تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 300 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همونطور که دوستمون گفت مقدار کاپی که تو اتک ها بدست میاد یا از دست میره بستگی به کاپ دو طرف داره و تو حملات معمولی خود بازی رقیب.رو در یه محدوده خاصی تعیین میکنه پس مقدار تروفی که جابه جا میشه در محدوده ثابتی )فکر کنم ۱۰ تا ۳۵( قرار میگیره اما وقت انتقام گرفتن چون اختلاف تروفی میتونه بیشتر یا کمتر از محدوده استاندارد باشه میتونه تروفیبدست اومده کمتر یا بیشتر بشه مثلا میشه تروفی ۰ تا هشتاد هم باشه

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان گول اینگونه سایت هارو نخورین! این دوستمون فقط اومده اینجا لینک اینوایت رو گذاشته که با ثبت نام شما از این لینک بهش امتیاز برسه!
    من خودم تو همین سایت 18 دلار جمع کردم اما دریغ از پرداخت یک ریال! این یه سایت جعلی هست که به خود شما هم پیشنهاد میدم وقتتو تلف نکنی بخاطرش! چون من هر روشی که فکر کنی رو رفتم برای دریافت جم!
    بغیر از این سایت من از برنامه اپ بونتی هم استفاده کردم و 5 هزار امتیاز جمع کردم با دانلود نرم افزار و بازی ها! ولی وقتی درخواست گیفت کارت دادم ،گیفت کارتم رجکت شد!به پشتیبانی ایمیل داد م و اونا هم گفتن که شما از چیز پی ان و ای پی های مختلف استفاده کردین و بهمین دلیل بن شدین! گفتن که باید برنامه هایی که مخصوص منطقه ی شماس رو دانلود بکنین ! که برای ایران جز چند تا بازی ک اولش با امتیازای خیلی پایین میاره دیگه برنامه ای رو نمیاره که دانلود کنی و امتیاز جمع کنی!
    پس وقت و حجم اینترنتتون رو برای اینجور کارا تلف نکنین!
    سلام
    من امتجان کردم ..اصلا سرتونو درد نیارین چون کلاه برداریه و فقط وقتتون حروم میشه ...
    البته ابتدای امر بگم من خودم تا به حال از این سایتها و اپ ها استفاده نکردم چون به نظر من وقت ادم قیمتش خیلی بیشتر از این قیمت هاس اما تا جایی که میدونم بهترین راه برای پول گرفتن و خرید جم اپلیکیشن فی ما اپس هست که خیلی ها استفاده میکنن و حتی تو ویکی کلش هم گفته شده به خاطر همین اگه کسی جم میخواد بهتر از اپ ها و سایت های معتبر استفاده کنه و گول تبلیغات یا لینکهایی که برای سواستفاده میزارن نخورین

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

البته ابتدای امر بگم من خودم تا به حال از این سایتها و اپ ها استفاده نکردم چون به نظر من وقت ادم قیمتش خیلی بیشتر از این قیمت هاس اما تا جایی که میدونم بهترین راه برای پول گرفتن و خرید جم اپلیکیشن فی ما اپس هست که خیلی ها استفاده میکنن و حتی تو ویکی کلش هم گفته شده به خاطر همین اگه کسی جم میخواد بهتر از اپ ها و سایت های معتبر استفاده کنه و گول تبلیغات یا لینکهایی که برای سواستفاده میزارن نخورین
    فری مای اپس رو من استفاده نکردم اما اپ بونتی هم مشابه همون هستش که حتی میگفتن که بهتر از اون هست! اپ بونتی یا فری مای اپس جعلی نیستن و گیفت کارت میدن! اما ایرانیا نمیتونن از راه قانونی امتیاز مورد نیاز رو بدست بیارن! باید با ای پی های مختلف وصل بشی که عاقبت کارش میشه مثل ماله من که گیفت کارتمو ریجکت کردن!
    بهترین راه واسه باز کردن کارگر پنجم اینه که از اول هیچ جمی رو مصرف نکنین! بعدشم به مستر برسین! جم های پروفایل رو هم بگیرین! اگه اینکارارو بکنین تو تان هال هشت میتونین پنج کارگره بشین!فقط یکم صبر لازمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

فری مای اپس رو من استفاده نکردم اما اپ بونتی هم مشابه همون هستش که حتی میگفتن که بهتر از اون هست! اپ بونتی یا فری مای اپس جعلی نیستن و گیفت کارت میدن! اما ایرانیا نمیتونن از راه قانونی امتیاز مورد نیاز رو بدست بیارن! باید با ای پی های مختلف وصل بشی که عاقبت کارش میشه مثل ماله من که گیفت کارتمو ریجکت کردن!
    بهترین راه واسه باز کردن کارگر پنجم اینه که از اول هیچ جمی رو مصرف نکنین! بعدشم به مستر برسین! جم های پروفایل رو هم بگیرین! اگه اینکارارو بکنین تو تان هال هشت میتونین پنج کارگره بشین!فقط یکم صبر لازمه
    سلام.
    من از هردو استفاده کردم و واقعین ولی برای کشور ما کار نمیکنن.هر هفته یه برنامه با امتیاز کم میده که با هزار مصیبت دانلودش کنی و بزنی که امتیازت بره بالا...کلا استفاده نکنین بهتره.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

من خودم تا به حال دو تا ده دلاری از فری مای اپس گرفتم.برای استفاده ش فقط به فیلترشکن نیاز دارید.
    قبلا راحت گول میخورد و برای ip هر کشوری برنامه جدا میداد ولی الان نه.با این وجود باز هم میشه ازش امتیاز و گیفت کارت گرفت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه only4u-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چندتا عکس از itunes پخش شده امروز که ظاهرا اطلاعات آپدیت بعدی اشتباها چند دقیقه اومده رو سایتشون. قبلا هم یکسری عکس الکی پخش شده بود ولی این یکی به احتمال زیاد واقعیه..

**
    تا الان cannon level 13 که رسمی تایید شده، باید صبر کنیم ببینیم بقیه موارد چی میشه..

7. این کاربر از only4u-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من خودم تا به حال دو تا ده دلاری از فری مای اپس گرفتم.برای استفاده ش فقط به فیلترشکن نیاز دارید.
    قبلا راحت گول میخورد و برای ip هر کشوری برنامه جدا میداد ولی الان نه.با این وجود باز هم میشه ازش امتیاز و گیفت کارت گرفت.
    ماشالله به این صبوری

خیلی حوصله میخواد و ترافیک اضاقی که با این برنامه ها سر و کله زد

راهی طولانی و اعصاب خرد کن گه یه چیزی دانلود میکنی امتیازم نمیده

وقت و ترافیک رو حساب کنیم اصلا نمیارزه

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

ماشالله به این صبوری

خیلی حوصله میخواد و ترافیک اضاقی که با این برنامه ها سر و کله زد

راهی طولانی و اعصاب خرد کن گه یه چیزی دانلود میکنی امتیازم نمیده

وقت و ترافیک رو حساب کنیم اصلا نمیارزه
    هر روز صبح به مدت بیست ذقیقه هنگام صبحونه دو تا برنامه میگیرم.
    تو کار سومی ام

10. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

سلام دوستان.
    بله, با برنامه FreeMyApps میشه خیلی راحت گیفت هدیه گرفت و از بازی Clash Of Clans جم رایگان دریافت کرد.
    اون دسته دوستانی که با این نرم افزار آشنایی کامل ندارند, به وبلاگ زیر مراجعه کنند :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .
    .
    .
    مـوفق باشــید.

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سلام
    دوستانی که قبل و زودتر رفتن تو تاون هال 10

من یه ماهه با لول 80 رسیدم بهش
    اصلا منابع نیست ؟ قوانین بازی تغییر کرده ؟ کاپم رو از 1000 تا 2600 تغییر دادم ولی در هیچ رنجی منابع نبود
    دلیلش چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •