تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 116 از 181 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درخشان که پیش از آغاز مسابقات جام جهانی در برنامه ورزش از نگاه دو به همراه پرویز مظلومی، حسن روشن و پیمان یوسفی معتقد بودند مسی برابر ایران آقای گل خواهد شد، در این خصوص عنوان کرد: وقتی یک بازی برای ما اینگونه درمی‌آید نباید واقعیت را فراموش کنیم! اگر ما برابر آرژانتین یک بازی بسته انجام دادیم و به این شکل بازی کردیم، نباید واقعیت فوتبال‌مان را فراموش کنیم. هر وقت ما توانستیم پابه‌پای آرژانتین ۹۰ دقیقه بازی کنیم، آن موقع باید بگوییم که خوب هستیم. ما تا دقیقه ۳۵ حتی نتوانستیم به زمین آرژانتین برویم.
    زبانم قاصر است جناب درخشان و شرکا، یک قصه بگم

سال 90-91 بود، جنگ خلیج فارس و عملیات توفان صحرا و.. ارتش ایالات متحده و متحدان، پوست سر دست پرورده شان(رژیم بعث) را در کویت و جنوب عراق کنده بود، بمبهای پنجاه تنی بود که میترکید و ارتش عراق دسته دسته تسلیم میشدند و فقط بخاطر معادلات سیاسی مطلوبشان صدام از سوراخهای بغداد بیرون کشیده نشد، اما در پایان صدام گفت: ما در این جنگ ارتش های هفتاد کشور دنیا را شکست دادیم
    هفته نامه گل آقا یک کاریکاتور منتشر کرد که سنگ پای قزوین داشت لنگ مینداخت جلوی پای صدام... من که هنر کاریکاتوریستهای طنازمون رو ندارم(فکر میکنم اجرای اون کارتون (کاریکاتور) از آقای عربانی بود) پس خشکه تقدیمتون میکنم:
      محتوای مخفی:  

2. 13 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اما اگر این داستان تعویض پیراهن با مسی حقیقت داشته باشه این رو یک حرکت فوق العاده سطحی و خارج از جایگاه بازیکن تیم ملی و خصوصا
    کاپیتان تیم میدونم
    والا همه بازیکنا پیراهن عوض میکنن با بزرگای دنیا (درسته بزرگترین رونالدوئه اما مسیم خوبه دیگه ) یه حرکت معمولی و طبیعیه...... وجدانا اگه نمیباختیم الان انقدر مانور میدادن رو این حرکت؟
    عزیز من نگفتم که پیراهن عوض نکنه .. گفتم داستان عوض کردن پیراهن !! اینجوری که نقل شده و دیدیم !!! یعنی قبل بین و بعد بازی بری با بازوبند کاپیتانی بچسبی به بازیکن حریف و بگی پیراهنت رو بده من ..

امیدوارم درست نباشه این اخبار
    آها من نمیدونستم اینو.......البته نکونام قبلا نشون داده یکی از ذوب شده های مسی هست اما خب چی بگم...........خوب نیست اگه اینطور بوده!
    Last edited by SA3EDLORD; 22-06-2014 at 16:13.

4. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

والا همه بازیکنا پیراهن عوض میکنن با بزرگای دنیا (درسته بزرگترین رونالدوئه اما مسیم خوبه دیگه ) یه حرکت معمولی و طبیعیه...... وجدانا اگه نمیباختیم الان انقدر مانور میدادن رو این حرکت؟

عزیز من نگفتم که پیراهن عوض نکنه .. گفتم داستان عوض کردن پیراهن !! اینجوری که نقل شده و دیدیم !!! یعنی قبل بین و بعد بازی بری با بازوبند کاپیتانی بچسبی به بازیکن حریف و بگی پیراهنت رو بده من ..

6. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز ...ازنقطه نظر خوب شما در مورد نکونام متشکرم دقیقا" همینطور که گفتید باید به با زیکنان روحیه داد و از بازی خوبشان تمجید کرد.

8. این کاربر از ali+7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

والا نمیدونم

یه سری میگن اول بازی اشاره کرده به هدیه ای که براش در نظر گرفتن (یک فرش ابریشمی دستباف ) و یک سری هم میگن درخواست پیراهنشو کرده!!!!

10. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نکونام قبلن که در اوساسونا هم بازی میکرد بارها در مصاحبه هاش علاقه خودش به بارسلونا و شخص مسی نشون داده بود

حتی تو اون سالی که رئال با 100 امتیاز قهرمان لالیگا شد اختلاف امتیازش با بارسا زیاد بود قبل بازی رئال- اوساسونا یک مصاحبه کرده بود که رئال متوقف میکنیم یا میبریم که 6-7 تا گل خوردن و نشستن سر جاشون

حالا هم که قضیه عوض کردن پیراهن پیش اومده
    پیراهن مسی حق مسلم جواد هستش با پاس گلی که بهش داد

12. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

بالاخره از هرکسی باید به اندازه سطح فرهنگش انتظار داشت

یکی مثل نکونام 33 سالش میشه هنوز عقده داره یکی هم مثل قوچان نژاد ۲۰ سالشه ولی فکرش فقط کشورش هست و بعد از بازی باید برن از تو زمین بزور بیارنش بیرون

احتمالی که میدم اینه که نکونام سعی داشته چند دقیقه اخر بازی نزدیک مسی باشه تا بلافاصله بعد از سوت داور اولین کسی باشه که پیراهن مسی رو بگیره همین عقده اش هم باعث شد که
    مسی توپ رو ازش بگیره و اون اتفاق بیافته
    حالا این پیرهن رو گرفته واقعا چه ارزشی واسش داره؟ حتما بوش میکنه میگه بوی عرق مسی رو میده [emoji51]

Sent from my iPad using Tapatalk
    Last edited by arash59b; 22-06-2014 at 16:43.

14. 4 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

با اين بازي هاي خوب تيم ملي انتظارم اين بود كه تعداد زيادي از بازيكنان به تيم هاي معتير اروپايي منتقل بشن و بتونيم از اون طريق براي دوره بعد دوباره جون تازه بگيريم و با تجربه تر و آبديده تر بشيم ولي متأسفانه ميانگين سني مون بالاست.

به نظر شما كدوم بازيكنهاي فعلي ما از نظر سني قابليت پيشرفت و حضور در جام جهاني بعدي را دارن؟

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

داوری رسما دیشب بوسنی و ایرانو حذف کرد
    اون از آرژانتین از اون بدتر بازی بوسنی نیجریه که هم گل مردود نیجریه پذیرفته شد هم گل سالم بوسنی رو قبول نکردن
    من توی بازیهای بین المللی اصلا درمورد داوری حرف نمیزنم اما دیشب دیگه انصافا داوری توی این گروه گند زد
    شاید شاید به خاطر مسلمون بودن ایران و بوسنیه
    آخه کلا این روزا همه آدمن جز مسلمونا
    بیچاره بازیکنای بوسنی چقد اعتراض کردن به گل نیجریه

17. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

هر جوری شده میخواین نکونامو سرویس کنیدا اول توپ دادن بعد لباس بعد ... از نظر من یک سهل انگاری کوچیک داشت ولی نه در حد این همه انتقاد.توپ لو داد ولی خط دفاع کجا بود مسی رو بگیره ؟ قوچان نژاد باید دفاع کنه ! و تنها جلو مسی باشه دفاع شل بود اقا دفاع.

19. 2 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •