تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 288 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

حتما تست ميذارم ... احتمالا دوره بعد ١٢٨ ميگيرم . الان با حجم اضافه اي كه ميگيرم ماهانه ١٠٠ تومن درمياد .

چطور ميشه به تنظيمات آنتن وارد شد ؟ mikrotik sxt
    با ip روي كارتن وارد نميشه !

Sent from my iPad using Tapatalk
    100 تومن خیلیه .شما میتونستی با این پول 512 نامحدود (85000) از فارا بگیری که حداقل 100 تا بهت میداد انگار نامحدوداش 1.5 تا 2 برابر هستن .

والا من تازه گرفتم زیاد وارد نیستم ارش و ایمان بهتر میدونن ولی احتمالا باید از طریق cmd پینگ کنی تا ای پی رادیو پیدا بشه .اگه هم ای پیش رو عوض نکردی و همون ای پی دیفالت خودشه و نمیاد که دیگه باید ریستش کنی و از اول کانفیگ کنی.

2. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

100 تومن خیلیه .شما میتونستی با این پول 512 نامحدود (85000) از فارا بگیری که حداقل 100 تا بهت میداد انگار نامحدوداش 1.5 تا 2 برابر هستن .

والا من تازه گرفتم زیاد وارد نیستم ارش و ایمان بهتر میدونن ولی احتمالا باید از طریق cmd پینگ کنی تا ای پی رادیو پیدا بشه .اگه هم ای پیش رو عوض نکردی و همون ای پی دیفالت خودشه و نمیاد که دیگه باید ریستش کنی و از اول کانفیگ کنی.
    ممنون . از بخش فروش که پرسیدم میگه ۱ مگ نامحدود حدود ۸۰ کیلوبایت میده .

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان یه اعلام وضعیت از ۳ جی ایرانسل بکنند ببینیم تو این دوماه پیشرفتی داشته؟
    برای من تو این مدت اصلا فرقی نکرده اگه بدونم نمی خوان کاری کنند برم یه سیگنال بوستر بگیرم

توی خونه که فعال نیست ولی میرم بیرون خیابون کوی عابدی وصل میشه H+ , ولی سرعت افتضاح , 7-8 هست سرعت دانلود.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

برنامه winbox رو دانلود کن وip مودم رو هم تو ویندوز ست کن

توی خونه که فعال نیست ولی میرم بیرون خیابون کوی عابدی وصل میشه H+ , ولی سرعت افتضاح , 7-8 هست سرعت دانلود.
    طرف سه راه فرودگاه دم صبح خوبه حدود ۴ مگ تو بالکن سرعت میده ولی تو روز افت پیدا میکنه و حدود ۵۱۲ تا ۱ مگ میشه. تو خونه هم حدودا همین هست

6. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ممنون . از بخش فروش که پرسیدم میگه ۱ مگ نامحدود حدود ۸۰ کیلوبایت میده .

Sent from my iPhone using Tapatalk
    مگه میشه ؟ 128 نامحدودش رو دوبرابر میبنده اونوقت برای 1 مگ که 140 تومن پولشه اینقدر خسیس بازی درمیاره ؟ از پشتیبانی بپرس بهتره چون فروش یه بار به من گفت سرعت نامحدودا واقعیه یه بار هم در مورد 128 پرسیدم گفت حداکثر 20 تا میده ولی دوستان اینجا دران از 128 حدود 35-40 میگیرن .یه فروشنده ای هم چند روز پیش بهم گفت من از فارا 256 نامحدود میگیرم و بین 50 تا 70 تا میده .راصد هم میگه سرویسای طلایی 1.5 برابر بسته شدن در صورتی که 3 برابر هستن .حالا شایدم راست گفته ولی به نظرم حرف مفت زیاد میزنن .معمولا این طوری میگن که اگه نوسان داشت یا سرعت افت کرد کسی اعتراض نکنه بگه شما گفتی فلان ولی الان داره کمتر میده .آدم تا امتحان نکنه نمیفهمه وضعیت چه جوریه .

8. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تک کانکشن - 128 فارا . امروز بهتر شده . فکر کنم تک کانکشن فارا با رفاتک تفاوتی نداشته باشه کلا این 2-3 روزه افت سرعت هست به خاطر همینه احتمالا چون تا دیروز تک کانکشن بالا 60 نمیرفت !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

فارانت چند شب از ساعت 3 شب به بعد واسه من خیلی خوب شده . پینگ عالی بدون تایم اوت

11. این کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

تک کانکشن - 128 فارا . امروز بهتر شده . فکر کنم تک کانکشن فارا با رفاتک تفاوتی نداشته باشه کلا این 2-3 روزه افت سرعت هست به خاطر همینه احتمالا چون تا دیروز تک کانکشن بالا 60 نمیرفت !!

وقتی فارا سرعتش داغون میشه مثلا برای چند روز رفاتک هم همون موقع سرعتش افت میکنه ؟

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

وقتی فارا سرعتش داغون میشه مثلا برای چند روز رفاتک هم همون موقع سرعتش افت میکنه ؟
    نمیدونم چون رفاتک ندارم در حال حاظر !

14. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام نظرتون در مورد اینترنت شرکت آلفانت اهواز چیه؟؟
    سرعت دانلود سرویس 128 نامحدودش چنده؟؟؟
    پینگ این شرکت در سرورهای گیم داخلی و ایرانی چنده؟؟
    به درد گیم آنلاین میخوره؟؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •