تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 141 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لینکی برای دنلود MONSTER PACK (MP) مخوستم که sms فارسی رو بتونم بخونم
    گوشیت چه مدلی است؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وقتی میخوام گوشیم رو فلش بزنم یه اخطار میده و ادامه نمیده اشکال کجاست؟؟؟
    ciritical error
    دوست عزیز.. تا کجا رفتی که این مشکل رو پیدا کرد... (چه کار هایی انجام دادی؟!!!)

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میلاد خان نمیدونید چجوری میشه با motorola service software کار کرد؟
    من نصبش کردم ولی هیچ آیکونی که بشه باهاش برنامه رو باز کرد وجود نداره اگه ممکنه کمی در اینمورد توضیح بدید
    عزیز باور کن.. هنوز وقت نکردم حتی.... دانلودش کنم..... اما با این حال فکر نکنم برنامه پیچیده ای باشه....
    بهتره باش بیشتر کار کنی....
    منم اگه آموزش گیرم اومد در اولین فرصت میزارم.....
    موفق باشین....

پروفشنال Mostafa_Amol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام...
    1-منظورت کالندر هست یا تاریخ؟؟

5-در مورد بک آپ فلش هم باید بگم .. من این رو از رسمی ترین سایت موتو گرفتم و ترجمه کردم. خودش هم چند بار تاکید کرده که در صورت تکمیل نشدن .. برگردین و دوباره این عمل رو انجام بدین.....

3-گوشی های جاوا همه گی فایل های جاد جار رار رو به عنوان برنامه و یا ... می پذیرند.(فرقش رو هم از بچه های کامی باید بپرسی)

4-مگه بازی شطرنج ..... با چه پسوندی.... نکنه زیپ است؟؟؟؟

2-راستی در مورد سوال 2 هم .. یه سوال... دارم اینه که .. فقط برای دوربین این طوری میشه؟؟؟؟
    1-منظورم ؛ شنبه ، یکشنبه ، .....
    4-به ضورت زیپ هست ولی وقتی از زیپ در می آورم داخلش چندتا عکس و .... چندتا پوشه که داخلشان فایلهایی با پسوند mf و class هست

2-آره فقط دوربین فیلم برداری این طوریه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

4-به ضورت زیپ هست ولی وقتی از زیپ در می آورم داخلش چندتا عکس و .... چندتا پوشه که داخلشان فایلهایی با پسوند mf و class هست
    اما تا ینجا باید بگم..... شما همون فایل زیپ رو بریزی تو گوشی .. (کا جاوا) اونجا خودش میشناسه و نصب میکنه
    عزیز.. حتما رد مورد پاسخ های بعدیتون هم اگه به نتیجه رسیدم .. میگم...

در آغاز فعالیت darush242001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببین عزیز اصلا فایل اجرایی نمیده تا بتونم روش کار کنم اگه ممکنه یه بار خودتون نصبش کنید تا حرف منو متوجه بشین

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببین عزیز اصلا فایل اجرایی نمیده تا بتونم روش کار کنم اگه ممکنه یه بار خودتون نصبش کنید تا حرف منو متوجه بشین
    چشم عزیز... تا شب امتحان میکنم.. جواب رو بتون میدم... البته اگه حجمش زیاد نباشه.. جون واقعا الان سر عت دان لود من کمه.....
    ولی تلاشمو می کنم...

پروفشنال Mostafa_Amol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

اما تا ینجا باید بگم..... شما همون فایل زیپ رو بریزی تو گوشی .. (کا جاوا) اونجا خودش میشناسه و نصب میکنه
    عزیز.. حتما رد مورد پاسخ های بعدیتون هم اگه به نتیجه رسیدم .. میگم...
    از شما خیلی ممنونم
    ولی من فایل zip رو داخل kjava ریختم ولی ...... هیچ اتفاقی نیوفتاد( اگه گوشی بشناسه ، یا باید نصب شده باشد که من در قسمت برنامه ها باید آن را ببینم و اگه فایل نصبی اش را هم بشناسد باز باید در قسمت مربوط به خودش (نصب برنامه) قابل دیدن باشه)
    یعنی واقعا گوشی شما فایل زیپ رو می شناسد؟

داره خودمونی میشه Moda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Esfahan

12 سلام به همه ی موتو بازهای عزیز

اون مشکل سیرتیکال ارور فکر کنم ماله اون مونستر پک یا بوت لودر باشه که احتمال داره خراب باشه
    و یکی از بچه ها که می گفتند روی نوار صفحه ی اصلی بجای ویدیو کم سفید است از من هم همینطوره و فقط ویدیو کم اینطور میشه فکر کنم کلمه کم رو نمیشناسه وبجاش سفید میکنه
    حالا من چندتا سوال دارم
    اول اینکه چطوری میشه با در بسته فیلمبرداری کرد یعنی بری رو فیلمبرداری و وقتی در رو می بندی قطع نشه؟
    دوم اینکه چطوری میشه وقتی یه اهنگرو با بلوتوث می فرستی در حین ارسال برات پخش هم کنه؟
    سوم اینکه یه جا هندزفری فابریک وی3ای رو می گفت 14000تومان ایا ارزش خریدن داره؟
    ببخشید اگه یکم زیاد شد

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

از شما خیلی ممنونم
    ولی من فایل zip رو داخل kjava ریختم ولی ...... هیچ اتفاقی نیوفتاد( اگه گوشی بشناسه ، یا باید نصب شده باشد که من در قسمت برنامه ها باید آن را ببینم و اگه فایل نصبی اش را هم بشناسد باز باید در قسمت مربوط به خودش (نصب برنامه) قابل دیدن باشه)
    یعنی واقعا گوشی شما فایل زیپ رو می شناسد؟
    ببین فایلهایی که میتونن رو گوشی تو نصب بشن فقط فقط با پسوند jar باید باشن. این پسوند با برنامه winrar باز میشه و میتونی محتویاتش رو ببینی... اما بازم میگم فقط فقط باید jar رو بریزی تو شاخه kjava ... بعد گوشی رو روشن خاموش کن و برو تو قسمت install ....

اگه تو خوندن پسوندها مشکل داری این کاری رو که میگم بکن. برو تو control panel بعد رو آیکون folder option دابل کلیک کن.

تو صفحه ای که باز میشه تو قسمت view تیک جلوی hide extensions for known file types رو بردار.... بعد ok رو بزن حالا جلو هر فایل پسوندش هم نوشته میشه و میتونی بفهمی کدوم جاره ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •