhoScored از بهترین بازیکن فصل

نقش مسی وحشتناکه! 21 بازی بهترین بازیکن زمین

از چه نظر؟ تیمش صدر لالیگاس خانومش شکیراست وضعش حتما خوبه و میتونه بهترین مدافع فصل بشه. روشن کنید ما رو

مبارکتون باشه. جالبه همین فدراسیون وقتی رونالدو سر و په په دست بازیکن حریف رو میگیرن خودشونو میکوبن زمین دو پنالتی میگیرن دخالت نمیکنه. ایبرا بخاطر توهین 4 جلسه در فرانسه محروم شد. حرکت رونالدو چی؟ اسپانیاست دیگه
    برداشت شما از معلوم الحالی که گفتم ؛ نظر خودتونه ؛ نظر من ....

+

اما در مورد رونالدو :
    شما خبری از صحبت های پیکه ( معلوم الحال [emoji16] ) اوردی که یعنی رونالدو دایو کرده و اینجور حرفا که مشخص شد داور اشتباه کرده و صحبت های جناب پیکه ( معلوم ال....) اشتباه بوده

اما در مورد داوری بخوایم صحبت کنیم خیلی طولانیه و نمونه اشتباهات داوری به ضرر تیم رئال از جمله خطای همین جناب پیکه (... ) روی رونالدو و ... موجود هست ولی بحث الکیه و من وقت الکی ندارم براش بذارم ؛ شما رو نمیدونم
    منطقیش اینه که بگیم داوری هم به ضرر بارسا بوده و هم رئال چه تو ال کلاسیکو چه تو بازی های دیگه

2. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

مممم.
    پست من دو قسمت داره. یه تک جمله در مورد اظهار نظر کلیشه ای که همه بازیکنا دارن. شایدم حقیقت محض باشه ولی جمله منم حقیقت محضه. بعد از ماجرای سوارز تو جام جهانی من از ته دل آرزو داشتم پرز بیخیالش بشه که شد.

قسمت اصلی پست من پاراگراف دومشه. از اونجا که فروم برای همه هست، من شخصه تصمیم به مقابله به مثل دارم شاید اونایی که باید، درس بگیرن. و از اونجا که پست اون بعضی ها چه در تاپیک تیمهایی که خودشون طرفدارشونن و چه در تاپیک تیم رقیب و چه در تاپیک تیمهای دیگه (!!!!!) با طعنه و کنایه و استفاده از الفاظی مثل "بعضی ها" "بعضی تیمها" "برنده توپ طلا" به جای اسم فرد مورد نظر و نمونه های مشابه تایپ میشه، من هم همین کار رو میکنم. در نهایت کار من برابر کار ایشون خواهد بود. و اگر دوستان پست های من و پاک کنن متاسفانه عملکرد دوگانه خودشون رو نشون میده. این کار همزمان پروتست منه نسبت به کار اشتباهی که خیلی وقته که داره انجام میشه و از سوی دیگر ایرادی بهش وارد نیست. ببینم دوستان بارسایی از این کار خوششون میاد؟! چون قطعا ما خوشمون نمیاد یه نفر بیاد با این طرز برخورد تیم و بازیکن محبوبمون رو مورد خطاب قرار بده.
    چارچوب شما هر چیزی که هست قطعا توهین اونم به طور مستقیم و با به کارگیری الفاظ نامناسب از جانب طرفداران با سابقه تیم محبوب شما نباید در اون جایی داشته باشه.
    حالا اگه شما از موارد دیگه ای دلخور هستید یا به دنبال اهداف خاصی هستین من به شخصه در جریان نیستم و کاری هم بهشون ندارم، اشاره من هم به اون موارد نبود، بلکه از رفتاری بود که شما سعی می کنید خلافش رو ثابت کنید گرچه من نمی دونم کدوم می تونه حقیقت محض باشه !
    بنابراین باید حریم ها حفظ بشه؛ این منافاتی با این نداره که شما هر جا دلتون خواست نمی تونید پست بدین.

4. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اونای امری سرمربی سویا: این بارسلونا نزدیک ترین بارسا به تیم بزرگ گواردیولا است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Goal La Liga Team of the Week

6. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مممم.
    پست من دو قسمت داره. یه تک جمله در مورد اظهار نظر کلیشه ای که همه بازیکنا دارن. شایدم حقیقت محض باشه ولی جمله منم حقیقت محضه. بعد از ماجرای سوارز تو جام جهانی من از ته دل آرزو داشتم پرز بیخیالش بشه که شد.

قسمت اصلی پست من پاراگراف دومشه. از اونجا که فروم برای همه هست، من شخصه تصمیم به مقابله به مثل دارم شاید اونایی که باید، درس بگیرن. و از اونجا که پست اون بعضی ها چه در تاپیک تیمهایی که خودشون طرفدارشونن و چه در تاپیک تیم رقیب و چه در تاپیک تیمهای دیگه (!!!!!) با طعنه و کنایه و استفاده از الفاظی مثل "بعضی ها" "بعضی تیمها" "برنده توپ طلا" به جای اسم فرد مورد نظر و نمونه های مشابه تایپ میشه، من هم همین کار رو میکنم. در نهایت کار من برابر کار ایشون خواهد بود. و اگر دوستان پست های من و پاک کنن متاسفانه عملکرد دوگانه خودشون رو نشون میده. این کار همزمان پروتست منه نسبت به کار اشتباهی که خیلی وقته که داره انجام میشه و از سوی دیگر ایرادی بهش وارد نیست. ببینم دوستان بارسایی از این کار خوششون میاد؟! چون قطعا ما خوشمون نمیاد یه نفر بیاد با این طرز برخورد تیم و بازیکن محبوبمون رو مورد خطاب قرار بده.
    حیف در حد شعاره و ذره ای واقعیت نداره. رجوع شود به تاپیک رئال 5 روز پیش. که "بعضی ها" خطاب به مسی شما رو غیرتی کرد و نزدیک بود دوستان رئالی رو داغون کنید! تنها چیزی که من نمیتونم باهاش کنار بیام دروغه و متاسفانه ...

وظیفه من نیست شما رو درس بدم ولی حالا که از در نصیحت در اومدین اگه ناراحت نمیشین یه پیشنهادی بکنم. شاید شما باید ظرفیتتون رو بالا ببرین. برای مثال به "بعضی ها" در تاپیک رئال بچه های دیگه رو نمیدونم من شخصا نه واکنشی نشون دادم نه شکایتی داشتم.

در مورد ادعای دیگرتون تا وقتی بی اساسه نظری ندارم. یه لینک که باشگاه رئال سوارز رو نخواسته لطف کنید ممنون میشم

قطعا بعد ماجرای گاز گرفتن و ... رئال هم بیخیال ایشون شد.

8. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

انریکه: «تساوی؛ هرگز نتیجه مطلوب نیست»

سرمربی به خوبی می داند که سویا چقدر در خانه خطرناک است و معتقد است که شاگردانش برای ماندن در کورس قهرمانی به سه امتیاز این بازی نیاز دارند.

در کنفرانس مطبوعاتی روز جمعه انریکه از سختی های دیدار با سویا سخن گفت: «ما می دانیم که در سانچز پیزخوان کارمان چقدر دشوار است و می خواهیم که سه امتیاز این بازی را کسب کنیم».
    پس از تمرین جمعه صبح، انریکه در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و درباره نبرد سخت سانچز پیزخوان به صحبت پرداخت. انریکه به خوبی می داند که شاگردان اونای امری تا چه حد می توانند قدرتمند باشند؛ وی در این باره گفت: «تساوی در این بازی هرگز برای ما خوب نیست».

لوئیس انریکه نسبت به عملکرد تیم خوش بین است. جایی که با توجه به رتبه در جدول و فاصله 4 امتیاز با تیم مادرید، به طور مشخص نشان دهنده فرم خوب بارسلونا است. انریکه در این باره گفت: «وقتی خوب بازی می کنید، پیروزی آسان است. تا به اینجا فصل ما عملکرد خوبی داشتیم و حالا در فرم عالی به سر می بریم». با توجه به اینکه در تیم انریکه، تا به حال ضربات شروع مجدد و توپ های ارسالی از جناحین، آمار خوبی در به ثمر رسیدن گل دارد؛ از انریکه درباره استفاده از این تاکتیک برابر سویا سوال پرسیده شد و او توضیح داد: «سعی می کنیم که بهترین تاکتیک را استفاده کنیم».

در ادامه به برخی از نکات مهم این کنفرانس مطبوعاتی اشاره خواهیم کرد.

«سویا یکی از کامل ترین تیم های لالیگا است، شما می توانید با نگاه به جدول این موضوع را باور کنید».

«در اوایل فصل، تیم سویا سعی بر گرفتن مالکیت توپ از تیم حریف و فشار آوردن به میانه میدان برای باز پس گیری توپ داشت، ولی در ادامه آنها فوتبال روان تری ارائه می دادند. بازی آنها نسبت به اوایل فصل، بهتر و موثر تر شده است».

«با نگاه به یک بازی نمی توان درباره دنیس سوارز و دلوفئو قضاوت کرد».

«صحبت از جدایی از تیم و اتمام قرار داد به بازیکنان لطمه وارد می کند، البته نه روی هر بازیکنی - بازیکنان من».

«برای فتح لالیگا، هنوز سخت ترین بازی ها فرا نرسیده اند».

__________________________________________________ _____________________________

بارسلونا آخرین فاتح سانچز پیزخوان در لالیگا

تیم سویا 33 بازی است که در سانچز پیزخوان شکست نخورده است و آخرین شکست خانگی آنها در لالیگا نیز به فوریه سال 2014 بر می گردد.

1 سال و 1 ماه است که سویا در سانچز پیزخوان شکستی را متحمل نشده است. آخرین شکست آنها به آپریل سال 2014 و دربی حساس آنها مقابل رئال بتیس در لیگ اروپا بر می گردد؛ تیمی که علی رغم فصل نچندان خوبی که پشت سر می گذاشت موفق شد با نتیجه 2-0 در خانه بزرگترین رقیب خود به پیروزی برسد. اگرچه سویا در بازی برگشت این نتیجه را جبران کرده و در نهایت با پیروزی در ضربات پنالتی راهی مرحله بعد رقابتها شد. از آن به بعد، 33 تیم در رقابتهای مختلف در سانچز پیزخوان مقابل شاگردان اونای امری قرار گرفته اند، اما هیچ کدام موفق به کسب پیروزی نشده اند.

رکورد این باشگاه آندولسی در لالیگا حتی به قبلتر و ماه فوریه سال 2014 بر می گردد؛ جایی که آنها زیر بارش شدید باران با نتیجه 4-1 مقابل بارسلونا شکست خوردند. در حقیقت، سانچس پیزخوان همواره ورزشگاه دشواری برای تیمهای لالیگایی به شمار می آید، اما کاتالانها در بازیهای اخیر خود در این ورزشگاه نتایج قابل توجهی کسب کرده اند. آنها 7 فصل است که در سانچس پیزخوان شکست نخورده اند و در سه بازی اخیر خود نیز به پیروزیهای درخشان 4-1، 3-2 و 2-0 دست یافته اند.

آمار و ارقام بی نظیر

شاگردان اونای امری در این مدت در خانه عملکرد بسیار قاطعی از خود نشان داده اند. آنها از 23 دیدار آخر خانگی خود در تمامی رقابتها، 19 پیروزی و تنها 4 تساوی را به دست آورده و حتی یکبار نیز شکست نخورده اند!

آمار گلزنی آنها در این تعداد بازی نیز فوق العاده بالاست. سویا در یکسال گذشته 73 گل در بازیهای خانگی وارد دروازه حریفان کرده و تنها 15 گل دریافت کرده است. در این مدت تنها اسپانیول بوده که توانسته بیش از 1 گل وارد دروازه این تیم کند. در حقیقت، سانچس پیزخوان تنها ورزشگاه امسال لالیگا محسوب می شود که در آن تیم میزبان کمترین میزان گل خورده را دارد (7 گل) و مهمتر از این، تنها ورزشگاهی محسوب می شود که در این فصل لالیگا هنوز توسط هیچ تیمی فتح نشده است.

__________________________________________________ _____________________________

پنج خاطره فراموش نشدنی از سانچز پیزخوان

گل بیادماندنی لوییس انریکه، بازگشت استثنایی به بازی و پیروزی 4-0 از بهترین خاطرات بارسلونا در سانچس پیزخوان محسوب می شوند.

بارسلونا شنبه شب در چهارچوب هفته 31 لالیگا در ورزشگاه سانچس پیزخوان به مصاف سویا می رود. به همین بهانه نگاهی می اندازیم به بیاد ماندنی ترین بازیهای آب و اناری پوشان در این ورزشگاه

1) 1996/97: لوییس انریکه؛ مردی که تفاوت ها را رقم می زند

لویییس انریکه در 23 اکتبر 1996 در کانون توجهات قرار داشت. در دقیقه 77 بازی انریکه در توپ برگشتی موفق شد، ضربه از راه دور فیگو را که به تیرک دروازه برخورد کرده بود وارد دروازه سویا کند. به نظر می رسید که شوت فیگو از خط عبور کرده است، اما داور این موضوع را ندید و گل را به نام انریکه ثبت کرد. سویا در آن سال به لیگ دسته دو سقوط کرد.

2) 2004/05: رکورد 4-0

گل به خودی باپتیستا و گلهای رونالدینیو، اتوئو و ژولی باعث شدند تا بارسا به بهترین نتیجه تاریخ خود در سانچس پیزخوان دست پیدا کند. این بازی از چهاچوب هفته 21 فصل 2004/05 برگزار شد؛ فصلی که بارسلونا از هفته اول تا آخر در صدر قرار داشت. این بازی همچنین اولین بازی دیمیتریو آلبرتینی محسوب می شد.

3) 2009/10: جهش بزرگی به سوی قهرمانی

یک بازی دیوانه کننده با پایانی خوش. در دو هفته مانده تا پایان لالیگا، بارسا به لطف گلهای مسی، بویان و پدرو با نتیجه 3-0 از سویا پیش افتاد. 20 دقیقه مانده به پایان بازی، کانوته و فابیانو اختلاف ار به حداقل رساندند تا هواداران بارسا دقایق پایانی حساسی را سپری کنند. نتیجه مساوی باعث می شد تا سرنوشت قهرمانی لالیگا از دست بارسا خارج شود، اما آنها موفق به کسب پیروزی شده و در پایان فصل نیز به مقام قهرمانی دست یافتند.

4) 2012/13: بازگشت در دقایق پایانی و کسب پیروزی 3-2

در ششمین بازی فصل لالیگا، بارسلونا با یک رکورد بسیار عالی پا به سانچس پیزخوان گذاشت. اگرچه این تیم بازی را بسیار بد آغاز کرده و 2-0 از حریف عقب افتاد. اما در دقایق پایانی 2 گل از فابرگاس و 1 گل از ویا بازگشت بزرگی را برای آبی و اناری پوشان رقم زد. راکیتیچ در این بازی از ابتدا برای سویا به میدان رفت.

5) 2013/14: پیروزی 4-1 زیر بارش شدید باران

حتی بارش شدید باران نیز نتوانست بارسلونا را از کسب سه امتیاز حساس در سانچس پیزخوان دور کند. علی رغم اینکه باکا در دقایق ابتدایی بازی برای سویا گلزنی کرد، اما گلهای الکسیس، مسی (2 بار) و فابرگاس باعث شدند تا بارسا پیروزی ارزشمندی را کسب کند. راکیتیچ بار دیگر در این بازی از ابتدا برای سویا به میدان رفت.

راکیتیچ و بازگشت دوباره اش به سویا

راکیتیچ هافبک تیم بارسلونا در مصاحبه ای با سایت رسمی این باشگاه به صحبت در رابطه با رویارویی با تیم سابقش سویا پرداخت.

ایوان راکیتیچ بازیکن کروات بارسا، پیوند عمیقی با شهر سویا پایتخت ایالت آندولس دارد؛ جایی که او برای چند سال در آن زندگی کرده و برای تیم سویا توپ زد. یکشنبه شب او بار دیگر می تواند بر روی چمنهای سانچز پیس خوان راه برود؛ ورزشگاهی که برای او سرشار از خاطره است
    او در این رابطه گفت: «هر چیزی که من در آنجا تجریه کردم، تاثیر عمیقی بر من گذاشت. این شهر همواره جایگاه خاصی در قلب من خواهد داشت. من سه سال و نیم در این شهر زندگی کردم و این دیدار برای من بسیار ویژه و خاص است». راکیتیچ در ادامه گفت و گو با سایت رسمی باشگاه افزود: «می خواهم بر روی بازی تمرکز کرده و نمایش خوبی ارائه کنم. تنها هشت بازی تا پایان لالیگا باقی مانده است و قهرمانی در این جام دستاورد بسیار بزرگی برای ما محسوب می شود».

دیدار دشوار

سویا پس از شکست خانگی مقابل بارسلونا در فوریه 2014، تاکنون در سانچز پیزخوان و در رقابتهای لالیگا به تیم دیگری نباخته است. راکیتیچ یاد آور شد: «هر تیمی که برای بازی کردن قدم به سانچز پیزخوان می گذارد می داند که کار سختی پیش رو دارد و از طرفی دیگر تماشاگران نیز فشار مضاعفی بر حریف وارد می کنند. اما به عنوان بازیکنی که برای سویا بازی کرده ام، می دانم که بازی کردن در مقابل بارسا نیز تا چه حد دشوار است. ما همیشه اوقات سختی را رو در روی بارسلونا سپری می کردیم».

راکیتیچ بار دیگر به این ورزشگاه بازگشته است، اما اینبار با پیراهن بارسلونا. شماره 4 بارسا با بیان اینکه نمی گذارد احساساتش در این بازی بر وی غلبه کند، گفت: «من هر چه در توان دارم به کار خواهم گرفت تا به هم تیمیانم کمک کنم. امیدوارم که بازی فوق العاده ای را پشت سر بگذاریم. من همیشه دوست دارم پیروز شوم، خواه در تمرینات باشد یا در هنگام بازی کردن با همسرم!».

نسخه بارسایی سوارز؛ مورد تمجید مجله لیگ قهرمانان اروپا

در مصاحبه ای با مجله رسمی لیگ قهرمانان اروپا، مهاجم بارسلونا در مورد اینکه چرا او فکر می کند بارسا آمادگی کسب عناوین مهم این فصل را دارد، توضیح داد.

همراه با فصلی که کاتالان ها قاطعانه وارد آن شده و اکنون به مراحل نهایی آن رسیده اند، لوئیز سوارز نیز توانسته برای اولین بار، آبی اناری ها را در رسیدن به هدفشان همراهی کند. آرزوی او این است که بتواند یک نشان پیروزی دیگر به کارنامه خود اضافه کند. او دقیقا می داند که برای رسیدن به هدفش چه کارهایی باید انجام دهد: «بازی در تیم هایی همچون بارسا که تمام بازیکنان آن می خواهند در همه بازی ها پیروز شوند، یکی از نشانه هایی است که تیم را به موفقیت می رساند، خواه این موفقیت در لیگ به ثمر رسد خواه در لیگ قهرمانان و یا هر رقابت دیگر. هدف ما این است که تا پایان فصل رقابت کنیم».

مهاجم اروگوئه ای بارسا در مصاحبه ای که با مجله رسمی لیگ قهرمانان اروپا داشت، پیرامون اولین سال حضورش در بارسلونا و چگونگی استقرارش در این باشگاه توضیح داد. او همچنین اذعان داشت که حدااقل احتمال فتح کردن یکی از جام های این فصل، برای بارسا وجود دارد. او تضمین کرد: «با نگرشی درست، تمرکز زیاد و فوتبالی باکیفیت - نکاتی که در این تیم رعایت می شود - می توان به پیروزی دست یافت».

نقش سوارز

لوئیز سوارز از زمان ورود به بارسا، با حضور موثر خود در بازی ها نشان داده است که توانایی کمک کردن به تیم را دارد. او اضافه کرد: «من برای آسان تر شدن کار تیمم تلاش می کنم. هنگامی که شما پیراهن شماره 9 این تیم را بر تن کنید و در پشت محوطه بازی به عنوان مهاجم حضور داشته باشید، به گلزنی نیاز دارید، اما من دائما به آن فکر نمی کنم و نقش خود را در تیم می دانم، چراکه جدا از گلزنی وظیفه من کمک به تیم است».

پائولو سوارز، برادر لوئیزسوارز

«من 6 سال از لوئیز بزرگترم. از زمانی که من در کوچه فوتبال بازی می کردم، او دوست داشت همراه ما بازی کند. در ابتدا آنها تصور می کردند که آسان خواهد بود، اما زمانی که او شروع به دریبل زدن آنها کرد، دیگر چندان بامزه نبود».

لوئیز انریکه، سرمربی بارسا

«سوارز به خوبی با مسی هماهنگ است. آن ها یک فرمول فوق العاده دارند که برای تیم بسیار مفید است».

کنی دالگلیش، سرمربی لیورپول

«من نمی توانستم موقعیتی را تصور کنم که سوارز همراه با مسی و نیمار بازی کند. حتی فکر نمی کنم که شب پیش از این رویداد آن ها خوابیده باشند».

مارتین جول، مربی سابق آژاکس

«در 6 سال اخیر برای من هیچ کس بهتر از او نبوده است. هنگامی که او پا به توپ می شود؛ غیرقابل کنترل است».

دیگو فورلان، هم تیمی سابق در تیم ملی اروگوئه

«در زمین بازی او کسی است که همواره خواستار پیروزی است. اما در خارج از زمین فوتبال او فرد آرامی و خونسردی است».

دنیس سوارز: «بارسلونا مانند والت دیزنی است»

دنیس سوارز بازیکن جوان بارسلونا که به طور قرضی در سویا بازی می کند، طی مصاحبه ای به صحبت در رابطه با دیدار پیش روی بارسا و سویا پرداخت.

دنیس سوارز بازیکن فعلی بارسلونا که به طور قرضی در تیم سویا توپ می زند، طی مصاحبه ای با شبکه رادیویی RAC1 به صحبت در رابطه با دیدار شنبه شب بارسا و سویا در ورزشگاه سانچز پیزخوان پرداخت. در زیر می توانید مهمترین قسمتهای مصاحبه وی را مشاهده کنید.

بارسلونا ب

«فصل گذشته نیز ما چند هفته در منطقه سقوط قرار داشتیم. وقتی در بارسلونا حضور داری، مانند این است در والت دیزنی به سر می بری. داشتن تیم ب در دسته دوم، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است».

سانچز پیزخوان

«جو این ورزشگاه فوق العاده است. من اکنون تمام شعارهای تماشاگران را حفظ کرده و در زمان حضورم بر روی نیکمت همراه با آنان می خوانم».

مسی

«مسی بهترین بازیکن جهان بوده و در هر مسابقه ای تعیین است».

«او بهترین بازیکن تاریخ است و خواهد بود».

فرم شخصی

«بسیار خوب آغاز کردم، اما اکنون کمتر بازی می کنم اما تیم همچنان در بازیها پیروز می شود».

بارسا

«سبک بازی بارسا دیگر مانند سابق نیست. اما هر چه در یک بازی راه های بیشتری را امتحان کنید، نتیجه بهتری نیز کسب خواهید کرد».

راکیتیچ: «اگر گل بزنم شادی نخواهم کرد»

ایوان راکیتیچ مصاحبه ای در رابطه با دیدار امشب بارسا و سویا با روز نامه ABC داشت. پس از ترک سویا در تابستان سال گذشته، این اولین بازی او در ترکیب بارسا و در ورزشگاه "سانچز پیزخوان" خواهد بود.

بازگشت به سویا

«از همان زمان که به بارسا آمدم، منتظر لحظه ای بودم که دوباره به سانچز پیزخوان برگردم. این دیدار برای من بسیار ویژه خواهد بود. خیلی جالب بود که چند هفته پیش وقتی برای مسابقات ملی به سویل رفته بودم تمام دوستان قدیمیم را در آنجا دیدم. اگر هم در این دیدار گلی به ثمر برسانم، شادی نخواهم کرد. من می دانم که باید به بارسا کمک کنم، اما برای سویا هم احترام زیادی قائلم و اگر در این بازی گلی بزنم ممکن است ناراحت شوم».

اونای امری
    «در بعضی بازی ها، بازیکنان اصلی مصدوم بودند ولی تیم باز هم نتیجه می گرفت. این تاثیری است که هر مربی نمی تواند بر تیمی بگذارد».

بارسا

«احساس غیر قابل تصوری است که در رختکن تیمی حضور داشته باشی که بزرگترین و بهترین بازیکنان جهان در آن بازی می کنند».

لوئیز انریکه

«او مربی بزرگی است و همچنین برای تیم تلاش زیادی می کند.او حتی یک ثانیه هم ما را تنها نمی گذارد و به خوبی حریفانمان را بررسی می کند».

با بهترین ضربه ات مرا بزن!

به دنبال یک بازی کامل

10 روز سخت و بی رحم برای بارسلونا در این فصل با سفر به ورزشگاهی که در 31 بازی گذشته طعم باخت را نچشیده است، شروع می شود. وقتی لوییز انریکه و شاگردانش به سانچز پیزخوان برسند، به دنبال تکرار پیروزی فصل گذشته خود در این ورزشگاه خواهند بود؛ زمانی که تحت هدایت جراردو مارتینو با پیروزی 4-1 سویا را ترک کردند، تا آخرین تیمی باشند که سویا را در بازی های خانگی لیگ، شکست می دهد. لوییز انریکه در کنفرانس پیش از بازی در این باره گفت: «برای به دست آوردن نتیجه مطلوب، باید بهترین بازی خود را به نمایش بگذاریم. ما باید تکالیف خود را به خوبی انجام دهیم و بهتر از سویا باشیم».

مربی همچنین در پاسخ به منتقدانِ سبک بازی تیم گفت: «شما وقتی بازی زیبایی ارائه می دهید، شانس بیشتری برای خلق موقعیت و پیروزی دارید. و این چیزی است که ما در همه بازی ها به دنبال آن هستیم. تا اینجای کار، فصل فوق العاده داشته ایم». تو هیچوقت نمی توانی همه را قانع کنی، لوچو!

.: سايت تخصصي هواداران بارسلونا درايران :.

"نمی توانی عبور کنی!"

پاره کردن نوار نباختن های سویا در خانه، می تواند یک انگیزه مضاعف برای بارسا باشد، اما حفظ کردن این رکورد احتمالا الهام بخش ترین هدف سویا در این بازی است. دنیل کاریکو، مدافع وسط سویا، در اندیشه توقف بارسا است: «شکست دادن بارسا بسیار سخت است، آن ها صدر نشین لیگ هستند. اما همه می دانند که هر تیمی پا به سانچز پیزخوان می گذارد، لحظات سختی را پیش رو خواهد داشت».

حالا دوباره... "پرواز کنید"

در حالی که به نظر می رسد سانچز پیزخوان اخیرا برای میهمانانش بی ثمر بوده است، اما همواره استثناء ها وجود دارند. می توانید حدس بزنید چه کسی "عاشق" گل زدن در آنجاست؟!

.: سايت تخصصي هواداران بارسلونا درايران :.
    "I kill you"

بله! فقط یک نفر. از 21 گل لیونل مسی به سویا، 6 گل در 8 بازدید اخیر او از سانچز پیزخوان به ثمر رسیده است و او احتمالا می خواهد دو گل دیگر هم در بازی امشب به ثمر برساند. تو کسی هستی که لحظات سختی پیش رو خواهی داشت، کاریکو!

ترس، در این هفته جاری است

افرادی با قلب های شجاع هستند که در زندگی به موفقیت دست پیدا می کنند. اونای امری در 18 بازی خود به عنوان مربی مقابل بارسا، 13 باخت و 5 تساوی کسب کرده است، اما به نظر می رسد این آمار، سبب افزایش انگیزه مربی سویا شده است: «چالش روبرو شدن با بارسا برای من جذاب است و به من انگیزه می دهد. من همیشه به پیروزی فکر می کنم و اهمیت ندارد که حریف ما چه کسی است. امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاید و نمایش خوبی از سویا ببینیم».

امری همچنین یک سری حرف های بحث بر انگیز مطرح کرد: «من فکر می کنم این بارسلونا، نزدیک ترین تیم به بارسای گواردیولا است. انریکه دست به کار بزرگی زده است و می توانید این را در بازی های بارسا مشاهده کنید، بدون توجه به اینکه مالکیت آن ها افزایش یا کاهش داشته است. در حال حاضر آن ها در فرم بسیار خوبی به سر می برند».

شجاع، بسیار شجاع.

شب نوستالژیک

تنها فردی که به نظر می رسد از بازی امشب واقعا لذت می برد، ایوان راکیتیچ است. هافبک کروات، تابستان گذشته از سویا به بارسلونا آمد و مدتهاست که به امشب فکر می کند: «در واقع وقتی به تماشاگران بارسا معرفی می شدم، به بازی در سانچز پیزخوان فکر می کردم. وقتی بازی آغاز شود، من در دنیای خودم خواهم بود. امیدوارم که بتوانیم سه امتیاز را بدست آوریم. آن ها بازیکنان بزرگ زیادی در ترکیب خود دارند؛ بعضی وقت ها تغییرات بر تیم آن ها مؤثر نیست».

«شب بسیار خاصی است، به خاطر تمام لحظاتی که در اینجا داشته ام و آن ها را از یاد نخواهم برد. من این شهر را در قلبم نگاه خواهم داشت. هر چیزی که در این سه سال و نیم حضورم در سویا برای من اتفاق افتاد، به یادم خواهد ماند».

اما بعضی چیزها برای ایوان تغییر نخواهد کرد: «من همیشه می خواهم که پیروز باشم. من می خواهم در بازی هایی که در جلسات تمرین انجام می دهیم پیروز شوم و در خانه نیز وقتی با همسرم بازی می کنم، دوست دارم که پیروز شوم».

زنده باد بارسا!

10. 4 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Barcelona (4-3-3): Bravo; Alves, Pique, Mathieu, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar
    Sevilla (4-2-3-1): Rico; Coke, Pareja, Carrico, Tremoulinas; Banega, Krychowiak; Vidal, Iborra, Vitolo; Bacca

نتایج سویا آدمو نگران میکنه، 5 برد پیای جلوی تیمای خوب. شکست ناپذیر تا حالا در خونه W11 D4 با فقط 7 گل خورده
    ولی شکستش کار همین بارسلوناست. انشالا با تاکتیکم نشد ستاره هامون کارو تموم میکنن و یه برد خوب بدست میاریم

12. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

باختیم ولی هنوز دنیا به پایان نرسیده...

من تنها دلیل باختمون رو اشتباه متیو واینیستا میدونم...
    اشتباهات داوری هم بیش از اندازه زیاد بود.

14. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به سه موقعیت سوارز و دو اشتباه باختیم (بازی دو هیچ برده!)
    اون روی فوتبال بود و البته سویا هم عالی کار کرد

هر چقدر امری برنامه داشت انریکه آروم ایستاده بود
    بابا یکم انرژی به تیم بده کارو تموم کنن
    مسی و نیمار براش همه کار کردن و بازی لقمه آماده بود

برای قهرمانی نباید مشکلی باشه رئال هم همینجا و با والنسیا بازی داره مگه تیم در ادامه گند بزنه
    فقط حیف این بازی که انریکه قدرش رو ندونست

پیکه منهای یک پاس اشتباه واقعا دیوار بود
    دوستان حق داشتن تعریف کنن

16. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ei8ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آقا این انریکه به خدا چرخشی تعویض میکنه ، اصن کار نداره کی خوب بازی کرده کی بد :|
    نیمار یک گل و پاس گل تعویض میشه
    سوارز دوتا موقعیت عالی خراب کرد 90 دقیقه بازی میکنه :| :|
    یه مدت هم بود فقط سوارز تعویض میشد (علیرغم باری بهتر)

18. 7 کاربر از ei8ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

20. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •