من k750 دارم . وفتی آهنگ با اسپیکر گوش می کنم (نه با هدفون) یه صدای خش خش میده . نمی دونم چرا . به نظر شما اسپیکراش خراب شدن؟؟؟؟ اگه سخت افزاریه چقد خرج دارخ درستش کنم؟؟؟
من k750 دارم . وفتی آهنگ با اسپیکر گوش می کنم (نه با هدفون) یه صدای خش خش میده . نمی دونم چرا . به نظر شما اسپیکراش خراب شدن؟؟؟؟ اگه سخت افزاریه چقد خرج دارخ درستش کنم؟؟؟
بعضي ها به من بلوتوث مي فرستند گوشي من (k750) اون برنامه را نمي خونه مي خواستم ببينم قضيه چيه؟
ممنون مي شم
از چه گوشیایی؟شاید اون گوشیا سیستم عامل دارن و پسوند هایی مثلexe یا sis هستن که گوشیه 750 که جاواست تو اجراشون ناتوانه
سلام به همه دوستان
بچه ها يكي از دوستاي من يك هفته است يك سوني اريكسون w300i خريده كه يه مشكل باهاش داره كه من نتونستم كمكش كنم.
ببينيد ميگه شب ميذاره شارژ تا فول ميشه باتري اما فردا ظهرش باتري نصف شده و دم عصر خالي ميشه!! گوشي رو تازه خريده ..يعني باتري مشكل داره؟ هيچ مكالمه اي هم نكنه باز همينطوره!! تو اينترنت تو مشخصاتش زده بود 400 ساعت آماده باش و 9 ساعت مكالمه!!
ضمنا اين كارت 256 كه ميگن تو پكش هست از اون نبود يعني از جعبه درآوردنش و فروختن؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
Last edited by sherlock_Holmes; 26-01-2007 at 17:57.
w700 رو با چه برنامه ای میشه اپ دیت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با phone_xs کلی طول میکشه هیچ عملی هم انجام نمیشه
با SUES هم هیچ کاری نجام نمیده و اصلان برای انتخاب گزینه هاش فعال نمیشه
کسی میدونه بگه لطفا
سلام
وقتي گوشيمو به كامپيوتر وصل ميكنم در حالت ترنسفر مود هيچ اشكالي نداره اما مشكل اينجاست كه وقتي روي حالت فون مود هست اصلا سيستم گوشيرو نميشناسه و و نميتونم هيچ فايليرو بريزم روش
در ضمن بگم كه نرم افزار پي سي سوييت دوباره ريختم و با فون اكسپلورر هم جواب نميده
ممنون ميشم كمكم كنيد
شادي
یه بار برنامه هاش رو uninstall کن دوباره نصبش کن.
شادی جان خوب طبیعیه که تو حالت Phone mode نشه هیچ فایلی رو ریخت چون این حالت برای استفاده از گوشی هست و فقط تو حالت File Transfer میشه انتقال فایل رو انجام داد
عزیزم بزار اول با USB شارژ بشه (فکر میکنم این قابلیت رو داشته باشه)
اگه نگه داشت که مشکل به احتمال زیاد مال شارژر هست اما اگه نه که مشکل از باطریت هست
در ضمن ببین که بلوتوثت خاموش باشه![]()
ااااااا چرا نمی شه؟کسی که میخواد از برنامه ی pc suite استفاده کنه میگذاره رو حالت فون مد کسی هم که با برنامه حال نکنه میگذاره رو حالت ترنسفر که 2 تا درایو جدید سیستم می شناسه و..... اینجوری فایلاشو انتقال می ده
اما خوب دیگه اگه میگذاری رو حالت فون مد درایو جدیدی ساخته نمی شه و اونجوری مثل حالت ترنسقر گوشیتو نمی شناسه و باید pc suite رو نصب کرده باشی و با اون کارایی مثل کپی کردن و انجام بدی..من که شخصا فون مد رو ترجیح میدم....چون همه کاراش سریع تره..اما ترنسفر 2 ساعت باید صبر کنی بشناسه اخر سرم موقعه ی پایان کار باید بشینی اول اون عبارت های safe.....رو بزنی تا بتونی کابل و بکشی..اما تو فون مد هر وقت خاصتی کابلو بکش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)