تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 473 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

من k750 دارم . وفتی آهنگ با اسپیکر گوش می کنم (نه با هدفون) یه صدای خش خش میده . نمی دونم چرا . به نظر شما اسپیکراش خراب شدن؟؟؟؟ اگه سخت افزاریه چقد خرج دارخ درستش کنم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بعضي ها به من بلوتوث مي فرستند گوشي من (k750) اون برنامه را نمي خونه مي خواستم ببينم قضيه چيه؟
    ممنون مي شم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بعضي ها به من بلوتوث مي فرستند گوشي من (k750) اون برنامه را نمي خونه مي خواستم ببينم قضيه چيه؟
    ممنون مي شم
    از چه گوشیایی؟شاید اون گوشیا سیستم عامل دارن و پسوند هایی مثلexe یا sis هستن که گوشیه 750 که جاواست تو اجراشون ناتوانه

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    بچه ها يكي از دوستاي من يك هفته است يك سوني اريكسون w300i خريده كه يه مشكل باهاش داره كه من نتونستم كمكش كنم.
    ببينيد ميگه شب ميذاره شارژ تا فول ميشه باتري اما فردا ظهرش باتري نصف شده و دم عصر خالي ميشه!! گوشي رو تازه خريده ..يعني باتري مشكل داره؟ هيچ مكالمه اي هم نكنه باز همينطوره!! تو اينترنت تو مشخصاتش زده بود 400 ساعت آماده باش و 9 ساعت مكالمه!!
    ضمنا اين كارت 256 كه ميگن تو پكش هست از اون نبود يعني از جعبه درآوردنش و فروختن؟
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
    Last edited by sherlock_Holmes; 26-01-2007 at 17:57.

داره خودمونی میشه topfighter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

w700 رو با چه برنامه ای میشه اپ دیت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با phone_xs کلی طول میکشه هیچ عملی هم انجام نمیشه
    با SUES هم هیچ کاری نجام نمیده و اصلان برای انتخاب گزینه هاش فعال نمیشه
    کسی میدونه بگه لطفا

داره خودمونی میشه shady_er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

2 مشكل با پي 990

سلام
    وقتي گوشيمو به كامپيوتر وصل ميكنم در حالت ترنسفر مود هيچ اشكالي نداره اما مشكل اينجاست كه وقتي روي حالت فون مود هست اصلا سيستم گوشيرو نميشناسه و و نميتونم هيچ فايليرو بريزم روش
    در ضمن بگم كه نرم افزار پي سي سوييت دوباره ريختم و با فون اكسپلورر هم جواب نميده
    ممنون ميشم كمكم كنيد
    شادي

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_hma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    شمیرانات

پيش فرض

یه بار برنامه هاش رو uninstall کن دوباره نصبش کن.

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

سلام
    وقتي گوشيمو به كامپيوتر وصل ميكنم در حالت ترنسفر مود هيچ اشكالي نداره اما مشكل اينجاست كه وقتي روي حالت فون مود هست اصلا سيستم گوشيرو نميشناسه و و نميتونم هيچ فايليرو بريزم روش
    در ضمن بگم كه نرم افزار پي سي سوييت دوباره ريختم و با فون اكسپلورر هم جواب نميده
    ممنون ميشم كمكم كنيد
    شادي
    شادی جان خوب طبیعیه که تو حالت Phone mode نشه هیچ فایلی رو ریخت چون این حالت برای استفاده از گوشی هست و فقط تو حالت File Transfer میشه انتقال فایل رو انجام داد

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    بچه ها يكي از دوستاي من يك هفته است يك سوني اريكسون w300i خريده كه يه مشكل باهاش داره كه من نتونستم كمكش كنم.
    ببينيد ميگه شب ميذاره شارژ تا فول ميشه باتري اما فردا ظهرش باتري نصف شده و دم عصر خالي ميشه!! گوشي رو تازه خريده ..يعني باتري مشكل داره؟ هيچ مكالمه اي هم نكنه باز همينطوره!! تو اينترنت تو مشخصاتش زده بود 400 ساعت آماده باش و 9 ساعت مكالمه!!
    ضمنا اين كارت 256 كه ميگن تو پكش هست از اون نبود يعني از جعبه درآوردنش و فروختن؟
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
    عزیزم بزار اول با USB شارژ بشه (فکر میکنم این قابلیت رو داشته باشه)
    اگه نگه داشت که مشکل به احتمال زیاد مال شارژر هست اما اگه نه که مشکل از باطریت هست
    در ضمن ببین که بلوتوثت خاموش باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شادی جان خوب طبیعیه که تو حالت Phone mode نشه هیچ فایلی رو ریخت چون این حالت برای استفاده از گوشی هست و فقط تو حالت File Transfer میشه انتقال فایل رو انجام داد
    ااااااا چرا نمی شه؟کسی که میخواد از برنامه ی pc suite استفاده کنه میگذاره رو حالت فون مد کسی هم که با برنامه حال نکنه میگذاره رو حالت ترنسفر که 2 تا درایو جدید سیستم می شناسه و..... اینجوری فایلاشو انتقال می ده
    اما خوب دیگه اگه میگذاری رو حالت فون مد درایو جدیدی ساخته نمی شه و اونجوری مثل حالت ترنسقر گوشیتو نمی شناسه و باید pc suite رو نصب کرده باشی و با اون کارایی مثل کپی کردن و انجام بدی..من که شخصا فون مد رو ترجیح میدم....چون همه کاراش سریع تره..اما ترنسفر 2 ساعت باید صبر کنی بشناسه اخر سرم موقعه ی پایان کار باید بشینی اول اون عبارت های safe.....رو بزنی تا بتونی کابل و بکشی..اما تو فون مد هر وقت خاصتی کابلو بکش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •