زبانم قاصر است جناب درخشان و شرکا، یک قصه بگمدرخشان که پیش از آغاز مسابقات جام جهانی در برنامه ورزش از نگاه دو به همراه پرویز مظلومی، حسن روشن و پیمان یوسفی معتقد بودند مسی برابر ایران آقای گل خواهد شد، در این خصوص عنوان کرد: وقتی یک بازی برای ما اینگونه درمیآید نباید واقعیت را فراموش کنیم! اگر ما برابر آرژانتین یک بازی بسته انجام دادیم و به این شکل بازی کردیم، نباید واقعیت فوتبالمان را فراموش کنیم. هر وقت ما توانستیم پابهپای آرژانتین ۹۰ دقیقه بازی کنیم، آن موقع باید بگوییم که خوب هستیم. ما تا دقیقه ۳۵ حتی نتوانستیم به زمین آرژانتین برویم.
سال 90-91 بود، جنگ خلیج فارس و عملیات توفان صحرا و.. ارتش ایالات متحده و متحدان، پوست سر دست پرورده شان(رژیم بعث) را در کویت و جنوب عراق کنده بود، بمبهای پنجاه تنی بود که میترکید و ارتش عراق دسته دسته تسلیم میشدند و فقط بخاطر معادلات سیاسی مطلوبشان صدام از سوراخهای بغداد بیرون کشیده نشد، اما در پایان صدام گفت: ما در این جنگ ارتش های هفتاد کشور دنیا را شکست دادیم
هفته نامه گل آقا یک کاریکاتور منتشر کرد که سنگ پای قزوین داشت لنگ مینداخت جلوی پای صدام... من که هنر کاریکاتوریستهای طنازمون رو ندارم(فکر میکنم اجرای اون کارتون (کاریکاتور) از آقای عربانی بود) پس خشکه تقدیمتون میکنم:محتوای مخفی: